Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gaby De eerste keuring - deel 2 - 11641 keer gelezen
Ik zocht ze naar een scheerkwast en zeep, scheermesjes deze had ze snel gevonden in een van toilet kastjes.
Ze zetten de kraan open er stroomde lauw water uit bevochtigde kwast en bracht scheerzeep aan op de stoppels rond haar kut daar na begon ze zich in te zepen wat 'n aangenaam kriebelig gevoel bij teweegbracht.
Ze liet het even in werken en begon angstig voorzichtig haar vagina lipjes te scheren ze rilde door het krassend gevoel dat de mesjes de kleine stompjes haar afsneden.
Ze was klaar maakte het droog schoon en keek in de spiegel het branden wat en ik doe er wat aftershave op maar dat ze beter niet kunnen doen het branden hevig.
Ging zich gouw douche door met lauwe water spoelde ze de aftershave gouw af en branden werking ebden langzaam weg.
Nadat ze haar eigen goed had afgedroogd trok de half lange kamer jas aan die in de douche hing hij kwam net over ronde billetjes.
Raapte alle moed bij elkaar en ging naar beneden in de houding die haar bevolen was ging ze de kamer binnen en zij meester hier ben ik maar kreeg geen antwoord na nog tweemaal dit gezegd te hebben stond.
Bert op ging met grote pas na ha toe en zij was dit je opdracht slavin en tikte haar stevig op de billen au riep ze van de schrik en beval haar terug na de douche.
En bedenk intussen wat je opdracht was en als je het weer weet doe je wat je opgedragen sip verliet ze de kamer en ging terug naar de douche en dacht na wat heb ik verkeerd gedaan.
Ze mijmerde in haareigen nu wist ze het weer hij had gezegd dat niet mocht praten zonder toestemming en dat ze naakt beneden moest verschijnen om haar te laten keuren.
Het drong nu pas tot haar door dat naakt voor hem moest verschijnen bij deze gedachten kreeg ze 'n rode kleur zou ze dit wel doen.
Maar bedacht tegelijk dat ze er mee in had gestemd om zijn opdrachten zonder tegen stand.
Op te volgen ze zetten zich er over haar pubertijns gevoel wat haar was aan geleerd door haar ouders en ging naar beneden open de kamer deur sloot deze liep stukje de kamer in en bleef staan.
Zonder iets te zeggen keek gedecideerd naar beneden en afwachtend wat er komen zou na enkele minuten die voor haar tien keer zolang duurde stond Bert op pakte haar rustig bij de schouders en zij of zijn slavin nu van onderen toonbaar was hij ging rustig met zijn langzaam tussen haar borsten door zonder deze te raken.
Over haar vagina wreef rustig over haar lipjes terwijl zijn middenvinger tussen de lipjes schoot en citelorus voorzichtig beroerde ze veerde een beetje op van verwondering maar zij niets het hitste haar beetje op dat gevoel kende ze wel als alleen was op haar slaapkamer en onder dekens om haar een warm gevoel te geven voor het slapen het altijd zelf bevredigd na drukke dag om in slaap te vallen.
Alleen nu deed Bert dat het maakte haar nerveus zo zij hij kom maar eens mee pakte haar in de nek duwde haar zacht maar kordaat naar de hoek van de kamer naar een grote staande passpiegel die hele maal was uitgelicht.
En ga hier maar eens staan en bekijk je maar eens goed en bedenk dat daarbij dat je als hoerige slavin voor iedereen te kijk staat die binnen komt hij liep naar achter in de kamer.
Opende een kast haalde er stalen collar met 4 musketon haken er aan 'n stel hand boeien uit en een set enkel boeien met uitschuifbare spreid stang.
Liep terug naar haar en commandeerde dat ze haar blonde haren moest oplichten in een snelle beweging bevestigde hij hoge collar rond haar nek.
En sloot deze af met een weg gewerkt slotje het misstond haar niet deze gouden slaven collar bant het kwam goed uit bij haar fijne gezichtje en haar blonde haren.
Hij hing aan de achterkant van de collar daar bevestigde hij snel de handboeien en zij handen op je rug pakte linker pols beet draaide deze naar binnen lichte deze op sloot deze in de boeien dit deed hij hetzelfde met de rechter.
Tot hij dacht dat haar mooie borsten meer naar voren moesten te steken en aangeboden werd als koopwaar.
Liep terug naar de kast haalden nog een stel en sloot deze net boven haar ellebogen waar door haar borsten naar voren werden gedrongen.
Waar zij de opmerking maakte moet dit nou en hij haar 'n flinke tik op haar bloten kont gaf en commandeerde mond houden ze was zijn speel goed vandaag en morgen ze besefte nu dat ze was overgeleverd aan zijn nukken boog diep haar hoofd.
Zover als de collar dat toe laat deze paste precies om haar hals zonder speelruimte of te klemmen zonder iets te zeggen zakte hij door de knieŽn en sloot de enkel in de boei.
Toen zij hij benen uit elkaar ze deed wat hij opdroeg sloot snel de tweede enkel in de boeien en zij verder die benen stelde de spreid stang zo af dat ze niet meer terug kon.
Vol trots zij hij om haar een mindere waardig gevoel te geven daar staat ze dan klaar voor gebruik en getoond te worden aan life style genoten.
Ze schrok van deze woorden hij ging op de bank zitten en opserveerde het resultaat.
Maar intussen kreeg Gaby het gevoel weer terug dat ze al meer had gehad dat luchten haar beetjes met op de achtergrond met de gedachten wat hij nog meer voor haar in petto had na 'n kwartiertje zo gestaan te hebben.
Rolde hij een klein tafeltje met schuin omhoog geplaatst een TV hij schakelde deze aan en zij geniet maar terwijl ik ga douche er draaide filmpje van vrouw in dezelfde positie als zij maar deze had ringetjes door haar kleine tepels als ook door haar kutlipjes.
Haar meester hing er gewichtjes aan wat zij zag liet dat de vrouw niet onberoerd maar haar ook niet door zo te staan voelde ze dat haar kutje vochtig begon aan te voelen.
En haar adem sneller begon te bewegen zonder dat ze gemerkt had stond Bert weer achter haar pakte tussen haar benen je begint dit lekker te vinden.
Ik voel je wordt daar al lekker nat of niet "ja meester alles wat ik nu meemaak had ik nooit gedacht dat dit met mij mogelijk zo zijn.
Dat intens gevoel in mijn lichaam als dit mijn ouders wisten dan zouden ze.
Zich schamen en mij uit de familie royeren en ben voor altijd verdoemd " maar zij hij deze hoeve je ouders of familie niet te weten maar dit blijft ons geheimpje waar wij samen veel plezier aan kunnen beleven.
Want jij hebt een onderdanige aard die had ik al gemerkt bij onze eerste ontmoeting maar nu genoeg gepraat naar boven haar op maken met paarden staart op de spiegel hangt een voorbeeld van je haar en hoe je gezicht moet opmaken.
Ik heb besloten om je ander kleding aan te trekken deze kun je niet alleen aantrekken daar zal ik je bij helpen als je klaar bent met je hoofd kom je naar beneden om je te laten keuren begrepen.
"Ja meester" hij maakte haar los maakte haar droog en van onderen met een ruwe hand doek die hij had mee gebracht.
Van boven ontdaan van haar kluisters had ze in haar armen een stijf gevoel Bert nam haar armen masseerde deze weer lekker warm wat haar goed deed hier door kreeg zij het gevoel dat hij zeer attent met haar om ging.
Dat hij erg op prijs stelde zonder dat zij een keus had wat hij met haar ging doen het gaf haar een rustig gevoel en dat hij niet wilde beschadigen op dat moment legde hij zijn hand geruststellend op haar schouder draaide haar om gaf haar een ferme tong zoen die even duurde.
Plots haar los liet en commandeerde komt er nog wat van we hebben geen uren de tijd. Geschrokken en te gelijk haar aan de positie herinde waar zij zich in bevond haasten ze zich uit de kamer na de trap met twee treeŽn tegelijk naar boven ze werd nu toch wel.
Nieuwsgieriger wat hij die avond voor haar in petto had snel liep ze naar de kleding kamer waar de kaptafel stond ze schrok kijkend naar de grote foto's aan de muur moest ze zich zo opmaken.
Het leek wel op de dames van de wallen maar dit was erger op de kaptafel stond alles met de beschrijving eerst moest ze haar blonde haar doen strak naar achteren in staart met elastiekjes. Daar na moest ze aan de zijkant bij haar slapen twee gelijke plukje er uit halen met kleine elastiekjes omwikkelen.
Dan moest ze een stevige lerenband van zo'n 8 cm breed om de achterste staart doen dat was voor haar geen probleem want haarblonde haar reikte tot net boven haar kleine ronde billen ze keek in de spiegel hing nu zover naar achteren dat de staart de rug niet meer raakte.
Daarna moest ze het elastiekje dat er onder zat ver wijdere ze vond zelf een koddig gezicht zo had het nog nooit gehad daarna begon ze met de zij staartje ze kleine ringetjes op schuinen en tot aan haar hoofd uit en dan dicht klikken.
Ze moest de staartjes het een kleine krul tang zo behandelen dat er lange smalle pijpen krullen ontstonden nadat gebeurd was keek ze zelf tevreden.
Toen het gezicht daar had ze meer moeite om zo zwaar op te maken haar ogen moesten diep zwart diepe rode blos op haar wangen en fel rode lippen stift nadat gebeurt.
Was ze schrok van haar eigen uiterlijk was zij dit ze las langzaam verder op de kaptafel een klein zilveren kistje met daar in oor bellen vrij zwaar voor wat ze gewoon was haalden haar eigen knoopjes uit het oor.
Bevestigde het nieuwe oor bellen ze waren zeer lang als haar hoofd recht had kwamen ze net niet op de schouder het waren gekleurde kettinkjes met onder aan mini hand boeien.
Ze was klaar ging naar beneden de kamer in binnen gekomen zij Bert dat is perfect hij zij moet je nog naar toilet straks kan je niet zomaar ja meester zij ik voor alle zekerheid.
Hij waarschuwt niet voor niets nadat ik van toilet kwam zij kom maar hier ik kreeg dezelfde collar weer om en moest mijn handen werden weer in dezelfde positie gebracht als daar straks hij liep naar de keuken deed de vries kast open haalde er paar ijsklontjes uit en kwam weer binnen met de ijsblokjes.
En klein houten kistje pakte een ijsklontje en begon er mijn linker tepelhof tepel te bewerken in een ronddraaiende beweging.
Ik merkte dat mijn tepel hevig op zette daarna opende hij het kistje haalde er een dun nylon draadje uit wikkelde zeer strak om mijn opgezette tepel pakte een klein ringetje schoof dat over draadje.
Drukte het stevig tegen mijn tepel en trok aan het draadje dat venijnig sneed in mij tepel het ringetje verplaatste zich langzaam richting mijn borst het draadje schoot los op het moment dat de tepel hard en wel door het ringetje was.
Hij pakte met zijn ene hand het ringetje weer vast en met de andere hand pakte hij de tepel vast en trok voorzichtig de verder er door tot aan het begin van de tepelhof dit gebeurde ook met de andere zijde.
Toen hij klaar was bracht hij naar de spiegel en toonde het resultaat en zij 'n echte slavin moet geringd zijn dat is het teken van onderdanigheid.
Ik moest toen leren riemen pakje aan trekken bevestigde dat aan de voor zijde aan mij collar op mij rug werden de andere bandjes strak vast gegespt.
Om mij middel zat een vrij brede riem toen hij deze vast gespte zij plots adem in houden en strekken.
Ik voelde hoe hij nog strakker kwam te zitten en mij bijna de adem ontnam tenslotte zaten aan de voor zijde nog twee riempjes deze leiden hij door mijn lies.
Aan iedere zijde van mij kutlipjes door en bevestigde deze strak aan mijn buik riem ik moest nu mijn zelf ophoudende nylons aan doen ik kreeg een paar zeer hoge stiletto pumps moest deze ook aantrekken.
Daarna zij hij loop de kamer maar eens een paar keer rond met je handen in je nek in het begin had ik even moeite met mijn evenwicht maar gelukkig wende dat snel darna pakte een mini wikkel rokje en deed het bij mij aan.
Het zwart glanzend rokje af gezet met fel rode bies en van hetzelfde spul kreeg ik ook een soort colbertje aan zo mijn slavin is gekleed voor haar eerste party en haalde nog snel de boeien van mijn collar af en stopte deze met een ander paar boeien in rood schouder tasje en hing het op mijn schouder.
We gaan nu met de camper zegt hij in mijn gedachte waarom nu met camper het was 'n luxe camper verder niet op vallend alleen de raampjes waren geblindeerd.
Ik moest voorin komen zitten en hij start de motor voor dat we het hek uit rijen zij hij in je tasje zitten pols en enkelboeien doe die om en ga zitten zo als bevolen.
Toen zij ik pardoes en als we nou aangehouden worden wat dan, mond dicht commandeerde hij en doe als je bevolen is.
Sip keek ik uit mijn oog hoeken naar hem hij keek ernstig en deed maar ik deed mijn enkel boeien om en riep strakker dicht knijpen.
Ik deed dit daar zat ik weer dan 'n meisje op school die straf had langzaam startte hij 'n gesprek hij vroeg hoe ik mij tot nu voelde en welke in druk dit gedoe op mij maakte ik moest maar eens vrij uit vertellen en meester hoef nu niet.
Nu zijn wij even gewoon Gaby en Bert ik vertelde hem dat ik soms naar vond zijn orders op te volgen om dat met deze strenge en soms vulgaire taal gebruik dat ze daar niet mee was opgegroeid.
Maar dat misschien in de toekomst dit nog wel zou aanleren en begrijpen maar verder het op maken viel mij zwaar maar nu het er op zit kan ik daar mee leven het werk als een masker voor mij.
Want niemand kan nu Gaby erkennen ik kon mijn schroom achter de make up verbergen hij lachte vergenoegtzaam en zij met zachte stem vertel verder.
Terwijl hij over mijn hoofd aaide ik pakte zijn hand en gaf hem plotseling een kus op de hand hij keek me aan lachte zette zijn wagen op een kleine pakkeer plaats nam mijn hand nam me mee achter in de camper en begon mij hevig te zoenen.
En te strelen dat beantwoorde ik terug zover het kon want ik was nog steeds geboeid na even het warme lichaam van Bert tegen mij gedrukt had zij jammer maar we moeten verder.
Anders komen we te laat en dat is zonde van het feest we reden verder en zij vertel je verhaal verder ik wil te proberen te begrijpen.
Ik vertelde dat ik voor de spiegel toen hij aan de douche was ik me heel warm gevoel had gekregen tussen mijn benen door de combinatie gebonden zijn naar me eigen kijken en de televisie te aanschouwen wat daar gebeurde.
En dat het pakje dat hij me aan heeft getrokken ik erg opwindend vond maar voelde ik mij ordinair alleen de twee riemen langs mijn vagina doen zeer wat vroeg hij zeg dat laatste nog een keer want een slavin heeft geen vagina maar 'n even bleef het stil.
En hij zij geef je nu antwoord, of praten we niet meer en je bent weer de slavin ik zij zacht kut meester hij riep harder ik zij nu kut toen zij kort af een slavin heeft tieten of spenen of memmen en kont of hol of anus of neukgat begrepen en herhaal dit hard op dat ik goed hoor ja meester ik herhaalde dit en wijs gelijk aan wat ik bedoelde toen vroeg hij wat ben je van je meester;
Zijn slavin en nog meer; ik wist van niets meer hij antwoorden zijn speelgoed en zijn neukslet waar hij mee kan doen wat hij wil begrepen ja meester.
En wat ben je van Bert, hij gaf zelf zijn antwoord mooie lieve schattige lieve vriendin Gaby begrijp je nou het verschil als ik aanduid dat ik de meester ben.
En als we normaal in de maatschappij zijn we gewoon Gaby en Bert alleen als we samen zijn volg al mij bevelen en opdrachten op begrepen hij gaf me nog een kus.
En zij recht op slavin het gaat weer beginnen we zijn er zo pakte zijn mobieltje en belde hij zij alleen maar de pony is in aantocht ik keek hem vragend aan hij antwoorden onmiddellijk met dat is 'n code woord als wij komen dan gaat dadelijk de poort open.
"O" zegt ze want om de hoek zijn we er hij toeterde en de poort zwaaide open een beambte in latex kleding kwam naar ons heten ons van harte welkom en wenste ons 'n prettige avond toe, wij reden naar de voorste parkeer plaats die was voor ons gereserveerd hij stopte de wagen en zij.
Ik heb besloten dat je andere kledij aan krijgt ik moest mijn eigen uitkleden en moest mij het straps pakje aan houden, hij zij ik ga je nu blinddoek voordoen ik wil het voor jou, n verrassing moet zijn.
Hoe je er uit komt te zien begrepen ja meester hij deed mij de blind doek bond deze strak om mij hoofd hij bond mijn polsen weer aan de collar hij duwde mij naar voren en moest op de voorover op de camper tafel gaan liggen,
Ik hoorde dat hij in kast open deed ik voelde dat hij achter mij ging staan en voelde dat hij iets vochtig rond mijn anus smeerde druk voorzichtig tegen mijn sluitspier drukte langzaam door en zijn vinger schoof naar binnen ik gaf 'n kreet stil riep hij dit hoort er bij en dit is nog niks.
Hij trok zijn vinger terug en voelde gelijk dat er iets koud tegen mijn anus werd gedrukt het was taps toen zij hij hier komt het ik voelde dat mijn sluitspier met kracht werd opgerekt ik gilde het uit.
Dit was vreselijk voor mijn maagdelijke anus de tranen in mij ogen ik voelde mijn sluitspier ontspannen en voelde dat deze wat was hield hij draaide het butt plug rond tot dat ik voelde dat er 'n riempje aan zat hij drukte mijn bil naad uit elkaar en leiden het riempje om hoog en bevestigde dit aan mijn buik riem.
Toen zij hij dit was het moeilijkste wat mij zo overkomen hij trok me verder op tafel en je krijgt ook ander schoeisel deed mijn schoenen uit en deed gelijk 'n ander schoeisel aan het waren laarsjes met 'n rits sluiting van achter.
Ik voelde toen dat hij de rits sloot dat mijn Voeten recht onder mijn benen werden gedrukt ze de houding van spitse van 'n balletdanseres toen hij mijn tweede laarsje had aan gedaan zette hij mij op mijn voeten (tenen).
Ik stond zeer wankel en zij angstig tegen hem dat ik hier onmogelijk kon blijven staan hij antwoorden laconiek op mijn opmerking je hoeft ook alleen maar te lopen zij hij lachend.
Toen zij hij sta nu rustig stil en open je mond ik voelde dat hij voor mij stond toen plots commandeerde hij wijder open zover mogelijk ik deed dat ik voelde iets van koud ijzer tussen mijn tanden schieten. Automatisch begon mijn tong het ijzer uit mijn mond te drukken gelijk kreeg ik met 'n snauw te horen laat dat en stop je tong er onder ik gehoorzaamde hij ging achter mij staan en Merkte dat hij een kettinkje strak om mijn hoofd Sloot met 'n slotje afsloot.
Hij kwam weer voor mij staan en voelde dat twee riempjes aan beide zijde van mijn neus over mijn hoofd en merkte dat hij met mijn paardenstaart er door heen trok en voelde dat hij een riempje vast maakten aan de ketting die mijn hoofd omsloot.
Aan beiden zijde hingen nu ook riempjes deze werden ook bevestigd aan de ketting toen voelde ik dat hij riem rond mijn voorhoofd deed en vlocht deze door de riempjes aan de zij kant en gespte deze achter op mijn hoofd vast.
Ik hoorde dat hij iets uit 'n la haalde het rinkelde en bevestigde die aan ringetjes die rond mij tepels aan beide zijde tikte tegen mijn tepel het belletjes te zijn en tingelde vrolijk geluid.
Op dat moment ontstond er 'n grote spanning in mijn lichaam ik krijste het uit Ik kwam spontaan klaar wat nu met mij gebeurde was voor mij helemaal vreemd ik zakte langzaam door mijn knieŽn.
Hij ving mij op drukte mijn tegen zijn lichaam hij streelde mij licht en zij zacht in mijn oren deugniet om zomaar klaar komen in het openbaar. En nog zonder toestemming ook ik zal je vanavond daar voor straffen.
Ik zij zacht ja meester en vulde dit gelijk aan dat ik dit nog nooit zo had meegemaakt zo intens en toen zij hij dit is je ware aard die zich nu langzaam in je losmaakt.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners