Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een kettinkje en heerlijke bank - 31892 keer gelezen
Het was zo lang geleden dat ze hem nog gezien had en haar hartje klopte ook van verwachting. Vanmiddag zou het zo ver zijn. Wat er allemaal zou gaan gebeuren, ze wist het niet maar dat hoefde ook niet. Juist de verrassing, het onbekende is wat haar zo aantrok… Het soms mooie, zachte, ruwe, tedere, harde, ongecensureerde van die bdsm wereld. Maar het was nog niet zo ver.
Hoewel hij niet expliciet had gezegd wat ze aan moest doen, wist ze zeker wel dat hij er van hield als ze iets sexy, sletterigs aan zou trekken. Hmm sletterig ja, maar met toch met een klein beetje standing, als zij er zelf iets had in te brengen.
Terwijl ze naar de slaapkamer liep, ontdeed ze zich al van haar jeans en kiel die ze aan had. In slipje, bh en blootvoet rende ze vlug door de koude kamers heen naar de warme badkamer en slaapkamer. “Dorie toch, het was nooit makkelijk”, dacht ze in zichzelf terwijl ze kast doorzocht. Het ene kleding stuk na het andere werd onder inspectie gegooid maar tot nu toe zag ze niets dat haar beviel. “Nee dat rokje was te saai, dat ander zat niet lekker, die jeans was zo gewoontjes, en dat stretch gevalletje deed nooit wat ze wilde”. Terwijl ze verder graaide in de kast zag ze in eens dat zwarte flodderrokje… “hmmm dat zou het wel kunnen zijn. Sexy, maar toch koket en ze voelde zich er altijd extra vrouwelijk in. Wel op letten”, bedacht ze, “dat ik me niet teveel buk want het valt aan de voor en achterkant wel erg kort”. Het rokje in haar handen was inderdaad kort maar met leuke laagjes en inderdaad precies iets waarvan ze wel wist dat het succes had bij de mannen. Ok rokje is dus al gekozen, maar wat nu nog verder. Heel eerlijk die keuze was niet eens zo moeilijk want wat er altijd het leukste op stond was dat ene zwarte t-shirt met die mooie ronde halslijn en het shirtje kon heel makkelijk naar beneden getrokken worden om haar volle borsten te ontbloten. Weer dook ze de kast in maar nu werd het wel lastig. Een panty ? Die sierpanty’s ??? Nee toch maar niet, ze hadden geen open kruis en ze was er vrij zeker van dat haar Meester het niet zo leuk zou vinden als ze bij hem onbereikbaar was, een afgesloten kutje was geen optie. Terug de kast in en haar verzameling van hold-ups eens onder de loep nemen. Voor ze het wist lag heel haar bed vol met panty’s, hold-ups… maar degene die ze gekozen had, bevielen haar wel. Gewoon simpele zwarte hold-ups maar heel verleidelijk en eigenlijk gewoon hoerig door het feit dat het niet gewoon netmotief was maar met wel hele grote vierkanten er in… Het gaf haar toch nog vrij onschuldige outfit net dat extra toetsje. De rest was vlug besloten, haar zwarte pumps, paar leuke oorbellen, kettinkje, ringen en armband en het geheel zou af zijn.
Ondertussen leek het wel of er door de slaapkamer een orkaan had gewoed, rokjes, kousen, alles lag overal. Maar net zo vlug als ze alles uit die kast had getoverd zo vlug gooide ze er alles ook weer in, haar outfitje voor straks netjes ophangend.
Even later stond ze heerlijk onder de douche, dromend en vol verwachting over wat komen ging terwijl ze zich heerlijk in zeepte. Ook het scheermesje werd te voorschijn gehaald en alles netjes geschoren maar dorie ze zou zichzelf niet zijn als ze zich toch niet ergens open haalde met dat ding… Ooit… ooit zou ze zich blindelings kunnen scheren zonder een haartje over te slaan.
De douche had haar lekker ontspannen en nadat ze haar outfitje in was geschoten was het nog even wachten geblazen voor haar heerlijke Meester aan zou komen.Even later was het zo ver, hij wist het niet, maar haar poesje was al vochtig van opwinding voor wat komen zou. Eerst zaten ze gewoon lekker te praten de gewone alledaagse dingen maar het was gewoon fijn om lekker bij elkaar te zijn. Altijd, echter, was er wel die onderhuidse spanning, dat verlangen naar hem maar tegelijkertijd voelde ze zich ook gewoon ontspannen en op haar gemak. Ineens veranderde de sfeer. Was het een blik in zijn ogen, had zijn stem een ondertoon gekregen? Zeker wist ze het niet maar in de lucht zat elektriciteit en plots was het weg dat ontspannen relaxte gevoel. In haar buik begonnen vlindertjes te vliegen. En ja hoor voor ze het wist had hij haar bij de hand genomen en naar de muur geleid. Haar ene hand werd boven haar hoofd vastgemaakt aan de haken die er waren en toen de andere. Zacht maar toch dwingend duwde hij haar benen uit elkaar haar vochtig kwetsbaar kutje blootstellend aan de lucht. En ook haar enkels werden vastgeklonken. Ze voelde haar hart sneller staan terwijl ze totaal overgeleverd voor hem hing. Inderdaad het shirtje werd naar beneden getrokken om haar volle gevoelige borsten voor hem ten toon te spreiden. Het flodderrokje werd daarentegen juist naar boven gerold en vastgeklemd. Haar kutje goed zichtbaar nu voor hem, de jarretels mooi goed te zien. Hij had haar nog niet aangeraakt maar ze voelde dat het niet meer lang zou duren. Hij verraste haar en haalde de gag te voorschijn die normaal verstopt lag in haar slaapkamer. Voor ze het in de gaten had voelde ze de koude rubberen bal in haar mondje, de leren riemen achter haar hoofd vastgemaakt. Verleidelijk maar onderdanig keek ze hem aan, echter niet voor lang meer want hij had ook haar binddoekje bij zich en bedekte daar haar ogen mee. In een seconde verkleinde haar hele wereld en verruimde hij zich tegelijkertijd. Ze kon hem horen, voelen hoewel hij haar nog altijd niet aanraakte. Ze voelde zijn adem in haar nek terwijl hij zachtjes in haar oorlelletje beet. Het gevoel daar zo te staan was heerlijk. Zo kwetsbaar, zo open en bloot maar ook wetend dat ze daar gewoon lekker stond als zijn geil meisje, dat hij kon doen wat hij maar wilde.
Toen voelde ze ineens zijn hand op haar borst. Zachtjes spelend met een tepel. Ze genoot er van maar plots was er niets zachts meer aan toen hij de tepel een gemeen kneepje gaf. Oh ja…. Heerlijk , dacht ze bij zichzelf. Door de gag voelde ze hoe speeksel zich een weg probeerde te zoeken uit haar mond maar voorlopig kon ze dat nog onder controle houden. Haar kutje werd ondertussen wel warmer en warmer en hij had nog niets gedaan… alhoewel. Haar tepel werd nu door zijn tanden vastgehouden, niet echt hard nog maar ze voelden zijn tanden wel in haar gevoelige huid, plots voelde ze echter ook zijn hand onderzoekend haar kut af gaan. Even liet hij de tepel los: “Heb je je wel goed geschoren, sletje?” Hoorde ze hem vragen. Terwijl hij alles begon na te kijken en voelen. Ze had haar best gedaan, dus hevig was ze aan het knikken. “Hopelijk vind hij nu geen verloren haren meer… maar ze had het toch goed nagekeken”, dacht ze. Zijn hand bleef ondertussen haar natte kutje gewoon klinisch onderzoeken. Vinger hier, de muis van zijn hand daar. Onverwacht echter duwde hij iets in haar. Wat het was kon ze eerst niet goed plaatsen maar hmmmmmmmmmmmmmmmmmm zo lekker. “Oh een dildo, plug???” En ja hoor, hij had haar kut opgevuld met een opblaasbare plug. Terwijl hij hem tegenhield begon hij hem op te blazen, met zijn andere hand haar clitje plagend. Gek werd ze er van. Het gevoel gevuld te zijn en de warmte die haar clit veroorzaakte door zijn stimulering.
Het was echter nog niet alles. “Stil staan, wijffie. Probeer die plug in je te houden.” hoorde ze hem plots zacht zeggen. Meteen stopte ze met kronkelen. Wat zou er nu komen? Een hand op haar borst, haar tepel vastnemend en dan die scheut van pijn toen hij een klemmetje er op plaatste. Het genot schoot door haar heen. Heel even later voelde ze hoe hij haar ander tiet vast nam en ook op die tepel een klem plaatste en toen niets meer. Geen handen, geen adem… ze hoorde hem niet meer, voelde hem niet meer. Ver kon hij niet zijn. Ze voelt de plug in haar kut die zich langzaam oprekt, haar tepels die scherpe zalige signalen doorsturen. Ze staat zo geil nu, ze is zo aan het genieten ook en het gevoel van gewoon heerlijk gebruikt te kunnen worden door hem maakt het nog fijner… Dan merkt ze hoe hij haar kutje begint te bewerken met de plug. Dieper duwt hij hem, blaast hem nog wat op, af en toe tikt hij tegen haar tepels met de klemmen op aan, en zijn vingers blijven met momenten haar, clitje bewerken.
Ze weet zeker dat ze druipt van het geil al voelt ze dit zelf niet. De gag belet haar te smeken, haar ogen afgedekt volledig opgeslorpt in haar gevoelens. Maar hij laat haar nog niet klaar komen. Telkens als hij merkt dat ze meer een meer kronkelt stopt hij plots even. De plug is ondertussen zo opgeblazen dat ze het gevoel heeft bijna uitgescheurd te worden, maar het is zo lekker hoe hij haar kutje zo blijft rammen. Heel even valt er terug een pauze… waarna hij haar armen en benen losmaakt.
“Oké, schatje, loop even met me mee”, hoort ze hem zeggen. Ze voelt hoe langzaam haar armen terug ontspannen nadat ze heel de tijd boven haar hoofd hebben gezeten. Makkelijk is het niet te bewegen met een enorm opgeblazen plug in je kut en dan nog proberend dat hij er niet uitvalt ook maar gelukkig hoeft ze niet zo ver. Hij neemt haar mee naar haar bank en laat haar met haar knieën op de kussens zitten, haar borsten met nog altijd de klemmetjes op drapeert hij op de rugleuning en neemt nu haar armen terug vast. De beiden polsboeien die ze nog om heeft, klinkt hij aan elkaar zodat haar handen op haar rug liggen. Het is wel een mooi plaatje, vermoed ze, hoe ze er nu bij zit. Half ontkleed. Kontje de lucht in. Borsten heel kwestbaar open en bloot. Het kwijl sijpelt uit haar mond die nog altijd de gag in heeft. De blinddoek om en haar kut gevuld met een flink opgeblazen plug. Een echt gebruikssletje dus.Heel onverwacht merkt ze dat hij een extra kneep geeft in haar nu zo gevoelig tepels met klemmen op. “Adem halen, meis” hoort ze hem vaag zeggen, “tel maar tot drie”. Nog voor ze aan drie is, voelt ze plots haar wereld ondersteboven tuimelen als hij de linkertepel verwijderd. De scherpe pijn is immens en ze vergeet van schrik inderdaad adem te halen. Langzaam voelt ze het bloed terug stromen in de afgeklemde tepel en warm en hard bonken. “Heerlijk”, stiekem probeert ze even te blazen maar met de gag in wil dat niet zo goed lukken. “Terug tot drie, geil hoertje” fluistert hij haar in. “Een, twee, ooooooooooooooooooooooh …. “ de rechter tepel is nog gevoeliger dan linker en heel even bestaat er niets meer dan die heel intense steek in haar tiet. Maar meteen voelt ze zich nog meer opgewonden geraken dan ervoor. Haar tieten staan in vuur en vlam en laten allemaal warme elektrische prikkels door haar lichaam schieten. “Gebruik me maar, Meester,” denkt ze in zichzelf “gebruik dit sletje maar, tot ze niet meer kan, niet meer wil, neuk haar lekker uit, bewerk haar tieten, laat me voelen, laat me genieten, laat me de hele wereld even vergeten”. Alsof hij haar gehoord heeft voelt ze hoe hij de plug nog eens extra diep in haar duwt en nog een pomp geeft zodat haar kut nu echt mega strak en gespannen staat. Dan voelt ze plots zijn harde hand op haar kutje “Vind je het zo lekker, meisje”, vraagt hij hees en sensueel, “Wil je je zo graag laten gebruiken” en weer voelt ze een mep op haar kont. “Ik hoor je niet, slet”. “Ja, Meester!” murmelt ze door de gag heen, “Ja, Meester, gebruik me”. Plots voelt ze iets hards en kouds op haar kont. Hij heeft een zweep genomen en is haar nu er mee aan het plagen. Maar voor hij er verder iets mee doet, ramt hij haar kutje nog eens goed. Hij loopt om de bank heen en neemt haar nu oh zo gevoelige tepels tussen zijn vingers. Dan voelt ze ineens iets tegen haar lippen. “Oh ja…” Blijkbaar heeft hij zich intussen ook uitgekleed. Dat heeft ze zelfs niet in de gaten gehad. En nu voelt ze zijn heerlijk lul tegen haar lippen. Hij ontdoet haar van de gag. “Laat dat mondje nu maar eens werken, wijffie”. Voorzichtig eerst neem ze zijn lul in haar mond. Haar lippen er om heen klemmend, begint ze hem te proeven. “Oh zo lekker” denkt ze in zichzelf. Ze is gek op lul, op zijn lul. Met haar tong betast ze zijn eikel, ondertussen hem dieper in haar mond opnemend. Dan begint ze hem heerlijk en diep te pijpen. Hij heeft echter nog een verrassing voor haar. Hoewel het andere zijn dan daarvoor, en minder straf, plaatst hij terug klemmen op die zo gevoelig tepels. Met een duw, duwt hij ze van de rugleuning af zodat ze nu met klem en al lekker heen weer bengelen terwijl ze hem blijft pijpen. Nu neemt hij haar haren vast en stuurt op die manier haar hoofd. Hij zit zo diep in haar keel nu dat ze bijna niet meer kan ademen. Zo diep dat ze moeite heeft niet te kokhalzen maar tegelijkertijd is het zo fijn om door hem gestuurd te worden. Terwijl hij met de ene hand haar hoofd stuurt en ze zich laat deepthroaten voelt ze zijn andere hand terug op haar kont dalen. Hoelang ze zo bezig zijn weet ze niet, maar ze wordt zo geil dat geheel onverwacht die mega grote plug toch uit haar kutje floept. “Jij stoute meid” hoort ze hem mompelen. “zomaar mijn speeltjes verliezen, dat kan niet.” Hij trekt zijn lekkere pik uit haar mond en daar zit ze dan plots helemaal verlaten. Ze voelt zich wel een beetje schuldig, want het is inderdaad niet de bedoeling dat ze terug leeg is. Maar lang zit ze daar niet want voor ze het goed en wel beseft merkt ze dat hij met zijn zweepje haar kont aan het bewerken is. Bij elke slag hapt ze naar adem en voelt ze haar billen heter en roder worden. Onderwijl vergeet hij niet haar af en toe te vingeren en merkt hij op die manier, hoe geil ze nog altijd staat. “Heb je nu nog niet genoeg gehad, lekker ding” vraagt hij haar, verwonderd. “ “Nee, Meester, nog niet…” “Wat wil je dan nog he sletje”. “U” fluistert ze ondertussen een kreet smorend want hij blijft haar lekkere volle kont nog bewerken met de zweep. “U… “ zegt ze nogmaals smekend.
Eindelijk geeft hij gevolg aan haar smeekbede en voelt ze hoe zijn heerlijk lul in haar natte kut verdwijnt. Van de eerste keer stoot hij heel diep in haar door. Zijn handen grijpen haar heupen, haar tieten bewegen heftig onder zijn stoten. Ze probeert haar uitgerekte kut zo stevig mogelijk samen te knijpen. “Oh ja, neuk me Meester” kreunt ze, “Neuk dit hoertje”. Heviger en vlugger, pompt hij in haar. Haar hoofd achteruit getrokken doordat hij haar haren terug vast heeft. Ze voelt zijn mond in haar nek, terwijl hij haar daar kust en bijt. Zijn heerlijke pik scheurt haar uit. Hij blijft haar neuken, zo hevig dat ze haar kutje heet voelt worden. Dan voelt ze hoe hij verstijft en zich ledigt in haar lekker kut. Heel even blijven ze zo beiden uit hijgen. Hij nog in haar, bekomend van zijn heerlijk intens orgasme, zij van hem. “Draai je om” hoort ze dan nog onverwacht. Verward draait ze zich om. “Benen open slet”, verbaasd heft ze haar gezicht naar hem op, is het nog niet gedaan ? “Jij bent nog niet klaargekomen he, meis…”. “Nee, Meester, maar das ook niet nodig hoor”. Plots voelt ze een venijnig trekje aan haar tepel. “Dat bepaal ik he, meis”. Hij verwijdert de blinddoek van haar gezicht. Even knippert ze tegen het felle licht, hoewel er maar een paar schemerlampen aan zijn. “Ik wil dat je me aan kijkt als ik met je bezig ben, zo meteen”. Ze knikt, “Ja Meester”. Dan voelt ze hoe hij de nu lege plug terug in haar kutje duwt. En in de andere heeft hij haar eigen vibrator vast. Langzaam zet hij hem op en begint haar clitje te bewerken. Ze kreunt, ze staat nog altijd zo geil, zo heet dat haar clit extra gevoelig is. Rustig begin hij haar steviger te masturberen. Hij leidt haar ene hand naar de plug, “Hou die maar lekker in je, meis en laat mij verder maar”. Ze kijkt hem aan terwijl ze alsmaar heter en heter wordt. “Oh bijna… Ik denk dat ik bijna kom, Meester, mag ik Meester” Ze stoot het uit haar mond. Heel kort knikt hij nee, nog niet. Even voelt ze zich teleurgesteld maar ze herpakt zich snel. En weer blijft hij haar masturberen. De plug in haar kut, de vibrator op haar clit. “Nu mag je komen” hoort ze onverwacht, terwijl hij op het zelfde moment een van de klemmen van haar tepel trekt. Juist daardoor en zijn toestemming merkt ze hoe ze plots zelf de zevende hemel inschiet. Haar hele lichaam verkrampt en het orgasme wordt nog heviger wanneer hij de tweede klem ook verwijderd .
Even later ligt ze in zijn armen uit te blazen en is ook hij aan het bekomen van alles. “Dank je Meester, dank je…” Fluistert ze zacht tegen zijn borst.

Xxxx mienekeCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners