Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Fantasie die afgemaakt mag worden - 6703 keer gelezen
Ik ken je niet, we hebben elkaar alleen maar via mail en msn gesproken.
Ook hebben we daar wat foto’s uitgewisseld evenals onze wensen.
Ik heb een zeer vertrouwd gevoel bij je maar toch voel je als een vreemde.
Eindelijk hebben we eens afgesproken. Je weet waar ik nieuwsgierig naar ben en naar wat ik absoluut niet wil. Jij gaat me helpen deze fantasie waarheid te laten worden.

Op het zonnige terras op een neutrale plaats ontmoeten we elkaar. Ik ben zeer zenuwachtig, krijg geen woord uit mn mond, maar dat hoeft ook niet.
We gaan snel naar je auto, in de parkeergarage leg je me op de achterbank. Bind mn handen en voeten aan elkaar, doet me een blinddoek om en ik krijg een gag in mn mond.
Een goed begin, ik voel me meteen totaal machteloos maar ook super geil.

Je begint een eind te rijden. Ik kan natuurlijk niet zien waar heen. Plotseling sta je stil,
Opent de auto, tilt me op en draagt me naar binnen.
Ik word op een werktuig vastgemaakt. Eerst maak je mn handen en voeten los. De gag en blinddoek blijven op de plek zitten waar ze zaten.
Je gebied me mezelf uit te kleden.
Wanneer ik dat heb gedaan mag ik gaan staan. Mn handen worden boven mn hoofd vast gemaakt. Mn voeten in spreidstand gezet. Er wordt een bar tussen vastgemaakt.

Ik voel je handen nu over mn lichaam gaan. Ik voel ze mn tieten verkennen.
Mn tepels worden er stijf van. “Sta je nu al te genieten vuile slet” hoor ik je zeggen.
“sorry” probeer ik te zeggen, maar kan een kleine kreun niet onderdrukken.
Dat is mijn eerste fout. Ik voel hoe je me met vlakke hand een aantal maal tegen mn tieten slaat. Ik schrik van de pijn maar ben meer verbaasd van het tintelind genot wat ik daarna voel.

Ik voel hoe je met je handen mn lichaam verder verkent. Tergend langzaam zakken je handen naar beneden. Bij mn kutje aangekomen voel je dat ik al behoorlijk nat ben geworden. Je kan het niet laten om me te teasen en even laat je een vinger naar binnen glijden.
Weer begin ik te kreunen. “nog niks geleerd?”hoor ik je weer vragen. “Je verdient straf sletje” en voordat ik het in de gaten heb hoor en voel ik niks meer. Je hebt de kamer verlaten.
Na wat een eeuwigheid duurt hoor ik je terug komen, maar je laat me nog links liggen.
Ik hoor je wel wat rommelen en ineens voel ik dat ik omhoog gehezen wordt. Mn tenen kunnen nog net bij de grond.

“Zo en nu gaan we eens kijken wat je allemaal aan kan”. Het lijkt in sneltrein vaart te gaan.
Ineens voel ik een pijn scheut door mn tepels gaan. Je hebt er flinke klemmen opgezet. En omdat ik zo stom ben om me te verroeren krijg ik er meteen een flink pak slaag op met een zweep. Ik probeer op mn tenen weg te draaien maar dat is mn volgende fout.
De zelfde soort pijn scheut die ik door mn tepels voelde komt nu vanaf beneden, het lijkt wel alsof je ook op mn lipjes klemmen hebt gezet. Op de achtergrond een schelle piep, die ik lijk te negeren!! En vervolgens laat je me zo even staan.

Op dat moment schrik ik wakker, die schelle piep is mijn wekker.
Shit, ook nu was het weer een droom, een fantasie, maar hopelijk eentje die snel werkelijkheid wordt!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners