Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een strenge opvoeding - 23691 keer gelezen
Ik schrijf jullie op bevel van mijn meesteres. Ze zegt me dat ik, omdat ik de rol van een meisje speel in haar leven, jullie maar zoals een meisje moet schrijven om over haar liefdesavontuurtjes te vertellen. Ik hoop dat jullie ermee akkoord gaan dit verhaal te plaatsen, want anders zal ik heel streng gestraft worden. Toen ik Marina leerde kennen, waarschuwde ze mij. Bij de minste ongehoorzaamheid zou ze me meteen aan de deur zetten. Mijn enige antwoord was precies hetgene dat zij wilde hebben. Mij voorover buigend, zette ik mijn lippen op haar hand. Ze sloeg me zo hard in het gezicht dat ik er een gekloven lip aan over hield. Alleen al door deze enkele brutaliteit kreeg ik een stijve.

Ze beval mij vervolgens haar te volgen naar de slaapkamer, waar ze mij me deed uitstrekken op het bed. Ik gehoorzaamde. Ik had gezworen dat ik mij een voorbeeld van onderwerping zou betonen. Ze greep de leren riemen die ze had klaargelegd en bond mijn polsen en enkels zo stevig vast dat ik het gevoel kreeg dat mijn bloed ophield met in mijn aders te circuleren. Ze klom op het bed en zette een knie in mijn buik. In een reflex, ze had mijn adem afgesneden, opende ik mijn mond waar ze meteen een zijden kous instak die ze had opgerold tot een bol. Zij was het die me in mijn blootje zette, mijn kleren aan flarden scheurend, aangezien ze ze mij niet kon uittrekken vanwege mijn boeien. Op dat ogenblik was ik bang, dat durf ik graag te bekennen. Dat ik niet in mijn broek piste, kwam enkel doordat ik nog beschaafd was. Ik begreep dat dit duivelse creatuur dat me gek van liefde had gemaakt, me zou vernietigen. Ze kwam een uur later slapen. Ze drong me terug tot het voeteinde van het bed en kleedde zich voor mijn ogen uit. Ze was mooi als een standbeeld, met grote, stevige borsten, majestueuze billen en een koninklijke houding.Voor haar triomfantelijke schoonheid begreep ik dat ik nooit waardig zou zijn om iets anders te zijn dan haar slaaf en dat ze met mij kon doen wat ze wilde. Ze zette haar ijskoude voeten op mijn buik en trok het laken dicht. Ik bevond mij in het donker, ik zweette, stikte bijna, maar het parfum van haar poesje maakte me dronken. 's Ochtends maakte Marina mij wakker door me te oorvegen. Ze maakte de riemen om mijn enkels los, maar niet die van mijn polsen. Ze voerde me naar de keuken en deed mij op mijn knieen gaan zitten op de tegels. Ze gaf mij een kom soep die ik diende op te likken als een hond. Van tijd tot tijd gaf ze me een trap en mijn hoofd vloog dan in de soep. Vervolgens zei ze dat ik vrat zoals een varken en beval me onder de douche te gaan staan. Ze droogde me af met een zweepje wat ontzettend pijn deed. Maar dat was nog niets vergeleken met wat me nog allemaal te wachten stond. Ze bracht me terug naar de slaapkamer en nam mijn laatste boeien weg. Op het bed had ze kleren van zichzelf klaargelegd en ze beval mij die aan te trekken, kousen en jarretelgordel inbegrepen. De rok was zodanig mini dat hij tot net onder mijn achterste reikte, maar een broekje was er niet bij. Ik begreep waarom. Op die manier kon ze haar hand op mijn kont leggen als ze daar zin in had, me een pak voor mijn billen geven nadat ze me op haar sterke dijen had gelegd of hard en wreed in mijn pik en ballen knijpen. Voordat ze tevreden over mijn transformatie vertrok, gaf ze mij het bevel het huishouden te doen. IJverig ging ik aan het werk.

Toen ze terugkeerde, wachtte ik mijn meesteres op mijn knieen op in de hal. Ze controleerde mijn werk en was zo welwillend er tevreden over te zijn. Ze beloonde mij met behulp van haar persoonlijke vibrator die ze in mijn kontgaatje stak, zonder dit eerst te smeren en met geweld. Ik dacht dat mijn aars scheurde. Niettemin kreeg ik een formidabel orgasme en ik spoot op de tegels. Marina beval mij het sperma op te likken en daarna de vibrator, waarmee ze mij langdurig had gesodemieterd, schoon te likken. De volgende nacht bracht ik door aan de voet van het bed, vastgemaakt aan een van de poten. De volgende ochtend was ik verstijfd van de kou en ik had nauwelijks een oog dichtgedaan. Maar al mijn pijn verdween als sneeuw voor de zon toen mijn meesteres verklaarde dat ik geslaagd was voor mijn ingangsexamen en dat ze me in dienst ging houden. Ik begon te huilen van geluk. De volgende avond huilde ik nog steeds, van pijn en vernedering die keer, want ik werd op verzoek van mijn meesteres gesodemieterd door haar favoriete minnaar, een immense kerel met een pik als een stier.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners