Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Else - 9274 keer gelezen
Je staat voor me en kijkt bedeesd naar de grond. Je hebt je armen om je heen geslagen, alsof je jezelf wilt beschermen, maar je lichaam zindert van verlangen. Je hebt een grijs rokje aan dat maar net je billen bedekt en een rood topje dat om je borsten spant. Ik weet zeker dat je dat alles is, dat je kutje kaal glinstert, onbedekt onder je rokje en netjes geschoren, precies zoals ik had gezegd. Je armen bedekken je borsten, waaronder je tepels strak staan van spanning.
- heb je gedaan wat ik zei?
Je bloost. – Nee meester.
- waarom niet?
- Ik durfde het niet, stamel je.
Ik glimlach naar je. Ik snap je wel. Maar ik tolereer het niet. Ik wil dat je precies doet wat ik zeg, ik wil dat je geen seconde twijfelt, en je volledig overgeeft aan de verlangens die ik bij je opwek. Ik doe het gordijn open, het grote raam kijkt direct uit op de straat.
- Ga voor het raam staan, met je gezicht naar de straat.
Er lopen een paar jongens voorbij. Je kijkt ze na.
- Trek je topje omhoog, laat je borsten zien.
Je twijfelt. Ik pak de zweep in mijn hand. Nu klink ik dreigender.
- Tieten bloot en rokje omhoog! Bukken!
Verschrikt doe je wat ik zeg. Direct laat ik mijn zweep knallen. Je schreeuwt het uit, een voorbijganger kijkt verschrikt op, kijkt in je van pijn vertrokken gezicht. Zijn verbaasde ogen gaan van je gezicht naar je bungelende tieten. Op je strakke billen verschijnt een felrode striem. De tranen lopen over je ogen. Ik kom naar je toe, trek het gordijn dicht en voel je kutje. Kletsnat. Je werpt je in mijn armen en klemt je tegen mij aan.

Ik zag je voor het eerst toen je schuchter en benieuwd de sexshop binnenkwam. Met rode koontjes bekeek je de diverse speeltjes en video’s. Je ziet niet zo snel een meisje alleen in een sexshop als deze. Toen je schichtig hurkte bij de bdsm-dvd’s wist ik dat je zielsveel verlangde naar overgave en genot. Je was alledaags gekleed, een leuke rok en een bloesje met daarover een mooie lange jas. Ik stelde me voor en toen het ijs een beetje ontdooi was stemde je ermee in met me een kopje koffie te gaan drinken. Door de plaats waar we elkaar ontmoetten was de spanning snel gebroken en hoewel verlegen durfde je best uit te komen voor je verlangens.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners