Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Electro Sessie - 21314 keer gelezen
Mijn verhaal begint nadat mijn inmiddels ex partner en Meester onze relatie had beëindigd na zeven jaar. Mijn naam is trouwens Patricia, zevenentwintig jaar oud, ik heb een normaal poststuur en donker halflang haar. Verder valt er niets bijzonders te melden over mezelf, tot mijn twintigste had ik een paar relaties gehad en toen ik twintig was leerde ik mijn ex partner kennen een leuke vent die een jaar of tien ouder was als ik, die mij kennis liet maken met bondage, spanking en meer van zulke zaken zeg maar, die met bdsm te maken hebben.

In het begin van onze relatie was het zeg maar normaal, qua sex dan in elk geval, verder was hij wel dominant en eiste van mij dat ik mezelf steeds extremer ging kleden. Dat ging heel geleidelijk aan, hij bepaalde wat ik aan trok, eerst verdwenen de broeken en mocht ik alleen nog maar rokjes en jurkjes dragen. In het begin was dat wat onwennig maar verder hij legde me compleet in de watten en plaatste mij op een voetstuk waar ik heerlijk vrouwelijk bij voelde en voldeed dan ook graag aan zijn wensen. Later kocht en bepaalde hij ook mijn ondergoed waarbij ook op het laatst een slipje verboden was om te dragen behalve als ik ongesteld was en ook dan was het nog een minimaal dingetje wat ik aan had.
In het begin voelde dat heel onwennig maar het gaf me ook wel een speciale kick, daarbij kwam dat hij me gedurende die periode stukje bij beetje meer kennis maken met extremere zaken in bed, dat begon met bondage, en wat spanking, blinddoeken, klemmetjes, zweepjes en meer van zulke zaken op sexueel gebied. Die vorm van sex ging ik steeds meer waarderen en op het laatst kon ik gewoonweg niet meer zonder de sensatie van pijn en de adrenaline die daarbij “voor mij althans” vrijkwam. Dat wil zeggen van gewone recht op en neer sex kon ik wel genieten maar toch miste ik dan wat, de spanning en sensatie van het totaal overgeven aan iemand, die me beloonde en strafte waarbij de beloning sexueel genot was.

Als hij s’avonds thuis kwam van zijn werk droeg ik de door hem opgedragen kleding dat vaak uit niets meer bestond dan een gordeltje met kousen en een paar pumps met om mijn nek een collar, en om mijn polsen en enkels een paar lederen boeien zodat hij me als hij dat wilde meteen vast kon zetten en met me kon doen wat hij wilde. Als ik dan in zijn ogen wat fout had gedaan kreeg ik eerst “een pak billenkoek” zoals hij het noemde waarna ik hem dan moest bevredigen met mijn mond of hij bracht me gedurende een tijdsbestek van een uur meerder malen op het randje van klaarkomen wat ik dan niet van hem mocht wat een echte straf voor me was. Maar meestal moest ik hem dan eerst een keer pijpen, iets wat ik in mijn vorige periode voor hem vies vond maar was het in de loop van de tijd steeds lekkerder gaan vinden en miste het zelfs als hij me het een keer niet liet doen, zelfs de smaak van sperma was ik gaan waarderen. Ook vond hij het geil om naar mij te kijken hoe ik mezelf mastrubeerde, met of zonder behulp van een dildo of vibrator of andere hulpmiddelen liet hij me soms wel een uur met mezelf spelen waarbij hij soms mijn tepels pijnigde door er hard in te knijpen om zo mijn orgasme uit te stellen of ondertussen met een klein zweepje met een leren handje op mijn billen, dijen en soms ook mijn borsten te slaan mijn tepeltjes daarbij niet ontziend. Hiervan genoot ik steeds meer en vond het heerlijk vond om voor hem te doen. Daarna kon ik dan aan het eten beginnen uiteraard bijna zo goed als altijd naakt, waarbij dan aan het einde van de avond altijd mijn beloning kwam in de vorm van één of meerdere orgasmes

Maar goed de hufter besloot na zeven jaar een einde aan onze relatie te maken en mij in te ruilen voor een jonger exemplaar, een blonde slet die hij een keer ontmoet had op een feest van zijn werk. Hij schopte mij de deur uit en van de één op de andere dag was ik weer vrijgezel en moest maar weer voor mezelf zien te zorgen.
Een baan en een leuk flatje had ik zo gevonden en als snel had ik mijn leventje weer op de rit. Met mannen had ik het even helemaal gehad en had daar nu niet echt behoefte aan, dat loste ik zelf wel op. Maar na een periode van een half jaar of zo was ik het toch wel zat om mezelf steeds te moeten bevredigen. Natuurlijk was het lekker als ik mezelf vingerde en klaar maakte met een dildo of vibrator, ook kon ik sommige andere zaken wel zelf, onder andere met klemmetjes op mijn tepels en schaamlippen en meer van zulke zaken zoals mijn borsten opbinden, dat lukte allemaal wel. Maar mezelf met een zweepje slaan daar, haalde ik toch niet de bevrediging uit zoals een ander dat bij je kan doen.

Na een tijdje ging ik dit toch wel steeds meer missen dus ging ik op zoek naar iemand die dit soort genot aan mij kon geven, alleen waar vond ik die iemand, die extremere sexuele behoeften kon bevredigen, dat was even een ander verhaal. Nu zag en zie ik er steeds goed uit al zeg ik het zelf, dus na een aantal jaren voor het eerst weer eens op jacht, gebrek aan aandacht van mannen had ik niet altijd waren er wel gegadigden waarmee ik tussen de lakens kon. Nu heeft mijn uiterlijk daar eigenlijk niets mee te maken dat weet ik ook wel want voor sommige mannen heeft dat geen prioriteit, die kruipen als ze geil zijn overal op en zeker als ze wat gedronken hebben, maar goed dat is een ander verhaal, ik wilde ook wel een vent die er leuk uitzag.

De dates die ik had waren best wel leuk maar toch bleef dat onbevredigde gevoel, en telkens had ik daarna een soort anti climax gevoel zeg maar, ja de sex was dan wel goed of soms ook niet, maar dat was het bij mij niet waar het alleen om draaide, ik wilde gedomineerd worden, vernederd en beloond met alles wat daarbij hoorde. Als ik er bij een kerel over begon haakte ze bijna altijd af, soms was er wel eens eentje die me een paar klappen op mijn billen wilde geven of wat hardhandiger met mijn borsten en tepels wilde spelen maar daar had je het dan ook wel mee gehad, dus zocht ik mijn toevlucht op het internet.

Op bepaalde sites waren er best leuke mannen voor een goed gesprek, maar meestal waren het achteraf fakers of ze waren getrouwd of op een andere manier gebonden. Twee keer had ik een date waarbij alles klopte, dan was alles goed zelfs de sexuele opwinding maar dan was er toch weer een relatie of weet ik veel wat en dat wilde ik dus niet. Tot ik op een avond in gesprek kwam met Cees, hij leek me een leuke vent die alles wat ik wenste leek hij te kunnen vervullen en hij was vrijgezel, dus een afspraak gemaakt bij de V&D om eens kennis te maken bij een kopje koffie.

Buiten het feit dat hij er goed uit zag leek hij ook al mijn wensen te kunnen vervullen, bijna te mooi om waar te zijn. We hadden een leuk gesprek en gingen daarna samen nog even de stad in, kletsten op een terrasje verder wisselde telefoonnummers uit en maakte een vervolg afspraak. Die behelsde een etentje wat erg gezellig was trouwens waarbij hij het hemd van mijn lijf vroeg, en ik voelde me heerlijk bij zijn dwingende stem en ogen. Verder gebeurde er niets tot mijn spijt maar hij beloofde me wel snel weer te bellen, wat hij dan ook deed.
Hij vroeg me mee uit en droeg me op mezelf sexy te kleden, dit was wat ik wilde van een vent, bij die woorden trokken gelijk de tintelingen door mijn lijf. Hij had me een locatie gegeven waar hij me op zou pikken waar ik dan ook keurig op tijd was, alleen hij was er niet. Nadat ik er tien minuten gewacht had ging mijn telefoon en hij, Cees gaf me een andere locatie op waar ik naar toe moest lopen van hem.

Het was nog best een pokken eind lopen, naar wat bleek een andere parkeerplaats te zijn, ik voelde me niet helemaal op mijn gemak mede door mijn kleding keuze die best gewaagd was. Ik had een kort rokje aan met een string, nou ja string het ding was zo klein dat het eigenlijk meer een touwtje was dat tussen mijn billen en schaamlippen door zat, zonder dat het verder nog enig functioneel doel had door ook maar iets te bedekken van mijn glad geschoren doos, maar goed. Onder het lopen werd ik behoorlijk geil van het schurende gevoel over mijn klit van het koordje waardoor mijn sappen dan ook al rijkelijk begonnen te stromen waardoor het onbehagelijke gevoel voor een groot deel werd weggenomen. Verder droeg ik een jasje met enkel een bh eronder en een paar pumps, onder het lopen schoof het rokje telkens omhoog waardoor ik meer in mijn blote kont liep dan dat hij bedekt was, ik liep er dan ook aldoor aan te trekken om het omlaag te houden zodat mijn billen bedekt bleven.

Gelukkig was het op de weg naar de nieuwe afgesproken plek naar de andere parkeer plaats behoorlijk donker zodat het toevallige voorbijgangers niet direct op zou vallen als die er al waren want het was al vrij laat. Toen ik er eindelijk was zag ik zijn auto staan en liep direct naar hem toe, gaf hem een hand en kus waarna ik voor ik het besefte op mijn buik op zijn motorkap lag. Alles ging zo snel dat ik niet wist wat me overkwam, hij draaide mijn armen op me rug en deed gelijk met een behendige snelheid handboeien om mijn polsen en daarna ook om mijn enkels.

Toen ik mijn verbazing te boven was wilde ik wat zeggen, maar voor dat ik dat gedaan had kreeg ik iets in mijn mond geduwd en daarbij een kap over mijn hoofd, werd door hem opgepakt of ik niets woog en op de achter bank gegooid. Dit was toch niet wat we hadden afgesproken flitste het door mijn hoofd, we zouden uit gaan en eventueel daarna naar zijn huis gaan voor een spel, maar goed er was nu even niet meer aan te doen. Ik lag in geboeid, met een prop in mijn mond en een kap over mijn hoofd op zijn achterbank en speelde het spel maar mee, iets anders was niet mogelijk want de handboeien kreeg toch niet los.

Ik werd door hem rechtop gezet zodat hij mijn gordel om kon doen en daarbij meteen door hem overal betast en bevoeld ook mijn kutje moest er aan geloven waar hij natuurlijk voelde hoe nat ik was, al was dat niet direct door zij behandeling maar goed, eigenlijk vond ik het best. We gingen rijden en ik werd dus zo door hem meegenomen. Onder het rijden beseft ik dat ik niet eens wist waar hij woonde en het duurde behoorlijk lang eer we stopte. Eindelijk stopten we dan naar ik aannam bij zijn huis, iets wat ik nog steeds niet zeker weet want in de kap over mijn hoofd zaten geen gaten voor mijn ogen en tijdens de rit had hij de kap ook niet afgedaan.
Hij bracht me in elk geval naar binnen, legde me op mijn buik neer op een bank ofzo, maakte de enkelboeien los, spreidde mijn benen en maakte ze in deze stand weer vast. Mijn string werd kapot gerukt waarna ik iets kouds en hards tegen mijn kontje voelde duwen, ik probeerde het tegen te houden maar hij drukte het gewoon door tot het ding er helemaal inzat. Ook werd er iets kouds in mijn spleet geduwd waarna hij me op een stoel neer zette die behoorlijk hard aanvoelde aan mij billen.

Pas toen hij mij benen aan de stoel had vast gezet deed hij mijn boeien af waarna hij mijn jasje en mijn bh uittrok, ook mijn rokje trok hij over mijn hoofd uit. Toen werden mijn armen op de leuningen van de stoel vastgezet en ik kreeg riemen om mijn buik en borsten. Nu deed hij pas de kap van mij hoofd maar liet de prop in mijn mond zitten, nou ja prop het was een rode ball gag die hij met een riempje achter mijn hoofd had vastgemaakt, dit kon ik in de spiegel zien waar ik voor zat opgesteld.

Nu begon hij me te vertellen dat ik op een elektrische stoel zat en dat metalen dildo’s in me had gestopt waarmee hij me stroom schokken kon toedienen, en ook dat ik op mijn borsten en benen ook schokken zou krijgen. Toen kwam hij naar me toe met soort klemmen met scherpe punten, dit maakte me toch wel bang omdat we wel over van alles en nog wat gesproken hadden maar niet over dit soort dingen. Toen hij de klemmen op mijn schaamlippen zette schoot er een felle pijn steek door mijn mooie glad geschoren lipjes die overigens wel minder werd toen ze er eenmaal even op geklemd zaten.

Hij zei me dat ik kalm en rustig moest blijven dan zou het allemaal best meevallen, hierna kwam hij ook nog aanzetten met klemmen voor op mijn tepels waarvan ik zag dat er verrot scherpe puntjes aan die krengen zaten. Dit wilde ik dus niet, normale klemmen of knijpers kon ik wel hebben mijn parmantige tepeltjes waren toch al zo gevoelig, dit wilde ik dus beslist niet. Dus ik gilde, nou ja gilde met die bal in mijn mond ging dit natuurlijk niet echt, maar ik maakte Cees wel duidelijk dat ik het niet wilde, maar wat had ik in te brengen vastgesnoerd met leren riemen op zijn elektro stoel, ik begon aan de riemen te trekken als een gek maar ik kon spartelen wat ik wilde er was geen ontkomen aan. Hij zette toch de klemmen op mijn tepels waarvan de tranen in mijn ogen sprongen zo zeer deed het, ik probeerde mezelf weg te draaien wat dom was want het had als resultaat had dat nadat hij de eerste klem op een tepel had geplaatst er een spoortje bloed te zien was doordat de tandjes door mijn velletje priemden. Bij de tweede deed ik dan ook mijn best stil te blijven zitten, maar de puntje waren zo scherp dat ook hier een druppeltje bloed verscheen.

Hierna plaatste hij op verschillende plaatsen op mijn venusheuvel boven mijn spleet een van soort plakkers waaraan hij allemaal draden bevestigde die hij aansloot op een kastje dat hij daarna verbond aan een soort laptopachtig ding. Dit deed hij ook op mijn borsten rond mijn tepels en sloot er ook draadjes op aan die van het kastje kwamen. Hij bekeek zijn werk als een soort van kunstenaar die naar zijn werk kijkt zeg maar waarna hij ook mijn hoofd nog vastmaakte. Het enige dat ik nog kon bewegen waren mijn vingers en mijn ogen. Toen vertelde hij dat me dat ik op een elektrische stoel zat, stel je zoiets voor als waar in Amerika ter door veroordeelden op geëxecuteerd worden en dat mijn vonnis bijna over een half uur zou worden voltrokken.
Hierna verliet hij de kamer en liet me alleen in het ongewisse achter latend, dit hadden we zeker niet afgesproken en zeker niet de stroom schokken die ik zou gaan krijgen. Ergens was ik doodsbenauwd wat er zou gaan gebeuren maar toch ook weer nieuwsgierig wat het met me zou doen en voelde dat ik er nat werd aan de kriebels in mijn kutje. Aan de muur hing zo’n kantine klok die we vroeger op school ook hadden. Ik wist niet dat een half uur zo lang kon duren trouwens, maar toen de tijd om was gebeurde er niets, en ik was eigenlijk een soort van teleurgesteld. Maar opeens hoorde ik hem dan toch komen komen en zonder iets te zeggen begon hij met het kastje en het laptop ding te rommelen en begon met de apparaten aan te zetten. Het was best een apart gevoel en niet eens zo onprettig ik werd er zelfs een beetje geil van. Tot de eerste schok, die was zo heftig dat het wel leek of ik een stomp in mij buik kreeg, en net als ik er een beetje van hersteld was kwam de volgende om de zoveel seconden kreeg ik zo’n schok. Het was zo heftig dat het inwendig zeer begon te doen, blijkbaar zag hij het aan mijn gezichtsuitdrukking want hij verstelde blijkbaar iets aan de intensiteit waardoor ze beter te verdragen waren. Ik probeerde de schokken op te vangen door mijn spieren aan te spannen, alleen het vervelende was dat de stroomstootjes die door de plakkers op mijn huid binnen kwamen op mijn borsten en boven mijn muts best een aangenaam gevoel gaven, waardoor ik toch geiler en geiler begon te worden.

Nu voelde ik dat de dingen in mijn doos en kontje begonnen te trillen, het was alsof ik in een roes van pijn en genot terecht kwam, inwendig deed het behoorlijk zeer, elke keer als ik dacht dat er een schok aankwam probeerde ik die met mijn spieren op te vangen, ook kwamen er nu inwendige schokken bij dan in mijn spleet en mijn kontje maar ook kwamen ze nu op mijn buik en tepels heftiger aan, en dan weer op mijn schaamlippen, ik werd gek en wist niet meer hoe ik het had.

Tot het moment dat hij naar me toe kwam en mijn hoofd los maakte, de schokken en tintelingen hielden nu even op waardoor ik heel even bij kon komen. Hij streelde en kuste me even en deed me weer de kap over mijn hoofd waarna ik weer werd vastgezet. Ik voelde dat hij extra riemen om mijn armen, benen en lijf deed die door hem vastgezet werden, en toen voelde ik overal stroom, steeds heftiger een soort tintelingen en trillen en kramp. Ik kwam ultiem klaar, kon alleen maar kreunen en grommen en voelde dat ik mijn urine liet lopen, en daarna werd het zwart.

Toen ik weer bijkwam lag ik vastgebonden op een bed, hij streelde mijn lichaam en alle attributen waren verwijderd, hij gaf me een heerlijke lange zoen en kroop toen boven op me, en begon me te neuken zonder zich om mij te bekommeren en dacht alleen aan zijn eigen genot. Toen hij klaar was maakte hij me los, gaf me wat te drinken en ik mocht even naar de badkamer om mezelf wat op te frissen.

Toen ik terug kwam, nou ja terug kwam, hij liet me niet alleen en begeleidde me naar de badkamer en hield toezicht tot ik klaar was. Daarna, liet me mijn kleding aantrekken en boeide me weer zoals op de heenreis, ook kreeg ik de kap weer over mijn hoofd alleen deze keer zonder de knevel in mijn mond. Nu maakte ik de reis wat bewuster mee en merkte ik dat het zeker een uur duurde voor hij me weer bij mijn auto afzette.

Hier ontdeed hij me van de boeien en de kap over mijn hoofd waarna hij me een enveloppe gaf waar tweehonderd euro in zat met een brief. “Lees hem thuis maar eens op je gemak, het is geen hoerenloon hoor, het is ergens voor bedoeld” zei hij. Hierna nam hij afscheid van me met de mededeling dat ik de opdracht goed moest lezen die hij in de brief gezet had, “en” zei hij “als je akkoord met mijn voorstel zijn er een volgende keer meer mensen bij”.

Hierna stapte hij in zijn auto en reed weg, mij verbluft achterlatend.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners