Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een vreemd ziekenhuis - 18336 keer gelezen
Na een ongeluk in het buitenland belandde ik in een ziekenhuis. midden in de bossen,Het was een privékliniek, midden in de bossen.
Mijn beide armen en een been waren gebroken. Ook had ik een hersenschudding en moest ik plat op mijn rug blijven liggen.
Op een ochtend kwam een verpleegster binnen en ze had een jong meisje bij zich ze was klein en tenger, smalle heupen en hele kleine borstjes. Ze zei:"Dit is Maaike en ze is leerling en 16 jaar". Ze gaat je verzorgen, wassen en een katheter plaatsen omdat je niet op kunt staan". "Ik zal erbij zijn om te kijken of alles goed gaat".
"Ok, Maaike, kleed hem maar uit, Al eens een naakte man gezien?". "Nee", zei ze. "Dat hoort erbij".
Maaike knoopte mijn ziekenhuishemd open, daaronder was ik bloot, ook had ik mijn schaamhaar laten wegscheren.
Toen ze het hemd wegtrok, schrok Maaike van mijn kale geslacht maar pakte de zeep en begon me te wassen, eerst mijn gezicht, daarna mijn borst en buik. Toen aarzelde ze. De verpleegster zei:" Zijn penis en ballen moeten ook gewassen worden, ook de eikel". Het meisje pakte mijn penis die hard begon te worden, hulpeloos keek ik naar de verpleegster. "Ga maar door, Maaike", zei ze,"dit zul je nog veel vaker meemaken". Ze pakte een washandje, maar de verpleegster zei"nee, met de hand, trek maar latex handschoenen aan, anders is het veel te ruw". Het meisje trok handschoenen aan en zeepte ze in en begon me te wassen. Mijn penis werd nog stijver en mijn gezicht nog roder. Ze ging verder naar mijn benen en voeten, volledig bloot lag ik hier nu.

"Ok", zei de verpleegster, "nu moet je zijn penis weer slap krijgen, anders kan de katheder er niet in, hoe ga je dat doen?". "Ik weet het niet", zei ze. De verpleegster pakte een koffertje. Daar zaten een paar metalen voorwerpen in, een ring, een paar klemmen en een metalen staaf. De ring schoof ze over mijn penis en met een schroef draaide ze hem aan totdat hij strak zat. De metalen staaf schoof ze in mijn penis. De klemmen zette ze op mijn tepels. Toen pakte ze een paar kabels en sloot ze aan op de ring, staaf en klemmen, de andere einden op een kast. "kom eens hier"zei ze tegen het meisje,"draai maar aan deze knoppen". Dat deed ze en ik gaf een enorme gil, de stroom gierde door mijn lijf. Hevig geschrokken draaide het meisje de knoppen weer terug en hijgend zakte ik weer terug op bed, mijn penis harder dan ooit.
"Rustig", zei de verpleegster,"net genoeg om hem klaar te laten komen, hij moet zijn sperma nog geven voor analyse".
Langzaam draaide ze de stroom weer op en ik begon te kronkelen. "Zo laten staan, ik pak een bekertje", zei de verpleegster. Het meisje keek gespannen toe hoe in steeds harder begon te hijgen en te bewegen. "draai de stroom iets verder op"zei de verpleegster, dat deed ze en ik explodeerde. "Nu maximaal!" het meisje deed dat ook, en ik gilde en spoot mijn sperma in het bekertje. "Stop maar, Maaike", het meisje draaide de stroom af, en bezweet zakte ik terug op het bed, mijn penis verslapte snel. "Nu gaan we het katheter inbrengen dus bind hem maar vast in de juiste positie....


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners