Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eerste ontmoeting met de bull - 17608 keer gelezen
Ik ben 29 en ik ben getrouwd met mijn vrouw Tanja, die 27 is. We hebben een geweldig sexleven.
Maar daarnaast hadden we eigenlijk wel fantasieŽn. Ik wist dat zij er wel over fantaseerde over eens neuken met een andere man, en dat ze dat wel zou zien zitten ook.
Wat zij niet wist is mijn fantasie. Ik fantaseerde wel soms over onderdanig te zijn aan een man. In een van mijn geile buien wou ik dat wel combineren. Ik wilde wel onderdanig zijn aan een man die dan mijn vrouw neukt.

Ik begon daarover te chatten. Op een zeker moment kwam ik iemand tegen en we raakten aan de praat. Het was een man die een stuk groter was dan mij en hij had een veel grotere lul. Hij had een grote 22cm en ik maar 15cm. Dus dat maakte die gedachten in mij enkel geiler. We hadden overeengekomen dat ik eerst eens zijn sletje zou zijn, en als dat goed ging, ging we misschien enkele stappen verder zetten. Hij zou mij domineren vanaf dat ik bij hem binnen was.

Ik was enorm zenuwachtig toen ik naar hem ging. Ik belde bij hem aan en hij liet me binnen en net toen hij de deur had dichtgedaan beval hij me mijn kleren uit te doen. Ik schrok even maar begon toen mijn kleren uit te doen. Mijn lul was er al helemaal hard van geworden. Hij zag dat ook, en hij zei dat ik moest smeken om door hem gedomineerd te worden.
"Domineer me, Meester, " zei ik.
"Op je knieŽn slet, doe mijn broek open en pijp me. "
Ik twijfelde even, maar begon er toch aan, maar volgens hem was het te aarzelend, hij gaf een slag in mijn gezicht. Ik deed er nu wel aan door en zijn broek ging open, daaronder was een boxer die enorm spande. Ik liet zijn lul vrij en schrok toen zijn lul tevoorschijn sprong.
"Dat is pas een lul, he slet, iets anders dan die van jou he!"
"Ja Meester", zeg ik stil.
Ik begin hem te pijpen. Het was zeer moeilijk, zijn lul was dik en groot. Maar ik deed mijn best en het lukte wel dacht ik. Hij werd er wel geiler van, ik trouwens ook. Ik voelde me eigenlijk wel goed, en vooral geil bij hem als slaaf. Hij werd geiler en geiler en op een bepaald moment haalde hij zijn lul uit mijn mond hield hem voor mijn mond en rukte nog wat en dan kwam hij klaar en spoot hij zijn zaad over mijn gezicht. Hij sloeg nog een paar keren met zijn lul tegen mijn gezicht. Ik moest de lul nog proper likken.
"Daar hou je van he slaaf, zaad op je gezicht! Mijn zaad zal nog veel op je gezicht hangen, slaaf, en op je vrouw haar gezicht, en in haar kutje. Dat wil je toch he, dat ik haar neuk?"
Ik was stil.
"Antwoord slaaf."
"Ja Meester, ik wil dat je mijn vrouw neukt."
"Waarom wil je dat slaaf?"
"Ik wil dat je haar neukt omdat je zo'n grote lul hebt en omdat je haar kan laten voelen wat geneukt worden door een echte lul is."
"Ja slaaf, eens ze mij gevoeld heeft, wil ze jouw kleine lul niet meer."
"Neen Meester, enkel jouw superieure dikke grote lul."
"Goed zo slaaf, en doe nu je kleren aan."

Toen we beiden terug normaal aangekleed waren deed hij terug niet dominant. Hij vroeg wat ik ervan vond. Ik zei dat ik het supergeil vond, ik zat nog met een stijve in mijn broek. Hij vroeg of ik verder wou met onze plannen. Ik bevestigde. Voor de komende vrijdagavond spraken we af. Dan zal het niet meer met twee zijn, maar met drie.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners