Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gaby het burger trutje - deel 1 - 19048 keer gelezen
Gaby een jonge vrouw van 23 jaar vol slank figuur natuurlijk licht zilver blond lang haar, goed verzorgd lichtgetinte huid en volle borsten cup C met haar lengte 1,83 M zeer op de huidige mode gekleed.
Was niet onbemiddeld in bezit van een prachtig penthouse op de elfde verdieping uitzicht over de rivier en bosrijke omgeving het penthouse is ingericht met modern interieur veel blinkend ijzer en blank hout zij had 'n HBO opleiding en gaf leiding in 'n middelgroot productie bedrijf.
Zij was alleen staand en heeft een vrolijk karakter erg sociaal voelend voor haar medemens en deed in haar vrije tijd veel aan vrijwilligerswerk niets was haar teveel.
0p 'n dag in februari was zij aan het winkelen in Rotterdam ze zocht wat nieuwe kleding voor het voorjaar en komende zomer ze reeds enkele attributen gekocht.
Slenterde verder door de stad bezocht nog enkele boetieks maar vond daar niks meer naar haar keus tot ze plots aandacht kreeg voor 'n grote etalage met alle leren kleding zo wel boven kleding als lingerie.
Alles in leer en latex en dat intrigeerde haar ze liep naar de etalage en bestudeerde de uitgestalde waren opdat moment kreeg ze een warm gevoel van binnen wat ze nog nooit beleefd had.
Dit soort kledij had ze nog nooit gekocht ze vond het een beetje ordinair maar door dat gevoel in haar lichaam twijfelde ze wat ze zou doen doorlopen of binnen gaan kijken na nog even stond ze daar in twijfel en dacht ik ga naar binnen.
In de winkel die warm en plezierig ingericht was met zachte muziek op de achtergrond keek ze rond en zag daar dingen waar bij ze dacht dat mensen dit toch niet op straat zouden dragen.
Plots zij een zachte stem tegen haar kan ik u helpen een mevrouw van ongeveer 30 jaar prachtig gekleed in een zwart strak zittend latex mini jurkje.
Ja stammelde ze ik weet het niet ik heb deze kleding nog nooit gekocht, want dat durf ik niet en vond het een beetje min maar zij de vrouw het is heerlijk om te dragen en mondain tegenwoordig iedere moderne vrouw hoort een outfit in haar collectie te hebben.
Ik draag het dagelijks en het geeft een gevoel van een tweede huid om je heen maar zegt ze, zins 'n halfjaar draag ik ook latex lingerie die zit lekkerder dan linnen lingerie.
Ze werd toch wel 'n beetje nieuwsgierig en vroeg hoe ze dat spul moest reinigen en onder houden dat is geen probleem zij de vrouw als wat koopt krijgt u 'n boekje daarbij met tips en onderhoud voorschriften.
Toen vroeg Gaby wat zij mij zou aanbevelen toen zij de vrouw als u 'n hele outfit zou kopen dan kreeg ze 10% korting en nog bij behorende accessoire gratis erbij toen zij ik plots laat mij maar eens wat zien, de vrouw vroeg naar haar kleding en schoen maat ze zij 34, 38.
De vrouw begeleide haar naar achter in de winkel waar ze nog niet geweest was pakte een kleine slib, bh met halve cups, jurkje met decolleté zonder mouwen, kousen zelf ophoudende en schoenen met stiletto haken.
Nam me mee naar een ruime paskamer de vrouw zij kleedt u maar uit dan zal ik u even helpen bij het aankleden.
En geef u enkele tips als u thuis dit aantrekt verbijsterd kijkt ze de vrouw aan maar.
Gelijk zegt deze dat dit voor haar normaal is dit doet ze dagelijks Gaby accepteert dit.
En begint zich te ontkleden terwijl de vrouw naar haar kijkt en zegt dat een zeer goede smaak van haar kleding heeft Gaby zegt dank u wel voor dit compliment nu staat ze in haar blootje.
De vrouw geeft haar de slib en zegt als je wat huid vochtig is kun je bij het aantrekken een beetje talk poeder op de huid wrijven dan glijdt het makkelijker over je lichaam.
Zo gaat het verder tot ze haar schoenen heeft aangetrokken en kijkt in de spiegel gelijkt nu nog groter dan ze al is maar vindt het 'n fantastisch gezicht hoe ze daar staat in zwart latex gekleed.
Ze is zeer tevreden over haar uiterlijk en de vrouw geeft haar weer de nodige complimentjes ze vraagt de vrouw wat dit wel allemaal niet kost de vrouw pakt 'n klein zakjapannertje en toetst de prijzen in en zegt dan f 969.00 gulden.
Met de korting er af ze schrikt van dit bedrag maar ze kijkt nog in de spiegel en denkt bij haar eigen het zit me als gegoten en besluit het toch te kopen.
Daar op zegt de vrouw houdt u het aan dan zal ik u andere kleren netjes voor u inpakken.
En ze zegt ja dat doe ik een moment zegt de vrouw ik ben zo terug ze was snel terug met een doek een flesje olie de wreef het jurkje in, het glimt als een zonnetje.
De vrouw pakte een doosje en met de beloofde bijbehorende artikelen het waren twee polsbandjes met kleine ringetjes er aan deed ze om mij polsen.
Pakte nog een doosje daarin zat een smalle stalen halsbandje met een ringetje aan de voor zijde alles was zilverkleurig, het was een prachtig geheel met mijn blonde lokken we liepen naar de kassa.
De mensen in de winkel keken me naar van achter de rekken kwam 'n opmerking "wat, n stuk zeg". Ik schrok maar liep door ik rekende af en kreeg mijn tas met mijn eigen kleren terwijl de vrouw zij dat alles in de tas zat plus de beschrijvingen ik dankte de vrouw en kuste haar en groeten hou doe tot ziens.
Buiten gekomen was het lekker weer en intussen had ik dorst gekregen ging naar een leuk klein terrasje en riep de ober en bestelde safari ju d’orange.
Na enkele ogenblikken kwam de ober zet mij drankje op tafel en ver trok ik nam het glas en dronk 'n teug.
Terwijl ik door slikte stond er 'n heer in drie delig grijs naast mij en vroeg of bij mij aan tafel mocht zitten en zij alle plaatsen zijn bezet ik had geen bezwaar.
Hij nam plaats en knoopte een gesprekje aan over koetjes en kalfjes plots zij hij sorry even voorstellen Bert stond op en gaf mijn een hand ik Gaby aangenaam intussen was mijn glas leeg hij riep de ober voor mij 'n pilsje en voor deze dame hetzelfde ik keek hem aan hij zij je lust toch nog wel 'n glas ik zij ja natuurlijk intussen.
Hadden we z'n twee uur zitten babbelen tot ik plots op mijn horloge keek en zag dat het al zo laat was en ik zij ik moet gaan anders wordt het te laat voor de trein geen probleem zij hij ik moet toch naar Brabant en dan zet ik je wel even af.
Ik stem daar in toe we gingen weer verder met ons gesprek langzamer dat de avond vorderde kwamen we steeds meer over elkaar te weten we wisselde onze telefoonnummers en e-mail adres uit daar hij nodigde mijn uit om met hem een kleine maaltijd te gebruiken ik aanvaarde dit op het terrasje bestelde we een kleine toch sobere maaltijd en babbelde vrolijk door tot hij zij zullen we maar richting Brabant en vertrokken wij huiswaarts.
Hij zette me voor de deur af en bedankte mij voor het aangename gezelschap en gesprek van die avond ik maak van de week nog wel contact met lichte zoen op min voorhoofd reed hij weg.
Ik had aan deze dag een fijn gevoel overgehouden de kleren die ik gekocht had en het gesprek met Bert boven zette ik eerst koffie en begon mijn gekochte spullen uit te pakken en op te bergen in de daar voor bestemde plaats toen pakte ik de tas met de kleren waar mee ik vanmorgen was vertrokken onder in de tas zaten 'n paar boekjes catalogus voor thuisbestellen en de voorschriften.
Ik zag dat er nog 'n boekje inzat fetisj latex en leer legde dit op de bank ging naar de keuken schonk een mok koffie in en ging op de bank zitten pakte begon in de catalogus te kijken.
Kreeg weer hetzelfde gevoel als vanmiddag voor de winkel etalage maar nu besefte ik in eens dat zo'n pakje aan had wat de emotie deed oplopen er stonden mooie creaties in en dacht in de toekomst nog wel meer van dit soort outfit zou kopen.
Ik pakte het laatste boekje en keek er in en dame in latex en leer geketend met cuffs en kettingen er stonden kleine verhalen bij van de personen op de foto's ik kreeg het aardig warm.
Het liet me niet onberoerd en kreeg 'n vochtig gevoel vanonder las het hele boekje uit normaal had ik zo'n boekje nooit gekocht maar nu intrigeerde het mij.
Het was al twaalf uur geweest ik ging naar bed nadat ik mijn latex outfit had verzorgd volgens de voorschriften het duurde lang eer ik in slaap viel.
De andere dag op mijn werk was ik steeds afgeleid door de dag van gisteren dit had ik nog nooit meegemaakt dat zo'n dag indruk op mij had gemaakt.
Om 6uur thuisgekomen met in de gedachte lekker niks te doen vanavond maakte mij eten klaar en kroop achter mijn computer zoals gewoonlijk eerst e-mail ophalen en lezen.
Een hoop onzinnige reclame er waren twee bijzondere e-mailtjes een van mijn tennisclub dat er morgen geen tennis les werd gegeven.
En eentje van Bert " hoi Gaby hier 'n e-mailtje ik heb gisteren genoten van jouw gezelschap en wil je vragen om zaterdag middag en zondag niks wil bespreken in wil je uitnodigen, heb je al iets probeer het af te zeggen nadere informatie vrijdag avond 20.00 uur per telefoon.
Mocht je niet vrij zijn dan retourneer dit berichtje groetjes Bert "ze keek in haar agenda ze had geen afspraken pakte 'n pen zette met grote letters Bert op de twee dagen ze realiseerde dat ze wel snel op zijn uitnodigingen inging.
Zonder te weten wat er ging gebeuren ze bezocht nog enkele sites die over latex en leer gingen laden wat foto's en verhalen en uitleg over dit onderwerp sloeg alles op.
Sloot de telefoon lijn af.
Ze bekeek alle foto's nog eens na en las de teksten ze bemerkte dat ze weer hetzelfde gevoel en vochtig was net als gisteren ging naar bed de week liep zo als gewoonlijk zonder noemmens waardige voorvallen.
Vrijdag morgen was ze een beetje gespannen Bert zou om acht uur bellen nadat thuis was gekomen werd de spanning in haar erg groot klokslag acht uur ging de telefoon ze nam op met Gaby.
Aan de andere kant hallo met Bert en begon gelijk met zijn vraag of ze hem wilde begeleide naar een bijeenkomst ze antwoordde met ja maar vroeg gelijk wat ze moest dragen en wat voor een bijeen komst het was het bleef even stil en zij toen de latex outfit mee te nemen die ze gekocht had.
En wat gewone kledij om de stad in te gaan hij zou haar zondagavond thuis brengen en kwam haar op halen zaterdagmorgen om tien uur halen moest ze klaarstaan.
Op de achtergrond hoorde ze een gong hij zij ik moet nu ophangen er is visite aan de deur ik zie je morgen ochtend.
Gaf een klapzoen door de telefoon en hing op ik giechelde over de klapzoen door de telefoon ze ging naar haar slaap kamer pakte de voorschriften en las hoe ze het best kon in pakken.
Pakte alles ook de olie met 'n lapje deed dit in haar koffer zette het klaar in de gang voor de volgende morgen.
Om zeven uur was ze op gestaan had heerlijk ontbijt genomen en ging zich uitgebreid baden en opmaken want ze wilde hem niet laten wachten.
Om halftien was ze klaar keek in de spiegel en was tevreden over haar eigen lichaam.
Ging in de kamer zitten te lezen plots ging de bel ze liep naar voren op de deur daar stond Bert voor dat ze wat kon zeggen kreeg ze 'n zoen van Bert en zij goeie morgen.
Liet hem binnen hij was verbaasd over haar penthouse ze vroeg zal ik je effen rondleiden hij stond versteld van hoe zij het ingericht en vertelde dat hij een nieuw huis aan het bouwen was dat binnenkort werd opgeleverd.
Of zij hem behulpzaam wou zijn bij de inrichting want haar smaak vond hij geweldig mooi maar niet overdadig toen zij hij we moeten weg hij vroeg of ze bagage mee moest nemen ja deze koffer en beautycase.
Ze nam haar jas en tas sloot de deur en vertrokken naar beneden onder weg hadden ze een geanimeerd gesprek na half uurtje te hebben gereden reed hij 'n smalle oprit in.
En zij hier woon ik hij stapte uit liep rond de wagen en opende galant het portier ze gingen naar binnen kwamen in de hal pakte haar jas nam haar mee naar binnen.
Ik zal je eerste rondleiden dan weet je waar alles licht en staat het was niet groot maar warm en overdadig aangekleed een beetje rommelig.
Daar na gingen ze na de kamer schonk wat te drinken in en zij even om kleden terwijl keek zij rondt en zag op een klein tafeltje naast de bank een stapel tijdschriften liggen ik rommel er wat in.
Mijn oog viel op een tijd schrift fetish way of life ze pakte en begon erin te bladeren ze zag een artikel wat haar op viel " fetish life style" ze begon het te lezen.
Na klein half uurtje kwam Bert weer binnen wat ze niet bemerkt had hij stond achter haar las mee en vroeg haar plots heb jij interesse in dit onderwerp, ze schrok van de vraag en zij ja en nee tegelijk en vertelde haar verhaal op hun ontmoetingsdag.
Hij luisterde aandachtig en zij dat hij ook interesse had in deze life style en regelmatig in uitvoering bracht dat was ook de reden dat ik jou gevraagd heb om deze nieuwe outfit vanavond op het feest te dragen hij zou ook in latex kostuum haar begeleide.
Kom zegt hij we gaan naar de stad en gaan lekker winkelen kort daarna waren ze op weg naar Antwerpen parkeerde zijn wagen in de buurt bij het centrum.
Ze liepen door achteraf gelegen straatjes met kleine boetiekjes onder gezellig gesprek stopte hij in eens voor 'n latex leer boetiek.
En zij hier moet ik even wat ophalen er stonden twee pakketjes klaar voor hem de verkoper stelde zich voor als Erik, Bert zij vriend van mij dit is Gaby waar ik je over verteld heb.
Hij zij dat zijn beschrijving wat magertjes was en dat werkelijkheid veel schoner was Gaby vatte dit op dan een groot compliment en dankte hem.
Hij zij ik zal je de boetiek even laten zien achter in zaak gekomen graaide Erik in zijn zak haalde een grote bos sleutels er uit schoof een gordijn op zij en opende de deur.
Deed 'n soort sfeer verlichting aan en zij vrolijk de speelkamer.
Het was een donkere ruimte zwart rood fluweel gecapitonneerde muren in het midden stonde houten toestellen en aan de muren hingen verzilverde kettingen leren banden en zwepen wat in de snelheid zag.
Waar toch wel een beetje van schrok en verontschuldigde zich met de woorden dit is voor mij de eerste keer dat ik dit zie ze voelde dat ze een lichte blos op haar wangen kreeg.
En voelde zich warm en beetje ongemakkelijk maar ook weer het gevoel van kleine spanning in haar lichaam op dook toen zij Erik dat ze maar 'n keer moest komen spelen met een lichte grijns op zijn lippen.
Bij het verlaten van de kamer liepen ze naar de kassa balie en pakte hij de twee pakketjes en groette tot vanavond op het feest.
Ze liepen verder door de stad en vroeg aan Bert of hij daar ook wel eens naartoe ging en antwoorden volmondig met ja.
Hij zag op de markt een mooi terrasje en zij kom we gaan wat drinken op het terrasje ging hij dicht naast haar zitten legde zijn rechterhand op haar bovenbeen en vroeg of ik geschrokken was in de winkel van Erik.
En zij timide ja hij zij dat ze vanavond meer mensen vrienden zou leren kennen die deze life style beoefende en dat ze zich niets hoefde te vrezen was het 'n informeel feest 'n soort jaarlijkse ontmoetingsavond.
Waar nieuwigheden en nieuwe leden werden voor gesteld en dat gebeurde altijd in een van de exclusiefste en kinky gelegenheden van Antwerpen.
Na 'n tijdje zij hij we maken ons glas leeg en rijden richting huis onder weg eten we wat en gaan ons daarna lekker douche en om kleden en gaan we naar het feest.
Nadat ze 'n heerlijke lichte vis maaltijd hadden gingen ze naar huis om zich te douche en om te kleden onder weg zij hij tegen haar omdat je vanmiddag zo geëmotioneerde voelde wil ik met jou wat proberen uit je eigen vrije wil, ze vroeg verschrikt wat hij van plan was.
Hij ik ga je als we thuis zijn kleine opdrachten geven en die moet jij uitvoeren zonder tegen stand te bieden maar het is niet belangrijk wat ik voel maar wat jij voelt.
In de zin of hetzelfde gevoel krijgt als vanmiddag in de winkel en ik begin daar mee op het moment dat we nu thuis komen tot vannacht na het feest.
En morgenvroeg wil ik dan van jouw een antwoord hebben hoe jij je gevoelt en het ervaren hebt en wat je gevoelens daar bij zijn ik wil dat zonder terughoudendheid van je weten.
Daarna zien we samen wel verder wat de toe komst zal brengen ben je het daar mee eens wil je dat proberen.
Ja was mijn antwoord nieuwsgierig als ik ben zonder weten wat hij precies bedoelde.
Toen zij ik verbouwereerd dat ik was.
Jij wilt dat ik me als een slavin naar jouw gevoelens moet gehoorzamen en slaaf moet opvolgen.
En jouw commando's zonder tegen spraak en verzet en vanavond geen eigen initiatieven mag tonen of nemen en dat jij bepaalt wat er dat moment moet gebeuren.
Hij zij met aan gepaste strenge toon dat is wat ik bedoel wat op is hier jouw antwoord.
Ik wil het nu weten want we zijn bijna thuis ik dacht even na en vroeg toch dat hij geen gemene dingen met mij ging doen.
En hij zij nee ik wil alleen maar eens testen hoe jij daar op reageert.
Het is misschien voor jouw en mij wat er met ons in de toekomst gaat gebeuren want ik vind je een aantrekkelijke jonge meid waar ik graag een toekomst zou willen opbouwen.
En hoop dat jij dit ook zo voelt, ze antwoorden schuchter me ja ik vindt heel lief en legde haar hoofd op zijn schouder.
Terwijl ze zij ja ik wil proberen jouw slavinnetje te zijn meester maar vraag u hierbij mij voorlopig geen pijn lichamelijk te doen alleen maar fysiek hij stemde daar in toe en zij toen ga recht op zitten en doe je knieën 20 cm uit elkaar zo als 'n slavin behoort te doen.
Ik wil dit altijd zo zien als ik bij jou in de buurt ben of daar opdracht toe heb gegeven als ik even weg ben heb je dat begrepen.
Ze zij ja wat zeg je heb jij niet geleerd om met twee woorden te spreken zij antwoorden daar op met ja meester hij lachte stiekem in zijn eigen. Dacht ze doet het draaide zich naar rechts en gaf haar een zoen.
Op de wang en zij je bent mijn lieverd en reden verder.
Thuis gekomen voor hij uit stapt zij hij je kijkt voortaan altijd naar beneden en neem de twee pakketjes mee naar binnen en leg ze in kamer op het klooster tafeltje niet open maken.
Opende voordeur en zij vrolijk kom binnen mijn slavin het huis van onze gevoelens ze ging naar de kamer legde de pakketjes op tafel en wou op de bank gaan zitten.
Hij riep nee slavinnen horen op grond te knielen en wachten tot de meester toestemming geeft om op de bank plaats te nemen heb je dat begrepen ja meester.
Ze knielde neer keek afwachtend naar beneden wat er komen zou toen vroeg hij haar plots ik wil je wat vragen en vroeg of ze haar vagina geschoren was ze schrok van deze vraag.
En antwoorden timide en zachtjes nee meester en vroeg wat zeg je ik versta je niet.
Je weet dat duidelijk en luid moet spreken ze zij nu hard op nee meester ik ben daar niet geschoren dat wil horen van je.
Luister goed nu je gaat nu naar de badkamer ga je lekker douche en je vagina scheren hele maal ik wil daar geen haartje meer zien en voortaan doe je dat om de andere dag begrepen ja meester.
En verder trek je latex outfit aan en gebruik de op maak spullen die op de kaptafel staan je eigen op maak spullen blijf je af ik wil dat je stevig en sexy opmaakt dus uitdagend ik wil dat je er als een slavinnen hoertje uitziet.
Als klaar bent in de douche kom uit gekleed naar beneden en laat je keuren voor dat jij je aankleedt begrepen.
"Maar meester ik heb ik je toestemming gegeven om te praten nee meester nu naar boven doe wat je op gedragen is.
Ze stond sip op en deed wat van haar bevolen was ging naar het bad kamer kleedde zich uit en keek in het rond waar de scheer spullen lagen ze zag een elektrische tondeuse nam deze voorzichtig en haalde omzichtig de lange schaamhaartjes weg.
Het was voor haar een raar gevoel dat trillend apparaat bij haar vagina maar dat warme gevoel kwam weer opzetten, dat was gebeurd.

Wordt vervolgtCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners