Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Eric - 8980 keer gelezen
Eric had er van lieverlee wel vrede mee. Zijn vrouw was slimmer dan hij. En daardoor had ze een betere baan. Samen waren ze het er over eens. Eric zou thuis blijven, het huishouden doen en ervoor zorgen dat de voorraden op peil bleven. Eerlijk gezegd vond Eric zelf dat hij daar het lekkerste mee in zijn vel zat. Na de komst van de kinderen is dit ook zo gebleven. Nu de kinderen al wat groter zijn hoeft Eric er niet zoveel meer naar om te kijken en heeft hij wat meer tijd voor zichzelf. Mede doordat zijn vrouw ook klom op de carriŤreladder, kwam het meer dan eens voor dat ze een nachtje weg bleef op locatie. Soms voor een cursus, soms voor een seminar welke wat verder uit de buurt gehouden werd. Er moet wel gemeld worden dat Eric en zijn vrouw een redelijk actief sexleven hadden. Zowel zijn vrouw als Eric zelf namen regelmatig het initiatief en nu en dan vlogen de vonken ervan af.
De laatste tijd kwam het regelmatig voor dat Eric klaar was met het huishouden, en zich een beetje ging lopen vervelen. Oke, met de computer kon hij nog wel even de tijd doden, maar Eric miste het drukke gedoe van een geregeld huishouden. Hij had er al eens met zijn vrouw over gehad om wat huishoudelijk werk buiten de deur erbij te willen doen. Dit had een avondje heftige discussie met zijn vrouw opgeleverd. Zij vond het niet nodig omdat er toch genoeg financiŽn waren, doch Eric had op het sociale onderwerp van zijn wil door gedramd en uiteindelijk waren ze het er over eens. Eric zou in samenspraak met zijn vrouw op een ďsopadresjeĒ aan de gang gaan. Er werd besloten te reageren op een bepaalde advertentie, waarin een echtpaar van middelbare leeftijd een interieur verzorging zochten. Er werd gereageerd en na wat onwennigheden met betrekking tot het mannelijke aspect van een schoonmaker in huis was het dan geregeld. Samen met zijn vrouw was Eric er dan wezen kennismaken en er werd besloten dat Eric er op maandag, woensdag en donderdag zou zijn. De werktijden liepen van half negen ís morgens tot ongeveer een uur of vier, maar indien nodig was mocht een uurtje langer geen bezwaar zijn.
Zo gezegd, zo gedaan. Eric zou op maandag bij Sandra en Henk, zo heette zijn nieuwe werkgevers, om half negen op de stoep staan. Hoe Eric zijn best ook deed, het verkeer zat ontiegelijk tegen en Eric belde om vijf over half negen aan. Henk deed de deur open en zei met een barse stem, Je bent te laat. Deze tijd haal je vanmiddag in. Oeps dacht Eric, dat is me wat. Dat is een lekker begin zeg. Eric werd door Henk meegenomen naar de hal. Hier kon Eric zijn jas kwijt. Toen ging Henk voor naar de huiskamer. Hier zat Sandra al te wachten. Eric moest plaats nemen op een rechte stoel tegenover Sandra. Henk ging naast zijn vrouw op de bank zitten.
Sandra is een vrouw van 45 jaar, ongeveer 78 kilo, en een lengte van een meter achtenzestig, een vol postuur, zonder vadsig te zijn. Een lief gezicht, maar met een strenge uitstraling.
Henk is een man van ongeveer 48 jaar, een meter vijfentachtig en een gewicht van ongeveer 90 kilo. Een stevige man.
Eric voelde zich wat ongemakkelijk worden onder de blik van Sandra, en vroeg waarmee hij kon beginnen.
Allereerst willen we graag dat je het schoonmakersuniform aantrekt, begon Sandra. Daarna kun je op zolder beginnen met een grote schoonmaak. Verder zijn de regels dat je overal in en om het huis mag komen, behalve daar waar de deuren op slot zijn. Is dat duidelijk, Eric, zei Sandra. Oke, zei Eric, wat meteen een boze blik van zowel Henk als Sandra opleverde.
Je spreekt ons voortaan aan als Mevrouw en Meneer, Eric. Is dat duidelijk!
Eric slikte en zei deemoedig, Ja Mevrouw.
Henk nam Eric mee naar boven en op zolder stond een werkkast waar Eric een uniform uit kon halen. Het uniform bestond uit een strakke, lange broek, een ruim vallende polo en een paar sandalen. Ook kon Eric gebruik maken van een schort.
Eric ging zijn gang, nadat hij de gebruikelijke uitleg over de plaats van schoonmaakmiddelen, water, strijkplank en al dat soort dingen had gehad. Eric vond het in het begin nogal vreemd dat hij zich steeds om moest kleden voordat hij aan het werk ging. Maar na verloop van een paar weken was hij daar helemaal aan gewend en vond het iets vanzelfsprekend, mede doordat zijn eigen goed verder netjes bleef.
Op een woensdag kreeg Eric van Sandra te horen dat ze er morgen niet zouden zijn, maar dat Eric toch voor zijn werk werd verwacht. Eric zou hiervoor een sleutel krijgen, zodat hij gewoon naar binnen kon.
Op donderdag vond Eric het toch wel een beetje vreemd, zo zonder Sandra en Henk. Op het lijstje wat klaar lag stonden wat algemene dingen,welke meestal op donderdag moesten gebeuren en Eric ging aan de gang. In de loop van de ochtend kwam Eric in de slaapkamer van Sandra en Henk terecht. Hij besloot de kleerkast een grote beurt te geven. Hij haalde het meeste goed eruit en legde dat op het bed. Toen de kast bijna leeg was ontdekte Eric rechts bovenin een klein luikje, en hij werd toch best nieuwsgierig. Op zijn tenen maakte hij het deurtje open en haalde er een pakketje uit. Het waren fotoís. Van Henk. In de donkerblauwe lingerie van Sandra. Eric keek zijn ogen uit. Henk in lingerie aan de voeten van Sandra. Henk tussen de dijen van Sandra. Henk sabbelend aan de borsten van Sandra. Ook een paar fotoís van Henk op een plaats welke Eric niet kon thuis brengen. Hij was toch van lieverlee aardig bekend in het huis. Henk lag op zijn rug op een heel apart bed, in de donkerblauwe lingerie en zijn armen en benen waren aan het bed vastgemaakt. Sandra stond er naast gekleed in een bijna doorzichtige nachtpon. Sandra hield een klein zweepje vast waarmee ze Henk onder de voetzolen mepte. Henk in dezelfde ruimte, maar dan voorover gebogen, terwijl Sandra met een dildo in Henks anus bezig was. Ook zag Eric een foto van Henk waar hij tegen de muur stond en alleen zijn ballen uit de lingerie kwamen. Eric keek zijn ogen uit toen hij zag dat Henks zak was afgebonden en er wat gewichtjes aan hingen.
Eric was door de fotoís helemaal de tijd vergeten en was zich niet bewust dat Sandra en Henk al bijna thuis konden komen. Eric ging helemaal op in de fotoís, en zijn eikel begon al een beetje te lekken.
Opeens hoorde hij vanaf de slaapkamerdeur een ademhaling. Geschrokken keek Eric naar de deur en zag daar een hele boze Sandra staan. Vlak achter haar stond Henk. Tot zijn verrassing zag hij Henk een beetje glimlachen.
Zo, Eric, zei Sandra bars. Zijn we even weg en dan denk jij dat je het er maar van kan nemen. Ik weet het goed gemaakt. Jij gaat Henk gezelschap houden in zijn manier van leven.
Eric slikte.
Kom mee, zei Sandra, hou dat goed maar aan. Dat kan je dadelijk wel wassen. Kijk nou toch eens hoe vies je dat hebt gemaakt. Sandra liep op Eric af en haakte het slipje om zijn lul heen naar beneden. Een dikke sliert voorvocht hing gelijk aan Ericís lul.
Henk, commandeerde Sandra. Op je knieŽn en kom hierheen. Henk zakte door zijn benen en kroop op zijn knieŽn naar Sandra. Henk keek omhoog naar zijn vrouw en vroeg permissie. Eric had geen flauw idee waar het om ging en wachtte maar af. Sandra knikte naar Henk en tot Ericís verbazing begon Henk aan zijn lul te likken.
Eric had nog nooit een man aan zijn piemel laten zitten, maar dit deed hem toch wel iets. Sandra zag dat Eric het lekker vond en kwam naar Eric toe.
Kijk me aan, zei Sandra op boze toon. Eric keek Sandra aan en kon bijna niet stil blijven staan doordat Henk aan zijn lul zoog. Sandra zei dat Eric haar recht in de ogen moest blijven kijken. Eric verzonk in die mooie grijsblauwe ogen van Sandra en knikte. Sandra tikte met haar voet tegen de kont van Henk en Henk stopte met pijpen. Henk kwam op zijn knieŽn zitten en begon zijn overhemd uit te doen. Vervolgens probeerde Henk zijn broek uit te doen wat nogal moeilijk ging omdat hij op zijn knieŽn zat. Uiteindelijk lukte het Henk en zat hij in roze lingerie aan de voeten van Sandra en Eric. Goed zo, Henk, zei Sandra. Je mag verder gaan. Henk begon Eric weer te pijpen. Eric kon zijn ogen niet van Sandra afhouden en bleef haar diep in de ogen kijken. Sandra schopte haar schoenen uit. Ze deed haar rok los en gooide die op het bed bij de rest van de kastinhoud. Eric kon zich niet bedwingen probeerde naar beneden te kijken.
Klets, Sandra sloeg Eric met haar vlakke hand in zijn gezicht. Ik had je gezegd in mijn ogen te kijken, Eric. Doe dat dan. Je hebt nu je eerste waarschuwing gehad. De volgende keer dat je niet doet wat ik zeg wordt het steeds erger. Je krijgt dan een straf. En wel in het kamertje van Henk, je weet wel van die fotoos waar je zo geil van bent geworden. Eric knikte en keek Sandra weer in haar ogen.
Sandra ging met haar hand achter haar rug en maakte haar BH los terwijl ze haar blouse nog aan had. Langs haar armen trok ze haar BH tussen de mouwen door en gooide die ook op het bed. Sandra begon nu heel gemeen met haar bovenlichaam te draaien zodat haar stevige tieten door haar blouse heen begonnen te dansen. Eric kreeg het nu heel moeilijk. Henk zoog hem bijna tegen het orgasme aan en Sandra stond hem een beetje op te geilen en uit te lokken. Eric moest wel naar die grote tieten kijken welke door die blouse heen schommelden. Hierdoor miste hij de blik van Sandra naar Henk en krijste ineens van pijn. Op teken van Sandra kneep Henk in zijn ballen, tegelijk daarmee had Sandra Ericís tepels te pakken. Sandra liet echter niet los en trok Eric aan zijn tepels mee de trap af. Henk was opgestaan en liep voor hen uit naar de tuin. Eric schrok en begon tegen te stribbelen. Ik wil niet naar buiten riep Eric. Sandra knikte naar Henk en ineens zat er een slipje van Sandra in Ericís mond en voordat hij daarvan was bekomen trok Henk er al een shawl omheen, zodat Eric alleen nog maar wat kon grommen.
In de tuin liep Sandra, nog steeds tepeltrekkend, naar het tuinhuisje en ging binnen. In het tuinhuisje draaide Henk aan een knopje en er ging een luikje omhoog, waarachter een trap naar beneden ging. Sandra trok Eric nog steeds aan zijn tepels mee de trap af. Onderaan de trap kwamen ze in een behoorlijk ruimte die waarschijnlijk onder de hele tuin door liep.
Het viel Eric wel opdat ze door een aantal deuren heen liepen, waarschijnlijk om het geluid te dempen dacht hij. In de ruimte waar Eric nu heen getrokken werd, was het aangenaam warm. Vol verbazing keek Eric om zich heen. Al die toestellen en attributen van die fotoos waren hier. En nog veel meer.
Eric werd door Sandra tegen een warm metalen rooster gezet, waarop Henk Eric meteen met een halsband aan het hek vastmaakte. Hierna haalde Henk de shawl en het slipje uit Ericís kwijlende mond. Ericís bewegingsvrijheid was nu beperkt tot het recht vooruit kijken. Sandra had ondertussen Ericís polsen voorzien van donszachte polsboeien. Henk was bezig met Ericís enkels. Eric werd ruggelings tegen het rooster aangezet, met zijn enkel en pols boeien aan het hekwerk.
Sandra liep nog steeds met haar schommeltieten in haar blouse, en begon nu een voor een wat knoopjes los te maken. Ericís slap geworden snikkeltje kwam door deze actie acuut tot leven, wat bij Sandra een lieve glimlach op haar lippen toverde.
Henk, zei Sandra. Ik geloof dat deze jongeman onze manier van leven wel zal gaan bevallen. Ik denk dat we zijn vrouw er maar eens bij gaan halen.
Eric schrok zich een hoedje. Hij was helemaal zijn vrouw vergeten. Die zou nu wel thuis op hem zitten wachten. Eric begon tegen Sandra te praten en vroeg of hij Alstublieft naar huis mocht. Hoewel hij door het zien van Sandraís tieten een behoorlijke leuter had staan.
Henk, beval Sandra. Bind zijn mond dicht en laat er niets meer dan wat gekreun uit komen.
Ja meesteres, gehoorzaamde Henk. Eric kreeg een soort van bit in zijn mond, waaraan een rubber tuitje zat. Nadat Henk het bit met behulp van de riempjes deze achter Ericís hoofd had vastgemaakt, begon Henk aan een rubber balletje te knijpen, waardoor Eric het rubber tuitje in zijn mond steeds groter voelde worden. Het drukte nu tegen zijn huig en Eric voelde al wat braakneigingen komen. Waarschijnlijk had Henk dit door want hij hield op met pompen.
Vragend keek Henk naar Sandra, en deze zei niets, keek naar de kast en knikte. Henk kon niet na laten te glimlachen en liep naar de kast. Henk opende beide deuren en Eric zag vanuit zijn ooghoeken de meest waanzinnige verzameling klemmen, zweepjes, kettingen, elektrische apparaten, dildoís en nog veel meer.
Door zijn getuur had hij Henk uit het oog verloren, maar voelde dat er met iets kouds aan zijn balzak werd gerommeld. Henk smeerde Erics balzak in met kamferspiritus. Dit voelt eerst koud aan, maar begint na verloop van tijd steeds heter te worden, totdat het uiteindelijk je huid in brand lijkt te zetten.
Tijdens het opwarmen van zijn ballen., trok Henk er echter nog een dun, metalen kettinkje omheen, en wikkelde dat een paar keer om Ericís zak. Henk trok het kettinkje tussen Ericís benen door naar het rooster en met flinke trekkracht werd Ericís balzak aan het rooster geklikt.
Om de pijn van het trekken wat tegen te gaan drukte Eric zijn billen zoveel mogelijk tegen het hek, dit was echter ook het moment dat de spiritus zijn echte werk begon. Een heftig branden trok door Ericís ballen. Het begon zo te branden dat zijn lekkende lul er bijna slap van werd.
Sandra had het tafereel van de zijkant aan gekeken en kwam nu in actie. Terwijl ze naar Eric toeliep, liet ze haar waanzinnige schommeltieten een klein beetje uit haar blouse glippen. Doordat Eric had gezien dat Sandra naar hem toekwam, kon hij zijn ogen niet van die machtige tieten afhouden, en zijn krimpende lul werd weer hard.
Je bent eigenlijk maar een klein geil onderdanig mannetje, sprak Sandra. Ik weet niet of jouw vrouw dat wel weet. Ik denk dat we haar maar op de hoogte moeten brengen.
Eric schudde verschrikt zijn hoofd en werd meteen afgestraft door de nekband. Sandra ging verder tegen Eric, Jouw vrouwtje zal niet weten waar je blijft, he, geilneef. Ze zal wel weten dat je hier bent, dus zal ze hier zo wel naar toe komen. Denk je ook niet.
Eric kreeg het nu echt te kwaad. De vernedering als zijn vrouw hem hier zo zou zien. Aan de andere kant, zijn ballen stonden in brand, de prop in zijn mond maakte hem misselijk, maar de gouden vingertjes van Henk over zijn lul deden hem goed geil worden. Zo geil dat Henk het voorvocht over Ericís eikel heen begon te wrijven. Henk deed dit zo geraffineerd dat Eric er spontaan genotskrampen van kreeg.
Sandra kwam nu vlak voor Eric staan en Eric zag dat ze een soort van regelkastje in haar handen had. Sandra begon een klein beetje te draaien aan de knop linksvoor, en Eric voelde een tinteling vanuit zijn brandende zak tot aan Henkís wriemelende vingers lopen. Via het ijzeren hek had Sandra een contact naar Ericís ballen laten lopen, via het metalen kettinkje, terwijl ze Henk het andere draadje liet vast houden. Zo kwam er een elektrische stroom door Ericís lul heen te lopen.
Ook Henk had er last van, maar hij was wel wat gewend. Vragend keek Henk naar Sandra, en met een goedkeurend knikje begon Henk aan Ericís lul te zuigen. Eerst likte hij voorzichtig het voorvocht van zijn eikel, en daarbij er voor zorgend dat Henk alleen het puntje van zijn tong gebruikte. Met iedere lik van Henk, kreeg Eric een stroomstoot door zijn lul en ballen heen. Ondanks dat het pijn deed, was er iets met die stroom dat Eric bloedgeil maakte. Eric kon nu niet meer stil blijven staan en begon, zover het kettinkje het toeliet met zijn bekken te schudden. Eric begon een beetje gek te worden. Nog nooit had hij gedacht dat hij geil zou kunnen worden door het gepijp van een man. Zeker niet als hij er nog toe gedwongen werd. Maar misschien was dit het juist wel. Gedwongen worden.
Eric opende zijn ogen en keek Sandra aan. Haar grote tieten liet ze vlak voor zijn gezicht heen en weer dansen. Niet allen lichamelijk maakte ze hem gek, maar ook geestelijk daagde ze hem nu uit.
Eric begon nu een doffe pijn in zijn ballen te voelen. Henk zoog aan zijn lul en Sandra voerde de stroom nog een beetje op. Zijn genot begon nu zover toe te nemen dat hij zijn orgasme voelde aankomen. Diep onder in zijn buik brandde zijn balzak in de spiritus, de elektrische stroom deed zijn onderlichaam krampen van de spierspanning, Sandra begon nu zijn tepels te pakken en op het moment dat ze in zijn borstknoppen kneep brandde daar een hevige stroomstoot door. Zijn wereld begon licht te worden. Hij voelde dat hij ging klaarkomen. Ondanks de pijn en de vernedering wilde hij eigenlijk alleen maar klaarkomen. Het interesseerde hem niet meer dat hij door en man werd gepijpt. Hij wist alleen dat zijn orgasme er aan kwam. Eric voelde zijn eikel zwellen. Ondanks zijn knevel begon hij geluid te maken. Zijn tepels werden geteisterd door heftige stroomstoten. Er gebeurde nu iets in zijn onderbuik. Terwijl Eric zijn ogen niet van Sandra af kon houden, merkte hij dat Sandra nu de regelkast bijna op volle sterkte had gedraaid. Folterende pijn trok door zijn ballen op het moment dat Henk zijn zuigende lippen op dat speciale plekje achter zijn eikel zette.
Ericís licht ging een beetje uit toen hij klaar kwam. Doordat Henk aan de onderkant van zijn lul sabbelde spoot Eric een gigantische straal geil recht vooruit. De eerste klodders kletste tegen Sandraís tieten en begon vandaar een spoor naar beneden te maken. In een hete lichtflits spoot Eric keer op keer zijn geil naar buiten. Henk stopte met sabbelen en begon Ericís balzak van het kettinkje los te maken. Toen het bloed weer door Ericís ballen trok ken Eric zich niet meer staande houden en gleed in zijn boeien onderuit.
Dit was ongetwijfeld het meest indrukwekkende orgasme wat Eric tot nu had meegemaakt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners