Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een speciaal feestje - 14247 keer gelezen
Zuchtend kom ik thuis. ik smijt mijn rugzak in een hoek, grijp een flesje drinken uit de koelkast en plof op de bank neer. Terwijl ik wat zit te zappen start ik mijn laptop. Mmmm, 6 mailtjes. Leuk een mailtje van Maarten. Maarten en ik kennen elkaar al jaren. We hebben samen 1 leuke nacht beleeft, maar door relaties van beide kanten hebben we het daarbij gelaten. Gespannen open ik het bericht

He meid
das lang geleden. Hoest met jou. ik geef zaterdag een speciaal feestje en hoop dat je erbij bent. Ik vier het gewoon thuis. Trek je iets spannends aan xx maarten

Ik voel de spanning door mijn lichaam gieren. Ik droom weg bij de herinnering aan onze nacht. Ik had toen een vriend die soms een maandje in het buitenland zat. Zijn beste vriend hield dan vaak contact en soms deden we een film avond. Zo ook deze avond. We begonnen met een komedie. Tijdens de film werden we 3 keer gebeld door zijn vriendin. Ik mocht die meid sowieso niet, maar om nu telkens te storen.... Ik keek Maarten aan. Hij lachte pakte zijn mobiel en zei: das nou jammer batterij leeg en drukte zijn mobiel uit. Lachend keek we de film verder. Hierna had ik een thriller mee. Hij keek me halverwege de film. " Ik weet wie de moordenaar is" Ja tuurlijk jij wel. " wil je wedden antwoordde ik. Is goed waar wedden we om? Om macht. Ik keek hem niet begrijpend aan. Wat? Als ik win doe je alles wat ik vraag. en als jij wint doe ik alles voor jou vanavond. desnoods lap ik je ramen voegde hij er aan toe. Is goed, zei ik.
Rotsvast overtuigd dat ik gelijk had. Gespannen keken we de film af. Het begon steeds spannender te worden en ik kreeg in de gaten dat ik ging verliezen. Hmm ik denk dat ik naar huis moet. Zei ik op het einde van de film. " Jij gaat nergens heen. Vannacht blijf je hier. Hoewel ik niet wist wat me te wachten stond vond ik het spannend. "Kom mee" Gespannen liep ik achter maarten aan.

In zijn slaapkamer bond hij me een sjaal voor. Ik hoorde kasten open en dicht gaan. Toen voelde ik hoe hij mijn armen met een stuk touw achter mijn rug bond. Ik kreeg een band om mijn nek en ik hoorde hoe hij een ketting eraan vast klikte. zo trok hij me terug de woonkamer in. Voorzichtig schuifelde ik achter hem aan. ik zag niks en moest volledig op hem vertrouwen. Hij legde een kussen op de grond en zei dat ik op mijn knieŽn moest gaan zitten. Ik hoorde hoe hij de dvd speler aanzette. en als snel was de kamer gevuld met gekreun. Hij trok aan de ketting. " En jij kleine slet gaat me pijpen. Hij duwde mijn hoofd naar onder en ik voelde zijn eikel tegen mijn lippen. Gewillig opende ik mijn mond. Hij duwde mijn hoofd zover naar onder dat ik bijna moest kokhalzen. Langzaam begon ik hem te pijpen. " wat werd ik hier geil van. Hier zat ik dan gebonden overgeleverd aan zijn wensen" Ik voelde dat mijn kutje nat was en het liefst had ik er een vinger doorheen laten glijden. Ik voelde dat hij bijna zou komen en wilde wegtrekken. Meteen werd er aan de ketting getrokken. " had ik gezegd dat je mocht stoppen".Hij duwde mijn hoofd weer naar onder en hield het vast. Langzaam begon hij me in mijn mond te neuken. zijn lul schoot af en toe diep in mijn keel waar door de tranen in mijn ogen sprongen "aaaaargh" Hij spoot met volle kracht alles in mijn mond. " heerlijk, vol geilheid slikte ik het door. Ik wachtte gespannen af wat hij zou doen. Hij trok me aan de ketting omhoog en zoende me vol op mijn mond. zo zijn eigen zaad proevend. Hij legde me over de bank en ik voelde zijn eikel tegen mijn drijfnatte kutje. " wat wil je" " dat je me neukt" Nog voor ik mijn zin afmaakte voelde ik hoe hij diep in me stootte. Je lul is zo hard en stijf dat ik het gevoel heb dat je me helemaal oprekt. Je begint steeds harder in en uit me te stoten. Dan grijp je mijn tepels en knijpt er hard in. Deels door de schrik en door het genot. voel ik hoe dat de druppel is die mijn kutje doet krampen/" Jaaah ga doooor" Ik Kommm" Uitgeput val ik voorover. Maar maarten trekt me weer omhoog. " we waren nog niet klaar. hoertje van me" Hij trekt zijn pik uit me en zet hem tegen mijn kontje. " nee alsjeblieft" Hij lacht even " geloof me jij geile kleine slet hier ga je van genieten" Langzaam glijd hij in mijn kontje. Dan begint hij me te neuken. met 1 hand wrijft hij over mijn klitje " Ik voel de kracht uit mijn lichaam glijden en voel enkel nog het genot, mijn natte kutje en de heerlijke lul die in en uit mijn kontje pompt. Hij trekt steeds harder aan mijn haren en dan voel ik hoe hij me vol spuit. Ow wat een heerlijk geil gevoel.

Maarten kijkt me aan en zegt dat ik mijn blinddoek af mag. Ik mag gaan douchen. Als ik klaar ben duiken we het bed in. IK heb heb nog een een keer heerlijk klaar gepijpt.

En nu een feestje. Ik grijp mijn jas en duik de stad in voor een leuk spannend set kleren. Na 2 uur shoppen heb ik het bij elkaar.Ik heb netkousen, een spijkergiletje en een grijs rokje. Het spijkergiletje is net te klein waardoor het strak aansluit en mijn borsten mooi naar boven duwt. Het rokje valt net onder mijn billen. Maar als ik buk kijkt
iedereen eronder. Het idee dat mensen onder mijn rok kunnen kijken wind me nu al op.

Die zaterdag ga ik eerst uitgebreid onder de douche. k zeep mijn kutje met scheerschuim in en begin voorzichtig alles te scheren. mm Wat voelt lekker aan. Zachtjes laat ik mijn vingers door mijn natte gladde poes glijden. Ik voel dat ik nu al druip van geilheid. Ik stop 2 vingers in mijn kutje en begin mezelf te vingeren. steeds harder pomp ik mijn vingers in en uit mijn kutje. OOOOjh Jaah met mijn andere hand streel ik over mijn borsten en knijp soms even in mijn tepels. dan voel ik hoe ik klaar ga komen. Kreunend kom ik klaar. mm Misschien toch nog maar even koud af douchen voor ik ga.

Ik trek een mooi zwart setje aan en mijn nieuwe kleren. dan pak ik de bus en even erna de trein. In de trein merk ik dat de man tegenover me me van top tot teen bekijkt. Ik glimlach en spreid voorzichtig mijn benen. Hij keek nu recht tegen mijn zwarte slipje aan. Ik zie dat hij nerveus word en zich geen houding weet te geven en inwendig moet ik lachen. " nee duidelijk geen man voor mij"

Ik stad uit en loop naar Maartens huis. Er staat maar 1 auto. Verbaasd kijk ik om me heen. NOu ja misschien is de rest ook met de bus of trein. even later bel ik aan. Maarten doet open. Mijn adem stokt even. Hij is nog net zo lekker als toen. IN zijn zwarte broek met strak zwart shirt ziet hij eruit om meteen te bespringen. " hoi " ik zoen hem als welkom en even voel ik zijn hand over mijn billen gaan.

Als ik de woonkamer in loop kijk ik twijfelend om me heen Over al branden kaarsen. Er klinkt muziek, maar ik zie geen mensen. Net als ik me om wil draaien grijpt maarten van achter mijn armen vast en zoent me in mijn nek. " waar is iedereen fluister ik"
Hoezo iedereen? ik zei toch een speciaal feestje helemaal ter ere van jou.
Hij knoopt mijn giletje las. en fluister " met spannend bedoel ik alleen kousen en schoenen schat." snel kleed hij me uit.

Ik voel hoe hij mijn handen vastmaakt voor mij . Wetende hoe ik toen genoten heb leun ik naar achter en geef me aan hem over. Ook krijg ik de band met de ketting weer om mijn nek. De blinddoek blijft echter uit.

Hij neemt me me naar het midden van de woonkamer. Daar bind hij me vast aan de haak in het plafon. Ik raak net de grond en sta op mijn tenen te wachten op wat komen gaat.
Hij laat zijn handen over mijn lichaam gaan. Alleen dat al zorgt dat mijn kut nat wordt. Ik hoor een geluid en voor ik het kan plaatsen voel ik een klap neerkomen op mijn bil. verschrikt spring ik weg. " Stilstaan slet" De enen na de andere klap daalt op mijn kont neer en ik probeer stil te blijven staan. HIj komt voor me staan en laat zijn vingers door mijn gleuf glijden. " wat ben je heet." Langzaam streelt hij over mijn klitje. steeds harder en sneller. Ik weet niet of ik van hem af of naar hem toe wil draaien. en wordt gek van geiligheid. Net op het moment dat ik voel dat ik klaarkom komt mijn ex de woonkamer in lopen. Ik schrik maar kan het niet meer tegen houden en komt sidderend klaar. Een beetje beschaamd kijk ik mijn ex aan. Hij loopt op me af en zoent me vol op de mond. Zijn andere hand glijd dor mijn gevoelige kut. Hij draait zich om naar maarten en neemt de zweep over. dan laat hij 10 slagen op mijn gevoelige kutje neerdalen. " Neuken met mijn vriend terwijl je nog iets met mij hebt" Ik heb nog iets van je tegoed"

Maarten maakt mijn handen los en duwt me naar onder. Erik staat voor me en duwt zijn eikel tussen mijn lippen door. Meteen herken ik de smaak. Vol overgave begin ik hem te pijpen. Achter voel ik hoe maarten zijn tong over mijn klitje laat glijden.
Hij stopt 3 vingers in mijn kutje en begint me te vingeren.
Voorzichtig stop hij er een 4e bij. Dit voelt zo vol dat ik op Maartens lul begint te kreunen. En met mijn kont begint te draaien. Ik wil hiermee maarten een teken geven dat ik wil dat hij me neukt. " hou haar hoofd vast zegt maarten tegen Erik. Ik voel hoe hij meteen mijn haren vastpakt en me stevig vast houd. Dan voel ik dat maarten zijn duim probeert erbij te duwen. Ik wil nee roepen maar Erik houdt me zo stevig vast dat ik niets kan zeggen. Dan voel ik Maartens hand in me zit. Voorzichtig begint hij te bewegen. Ik voel hoe mijn kutje opgerekt wordt. En ondanks de pijn wordt ik er ontzettend geil van. Ik begin zo hard te zuigen dat Erik het niet langer kan houden en zijn hele lading in mijn mond spuit. Maarten gaat nog door en ik voel elke beweging van zijn hand.Het geil druipt uit mijn kutje en ik leun op de vloer. Dan haalt hij zijn hand eruit en ik voel hoe hij me naar achter trekt. " nu krijgt Erik wat je hem nooit gegeven hebt"
Niet begrijpend keek ik hem aan.
Hij trekt me over zich heen en ik voel zijn lul in me verdwijnen. Langzaam begin ik hem te berijden.
dan Voel ik Erik tegen mijn kontje. Dit wilde hij altijd al doen maar had ik nooit toegelaten.
Hij druk door en even moet ik slikken van de pijn. Langzaam beginnen ze afwisselend te bewegen. Ik zie sterretjes en heb het gevoel dat ik elk moment flauw kan vallen,.
ik voel ze zo dicht op elkaar zitten ze vullen me volledig. Keer op keer kom ik klaar. Dan voel ik hoe Erik's zich leeg spuit ik mijn kontje even later komt ook maarten.
Vermoeid zak ik op de grond. "ik kende de film al" wordt me toegefluisterd
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners