Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eerste weekend als slaaf - 35225 keer gelezen
Een eerste keer is spannend. De eerste keer dat ik afreisde naar het wegrestaurant waar ik mijn meesteres zou ontmoeten. Ze heet Lisa, al moet ik haar meesteres noemen.

Ik kwam daar aan. Ik liep een beetje kijkend en dwalend over de parkeerplaats. Ze had me gezegd dat ze een rode Opel Corsa had. Dus na enige tijd wachten,kwam ze aanrijden. Ik kwam er direct aan. Ze had dorst, zei ze. En ik moest met haar mee naar binnen. Ze legde mij al haar regels uit. Zo mocht ik niets zeggen en alleen antwoorden op vragen van de meesteres. Ik moest alles doen wat mij werd opgedragen en niets meer dan dat. Als ik iets zij moest ik dat netjes met meesteres doen. Als er andere situaties zich voordeden moest ik altijd naar haar luisteren. Ik had geen wil en kennis om iets te beslissen, die had zij voor mij.

Ik zou heel het weekend blijven. Dus dat bood kansen voor haar. (Nu is het vrijdagmiddag en ik zou zondag weer vertrekken.) Ze gaf me een tasje. Ze gaf me de opdracht alles wat erin zat aan te doen. In het tasje zat een string, een BH, een stuk of 40 knijpers. Ik moest 20 knijpers op me penis zetten, 10 op me ene bal en 10 op de andere. Daarna deed ik de string aan en be bh aan. Ook zaten haar autosleutels erin. Ik moest alvast in haar auto gaan zitten.

Ik wachtte totdat ze aankwam. Vervolgens reed zij mij naar haar huis. Eenmaal binnen bracht ze mij naar mijn kamer. Het was een rode kamer met veel ijzer en staal. Ook zag ik wat zwepen, dildo's, kaarsen en veel meer. In het midden stond een kleine kooi, die ongetwijfeld diende als mijn slaapplek.
Ik kreeg een halsband om, met een riempje. Ik moest mij uitkleden en in mijn hok gaan zitten. Het was al avond en ik moest gaan slapen van haar. Morgen zou de behandeling beginnen...

Ik werd wakker. Met nog steeds al die knijpers op mijn lul. Het deed heel erg pijn, maar tegelijkertijd was het een heerlijk gevoel. Mijn meesteres kwam binnen en deed mijn hok open. Ik moest bukken en met mijn kont omhoog staan. Ze pakte een zweep en begon me te slaan. Ze vroeg of ik het lekker vond en mijn antwoord was ja meesteres. Ik moest gaan douchen. Dit mocht zonder knijpers. Mijn meesteres trok alle knijpers hardhandig van mijn lul af.

Binnenkort het volgende gedeelte..
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners