Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een klant voor slavinnetje ozo 2 - 17687 keer gelezen
In het vorige deel hebben we slavinnetje ozo achter gelaten in een hotelkamer met haar klant en tijdelijke dominant. Ze heeft een dildo in haar kut in de vorm van een paardenlul. Hij haalt die eruit en zegt dat ze op moet staan. Dat doet ze en ze staat naakt en geil in de kamer. We gaan naar buiten, zegt hij. Kleed je aan.

Hij loopt vrijwel meteen naar de deur. Meneer, ik moet plassen, zegt ze. Hij draait zich om en zegt: Ja. Toch loopt hij weer door. Ze doet razendsnel haar jurk over haar hoofd en stapt in haar schoenen. Buiten de kamer geeft hij haar de dildo. Ze houdt 'm in haar handen. Ze vindt het allemaal heel gÍnant. Het gaat zo snel, dat ze nergens op kan reageren. De lift komt en er staat niemand in. De lift zegt: Ping. Ze zijn nog niet bij BG, denkt ze in paniek. Inderdaad stappen er mensen in die ook naar beneden moeten.

De mensen praten met elkaar en knikken vriendelijk. Ze kijken wat vreemd en het gesprek stokt. Ze houdt de dildo half achter zich en blijft beschaamd staan. Even later zijn ze beneden. Daar zijn natuurlijk meer mensen. Ze loopt van slag naar buiten. Gelukkig gaan ze meteen naar zijn auto. Ze stappen in. Je kunt nu plassen, zegt de man. Ze kijkt vertwijfeld en hij zegt: Tussen de auto's, schiet op.
Ze stapt uit met de dildo nog in haar hand. Als ze gehurkt gaat zitten plast ze meteen. Er zijn mensen in de buurt, maar niemand lijkt haar te zien. Alhoewel ze best veel meemaakt als slavin, zijn het dit soort situaties, min of meer tussen de mensen, die ze het moeilijkst vindt. Ze voelt zich vernederd en nederig. Haar vernedering neemt toe als er iemand langs de auto loopt en opzij kijkt. Ze is uitgeplast en stapt gauw in.

Ze is bang voor wat er komen gaat. Ze weet vrij zeker dat er vernederingen gaan volgen met anderen.

De man rijdt langzaam om het hotel van de parkeerplaats af. Ze rijden een kwartiertje waarin weinig wordt gezegd. Dan rijden ze een terrein op tot voor een hek. Dat gaat even later elektrisch open en er staat een man. Haar klant stapt uit. Als zij ook aanstalten maakt, zegt hij: Zit, en ze blijft zitten.

Ze hoort ze praten. Een klein stukje doorrijden tot achter die schuur. Daarachter staat weer een schuur. Daarvoor kunt u parkeren. De schuur is open en kan van binnenuit worden afgesloten. Ik ben daar in huis en verder is er niemand op het terrein. Klinkt goed, denkt ze. Al vraagt ze zich natuurlijk wel af wat ze in de schuur gaat meemaken.

Hij rijdt naar de schuur. Ze stappen uit. Hij sleept haar onmiddellijk mee naar binnen. Ze komen in een soort portaal. Daar trekt hij haar jurk uit. Het gaat nu allemaal in een tempo door. Jurk uit, oordoppen in, blinddoek voor, riem om, handen gefixeerd aan riem. Ze wil wat zeggen en krijgt meteen een bal in haar mond, die met een riempje wordt vastgezet. Terwijl hij bezig is wordt ze telkens op haar kut geslagen. Hij geeft haar telkens tikken met de blote hand. Als ze als reactie haar bekken naar achteren beweegt, slaat hij haar telkens in haar gezicht.

Door dit alles wordt ze wat gedesoriŽnteerd. Haar kut wordt een beetje minder gevoelig, waardoor ze zich niet meer geil voelt. Ze wordt verder gesleept naar binnen. Ze heeft niet veel zintuigen meer, maar ruikt heel goed dat ze in een soort stal is.

Even later wordt ze vastgebonden, terwijl ze op haar knieŽn zit. Als ze had nagedacht, had ze zich misschien zorgen gemaakt. Ze denkt nauwelijks na, omdat ze nog steeds constant geslagen wordt. Inmiddels is ze helemaal gefixeerd en kan nauwelijks nog bewegen. Haar onderbenen zitten vast aan de grond, haar armen aan haar riem. Ze steunt op haar buik en nek, die in een balk vast zit.
Met haar benen wijd en haar borsten vrij, is er niets dat niet beschikbaar is. De slagen met de blote hand zijn opgehouden, maar worden nu opgevolgd door slagen met een dunne leren riem. In hoog tempo wordt ze overal geslagen, haar borsten, billen, kut, rug, benen....

De slagen zijn niet zo hard, maar het vraagt veel van haar concentratie, omdat het tempo zo hoog is. Naarmate ze meer geslagen is, worden de slagen ook harder. Ze heeft het zelf niet door, maar ze kreunt luidt. Het kwijl loopt langs haar mondbal.

Ze voelt het niet meteen als de slagen ophouden, maar ze wordt ingesmeerd in haar kut en kont. Er gaat olie in en even later ook vingers en dildo's.

Dan blijkt ook dat ze niet aan de grond vast zit, maar aan een verrijdbare constructie. Ze voelt zich verder worden geduwd of getrokken.

Als ze weer stil staat, voelt ze dat de dildo weer naar binnen wordt gebracht. Dat gaat, mede door de olie, vrij soepel. De dildo gaat erin, zo diep mogelijk, en er weer uit. Dat herhaalt zich vele malen. Door de houding waarin ze zit en de afranseling doet alles haar zeer. Toch komt haar kut weer tot leven door de behandeling met de olie en de dildo. Net als het lekker wordt, gaat de dildo er uit en komt niet terug.

Ze voelt dat er van alles om haar heen gebeurt, maar niet precies wat. Even later ligt er een warme dildo op haar rug. Ze slaagt er niet goed in om na te denken over wat er met haar gebeurt. Ze heeft een hand die haar kutje bevingert en een dildo op haar rug liggen. Dat wil zeggen, of een pik, want hij is warm en hij wordt groter. Terwijl de pik eerst duidelijk op haar rug lag, is dat nu niet meer zo.

Even later lijkt de pik weer wat te verslappen. Dan gaat ze met constructie en al naar voren en weer naar achteren. Terwijl dat gebeurt, voelt ze de pik een stukje naar binnen gaan. Het is warm en geil. Ze wordt nog geiler als ze merkt dat de pik harder en dikker wordt. De pik gaat nog een stukje naar binnen. Verder gaat het niet.

Als de pik dan nog iets dikker wordt, komt ze krijsend en kwijlend klaar. De pik glijdt een stukje terug en ze voelt een grote lading sperma tegen haar kut en kont slaan. Het druipt van haar af, terwijl ze nog naschokt.

Half en half bij bewustzijn merkt ze dat ze wordt weggerold. Ze wordt los gemaakt en even later ligt ze in een warm bad.

In het volgende deel gaat de vernedering door op een hele andere wijze die zeer bijzonder is. Misschien wordt haar dan ook verteld wat ze nu precies heeft meegemaakt...

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners