Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Frank en zijn story - 6710 keer gelezen
Er wordt aangebeld.. De voordeur gaat open maar frank wacht 10 seconden voordat hij naar binnengaat. Na de 10 seconden duwt hij de deur open en loopt de gang in. Op de trap liggen zoals hij de dag daarvoor telefonisch heeft afgesproken diverse attributen. Enkelbanden, polsbanden, een halsbandje met een kettinkje, een ballentuigje, een zweepje een blinddoek en tepelklemmetjes. Zoals afgesproken kleedt frank zich geheel uit , vouwt zijn kleren op en legt deze keurig op de trap. Het is erg stil in het huis. Is dit wel te vertrouwen? Al jarenlang verlangt hij ernaar om gedomineerd te worden door een Meesteres. Via een contactadvertentie had hij met een e-mail gereageerd en hij had e-mail terug gehad . Drie e-mailtjes had hij in totaal gehad waarin hij eigenlijk niets van zijn e-mail-meesteres te weten was gekomen.In de derde e-mail van haar verplichte zij hem om zijn mobiele telefoonnummer door te geven. Keuze was er eigenlijk niet. Zonder na te denken had hij zijn nummer gemailed en de volgende dag belde zij op. Het was een kort gesprek dat nog geen 1 minuut duurde.

Na elkaar te hebben voorgesteld vroeg ze wanneer hij gekeurd kon worden. Ze gaf haar adres , noemde de tijd en gaf instructies mee die hij moest opvolgen. Dat was alles! Hij schatte aan haar stem te horen dat ze ongeveer 40 jaar was , iets ouder dan hijzelf. Haar dominante stem had hem geweldig opgewonden en nu stond hij daar in die stille gang, naakt. Hij pakte de enkelbanden en deed deze een voor een aan zijn enkels . Daarna pakte hij de halsband en deed deze om. de koude ketting gleed over zijn lichaam en bungelde koud tegen zijn pik aan. Hierna deed hij de polsbanden om en als laatste de blinddoek. Daar stond hij nu wachtend op wat er zou komen...... Na enkele minuten hoort frank naaldhakken de gang naderen. De deur gaat open en de naaldhakken komen dichterbij. De adrialine giert door zijn lichaam. Hij voelt haar aanwezigheid en voelt hoe zij om hem heen loopt. Zonder iets te zeggen pakt zij rustig zijn handen en legt deze op frank's rug. Deze worden gekruisd over elkaar gelegd en dan met de banden aan elkaar gegespt. Haar handen glijden vervolgens over zijn billen die zeer kort evengestreeld worden. Kort daarna voelt frank een paar hevige tikken tussen zijn benen en weet meteen dat hij deze uit elkaar moet doen. Zijn pik wordt hardhandig vastgepakt en het ballentuigje wordt zeer proffesioneel gebruikt waarvoor het gemaakt is. frank voelt zijn ballen ,zonder dat hij het ziet zijn ze inmiddels rood aangelopen, strak afgeknepen, gelukkig net niet pijnlijk. Nu zijn zijn tepels aan de beurt. De kleine klemmetjes veroorzaken een bijtende pijn maar frank wil zich niet laten kennen en verrekt geen spier. Zijn meesteres hoort hij nu de gang uitlopen en de deur gaat weer dicht. Hij is weer alleen en voelt zich machteloos en gek tegelijk. Gelukkig duurt het wachten niet lang want de naaldhakken naderen weer en de deur gaat weer open.. Zij pakt nu het kettinkje van de halsband en trekt hem mee de woonkamer in . Meekomen!

met het rijzweepje tussen zijn benen waaruit hij onmiddellijk opmaakt dat hij zijn benen uit elkaar moet doen. Het ballentuigje wordt nu stevig vastgemaakt , zodanig dat het gebruikt wordt waarvoor het gemaakt is. Frank voelt zijn ballen zeer strak afgeknepen zitten, gelukkig nog niet niet pijnlijk... Dan worden de tepelklemmetjes bevestigd. De kleine klemmetjes veroorzaken een bijtende pijn op zijn tepels maar frank durft geen enkel geluid te geven..Ondanks de pijn vindt hij het prettig dat zij hem aanraakt, een diep onderdanig gevoel neemt bezit van hem.. Nog steeds is er geen woord, geen geluid gevallen. Hij voelt dat zijn Meesteres voor hem staat en hem bekijkt. Stevig neemt zij zijn pik in haar hand en trekt hem enkele keren , dan wordt er aan de tepelklemmen getrokken en frank's gezicht laat zien dat hij pijn heeft. Zij laat los en neemt afstand. Ze pakt het kettinkje dat aan de halsband zit en trekt hem mee. Hij moet volgen of hij wil of niet , de woonkamer in.....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners