Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geen controle meer - 11428 keer gelezen
...... Je zit een tijd bij te komen in de stoel van je explosie, terwijl ik nog op de grond tussen je benen zit en met mijn hoofd op je been lig. Opeens duw je mijn hoofd omhoog met je rechterhand, zodat ik je recht aankijk.

´Zo´, zeg je, ´dat heb je inderdaad mooi voor elkaar gekregen,
maar vanaf nu ben ik weer degene die de regels bepaalt en de touwtjes in handen heeft.´
Je staat op uit de stoel en duwt mij richting het bed. Ik protesteer even, maar weet dat jij toch je zin zult krijgen. Je legt me op het bed neer en gaat boven op me zitten, terwijl je mijn handen met een snelle beweging boven mijn hoofd legt en ze zo met een hand vasthoudt. Voor ik het door heb hoor ik het klikken van de boeien en zijn mijn handen vastgeboeid aan de spijlen van het bed.
´Zo, ik ben weer de meester en jij bent mijn geile slaafje´, zeg je.
Ik probeer mijn handen wat te bewegen, maar dat lukt niet. Ik voel de
opwinding toenemen door de spanning van het aan je overgeleverd zijn en niet te kunnen controleren wat je met me gaat doen. Ik lig naakt op het bed en kan geen kant op. Je staat naast het bed en kleedt je nu verder uit tot je, net als ik, helemaal naakt bent. Ik geniet ervan om naar je te kijken en je naakte lichaam te zien, maar je pakt dan opeens de sjaal en bindt die om mijn hoofd zodat mijn ogen bedekt zijn en ik niets meer kan zien behalve wat licht van de kaarsen.
Een rilling gaat door mijn lijf als ik voel dat je dicht bij mijn naakte
lichaam bent, maar me niet aanraakt.

Er gebeurt een tijdje niets en ik weet niet wat je aan het doen bent.
Misschien zit je in een stoel naar me te kijken, misschien ben je in de
badkamer of misschien ben je wat anders aan het doen. Net als ik wil vragen waar je bent voel ik opeens dat je op bed gaat zitten en mijn benen wijd spreidt. Dan voel ik dat je tussen mijn benen gaat zitten en heel zachtjes tegen mijn kutje blaast. Ik kreun even en voel de opwinding toenemen als ik de lucht langs mijn clitje voel gaan.
Opeens voel ik heel even je tong langs mijn clitje gaan en even mijn kutje in, maar voordat ik kan reageren ben je alweer opgehouden en voel ik dat je je verplaatst en op mijn borsthoogte op het bed gaat zitten.
Je blaast nu langs mijn tepels die meteen reageren en al snel keihard
worden. Ik probeer mijn borsten naar boven te duwen richting je mond als ik steeds geiler word, maar je plaagt me lang en gemeen door eerst alleen te blazen en dan heel zachtjes met je tong langs mijn tepels te gaan.
Ik word onrustiger en je ziet hoe ik steeds meer begin te kronkelen op het bed.
´Alsjeblieft, ga verder, neem me´, vraag ik je, maar je antwoordt niets en trekt gewoon je eigen plan. Eindelijk neem je mijn tepels in je mond en begin je langzaam te zuigen en te trekken. Ik voel de rillingen door me heen gaan en voel mijn kutje steeds natter worden.
Je merkt dat ik erg opgewonden ben en vraagt ´zo, begin je al een beetje nat te worden?´. Voordat ik kan antwoorden voel ik een paar vingers mijn kutje induwen en er even snel weer uitkomen, nat van mijn geil.
`Ja dus, je bent al vreselijk geil terwijl ik nog niets eens begonnen
ben´, zeg je, terwijl je mij je vingers met mijn geil laat aflikken.
En dan: ´Ik zal je zo vreselijk nat maken dat je nooit meer anders wilt en altijd naar me zult verlangen. Hoe lijkt je dat?´
`Heerlijk, ik ben zo geil, Laat me alsjeblieft klaarkomen!´, zeg ik.
´Klaarkomen? zover zijn we nog niet hoor. Ik bepaal de regels en ik ga je eerst nog een tijd vreselijk opgeilen zodat je niet meer weet hoe je het hebt en me zult smeken om verder te gaan´, antwoord je.

En om je woorden kracht bij te zetten voel ik nu je mond en tong over mijn hele lichaam gaan. Dan weer in mijn nek en aan mijn oorlelletjes, dan weer rond mijn borsten en zuigend en zachtjes bijtend aan mijn tepels. Dan weer over mijn buik en navel, dan weer rondjes draaiend om mijn clit en af en toe in en uit mijn kutje gaand.
Ik denk nu dat ik gek word en voel het geil uit mijn kutje lopen.`Alsjeblieft, ga verder, neuk me, lik me, ik houd het niet meer,
ik zal alles voor je doen en ben van jou´, fluister ik.
Maar je bent nog steeds niet van plan me te verlossen en duwt opeens je stijve pik hard mijn kutje in. Ohhh, wat voelt dat heerlijk en ik probeer mijn kutspieren zo aan te spannen dat ik je nog dieper en intenser voel en je hopelijk zo kan ´kneden´ dat je zelf ook door wilt gaan. Maar nee, als je voelt dat ik bijna ga klaar komen, trek je je weer terug zodat mijn naderende orgasme weer wegzakt.
Dan ga je met je vingers verder en stimuleert mijn g-spot en mijn clit
tegelijkertijd. Ik kronkel inmiddels op het bed en draai mijn benen alle
kanten op.
Je gaat dan tussen mijn benen zitten en spreid ze wijd zodat mijn natte kutje open voor je ligt. Je houdt met je handen mijn benen in bedwang en gaat intussen tergend langzaam met je tong langs mijn clit, al rondjes draaiend.
Ik smeek je ´alsjeblieft, ik doe alles voor je, maar laat me nu
alsjeblieft komen´. Je beslist dat je me nu wilt zien klaarkomen en blijft
met je tong doorlikken terwijl je intussen een paar vingers mijn kutje in
duwt en langs mijn g-spot stoot. Ik voel binnen no time een orgasme
naderen en kom heel heftig en hijgend klaar. Wat een heerlijk gevoel, ik lig uitgeput na te genieten en bij te komen op het bed, terwijl het geil uit mijn kutje loopt en ik weet dat jij ernaar kijkt.

Maar uitrusten is niet jouw bedoeling en je komt met je naakte lijf dicht op me liggen, terwijl ik nog altijd aan het bed geketend ben en niets kan zien.
Dat is ook heerlijk en ik wil graag tegen je warme lijf aan liggen en
nagenieten. Maar je begint meteen weer mijn tepels te strelen en trekt er zacht aan, ik kreun en zeg ´alsjeblieft even wachten en bijkomen, ik kan nu echt niet nog meer´.
Jij fluistert in mijn oor ´Je kunt veel meer dan je denkt, ik heb hier de
controle en zal je laten merken en voelen dat je het geilste meisje bent dat ik ken.´
Zonder op antwoord te wachten begin je iets harder in mijn tepels te
knijpen en draai je er rondjes mee.
´Au´, zeg ik, maar het voelt ook heel geil en lekker eigenlijk.
´Vind je dat lekker? Dan zal ik je nog eens wat anders laten voelen´, zeg je.
Ik hoor dat je wegloopt en even later naast me op het bed gaat zitten. Ik vraag me af wat je van plan bent en voel opeens dat je iets om mijn tepel vastklemt, zodat deze wordt aangesnoerd.
´Au, wat doe je?´, zeg ik, maar ik voel intussen een vreemde sensatie door mijn lichaam schieten en besef dat je een tepelklem hebt vastgemaakt. Ook om de andere tepel maak je er een vast. Dit heb ik nog nooit uitgeprobeerd en ondergaan, maar de milde pijn in combinatie met de opwinding die het opwekt maken me nog geiler.

´Je geniet hiervan he? En je wordt hier vreselijk geil van he? Ik zal je nu vreselijk gaan laten klaarkomen tot je me zal smeken om op te houden´, zeg je.
´Mmm, lekker´, fluister ik, ´ik ben zo vreselijk geil. Ik wil je diep in
me voelen,neuk me alsjeblieft.´Ik ben inmiddels zo opgewonden dat het je geen enkele moeite kost om me binnen no time te laten klaarkomen met je vingers die je nat hebt gemaakt met mijn eigen geil.
Je gunt me geen tijd om bij te komen en begint me heerlijk te likken,
langs mijn clit, mijn kutje in en uit, zodat ik al snel weer de opwinding
voel opkomen en nog een keer heftig klaarkom. Ik lig nu hijgend op het bed en wil nu alleen maar even lekker in je armen liggen, maar voordat ik wat kan zeggen voel ik je vingers diep in mijn natte kutje en begin je precies de juiste plek te stimuleren.
`Alsjeblieft, even wachten´, zeg ik, ´ik kan echt niet meer, straks zal ik weer je geile slaafje zijn, maar laat me nu even bijkomen´.
Ook al verzet ik me, toch krijg je het voor elkaar dat ik alweer een orgasme voel naderen en nog eens heerlijk klaarkom. Ik ben inmiddels uitgeput en lig als een slappe doek op bed. Maar je duwt mijn benen omhoog tegen je schouders aan en stoot je je stijve pik in een keer diep in me. Je neukt me d iep en heerlijk. Je pik is zo lekker dik en groot dat ik al snel weer opgewonden raak en ik je verder in me probeer te krijgen door mijn spieren aan te spannen. Ik wil graag samen met jou klaarkomen en ga steeds sneller bewegen, maar jij beslist anders en wilt je geil nog bewaren. Wel laat je mij nu nog een keer klaarkomen door me hard te neuken en intussen met je
vingers langs mijn clitje te strelen.

Ik ben nu echt uitgeput, maar jij vindt het nog niet genoeg. Ik hoor een
zoemend geluid, je duwt mijn benen uit elkaar en opeens voel ik mijn eigen Tarzan vib (die je me had opgedragen mee te nemen) diep bij me naar binnen gaan.
´Nee, nu niet meer´, kerm ik, ´ik heb echt genoeg gehad, ik kan echt niet meer klaarkomen, ik wil gewoon even lekker in je armen liggen´. Maar jij doet net of ik niet besta en stoot de vib in en uit mijn natte kutje. De draaiende beweging in combinatie met het trillende clittongetje zijn teveel voor me en ik voel een orgasme opkomen vanuit mijn tenen. Heel heftig kom ik klaar en trillend en uitgeput lig ik op bed.
`Vond je het lekker, geil slaafje van me?´, vraag je.
`Ja, ik vond het heerlijk hoe je me verwend hebt, ik ben helemaal van
jou´, fluister ik.
´Ik vind het ook erg geil om te zien hoe hoe vaak en lekker je kunt
klaarkomen. Hoe geil ik je kan maken, hoe ik je alles kan laten doen wat ik wil.´ zeg je.
´Maar nu wil ik graag jou verwennen´, zeg ik, en gelukkig ben je het daar mee eens.

Terwijl ik nog steeds vastgebonden en geblinddoekt ben, voel ik hoe jenaast mijn hoofd gaat zitten op je knieen en daarna je stijve pik voor
mijn mond houdt. Ik begin zachtjes rondjes te maken met mijn tong rond je eikel en voel hoe je pik nog stijver wordt. Langzaam neem ik je pik wat dieper in mijn mond en lik de schacht, zodat je steeds geiler wordt en ik je hoor kreunen.
Ik plaag je met mijn tong en verken je pik en ballen met mijn tong en mond. Ik zuig aan je ballen, lik je eikel en zuig er zachtjes aan. Dan neem ik opeens je pik diep in mijn mond en begin je te pijpen. Je pik gaat in en uit mijn mond en intussen zuig ik aan je eikel en lik ik die plagend.
Aan je ademhaling en bewegingen merk ik dat je nu op het punt staat klaar te komen en ik zeg ´spuit maar, spuit je geil over me heen. Ik wil het proeven´. Dat hadden we nog niet samen ervaren en je spuit je geil dan ook kreunend over mijn borsten en buik heen. Ik zoek je pik met mijn mond en je houdt je eikel even tegen mijn lippen aan zodat ik de laatste druppels er heerlijk af kan likken.
Dan kom je, zelf ook uitgeput van alle actie, naast me liggen, na me eerst losgemaakt te hebben en mijn sjaal afgedaan te hebben. Ook haal je voorzichtig de tepelklemmen los. Je haalt je vinger door het geil dat op mijn borsten ligt en houdt je vinger dan voor mijn mond.
´Lik het er maar af´, zeg je en ik open mijn mond en lik langzaam je
vinger helemaal af.
Een tijdje liggen we lekker samen bij te komen op het bed en genieten we na van de heerlijke geile sex.Dan trek je me mee naar de badkamer en zet de douche aan. ´Zo, dan zullen we het geil nu eens lekker van je afspoelen´, zeg je en ik ga onder de douche staan. Je pakt de douchekop en begint mijn buik en borsten af te spoelen die nog nat zijn van je sperma. Ik geniet van het warme water dat langs mijn lijf stroomt en van je handen die me langzaam inwrijven met doucheschuim.
Je komt dicht tegen me aan staan onder de douche en al zoenend staan we onder de hete straal. Dan draai je me om en masseert
heerlijk mijn schouders en nek, zoals je dat zo goed kunt. Ik ben
nu superontspannen en sluit mijn ogen.
Dan voel ik opeens dat je de douchekop pakt en de straal water langzaam naar beneden beweegt, beginnend bij mijn borsten via mijn buik naar mijn kutje. Je duwt met je handen mijn benen wat uit elkaar en richt de straal water nu op mijn clit. Je cirkelt rondjes eromheen en plaagt me subtiel.
De waterstraal is zo intens dat ik mijn lichaam meteen voel reageren en ik leun kreunend naar achteren tegen je aan.
Jij blijft met het water mij opwinden en duwt intussen je alweer stijf
geworden pik van achteren tegen mijn kutje aan. Je stoot opeens in een keer hard naar binnen en we zijn nu allebei supergeil. Hard begin je me te neuken, terwijl ik mij met mijn handen tegenhoud tegen de muur. Het water blijft heerlijk langs mijn clit stromen en het duurt dan ook niet lang voor ik een diep orgasme voel opkomen. Ook jij zit tegen een hoogtepunt aan en stoot steeds sneller en dieper in me.
´Neuk me, ja, kom maar, spuit me vol´ hijg ik en even later komen we samen heftig klaar. Genoeg actie om daarna voldaan en uitgeteld op het bed in elkaars armen in slaap te vallen...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners