Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een overheerlijke vakantie - 9345 keer gelezen
We wisten allebei van elkaar dat we een zeer ruimdenkend koppel zijn.We hadden al meerdere malen gesproken over een triootje, jij met twee mannen, ofwel dat ik machteloos zou toekijken hoe jij werd geneukt door een andere man. Dat triootje, hadden we ondertussen al gedaan, maar dat tweede nog niet.

We waren op vakantie in Zuid-Frankrijk en hadden uitzonderlijk een goede vriend van ons meegenomen, om dat deze het de afgelopen jaren niet gemakkelijk had gehad. We hadden er wel eens over gesproken, maar verder dan woorden was het niet gekomen,tot die ene zwoele zomeravond. We huurden een villa ver afgelegen van de buitenwereld (met zwembad) en liepen met zen drieŽn dan ook de hele dag naakt.

Ik had mijn vriend al enkele keren serieus naar mijn vrouwtje zien kijken en vroeg hem,heb je zin in haar. Hij wist eerst niet wat zeggen ,maar toen kwam het er toch uit. Hij zij het is echt wel een knappe verschijning en dat kansje zou ik niet afslaan. Mijn vrouwtje wist van mijn plannetje, maar wilde hem voor haar alleen,terwijl ik zou toekijken (vast gehangen). We hadden eerst met zen drieŽn wat gespeeld en was behoorlijk opgewonden, toen ze zij, van hier wil ik hem voor mij alleen. Ze haalde een stoel te voorschijn en beval aan mijn kameraad mij daarop stevig vast te binden met de door haar gegeven instructies.

Met de nodige middelen werd ik met de voeten stevig vastgebonden aan de stoel poten en werden mijn handen achter mij stevig vastgebonden aan de rugleun. Mijn mond werd dicht getaped en mijn ballen en penis stevig afgebonden, op mijn tepels kreeg op 2 wasknijpers op elke tepel(eentje op de tepel en de andere der nog eens boven op om de druk nog groter te maken. Er werd dan een touw rond mijn armen en lichaam gedaan ,volledig rondom de stoel,zodat ik geen kant meer op kon.
Daar zat ik dan...

Daar zat ik dan compleet machteloos in een heel pijnlijke situatie, terwijl mijn vrouwtje mijn beste vriend begon op te geilen. Ze begon hem over te kussen en te strelen, hem volledig op te winden voor mijn ogen, ze duwde hem op de canapť en begon zijn ondertussen zeer groot geworden lid af te likken en te pijpen. Ik werd als maar geilere en geiler. Ze wist dat ik alles kon zien en dat wond haar heel erg op en daardoor ging ze vrij snel een stapje verder. Ze legde haar op haar rug en liet haar keihard neuken door mijn beste kameraad. De eerste ogenblikken,wilde ik me los rukken, maar ze had mij in het oog en zei dit hebben we zelf gewild en zei dat ik me moest koest houden of dat er anders iets zou gebeuren dat ik niet leuk zou vinden. Ik bleef maar wringen, trekken en sleuren om los te geraken,maar hoe harder ik ook tegenspartelde, des te meer pijn deden mijn tepels en ballen.

Plotseling vloog ze recht en zei ik heb je verwittigd schat, maar je gehoorzaamd niet ,ze stond op, nam een grote rol tape en tapete mijn ogen af volledig rondom men hoofd, mijn haren kleefde overal in.
Van toen af hoorde ik alleen toen hoe ze beide genoten van die harde neuk partij. Ik hoorde mijn kameraad meerdere malen komen.

Na ik weet niet hoeveel tijd was het plotseling stil en fluisterde mijn vrouwtje me in men oor dat ze het reuze fijn had gevonden en dat ze echt had genoten van me daar zo machteloos te zien zitten, wetende dat ik net zoals zij verschrikkelijk geil was. Ze zij ik ben niet klaar gekomen omdat dat iets voor jou is. Ik ga je nu los maken en dan ga je doen wat ik zeg. Het verwijderen van de klemmen en bal bondage deed heel erg pijn, maar wond me wel op. Zij ga nu buiten naar het zwembad, neem een luchtbed een ga op de rand erop liggen op je rug en sluit je ogen.

Ik legde me op mijn rug op het luchtbed en hield mijn ogen gesloten.
Plotseling voelde en rook ik de zwoele en zoete geur van haar kutje, net toen ik mijn tong uitstak zei ze MOND OPEN, ik heb van al dat neuken wel erg veel plas gekregen en jij gaat dat nu slikken. Plotseling voelde ik haar warme urine in over mijn mond stromen, man was ik opgewonden, ze is daarna op mijn stijve lul komen zitten en heeft me compleet leeg gereden, we zijn samen ongelooflijk goed klaar gekomen, we hebben er beiden echt van genoten.
'S morgens hebben we er alledrie niets meer over gezegd en hebben we verder genoten van onze OVERHEERLJKE vakantie.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners