Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geert's verrassing - 2550 keer gelezen

Niet stoppen, dacht ik en Lisa beukte wilder en wilder op mijn kont. Mijn anus gloeide en mijn lul klopte en sprong rechter. Ik kermde achter de bal in mijn mond, hijgde met korte stoten en kreunde bij elke stoot. Plots voelde ik iets kouds op mijn ballen. Een schaar knipte het touw door en mijn bevrijdde lul spoot een grote straal sperma tegen de kist. Een zucht, ik ontspande me en liet mijn lul leegstromen. Lisa duwde de dildo nog een keer diep naar binnen en viel over me heen, luid hijgend.

Ze bleef even liggen. Haar hijgen in mijn nek verminderde langzaam. 'Shit man, dat is lekker.' Ik glimlachte. Ja, dat is lekker. Na een paar minuten stond Lisa op. Anna tikte me op mijn billen. 'Braaf hondje. Wij gaan nu wat drinken, straks kijken we of je klaar bent voor een volgende ronde.' De twee vrouwen liepen de trap af, mij geboeid achterlatend op zolder.

Een eeuwigheid later hoorde ik ze weer naar boven komen. Giebelend als twee schoolmeisjes. Anna's stevige handen maakten mijn leren kap los en trok die van mijn hoofd. Lisa maakte mijn boeien los. Ik werd aan mijn halsband van de kist afgetrokken.

'Zo hondje, nu moeten we je straffen. Je hebt de kist helemaal vies gemaakt. En we hebben iets leuks bedacht.' Ik knipperde met mijn ogen, zag Anna voor me staan. Voor ik me om kon draaien om Lisa te zien kreeg ik een blinddoek om. Mijn polsen werden voor mijn buik vastgemaakt en ik werd meegetrokken naar de slaapkamer.

Daar werd ik op bed gelegd, mijn benen werden wijd gespreid vastgebonden aan het bed. Even later werden mijn polsen ook vastgebonden. Als een grote x lag ik op bed. 'Zo, je ligt er mooi bij. Je straf is simpel. Je moet ons beide neuken. Tegelijkertijd. Ik stop een dildo in je mond en een van ons zal daarop gaan zitten. De ander zal op je leuter zitten en pas als we allebei een orgasme hebben gehad, staan we op.'

De bal werd uit mijn mond getrokken en een dikke dildo kwam daarvoor in de plaats. Met haar tong maakte een van de vrouwen mijn lul weer hard. Anna zette zich op mijn paal. Ik voelde haar stevige dijen op mijn benen en hoe ze zich langzaam liet zakken. Lisa klom op mijn gezicht. Haar kut zakte over de dildo in mijn mond en ik vreesde voor mijn tanden. Maar ze leunde op haar knieŽn en bewoog langzaam.

Anna leunde met haar handen op mijn dijen en ze neukte me met rustige en korte halen. Ik wist dat ze zo heel lang kon doorgaan. Lisa bewoog sneller en hijgde meteen. Haar kut werd snel natter en natter. Mijn gezicht droop alweer van haar sappen. Anna veranderde het ritme, snellere en diepere stoten. Ik voelde mijn eigen opwinding weer stijgen, mijn eigen geilheid toenemen. Hoe lang hadden ze nodig?

Lisa kreunde even en leunde achterover. Haar gewicht op de dildo in mijn mond werd te zwaar. Ik kermde en ze richtte zich op. Anna bewoog haar handen, hijgend en kermend en de beide vrouwen neukten in een gelijk ritme. Sneller en harder, hijgend en kreunend. Lisa kwam als eerste. Haar spieren spanden zich en ze kermde. Anna beukte harder, hijgde en stootte en wilder. Ik voelde hoe ze haar orgasme kreeg en zich van mij af liet vallen. Ook Lisa stapte af. Ze trok de dildo uit mijn mond en kuste me. 'Je bent een braaf hondje.' Hijgde ze.

En nu ik, dacht ik. Maar nadat de twee vrouwen zich wat hersteld hadden, stonden ze op en liepen weg. Ik was weer alleen. Maar niet voor lang. Ze kwamen terug en haalden de blinddoek van mijn hoofd. Nadat ik aan het plotselinge licht gewend was, kon ik eindelijk Lisa bekijken. Ze was een slanke jonge vrouw. Ik schatte haar tegen de dertig. Kort blond haar en stevige tieten. Lekker ding. Ze hadden wat te drinken meegenomen en nadat ik losgemaakt was kreeg ik eindelijk mijn biertje.

'Zo Geert, hoe vond je het?' Anna keek toch een beetje zorgelijk. 'Lekker. Je mag me nog wel eens zo verrassen. Al wil ik dan wel eerst mijn biertje.' Ik kreeg een tweede flesje in mijn handen gedrukt. Lisa glimlachte. 'We hebben je toch geen pijn gedaan, hoop ik?' 'Ach, een klein beetje maar. En al met al was het best wel prettig.' Ze haalde opgelucht adem. Anna keek naar Lisa. 'Dank je. ' Lisa knikte terug, 'Ik ben blij dat je het ook fijn vond.' De twee vrouwen kropen dicht tegen me aan en krulden zich op. Ik trok de lakens over hen heen en dronk mijn biertje.

De dames keuvelden over hoe het zo kwam. Lisa had in een dronken bui aan Anna verteld dat ze wat tekort kwam en dat ze bondage leuk vond. Anna vond Lisa een knappe meid en wilde mij een plezier doen. Dus regelden ze een trio op hun manier. Ik vond het best. Ze spraken al over een volgende keer.

Terwijl ik dronk en luisterde, werden de stemmen van de twee vrouwen steeds slaperiger en even later was ik alleen wakker. Met een schuin oog keek ik naar de handboeien, die nog steeds aan het bed bungelden. Ja, het was best lekker, maar wraak was ook leuk. En het weekend was pas begonnen'

Einde?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners