Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gaby De weddenschap - deel 3 - 9590 keer gelezen
En dat ik in de toekomst nog meer facetten van mijn eigen aard zo ontdekken en daar zou hij zelf voor zorgen en dat mijn bij in gebrachte onnatuurlijke schroom zou laten verdwijnen.
En vrij door het leve zou kunnen genieten en vroeg of het weer met mijn ging en zette mij weer recht op mijn benen ik en liet mij los ik voelde dat hij met 'n hand doek mij afdroogde en beveelde poten uit elkaar.
Ik schrok ik was weer helemaal bij de werkelijkheid na dat hij mij af gedroogd had voelde ik twee vingers over mijn kut lipjes glijden en voelde 'n derde vinger langzaam naar binnen glijden plots drukte hij mij lippen uit elkaar en voelde een scherpe pijn op mijn citelorus het was 'n klemmetje met tandjes.
Met 'n klein kettinkje er aan met een belletje hij liet het los het belde vrolijk zo zij hij bijna klaar nu nog de finishing touch.
Ik voelde dat hij aan beide zijde van mijn wangen iets bevestigde toen pakte pakten mijn bij de schouders hoorde de deur van de camper open gaan en zij pas op de afstap ik stond buiten.
En blijven staan ik voelde dat hij iets op mijn hoofd zetten duwde mij beetje vooruit en stapte ook uit de camper hij benen uit elkaar ik deed dit en voelde dat net boven elke knie bandjes bevestigde.
Met daar tussen 'n klein kettinkje en vertelde gelijk dat als ze stil stond de benen zover uit elkaar te zetten dat de ketting strak stond hij pakte me bij mijn arm leiden de me dat moest wel want ik had nog steeds de blind doek om.
Ik werd nu toch wel erg nerveus en dat merkte hij gelijk en zij nu gaan we je exhibitionistische houding eens testen.
Ik begreep gelijk dat ik in het openbaar zo bloot zou zijn en vroeg gelijk waarom hij antwoordt gelijk dit was 'n onderdeel van het test van mijn slaafse neigingen.
Dan kon hij in de toekomst daar rekening mee houden dan werd mij opleiding tot zijn slavin voor hem gemakkelijker, slavin vroeg ik te gelijk ja antwoorden hij.
Zo jij je nu gedragen hebt en toegelaten hebt wat ik je beveelde heb jij 'n slaafse neiging en als je mij wilt vertrouwen zal je in de toekomst nog veel beleven en van kunnen genieten.
Plots zij hij bezorgt een drempel hielp me ik merkte ergens binnen waren toen zij hij ik ga je blinddoek af doen dan kun jij je zelf even bekijken hoe lekker dat je er uit ziet.
Ik kan met trots je aan mijn life style genoten tonen wat voor geil speeltje ik heb gevonden.
Hij deed de blinddoek af ik moest wennen aan het licht al gouw merkte ik stond voor drie grote spiegels ik schrok van mijn eigen hij had me om getoverd tot humaan pony daar stond twee staarten stoken naar achter.
Mn hoofd in hoofd stel met en oog kleppen en leidsels er aan ik keek naar mijn laarsjes van voren afgewerkt als paarden hoeven en achter zijde 15 cm hoge stiletto haken.
Zo zij hij nu genoeg gekeken ik kreeg nog enkele instructie ik moest hoor hem lopen als hij aan de linker lijn trok moest ik links af als hij aan beide trok moest ik stoppen.
Als ik tik op mijn billen kreeg moest ik weer lopen en tenslotte ik moest statig lopen met opgetrokken knieŽn zo hoog mogelijk op lichten tot de ketting tussen mijn knieŽn strak kwam en dan sierlijk mijn opgeheven poot naar voor zetten kleine passen en recht voor uit kijken.
Ik moest me niet laten aflijden door het volk in de zaal.
We kwamen in een lange gang die naast twee statige deuren leiden er stond 'n beambte.
Toen hij ons zag aan komen ging hij naar binnen en kwam gelijk terug stak z'n hand op naar Bert en zij even wachten op de aankondiging.
Ik moest stil staan voor de deur de beambte fluisterde dat ik beautiful uit zag zo'n schoonheid ik kreeg lichte kleur op mijn wangen maar besefte ook dat hij die niet kon zien door de zware opmaak.
Ik hoorde de speaker aankondigen dat meester Bert zijn weddenschap had gewonnen om in een dag 'n slavin tot pony op te leiden en nu hier op te voeren ten aan schouwen van de leden met de opmerking ze mochten wel handtastelijk keuren maar dat ik voor het spel was uit gesloten om dat mijn opleiding nu pas begon.
De deuren sloegen open ik kreeg gelijk 'n ferme tik op mijn billen ik schrok van de tik nog meer van de massa mensen in de zaal daar liep ik dan er ontstond een hevig applaus na enkele rondjes door de zaal moest ik richting van het podium.
Van achteruit dwars door de menigte ik voelde dat mensen die mij over het hoofd aaide en sommige knepen in mijn billen en pakte mijn borsten.
Ik keek stiekem om en zag naast Bert 'n bediende lopen die van iedereen een envelop in ontvangst nam en Bert werd door iedereen gefeliciteerd.
Dus dacht ik bij mijn eigen hij heeft mij gebruikt om een weddenschap te winnen ik voelde een lichte woede bij mij opkomen maar intussen kreeg ik toch weer het gevoel dat me weer opwond.
Ik probeerde mijn eigen te beheersen want ik wilde niet dat hetzelfde gebeurde als in de camper ik schaamde mij daar voor intussen liepen wij langzaam naar het podium bij het podium aan gekomen zag ik dat de speaker Erik was.
Ik moest het podium over 'n smalle sterk oplopende helling, n bediende zag mij daar op wankelen pakte mij bij de schouders en onder steunde mij tot dat ik boven was knikte vriendelijk naar hem om te bedanken.
Hij gaf een knipoog en lachte Erik kwam naar mij toe gaf me op iedere wang warme zoen en zij je bent nog mooier dan in de winkel.
Mn eigen kon voorstellen, dat deed mijn eer van eigen waarde zeer goed in tussen was ik al zover met mijn eigen gedachte dat we allemaal in ons blootje zijn geboren en dat ik niet de enigste was in de zaal die er provocerend bij liepen.
En dat je aan kleren kon zien van je afkomst en dat maakte hier in de zaal met mensen van dezelfde gevoelens en soort kleding geen niet uit. Bert kwam naast mij staan kuste mij warm en hartelijk en zij je bent een schat.
Jij viert hier triomf en dat was niet de bedoeling ik keek hem aan en zij slissend schoft dat je bent hij keek me lachend aan terwijl hij pijnlijk in mijn bil kneep dat wat je bedoelt leg ik vannacht wel uit als we thuis zijn ik antwoorden dat is je geraden ook schoft.
Hij aaide over mijn bol en riep een beambte en vroeg wat ik wilde drinken wat fris liefst koud water met ijs hij vertelde dat de beambte en riep hem achterna met rietje.
Dat betekende dat het hoofdstel bleef zitten na de nodige plichtplegingen op het podium leiden Bert me de zaal in.
Ik zij dat ik niet veel langer zo op mijn voeten kon blijven staan hij begreep het pakte aan de zijkant twee barkrukkenen zij ga zitten met de ene bil op de ene kruk en de andere op de andere kruk ik vroeg stom verbaasd waarom.
Om je paardenstaart surfertje o ja zij ik die ben ik al vergeten hij deed geen pijn meer het leek net of hij het bij mij hoorde de bediend bracht ook een kleine standaard mee.
Zette die naast mij zette deze op hoogte van mijn mond plaatste er het grote glas op deed er de rietjes in en zij gezondheid mevrouw.
Ik keek op van deze opmerking en ik word toch niet allen bekeken als lustobject maar ook als mens met normale omgangsvormen dat verwarde mij even in de rol die ik nu gedwongen (uit vrije wil) uit moest voeren.
Er kwam een oudere heer bij ons staan pakte pardoes mijn tieten lichte deze op prachtige stevige voor gevel zij hij terwijl hij mijn borsten losliet deze vielen weer in oorspronkelijke positie die mijn positie weer duidelijk maakte.
Dat ik voor iedereen 'n stukje speelgoed was, dat dit nog in holland groeide zonder wortels lachend dat waren zijn laatste woorden en vertrok weer.
Erik kwam naast mij staan en vroeg hoe ik mij voelde ik knikte en met bewegingen van mijn lichaam probeerde ik duidelijk te maken dat het wel ging hij lachte begrijpend.
En vertelde dat hij eergisteren speciaal voor Bert naar Parijs was gereden om deze outfit te kopen want hij had gezegd dat zijn vriendin (slavin) het pronkstuk van de avond moest worden en met minder zou hij geen genoegen nemen.
Want hij wilde met mij 'n langdurige relatie opbouwen op wederzijds vertrouwen en hoopte in de toekomst op 'n huwelijk ik verschrok het verwarde helemaal.
Erik zag dat drukte mij stevig tegen hem aan en zij dit weekend zal veel van je vergen maar de toekomst nog fijner maken en dan ze problemen had van welke aard ook ze kon hem altijd bellen.
Voor 'n gesprek op elk uur van de dag en zij in alle nacht kastjes bij Bert licht mijn telefoon nummer ze keek hem dankbaar aan voor zijn begrip.
Het werd vroeg in de morgen toen Bert zij kom we gaan naar huis haalde haar voorzichtig van de kruk Sloeg, n arm om haar heen gaf onder het voorzichtig lopen naar de camper een paar warme kussen op haar open staande mond.
Bij de camper aan gekomen zij je blijft tot we thuis zijn in deze outfit alleen haalde hij de grote pluim van haar hoofd en haalde de ketting tussen haar benen en haalde staart weg alleen de butt plug bleef zitten.
Bert reed snel huiswaarts thuis gekomen tilde hij haar uit de camper droeg haar in een keer naar boven bracht haar naar zijn slaapkamer zette haar neer wacht hier zij hij ging weg ze hoorde dat hij het bad vol liet lopen.
Hij maakte het voor haar klaar vulde het lauw water met speciale badolie kleden zich uit tot op zijn slip uit en ging terug naar de slaapkamer en zij zacht kom maar hier dan ga ik je verlossen van je outfit schat van me.
Hij begon met de laarsjes na deze ontdaan te hebben pakte hij haar op legde hij haar op bed begon haar voeten en onder benen te masseren. Hij nam voorzichtig het klemmetje van haar klit wat een pijnlijk reactie bij Gaby opleverde en begon met twee vingers haar klit voorzichtig te beroeren tot dat het bloed weer terug was.
En plots zij hij probeer je bekken zoveel mogelijk naar voren te drukken dan doet het verwijderen van je butt plug niet zozeer voorzichtig en met belijdt verwijderde hij de plug die toch 'n lichte kick op leverde.
Hij verwijderde haar straps pakje wierp alles in 'n hoek van de kamer hij verloste haar van paarden hoofdstel ze gaf 'n diepe zucht.
Kwam om hoog zocht zijn mond kuste deze diep met 'n tong in hem hij wou terug trekken maar ik volgde zijn mond zonder contact te verliezen hij begreep het drukte haar strak tegen hem aan.
Eindelijk liet haar mond los ze hijgde zwaar en zij plots je bent lieve fijne schoft van me en viel vermoeid achterover op bed.
Bert maakte haar boeien los masseerde haar armen verloste haar van de collar hij alleen de ringetjes rond je tepels laat ik zitten en gaf er warme zuigzoen op.
Wat haar niet onberoerd liet hij stapte van het bed lichte haar op droeg haar naar de badkamer legde haar in bad.
Pakte een zachte weldadige spons en begon haar voorzichtig en teder af te sponzen hij drukte op 'n knop en de jacusie begon gewelddadig te borrelen blijf maar lekker liggen ik kom je zo halen na tijdje schrok ze wakker Bert kwam terug in de badkamer.
Ze was licht in slaap gevallen Bert tilde haar uit het bad en begon haar zorgvuldig en voorzichtig af te drogen daarna pakte 'n zeer goede body crŤme en begon haar lichaam weldadig in te smeren.
Wat 'n haar een fijn maar verzorgt gevoel gaf hij pakte 'n zijde ochtend jas sloeg die om haar heen pakte meteen de fŲhn en verzorgde haar mooie blonde lokken hij was klaar legde en legde haar op het opengeslagen bed.
En vroeg haar mag ik naast je kommen liggen of wil je dat ik op de logeer kamer slaap ze keek hem aan staak haar armen wijdt naar hem uit en kom bij mij meester.
Zonder ook nog maar een woord te zeggen lag ze in zijn armen zij klemde hem strak tegen zich aan en beide vielen van vermoeidheid in slaap.
Bert werd om 10 uur wakker stapte voorzichtig uit bed ging naar de keuken voor beide 'n vorstelijk ontbijt klaar maken.
Hij had het web camera op de slaapkamer in geschakeld zo kon hij zien wanneer zij ontwaakte het ontbijt was klaar.
Plots zag hij dat zij zich oprichten hij pakte het huis telefoon en belde de slaapkamer en blijf maar lekker in bed ik kom er aan met ontbijt mevrouw.
Ze lachte en zij dat is je geraden ook Bert na enkele ogenblikken zwaaide de deur open en bracht hij het ontbijt binnen op 'n grote brede bed tafel die geheel gevuld was met lekkernijen zette de tafel op bed pakte haar stevig vast gaf haar 'n kus.
En vroeg of zijn lieve schoonheid goed geslapen had ja ze ik ben alleen wat stijfjes daar doen we na ons ontbijt wat aan zij hij sprong op bed naast haar staak zijn benen tussen de lakens en ging zitten plots zij ze ik dacht dat we nu gelijke waren.
Waarom vroeg zij antwoorden waarom zij in der blootje in bed hij nog 'n broek aan had hij begon hartelijk te lachen.
Frommelde wat onder de lakens en met sierlijke zwaai vloog zijn slip door de kamer zo tevreden mevrouw.
Gaf warme zoen op haar mond ze lachte hem toe en lieten hun het ontbijt goed smaken terwijl ze aten praten ze over koetjes en kalfjes.
Bert stelde voor om na het ontbijt in bed te blijven ze stemde daar hartelijk in toe.
Bert ruimde de tafel op bracht deze naar de keuken spoedde zich terug na de slaap kamer dook als 'n jonge hengst op het bed en kroop op snel tussen de lakens hij ging liggen met zijn armen boven zijn hoofd.
Zij vlijde haar hoofd op zijn brede mannelijke borst en klemde haar arme rond zijn middel plots zij ze mag ik je een vraag stellen over gisteren avond.
Natuurlijk zij hij, ze stotterde hoe hij haar had kunnen gebruiken voor een weddenschap ze als zeer vernedert gevoelt.
Dat was ook de reden dat ze paar keer schoft tegen hem gezegd had wat ze zelf verschrikkelijk vond.
Streelde haar zacht over blonde lokken hij begon te vertellen vorig jaar bij dezelfde avond met nogal wat drank op was de weddenschap ontstaan en was daar op in gegaan.
De inzet werd bepaald als hij het niet voor elkaar kreeg zou hij het totale feest avond betalen huur van de zaal en het drinken van de bezoekers geschatte waarde was ongeveer 75 duizend gulden.
Maar als hij het hem zou lukken dan zou hij van ieder lid + sup of per persoon 250 gulden op leveren dat zou dan ongeveer hetzelfde bedrag opleveren als wat het feest koste.
Dit was officieel beschreven bij een notaris en nu kwam het.
Zij had het lot getrokken dat zijn pad kruiste hij bood haar zijn verontschuldiging aan en vroeg of hij het hem kon vergeven.
Vroeg hij nederig maar zij gelijk dat het bedrag voor haar was, of gebruikt wordt voor haar slavinnen opleiding en uitrusting en kledij.
Ze keek hem aan en waarom ben je zo zeker er van dat ik jou slavin en levensgezellin wil worden daar moest ik eerst maar eens over nadenken zij ik zacht.
Terwijl ze diep in haar hart zij ja natuurlijk maar liet hem in de waan dat ze daar nog over moest denken.
Hij antwoorden ik had niets anders verwacht dan dit antwoord en zij als hij haar straks naar huis bracht haar een map mee zou geven met voorbeelden en onder welke voorschriften dit ging gebeuren.
Als ze toe stemde om verder te gaan als zijn slavin hij vroeg haar hoe ze het vond hoe hij haar behandeld had zonder dat ze daar zelf enige zeggenschap had.
Ze antwoorden kort soms spannend soms ordinaire en soms wilde ze meer toen hij het plotseling afbrak soms wist ze geen raad met haar lijf.
En af en toe was ik weer trots en fier en dan voelde ze zich erg vernederd.
Maar ik zij dat ik zou proberen alles op een rijtje te zetten en mijn gevoel te volgen hij vroeg haar om haar belevenissen en gevoelens aan het papier toe te vertrouwen.
Als 'n soort memoires of dagboek in welke vorm moest ze zelf maar bekijken.
Maar deze niet te romantiseren maar wel alle woorden te gebruiken die als schutting taal gebruikt worden ze zij dat ze nog nooit gedaan had maar zou het proberen.
Het werd even stil ze begon hem te kietelen daar uit ontstond hevige stoeipartij die eindige in 'n uiterst fijn liefdesspel wat beide gelijk tot een orgasme bezorgde.
Beide vielen uitgeput met hun rug op bed en vielen in slaap plots werd ze wakker gemaakt kom op zij lekker douche en te masseren.
Dan breng ik je naar huis en eten we onder weg nog 'n fijne maaltijd het is al zes uur haar koffer en beautycase met een kleinen aktetas stond reeds in de gang hij zette dit in de kofferbak.
En reden samen weg als een stelletje jonge tortel duiven met haar benen tegen het dashboard en haar hoofd op zijn schouder en 'n arm rond zijn nek ze waren te snel na haar zin bij het restaurant hij parkeerde de wagen.
Zij plots nu wil ik dat jij je slip uit doet en er nooit meer eentje draagt in mijn bij zijn dat is trouwens een van de voorwaarde die ook in de map staat die je mee krijgt.
Aarzelend deed ze wat hij haar vroeg hij en riep schiet een beetje op ik heb honger ze stopte haar slipje in het dashboard kastje.
Hij opende galant het portier en voelde over haar latex rokje of ze wel bloot was ze zij verontwaardigd je hebt toch gezien dat ik mij slip uit deed.
Dat hoef je niet te controleren dat bepaal ik wel begrepen zij hij bits pakte rond de schouder kom op schat zij lief tegen haar we gaan eten.
Na 'n heerlijke maaltijd zij tegen haar is het goed dat we bij jou thuis een kop koffie drinken ze zij ja fijn dat vindt ik leuk zij ze met 'n cognacje na.
Heerlijk zij hij maar zij had nog geen ver moede wat hij van plan was bij haar thuis in de wagen zij ze dat ze der eigen wel ordinair vond om zonder slip en met latex kleding.
In zo'n sjiek restaurant te eten hij lachte en zij daar zal je in de toekomst wel aan wennen dat dit normaal wordt als ze met hem door ging als slavin.
Ze waren snel bij haar thuis gekomen met nog wat flik flooien in de lift opende ze de deur van haar penthouse liet hem voorgaan met de koffer in zijn handen en deed de deur dicht.
Plots liet hij de koffers vallen en commandeerde uitkleden ze keek hem aan en zag dat hij het meende ze deed wat haar bevolen werd.
Intussen had hij zijn klein koffertje op de keuken tafel open gemaakt hier komen en nu koffie zetten het is schande om in een exclusief restaurant zo te gaan zitten pronken te met je kale kut.
Mamaamaar stotterde ze niks te maren doe je werk wat je opgedragen is even later kwam ze met 'n blad met twee dampende mokken koffie en twee glazen een bunzen brandertje en fles franse cognac binnen.
Zette dit op het klooster tafeltje zette het glas en de mok bij hem stak de brander aan verwarmde de glazen en schonk er de cognac in zette ze bij Bert en wou gaan zitten nee.
Bits riep hij uit staan blijven en wie heeft je bevolen om voor jou wat in te schenken niemand meester antwoorden ze.
Ik dacht dat het wel dat het goed zou zijn naar de keuken en vlug ze haasten zich naar de keuken opende weer de koffer haalde balmasker uit en beveelt mond open en wijd.
Hij duwde er de baal in en bevestigde het strak over haar hoofd de voor kant werd afgewerkt met twee leren lapjes voor de mond die de bal verbergt en werd met een riem onder kin stevig vergrendeld.
Je krijgt nu straf ging naar zijn koffertje haalde er klein zweepje uit en gaf haar 25 ferme klappen op haar billen zo dit heb je zelf verdiend.

Einde!!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners