Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een lang weekend - 7513 keer gelezen
Tevreden keek ze rond in haar kantoor. Alles zag er keurig netjes uit. De stapeltjes op haar bureau waren keurig geordend. Wat ze af had willen krijgen was gelukt. Nu nog even de planten water geven en dan kon ze gaan.
Mmmm…. lekker een lang weekend voor de boeg. Gelukkig had ze vrij kunnen krijgen toen haar Meester met zijn opdracht kwam eerder deze week.
Als ze er aan dacht begon haar hart sneller te kloppen en voelde ze haar buik samentrekken. Wat zal hij nu weer voor haar in petto hebben.
Ze staarde voor zich uit en liet zo haar gedachten even terug gaan naar het e-mail bericht dat ze had gekregen.
Kort en bondig had hij haar laten weten om 9.55 in de trein te zitten die naar Amsterdam ging. 1ste klasse wel te verstaan. Kledingvoorschrift was summier aangegeven, korte rok en blouse zou passend zijn.
Ze hoefde niet naar hem te zoeken, hij zou zich wel melden stond er ook nog bij.
Verder niets. Ze schrok uit haar mijmeringen op een deur ging open. Haar collega vroeg of ze meefietste naar de stad. Ze vertelde haar dat ze daar geen tijd voor had omdat ze immers andere dingen te doen had die avond.
Gelijk stond ze op en pakte haar tas en sloot haar kantoor af.
Ze ging naar haar fiets en ging snel naar huis. Om zich in te kunnen leven in de volgende dag
Thuis gekomen ging ze eerst maar eens snel eten klaarmaken.
Toen een blik geworpen in haar kledingkasten een aantal kledingstukken gepast om te kijken wat ze aan zou doen de volgende dag.
Intussen liet ze het bad vollopen, ze moest er tenslotte piekfijn uitzien.
Ze bekeek zich in de spiegel en kreeg glinsterogen toen ze zag dat haar tepels helemaal gezwollen waren.
Ze kneep er eens in en voelde een heerlijk gevoel over zich komen. Zou ze zich heerlijk verwennen om de ergste spanning te laten ontsnappen? Ze zou wel tegen de regels van haar Meester in gaan als ze dat deed.
Ze onderdrukte het snode plan omdat ze wist dat hij het zou merken de volgende dag. En de straf was niet mis had ze al eens eerder ervaren.
Ze riep zich tot de orde en ging naar de badkamer. Een heerlijke geur van het badschuim verspreidde zich. Langzaam liet ze zich in het bad glijden Heerlijk wegdromend met gedachten aan de volgende dag lag ze te genieten van het warme water.
Alle vermoeidheid van de afgelopen dag gleed van haar af. Ze waste haar haren en rolde ze in een handdoek. Daarna ging ze zich scheren. Ze wist dat er geen haartje meer mocht achterblijven. Daarna smeerde ze zich in met een heerlijke lotion. Ze voelde zich herboren.
De badjas voelde lekker aan op haar blote lichaam toen ze naar beneden liep. Ze wilde nog even kijken in haar nieuwe boek en wat muziek luisteren voordat ze ging slapen.

Toen ze in bed lag kon ze de slaap niet zo snel pakken, ook al had ze heerlijk gerelaxed die avond. Het vooruitzicht was te spannend...
Uiteindelijk viel ze toch in slaap maar droomde erg onrustig. Tegen de ochtend viel ze pas diep in slaap tot haar wekker haar stoorde.
Eerst wist ze niet waarom ze de wekker had laten afgaan op haar vrije dag, maar toen realiseerde ze zich dat er leuke dingen stonden te gebeuren.
Ze ging snel naar beneden en deed het koffiezetapparaat aan. Zo als ze zo aangekleed beneden kwam had ze mooi tijd voor een kop koffie.
Snel weer naar boven en onder de douche, daarna de klaargelegde kleding aan.
Tja de opdracht was wat summier geweest. Moest ze nu wel een bh aan of niet?
Ook of ze een slip moest dragen was niet vermeld.
Ze liet ze beiden maar uit. Zo zag haar Meester haar toch het liefst. Ze nam aan dat ze de juiste beslissing had genomen.
Snel nog wat lichte makeup opgebracht en stevig het haar doorgeborsteld. Damn wat vervelend nu, ook over d’r haar had hij niets vermeld. Moet het nu los of juist vast.
Ze werd er knap onzeker van en probeerde zich voor de geest te halen of hij iets eerder in de week daar soms iets over gezegd zou hebben. Maar nee niets schoot haar te binnen. Ze nam zich voor om in het vervolg beter op te letten, want hij zal er vast wel iets terloops over gezegd hebben.
Ze hoopte er maar het beste van. Nu ging ze snel naar beneden om nog even een boterham te eten en een kop koffie te drinken. Je wist maar nooit wanneer ze weer de tijd kreeg om nog iets naar binnen te werken.
De tijd begon te dringen en ze moest nu echt naar het station. Ze kon het niet maken om haar trein te missen.
Pfff gelukkig geen rij voor de kaartverkoop dus dat zat mee deze ochtend. Snel kocht ze nog een magazine om wat te lezen tijdens de reis. Na even gewacht te hebben kwam de trein aan. Ze stapte in en liep door naar de coupé 1e klasse. Ze keek in het rond naar de mensen die er al zaten, maar geen bekende gezichten. Het was ook niet zo druk om dit tijdstip de meeste mensen waren al naar hun werk. Ze koos een lege coupé en nam plaats bij het gangpad. Ze dacht er niet aan om bij het raam te gaan zitten omdat ze dan het overzicht over het gangpad miste
Toen ze was gaan zitten pakte ze haar boekje en ging zitten bladeren, maar om echt te lezen was ze toch echt wat te onrustig
Telkens keek ze op als ze een deur hoorde. De trein had zich inmiddels in beweging gezet en raasde door het landschap. Snel kwamen ze aan op het volgende station. Er gebeurde tot nu toe helemaal niets. Ze schoof wat onrustig heen en weer. Af en toe wat lezend in haar blad ging de tijd toch sneller dan ze dacht. Weer een halte en nu kwamen er wat mensen binnen. Ze dacht even het gezicht van haar Meester te herkennen, maar het bleek hem toch niet te zijn. Hij ging trouwens in een andere coupe zitten. Ze kon nog net zijn achterhoofd zien. Vanuit de éne coupé kun je niet in de andere kijken Een klein beetje teleurgesteld was ze wel op dat moment. Deze onzekerheid vond ze maar niks. Welk station zou hij nu eigenlijk instappen? En wat zouden dan zijn plannen zijn?
Bij het volgende station stapten er weer mensen in en een man kwam haar coupé binnen. Keek haar doordringend aan en vroeg of het goed was als hij ook plaats nam. Ze knikte instemmend en deed alsof ze verder aan het lezen was.
Van achter haar boekje nam ze hem terloops op. Mmmm best een knappe man eigenlijk..........
Hij had wat tassen bij zich en op een na deed schoof hij ze in het rek boven hun hoofd.
Daarbij stootte hij haar nog even aan, en verontschuldigde zich daarvoor. Maar terwijl hij dat deed keek hij haar doordringend aan. Ze bloosde licht. Ze realiseerde zich dat hij zo van bovenaf goed uitzicht had op haar blouse die licht openstond. En zijn blik ging dan ook vorsend naar beneden. Ze voelde zich naakt onder zijn blik. Bij elke ademhaling gingen haar borsten, die niet gevangen waren in een bh, licht heen en weer.
Ze voelde zich niet zo op haar gemak en ging iets verzitten en trok haar rok glad. Ze vond het nu wel wat hinderlijk dat er een split schuin naar voren liep. De trein zette zich in beweging en de man ging snel zitten schuin tegenover haar bij het raam.
Ze deed alsof ze weer verdiept was in haar blad en probeerde haar gedachten te ordenen.
De man zocht kennelijk iets in de tas die hij naast zich had neergezet.
Op een gegeven moment zag ze vanuit haar ooghoek dat hij een camera had gepakt en daarmee aan het spelen was.
Op een gegeven moment richtte hij de lens op haar maar liet het toestel toen zakken.
Ze keken elkaar aan en de man begon te glimlachen naar haar. Tja... zei hij:” ik heb een nieuw toestel en ben op weg naar een opdracht. Dus wilde even kijken hoe dit apparaat werkt, heeft U daar bezwaar tegen?”
Hij stak zijn hand uit naar haar en stelde zich voor als Tom, zijn achternaam had ze zo snel niet verstaan.
Ze raakten in een leuk gesprek, over zijn werk en zijn opdrachten. Maar zou je het vervelend vinden als ik wat foto's van je zou maken? Vroeg hij op een gegeven moment. Ze dacht er snel over na, eigenlijk vond ze het wel leuk en zo duurde deze reis ook niet zo lang.
Dus na haar "ja is goed" pakte hij het toestel weer op en maakte wat foto's van haar gezicht. Eigenlijk vond ze het wel leuk model te zijn voor hem.
Op een gegeven moment vroeg hij haar haar blouse wat strakker te trekken, zodat haar borsten beter uitkwamen.
Licht blozend deed ze wat hij haar had gevraagd. Ze leunde wat naar voren en nam allerlei poses aan. Tom werd heel enthousiast en schoot de ene foto naar de ander.
Opeens had ze in de gaten dat haar rok wat naar boven geschoven was, en dat het split ook verder opengevallen was.
Ze probeerde dit te herstellen, maar hij keek haar doordringend aan en zei haar dit niet te doen. Het uitzicht beviel hem wel. Hij ging verder met hem maken van foto's, ook van het uitzicht wat hij nu duidelijk moest hebben van haar.
Ze voelde zich nu toch wat ongemakkelijk. En vroeg hem wat hij met die foto's ging doen?
Hij glimlachte geheimzinnig en zei tja.......die zijn voor mijn opdrachtgever natuurlijk.
“Maar wie is dat dan?” vroeg ze hem. “Ja… dat kan ik je niet vertellen”.
Ze kwam door dit antwoord enigszins bij zinnen, sjonge wat had ze zich laten gaan...stom natuurlijk. Hoe kon ze dit nu doen?
Er kwam boosheid in haar opborrelen, wat als een spel begonnen was werd nu pure ernst.
Ze vroeg Tom om het fotorolletje te verwijderen en aan haar te geven. Ze vond deze foto's, die hij van haar geschoten had toch veel te intiem
Tergend langzaam draaide hij het filmpje uit zijn camera en hield het voor haar neus.
Hij streek nadenkend door zijn haar en zei haar dat als zij haar slipje aan hem gaf hij het rolletje zou afgeven.
Maar ja U heeft geen slip aan dus er valt weing te ruilen. Bij deze woorden pakte hij zijn spullen in zijn tas en stond op.
De trein naderde het volgende station en hij nam aanstalten om weg te gaan.
Hoe ze ook op hem in probeerde te praten, hij bleef bij zijn punt. Geen slip dan ook het rolletje niet. Toen hij het gangpad doorliep gaf hij terloops iets aan de man die verderop zat.
Ze kon zich wel voor de kop slaan, waarom had ze haar slip ook uitgelaten.
Ze begreep dat haar Meester hier achter zat, en nu moest ze afwachten hoe dit zou aflopen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners