Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een slavin gebruikt - 16452 keer gelezen
Je krijgt een halsband om en ik zeg je op je kamer te wachten. Je kunt de mannen horen arriveren en je bent opgewonden. Je weet wel min of meer wat je kunt verwachten, maar je "weet" het toch nog niet echt. Ik laat je minstens een uur wachten.

Als ik je uiteindelijk kom halen ben je al behoorlijk nat. Ik neem je naar beneden, waar vier heren wachten. Ik laat je poseren, zodat ze je goed kunnen bewonderen. Je moet n voor n alle heren langs om je lichaam goed te laten zien. De laatste merkt op dat je kont er wel erg wit uitziet. We besluiten je kontje op te warmen met 20 slagen de man. Iedere heer mag kiezen om dat met zijn hand te doen, of met een soort tafeltennisbatje. Je bent al bijna klaar voor je eerste orgasme voordat je over de eerste schoot ligt! De eerste man gebruikt zijn rechterhand en levert 20 snele harde slagen af. Je moet op je knien vereind komen zodat wij van plaats kunnen wisselen op de bank. De tweede man gebruikt het batje. Je slaagt erin om hier doorheen te komen zonder een geluid te maken, maar je kutje wordt steeds natter. Je weet wel dat je in de problemen zit - je kont doet echt zeer en je hebt er nog 60 te gaan...
Dan neem ik de plaats op de bank in. Ik gebruik mijn rechterhand. Je kreunt van pijn en genot bij de tiende slag, en bij de zestiende kom je luid schreeuwend klaar. De heren maken neerbuigende opmerkingen over hoe hoerig je wel niet bent om klaar te komen terijl je geslagen wordt. Ik hou mijn mond, ik ben eigenlijk best vebaasd dat je klaar bent gekomen, dat is nog nooit eerder gebeurd op deze manier. De laatste twee gebruiken het batje, en aan het einde lig je te kermen van de pijn. Je kontje is diep donkerrood als we eindelijk ophouden.

Je krijgt niet veel tijd om te rusten. We draperen je over een leuning van de sofa en we neuken ons om beurten in je klaar: de eerste twee in je kutje, dan twee in je kont, en ik als laatste weer in je kut. Het gevoel van die stotende heupen op je gehavende kont jaagt je door nog twee orgasmes heen. Telkens als n van ons is klaargekomen moet je zijn pik goed schoonlikken, terwijl de volgende je alweer binnendringt.

Als we je allemaal genomen hebben, mag je even van de badkamer gebruik maken om je wat op te frissen. Daarna word je geblinddoekt, en doe ik leren boeien om je polsen en enkels. Dan nemen we je mee naar de kelder.

We nemen je mee naar een horizontale stellage, bekleed met stof, waar je op je rug op moet gaan liggen. Je polsen worden vastgemaakt boven je hoofd, en je enkels aan de speciale beensteunen. Deze zijn beweegbaar, zodat de mate waarin je benen gespreid worden ingesteld kan worden. Ik laat je heel wijd liggen. Op deze manier zijn je kutje en aars wijd tentoongesteld, en steken je borsten ver omhoog. Tenslotte gaat er nog een riem om je middel, zodat je je helemaal niet meer kunt bewegen.

Twee van de heren nemen een rijzweepje. De eerste striem gaat dwars over je beide tepels. Je schreeuwt, maar dat is vooral van de verrassing. De tweede slag gaat over je dijen. Je hebt pas door dat het er twee zijn als ze tegelijkertijd op je borsten en kut inslaan. Ik weet dat je een hoog tolerantieniveau voor pijn hebt, omdat je het niet snel uitschreeuwt; en dat heb ik ook aan de anderen verteld. We willen dat je schreeuwt, dus we stoppen voorlopig nog niet. Je tieten en kutje worden minutenlang zwaar gegeseld. De man die je kutje zweept is er erg goed in om de zweep precies tussen je kutlipjes te laten landen. Uiteindelijk schreeuw je het voor ons uit. Ik zeg de anderen te stoppen, en stap op je af. Ik grijp je ruw in je kutje, en knijp hard in je tepels. Hoewel het pijn doet, word je daar altijd extra geil van.

Er wordt een middenmaatje buttplug in je aars geschoven. Dan voel je de prik van een naald in je tepel. Ik heb een collectie accupuntuur-naalden: heel erg dun en van verschillende lengtes. We steken een grote hoeveelheid van die naalden in je tepels en de borsten daaromheen. Als we daar klaar mee zijn doen we hetzelfde met je kut. Uiteindelijk zie je eruit als een speldenkussen, er steken honderden naalden uit je.

Je hoort een aansteker aanknippen en je weet dat er twee mogelijkheden zijn: ofwel we gaan kaarsvet op je laten vallen, of (erger nog) we gaan de naalden verhitten. Het wordt het laatste. De naalden zijn zo dun dat ze de hitte erg snel geleiden. Het voelt al snel alsof je borsten in brand staan. Je schreeuwt voor ons als we hetzelfde met de naalden in je kutje doen. Als de naalden verhit zijn kun je ze niet te lang laten zitten, omdat er anders permannte verwondingen ontstaan; dus nadat je kutje ook in brand staat beginnen we met het verwijderden van de naalden uit je borsten (met handschoenen natuurlijk - veel te heet om met je vingers aan te raken), en daarna ook die uit je kut. Twee van de heren willen je nu neuken. Je kunt hier niet op klaarkomen, je kut is veel te pijnlijk. Hun zaad schieten ze over je buik. Dan haal ik de buttplug eruit en maak je los. Je krijgt een handdoek om je wat op te frissen en enkele minuten rust.

Rust in mijn kelder betekent stil knielen en wachten, en dat doe je dan ook. We praten wat, en ik vertel hun over je pijptraining. En van de heren wil dat wel eens uitproberen en loopt op je af. Je zuigt hem af alsof je hoopt dat hij je dan later milder zal behandelen; die hoop zal ijdel zijn. Hij spuit zijn zaad in je en je slikt het door.

Je wordt aan je halsband overeind getrokken en naar een andere stellage geleid. Bij deze moet je voorover leunen, totdat je lendenen een horizontale metalen staaf raken; dan verder voorover leunen totdat je handen aan het frame bevestigd kunnen worden, een meter verderop en hoog boven je. Je enkels worden aan de bevestigd. Hierdoor sta je op je benen, met je bovenlijf voorover, en je kont steekt goed uit. Je lijf en armen worden goed uitgerekt, zodat je bijna geen bewegingsruimte meer hebt. Je kontje is zo een mooi doelwit voor een ranseling. Maar eerst voel je n van ons aan je tepels draaien, die van de andere kant gewoon toegankelijk zijn. Er worden twee strakke klemmetjes op gezet, met een kettinkje ertussenin. Achter je hoor je het zwiepen van een stok. Een stok maakt een heel apart geluid, om nog maar te zwijgen hoe hij voelt als slagwerktuig! Je kreunt van angst. Je springt bijna uit je bondage van pijn en schok als de eerste slag je raakt. Je krijst het uit terwijl de stok telkens weer op je kontje landt, en je kronkelt zoveel als je boeien het toelaten. Je krijgt er meer dan 20, en na afloop is je kontje bedekt met dieprode striemen, en je bent schor geworden van het schreeuwen. We laten je zo staan totdat je wat bijgekomen bent, dan maak ik je los, draag je naar het bed en laat je erop vallen.

Ik zeg je je op je rug te draaien (wat wel het laatste is wat je wilt) en te masturberen. Je maakt de draai zo voorzichtig mogelijk om je de pijnlijke aanraking van je kontje met de lakens zoveel mogelijk te verlichten. Je kreunt weer als je hand naar beneden reikt om je klitje te wrijven, je was al bijna weer vergeten wat die voor behandeling met de naalden heeft ondergaan. Dit zal wel een tijdje gaan duren, maar je begint te wrijven. Ik geef je onderwijl orders: wat harder wrijven, nu een vinger in je kutje of je aars, nu even rustig aan, nu eens goed in dat klitje knijpen. Ik gooi een vibrator op het bed en zeg je die te gebruiken en hoe. Je moet hem hard naar binnen stoten, dan helemaal terug naar buiten en nog harder naar binnen, ondertussen doorgaan met je klitje te wrijven, enzovoorts. Uiteindelijk voel je je kutje weer opbouwen naar een nieuw orgasme. Ik laat je sneller en sneller gaan, en uiteindelijk word je beloond met een wild en hevig orgasme. We applaudiseren ervoor, en je bloost.

Kort daarna zetten we je op handen en knien, en twee van ons komen bij je op het bed. En begint er je gezichtje te neuken (wat iets heel anders is dan een pijpbeurt!) terwijl de andere je kutje neukt. Je kreunt als hij met zijn handen je billen stevig beetgrijpt. Je slaagt er al vrij snel in om nog een keer klaar te komen. Op een gegeven moment switcht de man achter je naar je aarsje, en stoot er diep in. Ik zeg je je om te draaien, zodat de heren je ook van de andere kant kunnen nemen. Het gaat maar door, je moet je een paar keer omdraaien, het lijkt maar door te gaan: telkens als n van de pikken in je klaarkomt is er direct een andere die hem vervangt. Het duurt meer dan een half uur, en je komt nogmaals.

Je krijgt een flinke rust, misschien wel een half uur. Je bent nog steeds geblinddoekt, de klemmetjes zitten nog op je tepels, en de boeien zitten nog om je enkels en polsen, hoewel ze nergens aan bevestigd zijn.

Dan word je meegenomen naar het "X-frame zonder X": bouten in de vloer voor de enkels, en een frame dat uit het plafond komt voor de handen. Dit kan heen en weer, zodat je zo gestrekt kan worden als wij dat willen. De bouten in de vloer staan een eind uit elkaar, zodat je gespreid moet staan. Hier worden de tepelklemmetjes verwijderd. Dan worden er andere, veel gemenere klemmetjes voor in de plaats gezet. We zetten ook zo'n klem op je klitje, waarvaan je bijna van je stokje gaat.. Dan worden er twee lange, dunne staven in je kut en aars geschoven. Je hebt er geen idee van wat er gaat gebeuren. We wachten even om de eerste pijn te laten wegzakken; dan vertelt n van de heren je dat je electro-marteling zult ondergaan. De klemmetjes en de staven zijn de polen van een generator die hij heeft meegebracht. Het niveau van de spanning is regelbaar. Op een laag niveau zul je dit zelfs aangenaam vinden. Hij demonstreert dit door hem aan te zetten. Je voelt onbeschrijfelijke sensaties, alsof het een soort vibrator was, maar toch weer heel anders. Langzaam gaat het voltage omhoog. De prikkeling wordt enorm versterkt en je komt bijna stante pede klaar. Als hij het zo zou laten zou je misschien wel oneindig kunnen klaarkomen. Maar dat doet hij niet. Het voltage blijft omhoog gaan en het genot wordt al heel snel door pijn overstemd. Hij draait de volumeknop snel heen en weer, de pijn komt nu in golven. Je schreeuwt zo hard dat we je moeten knevelen. Voor een moment gaat het volume naar beneden, naar de aangename niveaus. Dan een aantal snelle, harde schokken, op het allerhoogste niveau. Je kronkelt in je boeien.

Ik zeg hem te stoppen. Ik heb niet zoveel ervaring met electriciteit, en ik wil niet te ver gaan. De generator wordt uitgezet en de klemmetjes en staven verwijderd. Je wordt van de stellage losgemaakt, en alles wat je nog aanhebt wordt verwijderd: de boeien, blinddoek, de knevel. Alleen de halsband blijft om. Ik zeg je dat je er nu bijna doorheen bent, dat je ons alleen nog een laatste keer moet bevredigen. We staan om je heen met onze pikken naar je toe gestoken. Je moet ons met je mond en handen opgeilen, totdat we allemaal mooi hard en stijf zijn, soms wel drie tegelijk. Dan word je weer naar het bed geleid. En van ons gaat er op liggen, en je bestijgt hem. Een tweede komt achter je en neemt je aars. Ikzelf bied mijn pik aan je mond aan. De andere twee staan opzij; je beide handen worden naar hun pikken geleid. En zo word je geneukt. We wisselen van posities. We hebben je allemaal al minstens twee keer geneukt, dus we hebben een behoorlijk neukvermogen voordat we klaarkomen. Je hebt nog meer orgasmes. Als wij uiteindelijk allemaal klaargespoten zijn, moet je n voor n onze pik schoonlikken, ons bedanken voor de aandacht die we je hebben geschonken, en ons een kus op de wang geven. Dan stuur ik je naar je kamer om nu echt te rusten.

Reacties:
Je krijgt een halsband om en ik zeg je op je kamer te wachten. Je kunt de mannen horen arriveren en je bent opgewonden. Je weet wel min of meer wat je kunt verwachten, maar je "weet" het toch nog niet echt. Ik laat je minstens een uur wachten.

Als ik je uiteindelijk kom halen ben je al behoorlijk nat. Ik neem je naar beneden, waar vier heren wachten. Ik laat je poseren, zodat ze je goed kunnen bewonderen. Je moet n voor n alle heren langs om je lichaam goed te laten zien. De laatste merkt op dat je kont er wel erg wit uitziet. We besluiten je kontje op te warmen met 20 slagen de man. Iedere heer mag kiezen om dat met zijn hand te doen, of met een soort tafeltennisbatje. Je bent al bijna klaar voor je eerste orgasme voordat je over de eerste schoot ligt! De eerste man gebruikt zijn rechterhand en levert 20 snele harde slagen af. Je moet op je knien vereind komen zodat wij van plaats kunnen wisselen op de bank. De tweede man gebruikt het batje. Je slaagt erin om hier doorheen te komen zonder een geluid te maken, maar je kutje wordt steeds natter. Je weet wel dat je in de problemen zit - je kont doet echt zeer en je hebt er nog 60 te gaan...
Dan neem ik de plaats op de bank in. Ik gebruik mijn rechterhand. Je kreunt van pijn en genot bij de tiende slag, en bij de zestiende kom je luid schreeuwend klaar. De heren maken neerbuigende opmerkingen over hoe hoerig je wel niet bent om klaar te komen terijl je geslagen wordt. Ik hou mijn mond, ik ben eigenlijk best vebaasd dat je klaar bent gekomen, dat is nog nooit eerder gebeurd op deze manier. De laatste twee gebruiken het batje, en aan het einde lig je te kermen van de pijn. Je kontje is diep donkerrood als we eindelijk ophouden.

Je krijgt niet veel tijd om te rusten. We draperen je over een leuning van de sofa en we neuken ons om beurten in je klaar: de eerste twee in je kutje, dan twee in je kont, en ik als laatste weer in je kut. Het gevoel van die stotende heupen op je gehavende kont jaagt je door nog twee orgasmes heen. Telkens als n van ons is klaargekomen moet je zijn pik goed schoonlikken, terwijl de volgende je alweer binnendringt.

Als we je allemaal genomen hebben, mag je even van de badkamer gebruik maken om je wat op te frissen. Daarna word je geblinddoekt, en doe ik leren boeien om je polsen en enkels. Dan nemen we je mee naar de kelder.

We nemen je mee naar een horizontale stellage, bekleed met stof, waar je op je rug op moet gaan liggen. Je polsen worden vastgemaakt boven je hoofd, en je enkels aan de speciale beensteunen. Deze zijn beweegbaar, zodat de mate waarin je benen gespreid worden ingesteld kan worden. Ik laat je heel wijd liggen. Op deze manier zijn je kutje en aars wijd tentoongesteld, en steken je borsten ver omhoog. Tenslotte gaat er nog een riem om je middel, zodat je je helemaal niet meer kunt bewegen.

Twee van de heren nemen een rijzweepje. De eerste striem gaat dwars over je beide tepels. Je schreeuwt, maar dat is vooral van de verrassing. De tweede slag gaat over je dijen. Je hebt pas door dat het er twee zijn als ze tegelijkertijd op je borsten en kut inslaan. Ik weet dat je een hoog tolerantieniveau voor pijn hebt, omdat je het niet snel uitschreeuwt; en dat heb ik ook aan de anderen verteld. We willen dat je schreeuwt, dus we stoppen voorlopig nog niet. Je tieten en kutje worden minutenlang zwaar gegeseld. De man die je kutje zweept is er erg goed in om de zweep precies tussen je kutlipjes te laten landen. Uiteindelijk schreeuw je het voor ons uit. Ik zeg de anderen te stoppen, en stap op je af. Ik grijp je ruw in je kutje, en knijp hard in je tepels. Hoewel het pijn doet, word je daar altijd extra geil van.

Er wordt een middenmaatje buttplug in je aars geschoven. Dan voel je de prik van een naald in je tepel. Ik heb een collectie accupuntuur-naalden: heel erg dun en van verschillende lengtes. We steken een grote hoeveelheid van die naalden in je tepels en de borsten daaromheen. Als we daar klaar mee zijn doen we hetzelfde met je kut. Uiteindelijk zie je eruit als een speldenkussen, er steken honderden naalden uit je.

Je hoort een aansteker aanknippen en je weet dat er twee mogelijkheden zijn: ofwel we gaan kaarsvet op je laten vallen, of (erger nog) we gaan de naalden verhitten. Het wordt het laatste. De naalden zijn zo dun dat ze de hitte erg snel geleiden. Het voelt al snel alsof je borsten in brand staan. Je schreeuwt voor ons als we hetzelfde met de naalden in je kutje doen. Als de naalden verhit zijn kun je ze niet te lang laten zitten, omdat er anders permannte verwondingen ontstaan; dus nadat je kutje ook in brand staat beginnen we met het verwijderden van de naalden uit je borsten (met handschoenen natuurlijk - veel te heet om met je vingers aan te raken), en daarna ook die uit je kut. Twee van de heren willen je nu neuken. Je kunt hier niet op klaarkomen, je kut is veel te pijnlijk. Hun zaad schieten ze over je buik. Dan haal ik de buttplug eruit en maak je los. Je krijgt een handdoek om je wat op te frissen en enkele minuten rust.

Rust in mijn kelder betekent stil knielen en wachten, en dat doe je dan ook. We praten wat, en ik vertel hun over je pijptraining. En van de heren wil dat wel eens uitproberen en loopt op je af. Je zuigt hem af alsof je hoopt dat hij je dan later milder zal behandelen; die hoop zal ijdel zijn. Hij spuit zijn zaad in je en je slikt het door.

Je wordt aan je halsband overeind getrokken en naar een andere stellage geleid. Bij deze moet je voorover leunen, totdat je lendenen een horizontale metalen staaf raken; dan verder voorover leunen totdat je handen aan het frame bevestigd kunnen worden, een meter verderop en hoog boven je. Je enkels worden aan de bevestigd. Hierdoor sta je op je benen, met je bovenlijf voorover, en je kont steekt goed uit. Je lijf en armen worden goed uitgerekt, zodat je bijna geen bewegingsruimte meer hebt. Je kontje is zo een mooi doelwit voor een ranseling. Maar eerst voel je n van ons aan je tepels draaien, die van de andere kant gewoon toegankelijk zijn. Er worden twee strakke klemmetjes op gezet, met een kettinkje ertussenin. Achter je hoor je het zwiepen van een stok. Een stok maakt een heel apart geluid, om nog maar te zwijgen hoe hij voelt als slagwerktuig! Je kreunt van angst. Je springt bijna uit je bondage van pijn en schok als de eerste slag je raakt. Je krijst het uit terwijl de stok telkens weer op je kontje landt, en je kronkelt zoveel als je boeien het toelaten. Je krijgt er meer dan 20, en na afloop is je kontje bedekt met dieprode striemen, en je bent schor geworden van het schreeuwen. We laten je zo staan totdat je wat bijgekomen bent, dan maak ik je los, draag je naar het bed en laat je erop vallen.

Ik zeg je je op je rug te draaien (wat wel het laatste is wat je wilt) en te masturberen. Je maakt de draai zo voorzichtig mogelijk om je de pijnlijke aanraking van je kontje met de lakens zoveel mogelijk te verlichten. Je kreunt weer als je hand naar beneden reikt om je klitje te wrijven, je was al bijna weer vergeten wat die voor behandeling met de naalden heeft ondergaan. Dit zal wel een tijdje gaan duren, maar je begint te wrijven. Ik geef je onderwijl orders: wat harder wrijven, nu een vinger in je kutje of je aars, nu even rustig aan, nu eens goed in dat klitje knijpen. Ik gooi een vibrator op het bed en zeg je die te gebruiken en hoe. Je moet hem hard naar binnen stoten, dan helemaal terug naar buiten en nog harder naar binnen, ondertussen doorgaan met je klitje te wrijven, enzovoorts. Uiteindelijk voel je je kutje weer opbouwen naar een nieuw orgasme. Ik laat je sneller en sneller gaan, en uiteindelijk word je beloond met een wild en hevig orgasme. We applaudiseren ervoor, en je bloost.

Kort daarna zetten we je op handen en knien, en twee van ons komen bij je op het bed. En begint er je gezichtje te neuken (wat iets heel anders is dan een pijpbeurt!) terwijl de andere je kutje neukt. Je kreunt als hij met zijn handen je billen stevig beetgrijpt. Je slaagt er al vrij snel in om nog een keer klaar te komen. Op een gegeven moment switcht de man achter je naar je aarsje, en stoot er diep in. Ik zeg je je om te draaien, zodat de heren je ook van de andere kant kunnen nemen. Het gaat maar door, je moet je een paar keer omdraaien, het lijkt maar door te gaan: telkens als n van de pikken in je klaarkomt is er direct een andere die hem vervangt. Het duurt meer dan een half uur, en je komt nogmaals.

Je krijgt een flinke rust, misschien wel een half uur. Je bent nog steeds geblinddoekt, de klemmetjes zitten nog op je tepels, en de boeien zitten nog om je enkels en polsen, hoewel ze nergens aan bevestigd zijn.

Dan word je meegenomen naar het "X-frame zonder X": bouten in de vloer voor de enkels, en een frame dat uit het plafond komt voor de handen. Dit kan heen en weer, zodat je zo gestrekt kan worden als wij dat willen. De bouten in de vloer staan een eind uit elkaar, zodat je gespreid moet staan. Hier worden de tepelklemmetjes verwijderd. Dan worden er andere, veel gemenere klemmetjes voor in de plaats gezet. We zetten ook zo'n klem op je klitje, waarvaan je bijna van je stokje gaat.. Dan worden er twee lange, dunne staven in je kut en aars geschoven. Je hebt er geen idee van wat er gaat gebeuren. We wachten even om de eerste pijn te laten wegzakken; dan vertelt n van de heren je dat je electro-marteling zult ondergaan. De klemmetjes en de staven zijn de polen van een generator die hij heeft meegebracht. Het niveau van de spanning is regelbaar. Op een laag niveau zul je dit zelfs aangenaam vinden. Hij demonstreert dit door hem aan te zetten. Je voelt onbeschrijfelijke sensaties, alsof het een soort vibrator was, maar toch weer heel anders. Langzaam gaat het voltage omhoog. De prikkeling wordt enorm versterkt en je komt bijna stante pede klaar. Als hij het zo zou laten zou je misschien wel oneindig kunnen klaarkomen. Maar dat doet hij niet. Het voltage blijft omhoog gaan en het genot wordt al heel snel door pijn overstemd. Hij draait de volumeknop snel heen en weer, de pijn komt nu in golven. Je schreeuwt zo hard dat we je moeten knevelen. Voor een moment gaat het volume naar beneden, naar de aangename niveaus. Dan een aantal snelle, harde schokken, op het allerhoogste niveau. Je kronkelt in je boeien.

Ik zeg hem te stoppen. Ik heb niet zoveel ervaring met electriciteit, en ik wil niet te ver gaan. De generator wordt uitgezet en de klemmetjes en staven verwijderd. Je wordt van de stellage losgemaakt, en alles wat je nog aanhebt wordt verwijderd: de boeien, blinddoek, de knevel. Alleen de halsband blijft om. Ik zeg je dat je er nu bijna doorheen bent, dat je ons alleen nog een laatste keer moet bevredigen. We staan om je heen met onze pikken naar je toe gestoken. Je moet ons met je mond en handen opgeilen, totdat we allemaal mooi hard en stijf zijn, soms wel drie tegelijk. Dan word je weer naar het bed geleid. En van ons gaat er op liggen, en je bestijgt hem. Een tweede komt achter je en neemt je aars. Ikzelf bied mijn pik aan je mond aan. De andere twee staan opzij; je beide handen worden naar hun pikken geleid. En zo word je geneukt. We wisselen van posities. We hebben je allemaal al minstens twee keer geneukt, dus we hebben een behoorlijk neukvermogen voordat we klaarkomen. Je hebt nog meer orgasmes. Als wij uiteindelijk allemaal klaargespoten zijn, moet je n voor n onze pik schoonlikken, ons bedanken voor de aandacht die we je hebben geschonken, en ons een kus op de wang geven. Dan stuur ik je naar je kamer om nu echt te rusten.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners