Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geboren voor lust deel 1 - 12316 keer gelezen
Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Suzy en nu alweer 4 jaar getrouwd met mijn lekkere vent, Evert, en daar weet ik alles van. Wij wonen in een flat op 8 hoog met ruim uitzicht op mooie weilanden. Evert is 31 en en ik ben 28 jaar en wij zien er, als ik het zelf mag zeggen, aantrekkelijk uit. Aan kinderen denken we nog helemaal niet, want we willen eerst volop van het leven genieten. Evert is ict-techneut (zo zegt ie zelf) bij een ict-bedrijf en ik werk als cheffin op een groter reclamebureau. En zo is een jaar geleden iets begonnen, waar we nog steeds geen spijt van hebben


Ons leven is niet echt turbulent, maar we genieten er wel van. Ons sexleven is er een van ups en downs. Is het up dan zijn we niet meer tegen te houden, maar als het down is dan gebeurt er eigenlijk ook niets. Een jaar geleden zaten we dus typisch in een down-periode. Dat viel ons allebei op en we baalden daar allebei erg van. Toen we daar op zeker moment bij een lekker glaasje wijn en wat knabbeltjes eens over spraken, merkten we allebei dat we een nieuwe kick nodig hadden. Wij zijn allebei niet bepaald kieskeurig en willen zeker alles uitproberen. We hadden daarvoor al eens wat met SM geprobeerd en dat was ons erg goed bevallen. Beurtelings kunnen we de rol spelen van meester(es) en slaaf/slavin. Ook dat werd wat minder, omdat we eigenlijk niet goed wisten hoe en ook niet goed durfden om verder te gaan. En vérder gaan betekende dat we er een derde, een vrouw, in het spel wilden betrekken, maar we wisten toen niet hoe dat te regelen. Zelf heb ik ooit eerder wel eens in bed gelegen met een mooie meid. Dat was een heerlijke en mooie ervaring. Ik denk dat ik goed bisexueel ben. Evert weet dat. Zelf valt hij niet direct op kerels. Dus als er een derde bij zou komen zou het wel een vrouw moeten zijn.


Tijdens ons gesprek bedacht ik ineens, dat er bij mij op kantoor een aantrekkelijke meid rondliep. Niet zo lang geleden had ik haar aangenomen voor de administratie. Anousch heette ze. Toen ze solliciteerde voelde ik al een behoorlijke aantrekkingskracht, maar dat stopte ik toen snel weg, want ik was wel haar baas. Toen ik Evert hierover vertelde stelde hij mij plompverloren voor om Anousch voor ons plan warm te laten lopen. We wisten nu wel wie maar niet hoe. Er zou wel een moment komen. We konden toen niet vermoeden dat dat moment zo snel zich zou aandienen.


Vanaf dat moment hield ik Anousch scherp in de gaten. Zelf kleedde ik mij elke dag wat uitdagender dan normaal: blouse wat meer open, kortere rokjes en pumps met hogere hakken. Evert vond mij er lekker uitzien. De eerste keer op kantoor kreeg ik positief commentaar van de overwegend mannelijke collega’s. Anousch had wel een glimlachje rond haar mond gehad, maar zei verder niets. De andere meiden vonden het wel oké. Op zeker moment stelde ik Evert voor om vanaf dat moment ook mijn slipje uit te laten. Het was namelijk ook nog een warme zomer. Dat vond hij wel een geile gedachte geloof ik, want die avond heeft hij me wel een aantal keren stevig geneukt.


Dit was trouwens de eerste keer, dat ik ooit zonder slipje ergens naar toe ging, dus ik ben het eerst maar eens gaan proberen bij het boodschappen doen. Wat denk je, ik was hartstikke opgewonden en was dan ook vanzelf behoorlijk nat. En dan geen slipje aan, tja dat is vragen om natte benen. Je denkt natuurlijk dat iedereen het kan zien als je gewoon loopt, maar dat is gewoon flauwekul. Het zijn je eigen gedachten. Je moet natuurlijk oppassen als je je moet bukken of iets moet oprapen. In het begin doe je daar heel krampachtig mee. Pas veel later heb ik geleerd dat het misschien maar een paar mensen zijn die het opvallen. Nou, in het beste geval gaan die dan met een stijve lul of een kleddernatte poes naar huis en hebben ze nog wat te doen. De eerste dag op kantoor moest ik wel wat voorzichtig zijn. Ik wilde niet de mannen, maar wel Anousch opgeilen. Tenminste, als ze er van gediend was. Dat was ze zeker, zo bleek later.


Het was me opgevallen, dat zij de afgelopen dagen wat vaker en langer naar het toilet ging. Om dat uit te zoeken ben ik haar op zeker moment achterna gegaan en en heb ik in de toiletruimte afgewacht wat er ging gebeuren. En wat ik al dacht. Er kwamen uit het WC-hokje andere geluiden dan normaal. Zij dacht echt, dat zij helemaal alleen en onbespied was in de toiletruimte en liet zich volledig gaan. Na verloop van tijd kwam ze het hokje uit en verstijfde, met een rode kop, van schrik toen ze mij zag staan. Ze probeerde hakkelend wat uit te leggen, maar ik snoerde haar bits de mond. “Ik had wel in de gaten, dat je regelmatig van je bureau weg was en naar het toilet, maar dat je dan heel gezellig met jezelf zit te spelen….”. Ze kleurde nog dieper rood. “Doe je dit vaker, Anousch?”, vroeg ik haar. “Ehh…nee,” zei ze, maar ik keek haar nog doordringender aan en deed een stap naar voren. “Ehh… ja, soms, Suzy”, zei ze met de ogen naar de grond gericht. Ik hield voor een halve minuut mijn mond om de spanning goed op te voeren. Anousch stond behoorlijk nerveus te draaien. “Weet je wel dat je dit doet in de baas zijn tijd”, snauwde ik tenslotte. “Hoe dacht je hier uit te komen?’, vroeg ik haar. Ze gaf geen antwoord. “Wel…?”, vroeg ik. “Weet ik niet”, zei ze en ze was nu zo rood als een biet. “Kijk me aan, als ik iets tegen je zeg”, zei ik, “ik weet het goed gemaakt. We praten hierover met niemand, het blijft tussen ons, maar ik zal nadenken over hoe dit goed gemaakt gaat worden door jou, begrepen?” “Ja, ik begrijp het”, zei ze heel beteurterd. “Overigens”, vroeg ik nu met een klein lachtje om mijn mond, “ik hoop dat het allemaal de moeite waard was?”. Het viel me op, dat ze er verdomd lekker uitzag. Zelf voelde ik het behoorlijk kriebelen tussen mijn benen en ik had veel moeite om niet uit mijn rol te vallen. Ik zag dat haar tepels intussen, idoor de sexuele spanning die duidelijk merkbaar tussen ons was ontstaan, strak naar voren door haar T-shirt priemden. Maar ik probeerde er niet naar te kijken. Er viel wat spanning bij haar weg, want ze glimlachte en zei dat ze er veel van had genoten. “Ik ben blij dat je het zo wilt oppakken” zei ze zachtjes. “Ik wacht wel af wat er nu gaat gebeuren”. “Oke’”, zei ik, “ga nu terug en aan het werk”. Toen ze weg was ging ik zelf snel het toilethokje in, deed de deur op slot en als een razende wreef ik mij zelf naar een enorm orgasme.


Terug op de afdeling merkte ik dat Anousch mij nauwlettend in de gaten hield, maar ik deed net of ik dat niet zag. Ik gedroeg me normaal maar als er een mogelijkheid was liet ik haar genieten van mijn wat uitdagender houdingen. Zo liet ik mijn rokje wat hoger schuiven dan normaal. Dat moest ze wel kunnen zien, maar ook zij deed net alsof er niets aan de hand was. ’s Avonds vertelde ik dit aan Evert die mij vervolgens vroeg of het mij opwond. “Ja, bijzonder, ik geloof dat ik vanmiddag doorlopend een kleddernatte kut heb gehad”, zei ik. Evert pakte mij onder mijn rokje en voelde direct dat ik nog altijd droop. Terwijl hij zijn harde lul in mijn gleuf stootte, zei hij: “Morgen ga je het regelen hè. Probeer haar morgenavond al hier te hebben. Ik heb er geweldig zin in”. “Ik verzin er wel wat op. Joh, Anousch is volgens mij gewoon een geile meid die eens stevig onder handen genomen moet worden. Ze is misschien wel een type om haar af te richten als slavin. Dit onderdanige houding die ik vanmiddag bij haar zag… . “


Anousch is 26 jaar en is aantrekkelijk om te zien. Ik wist al dat ze geen relatie had, dus dat zat wel goed. Onder haar kleren was het volgens mij ook wel oké. Ze droeg altijd moderne kleren die goed bij haar teint en donkerbruine haar pasten. Halflang haar, dan eens in een staart, dan eens los achterovergekamd. Ze was slank met stevige ronde billen en haar tieten: volgens mij cup C, die ze niet bepaald wegstopte. En ze was altijd vrolijk. Behalve dan toen ik haar ‘betrapte’.


De volgende dag wachtte ik een goed moment af, net na de middagpauze. Ik liep naar haar toe en beval haar, met een paar dossiers onder de armen, mij te volgen. Zwijgend liepen we vie de noodtrappen naar de kelder, waar het bedrijf een archiefruimte heeft. Daar komt normaal nooit iemand, behalve eem paar medewerksters waaronder Anousch om dossiers op te bergen of op te halen. Dus het viel niemand op. In die ruimte aangekomen deed ik de deur op slot en opende de deur van een klein kantoortje achter in het archief. “Kom binnen”, zei ik vriendelijk tegen haar en ik deed achter haar ook deze deur op slot. Nu waren we vrijwel onvindbaar. Ik ging op de bureaustoel zitten en gebaarde haar dat ze moest blijven staan voor het bureau. “We moeten het er nog over hebben wat er gisteren is gebeurd en daar maatregelen voor nemen”, zei ik zo neutraal mogelijk. “Vannacht heb ik er over nagedacht. Ik denk dat je alles wat ik bedacht heb jou geen andere keuze laat dan te gehoorzamen, vind je ook niet?”, zei ik met wat scherpere toon. Ineens zag ik weer, dat ze onzeker werd, een beetje timide en ze knikte van “ja”. “Ik wil hebben dat je spreekt tegen mij, helder en met opgeheven hoofd en met twee woorden, begrepen?”, viel ik tegen haar uit. Inderdaad ging ze rechterop staan en keek mij recht in de ogen aan. “Ja, Suzy”, zei ze. “Mooi”, zei ik, “en als dit zo is vastgesteld ga jij nu het volgende doen. Kleed je uit!” Vastgenageld aan de grond keek ze mij met grote twijfel in haar bruine ogen aan. Maar ze durfde het toch niet aan om iets te zeggen of te vragen. Zelf was ik heel erg benieuwd hoe dominant ik kon overkomen en of ze mijn eisen zou accepteren. Het duurde maar een paar seconden toen haar handen naar de zoom van haar T-shirt reikten en die omhoogtrok, heel langzaam, als hoopte ze dat ik mij zou bedenken. “Het mag wel wat sneller, je bent tijd aan het rekken” zei ik rustig. Ze trok haar shirt over haar hoofd, terwijl ik al naar haar tieten kon kijken. Die vielen mij voorlopig niet tegen. Ze droeg een zwart kanten beha met halve cups, wat ik niet direct achter haar gezocht had, maar het stond haar heel fraai. Ze stopte en dacht al genoeg te hebben gedaan. “Naakt”, zei ik rustig en bleef haar fixerend aankijken. Even leek ze besluiteloos, maar ze besefte dat ze echt geen enkele keus had. Rustig haakte ze haar beha los en liet deze naar voren vallen waardoor haar tieten in hun volle glorie zichtbaar werden. Ik moest even slikken. Nu heb ik zelf een volle cup-B maat, maar dit waren wel heel mooie exemplaren en inderdaad zeker maat C. Niets opgeblazen, puur natuur priemden twee stijve tepels recht in mijn richting en wat ik tegelijkertijd zag: één tepel, de linker, met een piercing. Dit was nog meer dan ik had durven dromen. Deze juffer had zeker veel verborgen talenten! Zelf zijn mijn beide tepels gepierced met een mooie gouden ring, dus Anousch had nog wat in te halen.


Evert en ik vonden het wel een mooi en vooral een geil gezicht om piercings te hebben. We hebben twee jaar geleden besloten om het eens te proberen. Eerst ben ik begonnen met één tepelpiercing en dat viel reuze mee, waarna al snel de andere tepel aan de beurt kwam. Inmiddels heb ik ook door beide schaamlippen 2 ringetjes en één triangle piercing onder mijn clitoris door. Die was wat moeilijker, maar wow, ze waren en zijn het allemaal meer dan waard. Dick heeft zich ook niet onbetuigd gelaten en heeft ook in beide tepels een wat zwaardere ring. Daarnaast een pubic piercing net boven zijn pik, een guiche (net achter zijn zak) en een Prince Albert (een dikke ring door zijn eikel). Kan dat geen kwaad. Welnee, als je zó geneukt wordt en er wordt gespeeld met al die ringetjes dan is het genot nog veel heftiger en intenser. Dat kan ik je bevestigen.


Einde deel 1


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners