Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eindelijk een Meester - 31901 keer gelezen
Ik kom net iets voor 11u met de trein aan in het centraal station van Antwerpen. Ik heb met een oudere meneer afgesproken onderaan de monumentale trap naar de grote inkomhal. Na veel heen en weer chatten wist ik dat Hij een Meester was en Hij wou me wel eens ontmoeten om kennis te maken.
*
Ik ben Kitty, net 18 jaar geworden en ik zou het opwindend vinden om het slavinnetje te zijn van een oudere Meester. Ik heb er al vanalles over gevonden op internet, maar het meeste daarvan was eigenlijk echt niks voor mij. Misschien ben ik wat abnormaal dan, maar ik denk dat ik wel houd van lichamelijke vernedering, waarbij ik een Meester met mijn bloot lijf wil laten spelen, maar dan zonder pijn, vieze dingen en al dat naaiwerk. Vooral dat laatste blijkt de enige en grootste drijfveer te zijn van veel zogeheten meesters. Maar dat wil ik dus voorlopig nog niet, wel het moeten gehoorzamen aan een oudere man en als Zijn speelpopje gebruikt worden. Ik heb gelezen dat je afspraken kan maken over wat wel en wat niet kan en daar moeten zowel Meester als slavin zich dan aan houden. En wat ik las over vernedering, gedwongen en/of machteloos alles te moeten doen of ondergaan, meestal bloot maar binnen de afgesproken grenzen, wond me enorm op. Ook lichte pijn en lijfstraffen vond ik aantrekkelijk, en ook billenkoek over de knie. Over alles wat ik graag wou en niet wou hebben we veel gechat, afspraken gemaakt en nu wil Hij me wel eens ontmoeten op neutraal terrein.
Het is zomer en ik heb me luchtig gekleed met een erg kort rokje, een zomers dun bloesje en een string. Ik draag meestal korte rokjes of kleedjes en zelden een bh, zeker niet als het zo warm is! Mijn grote C-cup zit losjes in mijn bloesje en veert vrolijk als ik stap, waardoor mijn tepels al vlug helemaal stijf worden van tegen de stof te wrijven. Ik ben ook helemaal opgewonden van de spanning en verwachting, want een ontmoeting met een echte Meester is helemaal nieuw voor mij, buiten wat ik erover gelezen heb. Ik hoop dat ik voldoe aan het beeld dat Hij allicht van mij heeft gekregen en vice versa.
*
Wanneer ik de mooie grote trap afstap naar de immense inkomhal, krijg ik al direct veel bewonderende mannenblikken. Ik kan me voorstellen dat ze het uitzicht van beneden uit onder m'n rokje best wel leuk vinden. Het windt me alvast nog wat extra op als ik de vele reacties zie en hoe sommigen zelfs stoppen om stiekem te gluren.
Ik speur ondertussen rond en probeer tussen de menigte mijn afspraak te vinden. Er zij wel enkele oudere mannen, maar geen ene die echt staat te wachten. Zou Hij te laat zijn of heb ik Hem verkeerd begrepen en hebben we boven aan de perrons afgesproken? Helemaal beneden gekomen is er nog steeds niemand die op me afkomt, dus besluit ik terug naar boven te gaan naar de perrrons.
Als ik de trap opga, zie ik dat er plots veel mannen de trap omhoog willen nemen. Zou dat door mijn korte rokje zijn of is het vandaag soms fitnessdag? Als ik heel bewust mijn tasje laat vallen en het opraap met getrekte benen, lijkt de wereld onder mij te vertragen. Iedereen doet zijn uiterste best om toch maar lager dan ik te blijven, terwijl ze mijn billen in al hun glorie viseren. Mijn stringetje is bijna vleeskleurig, waardoor het lijkt of ik geen broekje aan heb. Het idee dat zoveel mannen tegen mijn bijna blote kontje aankijken, geeft me een heerlijke kik. Als ik bijna boven ben kan ik niet nalaten even aan mijn knie te krabben terwijl ik zo gebukt stiekem omkijk naar mijn volgers. Zalig om al die stralende blikken te zien.
"Jij weet de mannen wel te boeien he meisje", hoor ik plots iemand voor mij zeggen. Ik schrik me rot, kijk op en zie een rijzige mooie man vlak voor mij staan, enkele treden hoger. Hij bekijkt me intens met een strenge blik en spontaan zeg ik "Meester?" Ik voel me direct heel klein en onderdanig onder Zijn lieve maar indringende ogen.Ik heb afgesproken met Kitty, die ik leerde kennen via internet, een jong ding dat blijkbaar onderdanige gevoelens heeft en daarover op internet haar licht heeft opgestoken. Ze valt voor een oudere man, en ik heb het genoegen gehad met haar te chatten en nu hier met haar te hebben afgesproken. Ik heb me wat afzijdig opgesteld aan de perrons, om te zien af ik haar zou herkennen als ze aangestapt komt. Zij verwacht me pas benneden te ontmoeten, dus zal ze hier niet echt rondkijken denk ik.
Telkens er een trein aankomt is er even een grote golf passagiers, maar net voor 11u valt er al direct een bloedmooi kind op tussen de massa. Ze is heel kort gerokt en is zich duidelijk bewust van haar mooie verschijning. Ik ben er zeker van dat dit Kitty moet zijn, want niemand anders komt nog maar in de buurt van haar uiterlijk. Ze loopt recht naar de trap en loopt die af terwijl ze de hal beneden afspeurt. Beneden blijft ze even staan en keert dan wat aarzelend en onzeker om. Als ze naar boven toe stapt, veranderen er heel wat mannen van richting en komen haar achterna, de ogen omhoog gericht. Die hebben van zo laag vast een geweldig uitzicht op haar prachtige lange benen en allicht op een lonkend slipje.
Plots laat ze haar tasje vallen, bukt zich en raapt het kleinood op. Dat lijkt me helemaal niet toevallig en de meute onder haar heeft nu vast het volle uitzicht op haar lekker kontje. Ze glundert als ze terug recht staat en verder gaat, maar even later stopt ze en krabt zich aan haar knie. Verdorie meid, als je zo verder doet verongelukken er hier nog een paar. Ik ga bovenaan de trap staan waar ze aankomt en zeg "Jij weet de mannen wel te boeien he meisje". Ze schrikt, stopt en mompelt "Meester?" en kijkt me vragend aan. God, wat is ze mooi en schattig.
*
Ik ben ergens blij dat Kitty bij mij terecht gekomen is en niet bij zo'n nepmeester, zoals je er zoveel vindt op internet. Ik denk dat ik haar goed begrepen heb door onze chats en weet wat zij verwacht van mij. Ik zie de onschuld en een stuk onzekerheid in haar prachtige kijkers en ik vermoed dat ik met haar een parel ontdekt heb. Zij worstelt nog met haar gevoelens die ze allicht al langer heeft, maar die nu door erover te lezen pas echt ontwaakt zijn. En al ben ik dan een Meester die graag van haar prachtige lichaam wil genieten, ik zal er altijd over waken alleen dat te doen met haar wat ze zelf ook wil. Zo hoort het ook, maar spijtig genoeg zien veel mannen alleen maar een lekker popje dat ze zo vlug mogelijk willen neuken. Dat is nou net wat ze niet wil, waar ik alle respect en begrip voor heb.
"Ik veronderstel dat jij Kitty bent? Ik ben John, aangenaam." Ze staat er compleet verloren bij, knikt 'ja' en weet blijkbaar niet hoe het nu verder moet. Een ongeslepen diamant zoals zij is natuurlijk ideaal, die kan je nog helemaal vorm geven en naar je hand zetten. Eerlijk gezegd ben ik ook wel een beetje sprakeloos door haar knappe verschijning en haar vooruitstekende tieten, zo te zien bh-loos in haar dunne bloesje. Ik stel haar voor om even naar buiten te lopen en wat te wandelen. Ik wijs haar er wel direct op dat als ik iets vraag, ik daar ook een duidelijk antwoord wil op krijgen of straf. Ik zeg haar dat ik wel streng maar rechtvaardig ben en het beste met haar als slavinnetje voor heb.
*
Lieve deugd mensen, wat een prachtige sterke man. Hij is stijlvol gekleed, heeft een fiere goede houding, een aangename stem, en die ogen man, om te smelten. Hij lijkt wel dwars door me heen te kijken en ik voel me zo veilig en goed bij Hem, maar tegelijk ook super onderdanig en ... kweet niet, zo klein en nietig, maar toch geborgen. Maf eigenlijk, want ik ken Hem nog maar pas, maar het klikt voor mij geweldig, Hij is echt iemand die ik als 'ideale Meester' zou kunnen bestempelen. Maar wie weet is dit slechts een facade, ik kan toch maar beter oppassen.
Ik loop stilletjes naast Hem mee naar buiten en geniet van de vele aandacht die ik krijg. Mijn zelfzekerheid neemt terug toe, zelfs zozeer dat ik onbewust voor Hem uit ga lopen. Als ik over een metalen rooster loop, is het te laat voor ik er erg in heb. Het is de verluchting van de metro en die blaast regelmatig redelijk stevig de verbruikte lucht naar buiten ... en nu mijn rokje tot rond mijn oren. Daar loop ik dan op De Keyzerlei met mijn billen bloot, want mijn string bedekt eigenlijk alleen mijn poesje met een klein driehoekje.
Vlug probeer ik met een rode kop en mijn handen mijn rokje omlaag te krijgen, terwijl ik John achter mij hoor lachen. "Dat komt ervan als je loopt te dromen, niet oplet waar je loopt en geen antwoord geeft he meid. En voor dat laatste heb je alvast een straf verdient! Je gaat daar even in dat portiekje staan, doet je stringetje uit en geeft dat aan mij. Misschien let je dan wat beter op en leer je te antwoorden zoals het hoort!" Ik krijg een knalrode kop en kijk aarzelend naar het portiekje. "Je weet dat je dient te gehoorzamen en voor zover ik weet druist dit niet in tegen onze afspraken! Wil je mijn slavinnetje worden of niet? Als je nu al niet kan gehoorzamen, dan eindigt ons afspraakje hier."
Ik mag er niet aan denken om nu af te haken, want dat zou ik heel erg vinden, en ik moet wel een goede start maken met Hem of Hij wil me niet. Lijkt me wel logisch voor Hem als Meester, maar ik heb het er toch wat moeilijk mee.
*
Man, wat heeft dat kind een lekker kontje boven die mooie lange benen. Dankjewel metro dat je me dat prachtig uitzicht bezorgde en ik was duidelijk niet de enige die dat kon appreciŽren. Ze duwt haar rokje omlaag en schrikt als ik haar streng toespreek, maar ik weet dat ze van onderdanigheid houdt en dat ik ze van begin af aan kort moet houden. Ik begrijp wel dat dit voor haar allemaal nieuw is en overdonderend, maar ze moet leren gehoorzamen en respectvol zijn tegenover haar mogelijke Meester. Toch ben ik ook wel wat benauwd dat ze zou afhaken doordat ik nu al zo streng ben. Ik mag er niet aan denken om zo'n knap ding kwijt te geraken.
Gelukkig zie ik dat ze aarzelend toch in het portiek gaat en ik zet me er een beetje voor, zodat ze wat uit het zicht is. Even later geeft ze me haar bijeen gefrommeld stringetje en zegt heel timide "aub Meester, ik zal mijn best doen, maar ik moet nog veel leren denk ik!" Oef, gelukkig, ze gaat verder met mij en heeft me net erkend als haar Meester.
"Ok meisje, dat begrijp ik en ik zal er een beetje rekening mee houden, maar denk aan wat ik je zei! Ik wil dat je onvoorwaardelijk gehoorzaamt, duidelijk antwoord en respect toont. Dat doe je niet door te lopen dromen en niet te reageren op wat ik zeg. Begrepen pop?" Met neergeslagen ogen zegt ze zacht "ja Meester" en ze loopt verder, goed lettend op metroroosters. Even denk ik erover om haar te verplichten over eentje te lopen, zodat ze echt met haar kontje ťn kutje bloot zou staan, maar dat laat ik toch maar. De dag is nog jong!
*
We lopen voorbij een kroegje dat wel geschikt lijkt om even iets te drinken. John gaat voor de deur staan en kijkt me vragend aan. "Zou je de deur eens voor me willen open doen meid!" Oh ja, dat zal er ook wel bij horen zeker, maar eigenlijk had ik het al moeten doen uit beleefdheid tegenover een oudere man. Als ik achter Hem binnenloop verstommen alle gesprekken en kijkt iedereen me aan. Er zit zeker een tiental mannen en een jonge vrouw, maar allemaal kijken ze even geÔnteresseerd naar me. Dat is wel leuk, maar ik ben toch wat nerveus door de situatie. Ik besef dat ik nu helemaal afhankelijk ben van het willetje van mijn Meester en alles moet doen wat Hij me beveelt, want dat heb ik Hem beloofd. Hij hield niet van half werk, als ik kwam moest ik binnen mijn grenzen alles doen wat Hij me zou bevelen. En al windt dat alles me enorm op, er is toch ook steeds dat remmende schaamtegevoel, maar juist dat maakt het dan weer spannend: durven en niet durven maar toch moeten. Tenminste, zo stel ik het me voor, nadat ik er veel over las op internet. Maar nu sta ik hier, super kort gerokt, geen slipje en een bloesje waar mijn stijve tepels bijna door prikken.
Net als ik me toch een beetje op mijn gemak begin te voelen, zegt Meester hardop: "Het lijkt wel of ze allemaal weten dat je geen broekje aan hebt pop!" Ik word knalrood en heb het gevoel dat ze dat ook zomaar kunnen zien. Mijn rokje is wel kort, maar dan toch niet zo kort dat ik met mijn poesje bloot loop. Ik heb het er warm van gekregen en volg vlug mijn Meester naar een vrij plaatsje aan de kant. Als ik me achter een tafeltje met overhangend tafelkleed wil zetten, doet Meester teken dat ik op de bank moet gaan zitten naast hem, met mijn blote benen recht naar 'het publiek'. "En laat minstens een vuistbreedte opening tussen je knieŽn he meisje, er moet lucht aan kunnen." Jaja, mijn voeten, ik zie iedereen moeite doen om tussen mijn benen iets te zien te krijgen, nu ze vermoeden dat ik geen broekje aan heb.Ik merk dat er verschillende stamgasten bij elkaar zijn gaan zitten en druk overleggen, waarbij hun hoofden dikwijls richting Kitty draaien. Als de waard hen drinken brengt, klampen ze hem aan en wordt er druk op hem in gepraat. Als hij later aan de andere tafeltjes komt, volgt er ook telkens een lang en druk gesprek. Die zijn vast iets aan 't bekonkelen ondereen, waarbij ze de waard willen betrekken.
Ik zie dat Kitty zit te wiebelen en ongedurig wordt en vraag haar wat er scheelt. Ze zegt dat ze moet plassen, maar niet weet of ze dat zomaar mag gaan doen of dat ze eerst toelating moet vragen aan mij. Schattig toch, dat ze daarmee in haar hoofd zit! "Doe twee knoopjes van je bloes los, kom dan voor mijn tafeltje staan, zet je ellebogen op de tafel en vraag het me dan beleefd! Ik kan dan eindelijk eens kijken hoe mooi je tietjes zijn als je bloesje wat wil openvallen."
Ze kijkt verrast op, maar glimlacht dan en doet wat ik haar beval. Als ze voorover gaat staan, krijg ik uitzicht op haar twee prachtige roomsoezen, die mooi hangen te wiebelen in haar open bloesje."Weet je dat heel de tent nu naar jouw prachtige kontje aan 't staren is, wat ook mijn bedoeling was. Je veroorzaakt heel wat opwinding achter jou meid, dus blijf zo nog maar even staan!" Ze bloost mooi rood, maar blijft toch genietend staan, wetend dat ze met haar gleufje kwasi bloot staat. En ik geniet van het fantastische uitzicht op haar stevige melkerij, die ze me zo mooi laat bekijken. Wat een schat van een slavinnetje!
"Ok popje, ga nu maar plassen voor het te laat is." Bevallig smilend gaat ze richting toilet. Alle hoofden draaien synchroon mee.
*
Zodra ze weg is, komt de waard naar me toe gestapt. Hij vertelt me dat iedereen vindt dat ik een mooi popje bij heb en dat ze begrepen hebben dat ze waarschijnlijk een slavinnetje is. De mensen zouden graag hebben dat ik een showtje met haar geef in zijn vergaderzaaltje achter het cafe. Ze zijn bereid daarvoor ieder 5Ä op tafel te leggen, als ik haar bloot aan hen laat zien. Aangezien er ondertussen al 15 man binnen zit, buiten ons twee, is dat bij elkaar toch een leuk sommetje. Zelfs de vrouw was enthousiast over het idee, en het is zelf ook wel een mooi jong ding.
"Ok, ik zal het seffens met haar overleggen en dan laat ik wel iets weten. Ik doe niets dat ze zelf niet echt wil. Voor alle duidelijkheid: alleen kijken mag als het doorgaat en ik wil geen piemels zien of geruk! En je moet dan ook wel even je cafe sluiten, zodat we geen verrassingen krijgen." Dat lijkt de waard allemaal redelijk en hij zal de voorwaarden doorbriefen aan zijn gasten, waar hij ook dadelijk mee begint.
Onwetend van wat haar te wachten staat komt Kitty terug naar me toe gestapt. Haar tetjes wiebelen zachtjes en dat is ook duidelijk te merken aan de stijve puntjes die op en neer dansen in haar bloesje. Als ze terug naast me zit vertel ik haar het voorstel en zie hoe ze plots heel gespannen is. Ik besef dat het voor haar een hele stap is, maar ze wou toch vernedering enzo en ze krijgt er nog een aardig centje voor ook. Uiteraard is dat geld dan voor haar, zodat ze er iets leuks mee kan kopen. Ze kijkt nerveus rond naar de ongeduldig wachtende meute, want die weten natuurlijk dat de beslissing bij haar ligt.
"Meester, als ik toestem, zult U er dan voor zorgen dat ze niks verkeerd doen aub?" Ze bekijkt terwijl mijn stevige knuisten en vertrouwt erop dat ik wel heel sterk ben.
*
Pffft, mijn zenuw-plasje ben ik kwijt, maar ik zweet een beetje van de opwinding en de spanning die mijn ervaringen hier me bezorgen. Ik weet wel dat ik dit zelf gezocht heb, maar in 't echt is het toch heel wat straffer dan erover lezen. Ik ben blij met de man waarmee ik afgesproken heb en die nu dus mijn Meester is. Ik vertrouw hem best wel, maar 't is toch even wennen dat ik zomaar moet doen wat Hij wil. En zonder broekje aan in een cafe met je benen bijna open zitten is niet niks, dat doe ik normaal helemaal niet. Maar het is wel enorm opwindend en mijn buikje vindt het blijkbaar ook wel lekker, ik moest er zelfs van plassen.
Als ik terug in het cafe kom, voel ik gewoon dat er iets verandert is, dat er een spanning ofzo hangt. Iedereen bekijkt me en glimlacht naar me, alsof ze me willen aanmoedigen om mijn kontje weer te laten zien zeker!? Als ik neerplof op de bank, kijkt Meester me berispend aan en vraagt om wat bevalliger te gaan zitten. Oesje, ik was even niet oplettend, dus vlug ga ik ook weer netjes met mijn knieŽn een beetje uit elkaar zitten. Mensenlief, krijgen die daar niet genoeg van om naar te gluren?
"Poppemieke, ik heb een vraag gekregen en jij mag vrij beslissen of je dat wil of niet, voel je niet verplicht!" Hij vertelt me van het voorstel en de voorwaarden die Hij stelde, maar ook dat ik er geld voor krijg. "Ik weet door onze chats dat je houdt van vernedering, maar de realiteit is wel een stuk heftiger dan wat jij gelezen en gefantaseerd hebt. Ik zal apetrots zijn als je het aandurft en ik zal je laten genieten, maar ik zal je ook niet sparen. Misschien schaam je je dan zo hard dat je onder de stenen zou willen kruipen, dus ik heb liever dat je het nu zegt als je het nog niet aankan, dan dat je ons seffens in de problemen brengt door plots vast te lopen en te weigeren. Aan jou de keuze, maar wel alles of niets."
Ik zweet me te pletter bij het idee, maar vind het wel opwindend en die centjes zijn ook wel leuk meegenomen. Ik stem uiteindelijk met een rood hoofd toe, want ik zie iedereen gespannen wachten op mijn antwoord en mijn kutje pulst wild.
*
In het vergaderzaaltje staat een tafeltje met een stoel vooraan en een hoop stoelen overal. Ik zet die stoelen en beetje in een dubbele boog voor het tafeltje, waarbij Kitty zenuwachtig zo goed mogelijk helpt. Ik zie dat het kind er toch niet gerust in is en vraag haar nogmaals of ze ermee wil doorgaan. Ik geef haar een dikke knuffel en zeg dat het ook ok is als ze niet durft, waarbij ik voel dat ze helemaal trilt. Ze vraagt of ik lief voor haar zal zijn en haar beschermen, want daar heeft ze toch wat schrik voor. Ik laat haar mijn knuisten zien en bevestig dat daar niemand zomaar voorbij geraakt zonder zware ongelukken. De knuffel en die zekerheid geven haar moed en stilletjes zegt ze dat het in orde is voor haar, dat ze dapper zal zijn.
De mensen staan al te dringen als ik de deur van het zaaltje open doe en hen binnen laat komen. Vol verwachting bekijken ze Kitty, die zich echt geen houding weet te geven. Ik verplicht haar vooraan in de slavinnenhouding te gaan staan: handen achter haar hoofd, benen uit elkaar, ogen neergeslagen. Dit is op zich al wat vernederend, maar zo vindt ze toch haar plaats al een beetje. De waard komt als laatste binnen en zegt dat het cafe gesloten is, zodat we kunnen beginnen.
*
"Beste mensen, dit knap kind is Kitty, mijn slavinnetje, die zo dadelijk het beste van zichzelf voor jullie zal geven. Ik ben haar Meester John en zorg voor haar veiligheid. Zoals afgesproken blijft iedereen op zijn plaats zitten en laten de heren hun naaigerief achter de rits zitten. Er wordt niet gerukt, geen schunnige taal en geen ongepaste opmerkingen, want je wil niet met mijn vuisten kennismaken! Wil je iets lief of schattig kwijt, dan kan dat desgevallend wel. Ik wil er op wijzen dat dit mooi popje geen hoertje is, alleen een lieverdje met een waanzinnig mooi lichaam, waar ze fier op is en graag toont. Ze is bereid om het met jullie te delen, met mij als haar Meester. Zijn jullie het hier allemaal mee eens?"
Er wordt instemmend gemompeld en geknikt en ongedurig geschuifeld op de stoelen. De verwachtingen zijn hoog, wat niet moeilijk is met zo'n knap jong ding voor hun neus. En bij mij staat het water in mijn mond om hier zo vlug mogelijk met al dat lekkers te mogen spelen. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik zo'n schoonheid heb leren kennen en dat ze, ondanks haar onzekerheid, toch wil doorgaan. Ze moet dit toch echt wel heel graag willen, dat ze al die remming en schaamte ten spijt, toch heel dapper doorzet. Tenminste, ik hoop dat ze niet ergens doorslaat en toch nog afhaakt. Ik zal het dus voorzichtig moeten opbouwen en zorgen dat ze eerst goed warm loopt.
*
Meester komt achter me staan, masseert mijn hals en schouders en fluistert in mijn oor hoe mooi hij me vindt. Trots richt ik me extra op en steek fier mijn borsten vooruit. Zijn handen schuiven van mijn schouderbladen naar voor en pakken poeslief mijn tieten vast, over de stof van mijn bloesje. Zachtjes kneed hij ze in Zijn grote knuisten en gaat met Zijn wijsvingers over m'n tepels, die prompt reageren en zich oprichten.
"Jullie hadden vast al gemerkt dat ze geen bh aanheeft, dus weten jullie ook wat die puntige dingen in haar bloesje betekenen." Heerlijk zoals die tepels voelbaar hard worden onder mijn masserende vingers. Ik voel hoe Kitty een beetje beeft, maar heel stilletjes ook genietend zucht. Ik beveel haar om wat voorover te buigen, zodat haar bloesje open valt en haar lekker zware soezen komen piepen naar het publiek.
Ik neem twee stoelen en zet die tegenover elkaar, met een halve meter ertussen. Ik help Kitty om erop te gaan staan, met ťťn voet op elke stoel, zodat ze met de benen wijd open staat. En dan moet ze opnieuw voorover buigen zodat haar melkerij terug wat plagend zichtbaar wordt. En natuurlijk haar handen in haar nek.IK leg mijn linkerhand op de buitenkant van haar linker knie en ga met mijn rechterhand langs de binnenkant van haar linkerbeen zachtjes knedend en masserend naar boven. Wanneer ik bover haar knie kom, begint ze lichtjes te beven en te trillen, wat erger wordt als ik hoger klim. Ik ga tot helemaal in haar lies, maar zorg ervoor haar kutje niet aan te raken. En dan doe ik hetzelfde in spiegelbeeld met het andere been, wat haar diep doet zuchten en sidderen.
Ik plaats mijn twee handen op haar hielen en ga zo weer zachtjes knedend en masserend naar boven, tot op haar billen. Terwijl ik hetzelfde aan de voorkant van haar benen doe, beveel ik haar om haar bloesje los te doen. Als ik helemaal boven ben, streel ik zachtjes het haar op haar poesje en beveel om haar bloesje uit te doen en dan haar handen terug achter haar hoofd. Bevend en onzeker maakt ze de knoopjes los en doet dan verlegen haar bloesje uit. Terwijl ze haar handen omhoog brengt, toont ze vol trots haar prachtige volle tieten aan de meute kwijlende mannen, maar ook de enige vrouw likt zich de lippen bij het zien van zo'n stevige en mooie melkwinkel. Ik ben er zeker van dat Kitty zelf ook geniet van de aandacht en mijn zacht teasende handelingen.
Ik ga na een tijdje met mijn linkerhand tussen haar benen omhoog en ga met het sopje van mijn wijsvinger door haar sneetje. Ze rilt en ik voel haar nog natter worden, zeker als ik tussen haar lipjes ga spelen. Als ik mijn vinger naar binnen duw, houdt ze haar adem in en beeft helemaal. Met mijn vinger in- en uitpompend begint ze gelukkig terug te ademen, maar wel gejaagd. Ze wordt hoe langer hoe natter en ik zeg haar dat ze ook haar kutje mag tonen aan haar publiek zodra ze daar klaar voor is.
*
Ik besef dat dit voor haar veel moeilijker is, want nu moet ze zelf de beslissing nemen, in plaats van gewoon blindelings uit te voeren. Het is heel opwindend om terwijl van mijn vingerwerk te genieten, waarvan ze ook wel beseft dat de mensen aan mijn bewegingen kunnen zien wat ik bij haar aan het doen ben. En geloof me, het is heerlijk om je vinger in dat knijpende jonge kutje te voelen glijden. Ze wipt nu zelf al wat op en neer, wat haar tieten mooi laat schommelen, ook leuk om zien. Zo te voelen is ze ondertussen al goed op temperatuur, zodat ik haar verwittig dat ze niet mag klaarkomen zonder mijn toestemming. Doet ze dat wel, dan beloof ik haar stevige billenkoek.
Ik voel dat ze onmiddellijk wat minder hitsig wipt op mijn vinger, om een onverwacht opkomend orgasme te voorkomen. Maar ik zie ook dat ze terwijl worstelt met de vogende stap, namelijk het publiekelijk tonen van haar blote kutje. Ze zucht diep als om moed te scheppen, pakt dan toch eindelijk haar rokje onderaan vast en trekt het langzaam omhoog. Met het applaus dat spontaan volgt, krijgt ze er zin in en even later is haar kutje in al zijn blote glorie te zien ... en zij met knalrode oren!
"Goed zo meisje, dat was heel dapper van jou en iedereen vindt jou blijkbaar heel mooi zo bloot." Ze glundert onder mijn lovende woorden, maar laat onbewust haar armen zakken. Onmiddellijk geef ik haar enkele stevige petsen op haar lekkere billen, waardoor ze vragend omkijkt. "Wat moeten die handen nu doen popje?" Vlug trekt ze haar rokje terug omhoog zodat haar kutje terug te zien is en ze weet blijkbaar niet goed of ze nu nog zou wippen op mijn vinger of niet.
*
"Weet je wat meisje: je gaat zodadelijk om beurten bij iedereen vragen of ze jouw tetjes of je kutje willen voelen. Als ze je tetjes kiezen, dan buig je voorover naar ze toe en biedt hen je tetters aan. Kiezen ze je kutje, dan blijf je recht staan, maar duw je je bekken naar voren. Als ze gedaan hebben zeg je heel vriendelijk 'dankuwel' en ga je naar de volgende met je vraag. Begrepen? En alles in slavinnenhouding he pop, of ik zal je kontje opwarmen." Ze kijkt me totaal verwilderd aan en staat echt heel vertwijfeld te kijken. Ik laat ze even suffen en richt me tot het publiek.
"Mensen, laten we het simpel en netjes houden als ze bij je komt. Je kiest voor de tetjes of haar kutje, beide kan dus niet. Je kan haar tetjes lekker vastpakken met beide handen en ze wat kneden, even aan die stijve tepels voelen, ze rollen en rekken en dan laat je haar gaan. Kies je voor haar kutje, dan kan je haar pruim even samenknijpen, haar lipjes voorzichtig open trekken, even in de diepte voelen hoe nat ze is, ronddraaien in dat grotje en gedaan. Dat hoeft niet precies in deze volgorde, maar je begrijpt wat ik bedoel: kort en krachtig kennismaken! Wie zich niet kan houden aan deze regels wordt er zonder pardon en onverbiddelijk uit gezet. Allemaal begrepen?"
Dit onverwachte aanbod valt bij iedereen precies in goede aarde en menigeen likt zich al verlekkerd de lippen. Alleen Kitty is niet zo enthousiast en staat er beteuterd bij te kijken. Ik help haar van de stoelen af, trek haar rokje omlaag uit, geef haar enkele stevige klappen op haar blote bolle billen, vraag of ze nog meer overtuiging nodig heeft en wijs naar de linkse man. "Vooruit meid, ga maar eens kennismaken met je publiek". Aarzelend gaat ze poedelnaakt in slavinnenhouding naar hem toe.
*
Ik weet niet waar ik het heb, nu ik helemaal bloot door iedereen aan mijn borsten en poesje moet laten voelen. Ik schaam me een ongeluk en dan moet ik het nog zelf vragen ook!
"Wil je mijn tetjes of mijn kutje voelen meneer?" Ik zak bijna in de grond van schaamte, terwijl ik heel onzeker sta te wachten op reactie. De man bekijkt me grondig van onder tot boven, wat natuurlijk leuk zal zijn voor hem, zo van dichtbij. Hij wijst naar beneden, dus duw ik mijn bekken vooruit en tril van de zenuwen en schaamte. Hij pakt me bij mijn pruim en trekt me nog wat dichterbij. Met de vingers van ťťn hand spreidt hij mijn lipjes om dan met een vinger door mijn gleuf op en neer te gaan. Ik krijg het heidens benauwd, want ondanks al die vernedering is het wel heel opwindend allemaal. Als hij zijn vinger diep naar binnen steekt en ronddraait, houd ik mijn adem in. Jezus mina, ik weet niet of ik dat heel die rij volhoud zonder klaar te komen, dit is goddellijk lekker. "Je bent lekker popje, danke dat ik jou mocht voelen", zegt hij.
Ik draai me naar de volgende man en stel hem mijn vraag. Voor de man kan reageren knallen er enkele klappen op mijn blote billen, waardoor ik me verschrikt afvraag waarom. Oh ja, juist, ik moest die man nog bedanken, rats vergeten door de opwinding. Maar die klappen zijn eigenlijk ook wel best lekker! Ik bedenk dat ik toch ergens niet helemaal normaal ben dat ik dat ook al zo leuk vind.
En weer knalt Meester Zijn hand op m'n ondertussen rode billen. Oei, heb ik hier staan suffen in plaats van juist te reageren: "Dankjewel meneer", zeg ik vlug tegen de vorige man. "Wil je mijn tetjes of mijn kutje voelen meneer?" De volgende man zit duidelijk in tweestrijd en zou het waarschijnlijk wel allebei willen denk ik. Maar hij kiest voor mijn tetjes, dus buig ik braaf voorover zodat hij bij m'n melkerij kan. Heerlijk zoals hij m'n toeters vastpakt en ze zacht kneed. Zijn vingers glijden naar m'n tepels en knijpen die even, rollen ze en dan rekt hij ze helemaal uit. "Dankjewel meneer", zeg ik vlug zoals het hoort.Dat had ik me deze morgen toen ik vertrok voor mijn afspraakje helemaal niet kunnen voorstellen. Gewoon even kennismaken, wat kletsen en misschien wou die man wel eens in m'n bloesje gluren, dat had ik wel verwacht, maar dit is al direct het echte werk. Ik sta hier poedelnaakt en botergeil voor allemaal vreemde mensen en dan moet ik ook nog vragen of ze aan m'n tetjes of mijn kutje willen voelen. Om je dood te schamen, maar mijn hormonen razen als gek en ik ben al zo heet als 100.000 garnalen.
Ik had al wel vanalles gelezen en zelf gefantaseerd, maar dit overtreft mijn stoutste verwachtingen, gelukkig in de goede zin. Ik zou het zelf niet hebben durven bedenken, maar om zo 'gedwongen' te worden, zelfs met klappen op mijn bloot kontje, geeft het wel een extra dimensie. En ondanks alle vernedering en schaamte voel ik me veilig bij mijn Meester en ben ik blij dat ik de stap gezet heb.
Maar ben ik wel echt blij met de situatie? Dit hoort toch allemaal niet voor een deftig meisje? Ik sta hier als een goedkoop sletje zomaar bloot te wezen en vraag dan zulke stoute dingen. Waar ben ik aan begonnen, wil ik hier echt mee verder? Maar dan gaat er weer iemand met zijn vinger in mijn gloeiend spleetje en duwen mijn dansende hormonen alle bedenkingen weg. God was is dit toch lekker allemaal ... als ik het niet besterf van al die vernederingen. De man trekt me bij mijn lipjes helemaal over zijn pokende vinger, die diep mijn grotje verkent. Ik zie hoe anderen terwijl naar mijn zwoegende tetters kijken en naar mijn gezwollen tepels. Ik geil als gek en ben helemaal lek.
*
Ik merk hoe Kitty geniet, weliswaar met een rood hoofd en ik vermoed dat er in haar hoofdje ook wel vanalle bedenkingen rondspoken. Wie weet wat ze nu allemaal denkt, want dit zal haar toch wel wat overvallen hebben. Misschien is het goed om even voor wat afleiding te zorgen. Ik zie dat de volgende zodadelijk de enige vrouw uit het gezelschap is. Als Kitty er naartoe stapt en haar vraag stelt, zeg ik tegen die vrouw dat ze vrij mag kiezen wat ze met Kitty wil doen, dat ze dus even buiten de afgesproken regels mag handelen. Ze kijkt even verrast op, maar blijkbaar had ze al iets in gedachten, want ze kijkt even naar haar man naast haar, die de volgende is in de rij.
"Kitty, ik wil dat je voorover naar mij komt staan en met je kontje naar mijn man hiernaast. Ik wil je lekkere tieten melken terwijl m'n man je achterlangs bij je poesje pakt en ermee speelt. Is dat okee voor jou Meester John?" Ik knik bevestigend en zeg tegen Kitty dat ze dan wel haar benen uiteen moet zetten, zodat die man makkelijk bij haar kutje kan.
Zodra Kitty staat zoals aangegeven, neemt de vrouw haar hangende tieten in beide handen en maakt melkende bewegingen, waarbij ze ook telkens haar vingers laat afglijden tot op haar gezwollen tepels en die zachtjes rekt. Ondertussen is de man met zijn hand tussen de billen van Kitty verdwenen en zoekt naar haar kletsnatte pruim. Ik zie Kitty haar ogen wegdraaien van wellust, nu ze zo lekker aan twee kanten tegelijk 'behandeld' wordt. Ook het koppel geniet van deze bizonder geile houding van het lekkertje en laten haar genieten. De man zijn duim zit diep in haar pruim en zijn vingers masseren terwijl haar klitje.
*
Ik ben zo heet dat ik elk moment kan ontploffen, want ze hielden zich niet in en maakten me botergeil met hun gepeuter overal. Misschien heeft de schaamte me toch wat geremd en ben ik niet door het lint gegaan. Heel mijn lichaam voelt immens lekker als ik de hele rij van 'voelers' afgegaan ben, en ik ben zo nat dat ik mensen hun vingers zag afvegen aan hun zakdoek. Er waren ook twee mannen die m'n kutsap van hun vingers likten en er zichtbaar van genoten. Tja, ze doen maar he, 't kan maar lekker zijn. Beschaamd bedenk ik dat ik stiekem m'n sapjes ook al wel eens geproefd heb en het lekker vond. Ik had me toen met een dikke wortel lekker gemaakt en die dan ook nog eens afgezogen. Foei Kitty toch!
*
Ik ga achter Kitty staan en pak haar beide tetters in mijn handen. "En mevrouw, wat vond u van de lekkere uiers van mijn popje? Waren ze groot genoeg om gemolken te worden?" De vrouw zegt dat ze Betty heet en dat het okee was, maar dat ze zelf wel groter gerief in huis heeft, waardoor sommigen haar wel eens 'Betty boop' noemen. Ik vraag haar of ze dat ook kan bewijzen, want dan wil ik dat wel eens vergelijken. Spontaan staat ze recht, komt naar voor, doet haar bloesje en bh uit en vergast het verraste publiek op een rack om u tegen te zeggen.
Ik zie zo ook wel dat ze gelijk heeft, maar ik grijp graag de kans aan om een en ander ook eens te voelen. "Mag ik even de maat nemen Betty, dan kan ik ze vergelijken met die van Kitty?" Ja, dat vindt ze wel goed. Ik ga dus achter haar staan, breng haar handen achter haar hoofd, zoals bij Kitty, en grijp de zware meloenen. Ze snuift gretig als ik ze zachtjes kneed en laat wiebelen in mijn handen. Het publiek kijkt enthousiast toe hoe die grote uiers in mijn handen gewogen worden. Haar tepels komen gespannen recht staan en ik vergast ze op een rondje kneden en rollen, wat Betty kreunend toelaat.
Even ter afwisseling die van Kitty onder handen pakken, die wel kleiner zijn maar ook heel lekker. Dan ga ik tussen de twee meiden in staan en pak van elk een tiet in mijn handen. Ik weeg ze nog eens uitgebreid en roep dan Betty uit tot bezitster van de grootste melkwinkel. "Proficiat Betty, je hebt inderdaad de grootste en ook heel lekkere tieten. Waarmee kan ik je een plezier doen, om jouw overwinning te vieren?" Ze denkt even na en zegt dan: "Ik hou heel veel van rauwe currieworst en weet dat de waard die in huis heeft. Ik zou ze graag eens proeven met vers kutsap erop van een jong ding! Kunt u daarvoor zorgen John?" De waard heeft ook mee geluisterd en het begrepen, hij is al onderweg om er eentje te halen.
*
"Ik heb ze afgespoeld onder warm water, zodat het ijs eraf is en ze al wat ontdooit is, want ze komt uit de vriezer", zegt hij. "Wel Betty, ik heb hier gelukkig een heet oventje waarin we dat ding kunnen klaarmaken voor consumptie", en ik laat Kitty op handen en knieŽn op het tafeltje gaan zitten, met haar kontje naar het publiek. "Kijk, ik zet het deurtje open, dan kan jij die worst naar binnen duwen voor opwarming." Ik trek Kitty haar lipjes open en Betty schuift de koude worst in het hete kutje van het rillende kind.
"Misschein is het wel goed popje dat je hete pruim wat gekoeld wordt na je vorige ervaringen!" Het kind zit op de tafel te daveren van de intense hou in haar pruim en ik besef dat ik ze daar beter wat van afleid. "Betty, ik zal hier wat aan die tetjes draaien voor de juiste temperatuur. Kan jij even aan die sensor voelen bovenaan haar kutje, wat proper wrijven en dan terug goed afstellen!" Kitty wipt op als Betty stevig aan haar klit begint te morrelen terwijl ik aan haar tepels draai. Dat leidt haar aandacht wat af van de intense koude van die worst en tegelijk gaat haar temperatuur ook wat terug omhoog.
Het in- en uitschuiven van die stijve worst maakt Kitty weer helemaal heet en ze begint te draaien en te wiebelen met haar kontje. Het publiek schuifelt op de stoelen en Betty heeft het best naar haar zin. Haar nog steeds blote tieten wiebelen er ook vrolijk op los, tot groot genoegen van iedereen. "Even testen of de worst klaar is", zegt ze en gelijk verdwijnt die in haar mond. God nee, begint ze daar sensueel op te zuigen, waardoor haar echtgenoot (en alle mannen!) het serieus moeilijk krijgt op zijn stoel. Maar daar gaat die worst weer helemaal in het pulserende kutje, bijna de volle 20 cm, want Betty houdt nog net het eind vast. Ik zie Kitty met haar ogen rollen van geilheid, terwijl ze erbarmelijk kreunt. Na nog eens een goeie sopbeurt haalt Kitty de worst eruit en gaat ermee naar haar man, laat hem er een stuk afbijten en eet zelf ook een stukje op. En dan gaat de overschot weer terug in de dampende pruim van het zwetende wicht, want die wordt weer loeiheet van al dat gedoe in haar hete kut. Na nog heel wat gesop en gedraai van die nepdildo wordt de ontdooide worst geconsumeerd, net op tijd, want Kitty ging nu bijna echt door het lint.
*
Iedereen zit terug op zijn plaats en Meester laat me van de tafel komen. Ik zie dat Hij een flesje frisdrank heeft klaarstaan en een glas. Hij zegt dat ik wel dorst zal hebben na al dat harde werk en ik ben Hem heel dankbaar, want ik kan inderdaad wel wat drinken gebruiken. Voor Hij echter mijn glas geeft, moet ik gehurkt op het tafel gaan zitten, met mijn benen wagenwijd open naar het publiek. Ik heb het gevoel dat iedereen tot tegen mijn baarmoeder kan binnen kijken, alweer een zware vernedering. Maar toch is het ook weer opwindend om gedwongen te worden om zo schaamteloos met mijn pruim open te moeten gaan zitten, alhoewel ik er daarjuist ook niet bepaald erg zedig bij zat! Maar het heeft me wel enorm opgewonden om daartoe verplicht te worden ... met al die ogen op mij gericht.
Net als ik dan eindelijk wil drinken, schuift Meester Zijn hand onder m'n kontje en voelt met een vinger omhoog aan mijn spleetje. "Poppetje, voor je drinkt kan je misschien beter dat flesje in je hete kutje steken, dan kan er niets verloren gaan." Wat is dat nu weer een uitleg om dat ding in m'n grotje te krijgen? Hij heft me bij m'n kontje wat op, spreid mijn lipjes en laat me dan over het flesje zakken. Ik ben zo nat dat de smalle hals er heel vlot ingaat. "Drink nu maar meid!" Ik probeer zo rustig mogelijk te drinken, voor zover dat mogelijk is als je er zo open en bloot bij zit en iedereen je aanstaart.
*
"Luister eens popje: je hebt flink je best gedaan en ons allemaal laten genieten van je mooie lijf. Als je wil mag je jezelf hier nu voor ons eens lekker heet rijden op dit flesje. Ik houd het stevig vast en jij wipt naar hartelust, wel met je handen achter je hoofd, zodat we je lekkere tetjes terwijl mooi zien wiebelen en je benen wijd open, zodat we alles goed kunnen volgen. Is dat een goed idee?"
Ze is zo heet dat ze zonder twijfelen toestemt en gelijk begint te wippen. Ik houd het flesje goed vast en laat mijn sapnatte duim telkens zij omlaag komt door haar gleufje glijden, tot aan haar sterretje. Eerst vindt ze dat blijkbaar niet zo leuk, maar ze went eraan en naait zich te pletter op het flesje. Ze begint te kreunen en wordt steeds wilder, waarbij het flesje onbehoorlijk diep in haar pruim verdwijnt en haar sterretje is ondertussen al wat open gaan staan van mijn masserende gladde duim.
Ze gaat wild op en neer en ik hoor aan haar gesteun en gekreun dat er een beuk van een orgasme zit aan te komen. Met mijn andere hand kneed ik een deinende tiet en als ik voel dat ze gaat komen en wild neerploft op het flesje, steek ik mijn duim recht omhoog zodat die keihard diep in haar kontje floept. Door die onverwachte stoute indringer komt ze wild gillend en daverend klaar, waarbij heel haar lichaam schud en beeft van het heerlijke geweld. Alle opgehoopte geilheid van de voorbije vernederingen schiet tegelijk los en bezorgt haar een ongelooflijk lekkere klimax. Kreunend en trillend raast de storm door haar botergeile lijf en laat haar intens en als nooit tevoren klaarkomen.
*
Ik vang haar slappe nagenietende lijfje op in mijn armen en pak haar op schoot. Wat een prachtig meisje, o zo bloot en hijgend als een renpaard van het golvende genot in haar lichaam. Ze lacht dankbaar naar mij en mompelt iets dat waarschijnlijk voor 'dankjewel' moet doorgaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners