Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een vreemd ziekenhuis 2 - 13467 keer gelezen
Daar lag ik dam, helemaal bloot, bezweet en hijgend onder de ogen van Maaike, een 16 jarige leerling-verpleegster.
Ze legde een laken over me heen en samen met de verpleegster reed ze mijn bed de kamer uit. Op de gang kwamen we nog een leerling-verpleegster tegen,"heb je wat te doen?" vroeg de verpleegster. "nee, nu even niet" zei ze.
"kom maar mee, dan kun je Maaike even helpen met deze patient, hij moet een katheter hebben". "ok", zei ze.
Tegen mij zei de verpleegster: "Dit is Li, ze is ook leerling en 16 jaar.
Het was een Aziatisch meisje, Ik schatte haar 1m50 en ongeveer 45 kg, Teer gebouwd, echt Aziatisch en erg knap.
Ze reden me een ruimte binnen die helemaal wit betegeld was. De vloeren en muren waren van spierwitte tegels, aan het plafond hingen TL buizen, die een fel wit licht gaven.
In het midden stond een stalen tafel met beugels eraan.
Met zijn drieen legden ze me op de tafel die koud aanvoelde aan mijn bezwete rug, billen en benen. Mijn onderbenen werden in de beugels gelegd en daar vastgebonden."Dit is om te zorgen dat je stilligt"zei de verpleegster. Vervolgens werden mijn armen vastgebonden boven mijn hoofd en kreeg ik brede banden over mijn onderbuik , bovenbenen en borst.
"Ga jullie gang"zei de verpleegster tegen de meisjes.
Li pakte een dun slangetje en Maaike pakte mijn penis.
Die begon weer te zwellen, maar nu werd het koffertje dat ze hadden meegebracht, weer open gemaakt. De klemmen werden op mijn ballen gezet en de metalen staaf in mijn anus geschoven. Deze keer bediende LI de knoppen, weer schoot de stoom door mijn lijf, maar deze keer greep de verpleegster niet in. Ik schreewde het uit, maar mijn penis verslapte niet. Ik gide het uit, maar ze gingen door en ik had nog nooit zoveer pijn gehad. Maaike streelde mijn eikel en onderbuik, even later verkrampte ik en spoot mijn sperma over haar handje. Toen pas verslapte ik. Het zweet droop van me af en ik raakte buiten kennis. Toen ik weer bijkwam, was Maaike bezig het slangetje in mijn penis te schuiven. Li drukte op mijn buik. Ik voelde hoe het slangetje langzaam mijn lichaam binnen gleed, naar mijn blaas toe. De tafel was nat door mijn zweet en sperma.
Het slangetje bereikte mijn blaas en ik begon te lekken. De urine vermengde zich met mijn zweet en sperma op de tafel, ik schaamde mij diep. Ook hed ik het warm, het was erg warmin de kamer.
"We gaan, laat hem maar zo liggen, meisjes". Ze deden het licht ui, en verlieten de kamen. Daar lag ik dan, pijn in mijn ballen en constant plassend over mijn buik en op de stalen tafel.....
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners