Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een klant voor slavinnetje ozo - 16608 keer gelezen
Slavinnetje ozo is een slavin van haar Meester. Ze is een behoorlijk goed opgeleide slavin, maar ze is nog niet op het door haar Meester gewenste niveau. Dat geeft niks, want daardoor kan hij haar verder africhten. Ze heeft niet zo heel veel beperkingen. Haar grootste beperking is dat ze niet goed als slavin kan worden geconfronteerd met anderen. Haar grootste wens zou zijn dat ze alleen slavin is bij haar eigen Meester. Dan gelden er voor haar geen beperkingen.

Haar Meester besluit echter anders. Het spreekt voor zich dat Hij besluit en zij zich in Zijn besluiten schikt. Hij verhuurt haar met enige regelmaat aan andere Meesters. Die kunnen dan met haar doen wat ze willen. Op die wijze wordt ze afgericht zich als slavin te kunnen gedragen bij en met anderen.

Vanavond zou het weer zo ver zijn. Ze wist het bijna zeker. Haar Meester had haar opgedragen zich gekleed aan Hem te presenteren. Maak je klaar en presenteer je aan je Meester, had Hij gezegd. Zorg dat je er uit ziet als een goed hoertje.

Ze heeft zich gedoucht en overal nog eens goed geschoren. Haar kutje is zo zacht en glad als gewenst wordt. Met crèmes probeert ze het nog gladder te krijgen. Ze heeft het haar strak naar achteren gebonden. Ze is opgemaakt met felrode lippenstift en ander kleurig materiaal.

Ze trekt een dun jurkje aan en schoenen met hoge zolen en hakken. Het jurkje valt wijd en is vrij kort. Al met al voelt ze zich weinig gekleed. Ze overweegt een jas aan te doen, maar besluit dat het beter is, als hoertje, om het zo te laten. Omdat ze vanzelfsprekend geen ondergoed draagt, voelt ze zich behoorlijk naakt. Haar tepels zijn al goed zichtbaar onder het jurkje.

Ze checkt zich nog eens voor de spiegel. Het ziet er goed uit, vindt ze zelf ook. Hoerig genoeg, denkt ze en ze voelt de zenuwen opkomen. Als slavin manifesteren die zenuwen zich altijd iets anders dan anders. Het trekt als het ware naar haar seksualiteit. Ze heeft wel vaker kippenvel en andere effecten van zenuwen, maar alleen als slavin voelt ze als het ware een snaar in zich trillen.

Haar Meester zegt altijd dat de kut het wezen is van de slavin. Je moet vanuit je kut denken en dan komt het allemaal goed, aldus haar Meester. Als ze zenuwachtig is voor een behandeling, dan weet ze dat Hij gelijk heeft.

De zenuwen hebben ook gewoon met angst te maken. Ze is heel schaars gekleed en ze gaat vrijwel zeker naar buiten. Bijna zeker weet ze dat ze een klant zal moeten dienen. Het zal een hele zware avond voor haar worden. Uit je kut denken, denkt ze, ze haalt diep adem en gaat naar de huiskamer waar haar Meester wacht.

Aan Zijn geile blik ziet ze dat hij tevreden is. Sta, zegt Hij vrijwel onmiddellijk. Ze merkt dat Zijn stem schor is. Van opwinding, denkt ze en ze voelt zich geiler worden. De spanning bouwt zich op. Ze gaat in de sta-houding staan. Knieën licht gebogen, kut naar voren, handen losjes langs het lichaam, opengedraaid naar buiten.
Hij staat op en keurt haar snel. Hij schikt haar jurkje nog wat waardoor het nog iets korter valt. Hij voelt aan haar kutje of het mooi geschoren is en geeft haar daar een klein tikje. Hij voelt langs haar tepels en zegt: Ok, ziet er goed uit.

Je bent vanavond huurslavin. Ik heb je verhuurt aan een andere dominant. Hij verwacht je om 21 uur in de lobby van Hotel Royal. Rijd er rustig heen en stel je beschikbaar voor al zijn wensen. Hij draagt zwarte kleding en hij wenst dat je je aan hem voorstelt. Hij zal je keuren ter plaatse. Als je voldoende bevalt, dan neemt hij je mee. Je voldoet aan al zijn wensen zonder beperkingen. Heb je dat begrepen? Ja Meester, zegt ze.

Het is een klassieke dominant, dus je zult goed je best moeten doen. Maak me trots en veel plezier, zegt Hij.

Ze rijdt rustig naar het hotel. Ze komt om 20.50 uur aan en besluit even te wachten. Het is best druk op de parkeerplaats. Ze hoopt dat het in de lobby zal meevallen met de drukte.

Vijf minuten later stapt ze uit. Niet te laat komen, denkt ze. Ze is inmiddels wel heel erg zenuwachtig. Ze loopt als in een roes naar het hotel en hoort andere mensen. Ze kijkt niet op of om en loopt door. Naar binnen, waar is de lobby, oh ja, daar. Ze gaat zitten in een achteraf hoekje. Gelukkig is het daar niet druk. Er is een bar, maar geen bedienend personeel. Ze blijft zitten waar ze zit en even later komt er een man binnen die helemaal in het zwart gekleed is.

Hij ziet er best goed uit, denkt ze. Stevig gebouwd, zelfverzekerd. Hij is zwart gekleed, maar niet formeel. Een spijkerbroek en T-shirt en een driekwart leren jas. Ze denkt nog na over het begrip klassieke dominant en ze staat op om zich voor te stellen. Hij is aan de bar gaan zitten en daar is inmiddels wel personeel verschenen. De barman blijft bij de man. Hij lijkt hem daar aan de praat te houden...

Het is echter 21 uur precies, dus ze moet. Ze meldt zich bij de geanimeerd pratende man en zegt: Dag meneer, ozo meldt zich bij u. De man kijkt verstoord opzij en praat door. De barman kijkt wat vreemd, maar reageert verder ook niet. Ze blijft staan. de twee praten minutenlang door. Dan is het gesprek ten einde en de man draait zich naar haar. Zo, dus jij bent mijn slavin van vanavond.

Ze denkt meteen aan het begrip klassieke dominant. Deze laat zich echt niets aan mij gelegen liggen. Hij negeert me totdat hij me wil en komt ook dan in niets tegemoet. Ze let goed op alles goed te doen en heeft al een blosje op de wangen van gene. De barman kijkt van een afstandje...

Hij steekt onmiddellijk zijn hand tussen haar benen en knijpt in haar kut en tikt er tegenaan. Tegelijkertijd, met verschillende vingers. Ze ziet de barman opkijken en merkt dat ze kreunt. Haar gezicht heeft geen blosje meer, maar een stevige blos. De man die haar kut meteen klemvast had, knijpt inmiddels nog veel harder. Ze houdt het maar net vol en is blij dat hij los laat.

Ze haalt diep adem en herstelt zich enigszins.

Ik heb het al gezien, zegt de man op stuurse en afwijzende toon. Ze voelt zich afgewezen en vraagt zich af wat ze zal doen. Dat was kennelijk iets te snel, want hij zegt: Je mag blijven. Noem me Meester K en bereid je voor.

Als uw slavin zal ozo u met alles dienen, meneer, al zal het helaas niet mogelijk zijn u Meester te noemen.
De man kijkt verstoord haar kant op. Jij doet precies wat ik wil, zegt de man, achteloos, maar krachtig. Ze staat inmiddels te trillen op haar benen, want ze heeft een dilemma. Van haar Meester mag ze anderen geen Meester noemen. Dat is ook logisch, want ze heeft een Meester en dat is niet deze man. Vandaar dat ze hem onderdanig meneer noemt. Nu deze man dat niet accepteert weet ze niet goed wat te doen. Weigeren mag niet en Meester noemen ook niet.

Ozo kan u geen Meester noemen, omdat haar Meester haar heeft verboden anderen zo te noemen. Luister eens, zegt de man, dan kun je bij alles wel zeggen dat je Meester het je verbiedt. Nee, nee, nee, zegt ze, verder is alles mogelijk. Ze denkt zo goed mogelijk na of er meer is dat beperkend zou kunnen zijn. Ze denkt van niet en hoopt het ook, want het valt niet mee iets anders te doen dan deze man wil.

De man staat op en loopt weg. Het voelt heel natuurlijk achter hem aan te lopen. Ze ziet niet hoe de barman kijkt. Hij weet niet hoe het zit, maar weet wel dat hij iets bijzonders heeft gezien.

In de lift trekt de man aan haar jurk. Daardoor staat ze meteen in haar blote kut. Ze wil de jurk weer terug trekken. Af, zegt hij en ze doet onmiddellijk niks meer. Wat zei je net, vraagt de man. Ze denkt na. Wat zij ze dan, alleen dat ze hem geen Meester zou noemen. Ondanks haar dilemma heeft ze besloten hem geen Meester te noemen. Dat is haar expliciet verboden door haar Meester, dus het kan niet.

Opeens begrijpt ze wat de man bedoelt. In haar reactie op zijn opmerking dat ze dan alles wel zou kunnen weigeren heeft ze het woord nee gebruikt. Drie maal zelfs. Nee, nee, nee, zei ze. Haar Meester heeft haar verboden twee woorden te gebruiken, ik en nee. Logisch, want bij een slavin is geen plaats voor die woorden. Nu heeft ze ze toch gebruikt. Per ongeluk, het woord nee in ieder geval.

Ze vraagt zich af of de man haar verboden kent. Ze heeft nog niet op zijn vraag gereageerd en zegt zachtjes en voorzichtig, dat ze zei dat ze hem geen Meester kon noemen. Bedoelt u dat? Nee, kut, dat weet je best, zegt hij.

Ping, zegt de lift. Ze zijn op de verdieping waar ze moeten zijn. Ze beweegt zo veel mogelijk om haar jurkje te laten zakken. Toch kan iemand die goed kijkt zien dat haar kut nog nauwelijks bedekt is. Nerveus kijkt ze uit de lift in een gang die gelukkig leeg is. Twee stappen later zijn ze in de kamer. Dat zal de man wel hebben geweten, denkt ze.

De deur is nog nauwelijks dicht of haar jurk wordt al ruw ophoog getrokken. Met de jurk nog om haar hals, wordt ze letterlijk bij haar nek gepakt en op bed gegooid. Het gaat hard en ruw en ze probeert een acceptabele houding te vinden. Meteen zegt de man: Kont omhoog. Zijn pik moet ingevet zijn geweest, want die gaat ineens diep in haar kont. Ze kreunt en probeert goed mee te werken.

De handen van de man hebben haar tieten en haar kut vast. Ze ligt in een klem van zijn lichaam en zijn armen. Ze is heel geil, kennelijk, want de vingers van de man klemmen steeds verder naar binnen. Domme slet, kreunt de man en gooit haar van zich af. Ze valt half op het bed en half er vanaf. Ze probeert te herstellen en hoort de man weglopen. Het enige wat hij zegt is: Lig en ze blijft angstvallig liggen.
Ze hoort water en begrijpt dat hij zijn pik wast. Fijn, denkt ze. Seconden later wordt ze beetgepakt en op de grond gegooid. Straftijd, zegt de man. Tien zweepslagen en hij begint meteen hard op haar billen te slaan. Heel hard. Kont omhoog, hoort ze en dat doet ze meteen. Ze telt hardop mee, zoals haar is geleerd en is blij dat ze tien kan zeggen.

Omdraaien, hoort ze en ze doet het onmiddellijk zo snel mogelijk. Tien per overtreding, zegt hij en hij slaat vlak boven haar kut. Opnieuw hard en opnieuw telt ze kreunend.

Ze vraagt zich af hoeveel overtredingen ze heeft begaan als ze even later ook tien slagen op haar borsten krijgt. Daarna houdt het op. Het waren toch die drie nee's, denkt ze. Ze is heel wat gewend, maar is nu echt hard geslagen. Ze kent de zweep heel goed, maar dit was een hele stevige. Kortom, ze is behoorlijk van slag en overal gestriemd.

Zul je het nooit meer doen? Ze onderdrukt gelukkig de neiging om nee, meneer te zeggen en ze zegt: ozo zal geen fouten meer maken, meneer.

Hij pakt haar bij haar tieten en ramt zijn pik in haar. Dat gaat moeiteloos, ze is behoorlijk geil en nat. Hij kijkt haar smalend aan en zegt: je bent nat, slet. Dat is ze, en geil. Hoewel het zeer doet dat ze aan haar tieten wordt vastgehouden, vindt ze dat altijd erg geil. Het tilt haar half op en neukt hard.

Als hij zijn pik uit haar trekt en haar los laat op bed is ze meteen teleurgesteld. Ze kreunt en wil verder geneukt worden, maar mag daar natuurlijk niet om vragen.

Denken met je kut, denkt ze. Haar kut krampt en lijkt te smeken om meer. Je mag wel een dildo in je kut stoppen, zegt de man. Ze ziet één dildo liggen. Een grote, wat vreemd gevormde. Ze besluit 'm in haar kut te stoppen. Er moet gewoon wat in. De dildo is groot en lang en vreemd gevormd. Ze stopt 'm er een stukje in en blijft liggen. Het geeft even een soort rust.

Ze kijkt amechtig op en ziet de man die zijn gezicht vlak bij het hare houdt en zegt: Ik zal je laten zien wat je bent. Hij grijnst erbij op een manier die haar een beetje bang maakt. Het is een dildo in de vorm van een paardenpik, zegt hij. Dat verklaart de vorm, denkt ze. Ze rilt bij de gedachte dat haar Meester een vreemde fixatie lijkt te hebben haar eens door een paard te laten neuken. Voorzichtig probeert ze de dildo verder naar binnen te duwen.

Ik weet echt wat je bent, zegt hij en grijnst nu ronduit smalend. Je gaat 't meemaken, zegt hij met een blik in zijn ogen waar de geile spanning afdruipt. Ze weet dat ze vernederd gaat worden en ze weet ook wat ze daarvan vindt. Weet ze wat ze is?
In het volgende deel wordt dat duidelijk. Ze wordt meer vernederd dan ze voor mogelijk had gehouden. En ze houdt heel veel voor mogelijk. Het begint er mee dat ze met de dildo in de hand met de man mee naar buiten moet.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners