Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een vreemd ziekenhuis 3 - 11637 keer gelezen
Het is aardedonker in de ruimte, en bloedheet. Ik lig nog steeds op de stalen tafel en ben miet in staat me te bewegen. Ik zweet erg en lek nog steeds urine door het slangetje dat in mijn blaas zit, de tafel en ik zijn kletsnat.
Dan gaat de deur open en het licht aan. Het felle licht doet pijn aan Li zegt mijn ogen en ik knijp mijn ogen dicht.
Als ik aan het licht gewend ben, doe ik mijn ogen open en zie Maaike, Li en nog een 4 tal meisjes naar me kijken. Maaike zei:"Dit zijn alle leerlingen in het ziekenhuis, allemaal 16 en eerstejaars". Li vervolgde:"Ze hebben het gegil uit deze kamer gehoord, en willen weten wat er gebeurt". Ik keek naar de meisjes en zij keken naar mijn bezwete lichaam en mijn lekkende penis. 2 waren erg slank en knap, de anderen een beetje mollig.
Li zei:"We gaan ze een kleine demonstratie geven", en ze maakte het koffertje open. "Nee, niet weer, alsjeblieft!", smeekte ik, maar Li pakte mijn ballen en bevestigde de klemmen er weer op. Maaike schoof de ring over mijn penis en schroefde hem vast. 2 plakkertjes met snoertjes eraan werden nu ook op mijn onderbuik geplakt, ook 2 plakkertjes aan de binnenkant van mijn dijen, vlak achter mijn ballen.
Toen pakte Maaike het metalen staafje en zei tegen de nieuwe meisjes:"Wie steekt dit in zin anus of penis, je mag kiezen!" Een van de slanke meisjes stapte naar voren en pakte het staafje, dacht even na, dan begon ze het in mijn anus te schuiven. Maaike sloot alles weer op het kastje aan.
Li zei:"Hij heeft al aardig wat te verduren gehad, ik zal zijn hart controleren, en pakte een stethoscoop, duwde de dopjes in haar oren en zette hem op mijn borst.
"Deze keer is de verpleegster er niet bij, en krijg je de volledige behandeling".
"Wie wil het doen?" vroeg Maaike. Het slanke meisje pakte het kastje en keek me aan. Ik zweette alweer hevig en zette me schrap. Ze draaide aan de knoppen terwijl de anderen om de tafel stonden en toekeken. Ze deed het langzaam maar zeker. Eerst was er een tintelend gevoel in mijn onderbuik, daarna begon ik te kronkelen en te hijgen, mijn penis werd weer stijf, wat pijnlijk was door het slangetje dat er nog in zat. Het meisje draaide de knoppen verder en ik begon te kreunen, de anderen kwamen dichterbij. Li bewoog de stethoscoop over mijn borst en zei
"zijn hartslag gaat omhoog, maar hijkan het wel hebben, ga maar verder". Het meisje draaide verder en ik begon te janken van de pijn. "Zet het op pulseren, zei Maaike, dat deed het meisje, en ik voelde de schokken door mijn onderlichaam gaan."Stop!, zei Li, zijn hartslag wordt te hoog, laat hem even rusten". Het meisje draaide de stroom terug en hevig krampend en zwetend ontspande ik me. Ze gaven me 5 minuten rust en toen zei Li:"Ga maar weer verder". "waarom?". vroeg ik. "Je moet helemaal leeg zijn, al je sperma moet weg" zei Maaike. De stroom werd weer opgevoerd en ik begon weer te schokken. Een laatste keer kromde ik mijn rug, het slangetje werd met een ruk uit mijn penis getrokken, deze keer gilde ik echt alles bij elkaar en spoot het laatste sperma, vermengd met bloed over mijn buik. De meisjes keken geboeid toe. Maaike masseerde mijn buik en Li kneep zachtjes in mijn ballen.
Ik werd toegedekt, de meisjes verlieten de ruimte. Maaike fluisterde in mijn oor:"Tot morgen!". Ze deed het licht uit en ging weg...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners