Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een vreemd ziekenhuis 4 - 12108 keer gelezen
Dan is het weer donker, ik lig onder het laken, plakkerig en vies, onder het sperma, vermengt met bloed. Mijn penis klopt en mijn ballen doen zeer. Ook gaat er een zeurende pijn door mijn onderlichaam doordat ze het katheter zo ruw uit mijn buik had getrokken. Na een poosje val ik toch in slaap.
Dan gaat de deur open en komt Li binnen. Ze heeft 2 meisjes bij zich die gekleed zijn in een ziekenhuishemd. Zo te zien zijn ze niet ouder dan 16, beide zijn ze kleiner dan Li, van borstjes nog weinig te zien.
Li trok het laken van me af, de meisjes slaakten een kreetje toen ze me bloot zagen liggen, ze hadden nog nooit een blote man gezien. Li stelde Anne en Bea aan me voor, 16 en 17 jaar oud en ze lagen op de meisjesafdeling.
Ik schaam me dood, zo hier te liggen. Dan pakt Li een schaal en doet er warm water in. Ze geeft Anne de schaal en zegt haar me te wassen. Ze zeept haar handen in en begint mijn borst te wassen, dan zakt ze af naar mijn buik.
Dan stopt ze. Li zegt dat mijn penis en ballen ook gewassen moeten worden. Anne pakt mijn slappe penis en zeept hem in, stijf wordt hij niet. Dan gaat Li achter Anne staan en knoopt haar hemd los en trekt het van haar af. Nu staat Anne allen in haar onderbroekje naast me.
Ze is erg mager en heeft slechts knopjes op haar borstkastje staan. Ik kan haar ribbetjes tellen. Dan trekt Li haar broekje naar beneden. Als ik omlaag kijk, zie ik kleine kale lipjes onder een vlak buikje. Haar heupjes zijn smal.
Anne gaat verder met het wassen van mijn onderlichaam maar mijn penis wordt niet stijf. Daarop trekt Li het hemd van Bea af, daarna haar broekje. Zij heeft kleine borstjes met bijna onzichtbare tepeltjes. Ook haar heupjes zijn smal en ze is ook mager. Boven haar vaginaatje groeit een beetje haar. De lipjes zijn gesloten. li helpt haar op de tafel en zet haar op haar knieen boven mijn gezicht. Daardoor wijken haar lipjes iets en kan ik naar binnen kijken. Dan drukt Li haar naar beneden met haar lipjes op mijn mond en zegt me haar te likken. Ik steek mijn tong naar binnen, ze smaakt heerlijk. Bea begint zachtjes te hijgen terwijl Anne doorgaat met het wassen van mijn onderlichaam, mijn penis wordt nu wel stijf.
Ik lik harder en Bea kromt haar rug en hijgt sneller. Dan zakt ze voorover en krijgt een orgasme. Ondertussen liet Li Anne mijn eikel in haar mond nemen. Bea ging van de tafel af en ik zag het hoofdje van Anne op mijn buik liggen. Ik voelde hoe er aan mijn penis gezogen werd, het tongetje cirkelde om de eikel. Met een handje kneedde ze mijn ballen. Mijn orgasme was hevig en ik spoot haar mondje vol. Ze wilde terugtrekken, maar Li hield haar vast, ze moest alles doorslikken.
Toen het voorbij was, pakte Li een spuit en een fles met een helder vloeistof. Ze vulde de spuit en stak de naald in mijn balzak. Toen ze de spuit leegdrukte, voelde ik de koude vloeistof in me stromen. Anne vroeg of het pijn deed, ik zei van niet. Li zei dat dat nog moest komen.
Na 4 spuiten stond mijn balzak strak en stonden mijn ballen onder druk. Na 6 spuiten begon ik te kreunen en was mijn balzak aardig gezwollen. Anne en Bea keken met grote ogen toe.
Na 8 spuiten was mijn balzak enorm gezwollen. Anne stak haar handje uit en kneep erin, ik gide het uit.
Na nog 4 spuiten stopte Li, mijn balzak was nu enorm, het leek alsof mijn ballen in een bankschroef zaten en de tranen stroomden over mijn wangen.

Dan kleedden Anne en Bea zich weer aan en verlieten met Li de kamer, mij bloot en in pijn achterlatend...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners