Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil op laarzen en pantys - 19008 keer gelezen
We hadden vergadering van ons wijkclubje. Volgens de agenda zou in de loop van de vergadering een toelichting op de contacten met de gemeente worden gegeven door een lid van een daarvoor ingestelde commissie. Toen ze binnenkwam, herkende ik haar meteen. Het was Brigitte, die me tijdens een receptie eerder dit jaar al was opgevallen. Brigitte is een vrouw van midden veertig. Slank, lang blond haar, blauwgroene ogen en meestal met een prachtige lach op haar gezicht. Ze zag er adembenemend uit: een zwart leren colbertje met zilverachtig bloesje en een sjaaltje, grijs rokje, grijze panty en zwarte laarzen. Ik meen me te herinneren dat haar man makelaar is of zoiets.
Brigitte zei iedereen gedag en ging tegenover me aan tafel zitten. Vanaf dat moment kon ik mijn gedachten niet meer bij de vergadering houden. Ik werd aangetrokken door de welvingen van haar borsten onder haar bloesje. Ik schoof mijn stoel wat achteruit, zodat ik onder de tafel haar benen en laarzen kon zien. Dat lukte helaas maar ten dele.
Na afloop van de vergadering vroeg Brigitte of iemand haar even naar huis zou willen brengen. Ze was lopend heen gekomen , maar het was inmiddels donker geworden en ze wilde liever niet alleen naar huis lopen. Natuurlijk bood ik me direct als vrijwilliger aan.
Even later in de auto vertelde ze me dat haar man voor zaken in Londen zat en dat ze het zo ongezellig vond om alleen te zijn. “Heb je zin om nog even een glaasje wijn met me te drinken?” vroeg ze. Nou, dat had ik natuurlijk wel. We gingen naar binnen en vroeg me op een grote bruin lederen bank te gaan zitten. Ondertussen schonk ze twee glazen wijn in en kwam naast me op de bank zitten.
We praatten een tijdje over koetjes en kalfjes en dronken een paar glazen wijn. Misschien was het de wijn, maar op een gegeven moment besloot ik maar met de deur in huis te vallen: “Brigitte, ik moet je echt een compliment maken dat je er zo fantastisch goed uitziet!” Ze moest lachen. “Dat is nog eens leuk om te horen, hoezo vind je dat?” “Nou”zei ik, “je kleding past heel mooi bij elkaar. En dat zwarte leren colbertje vind ik prachtig; sowieso vind ik leren kleding heel aantrekkelijk bij vrouwen. Maar het mooiste vind ik je laarzen in combinatie met je panty. Daar krijg ik het echt helemaal warm van!”
“Oh, nu begrijp ik waarom je tijdens de vergadering zo onder de tafel zat te kijken!” zei Brigitte, verontwaardigd kijkend. Ik voelde mijn hoofd rood worden. “Eh, ja, inderdaad” meer kwam er bij mij niet uit. “Geeft niks hoor, ik vind het wel spannend dat je me hebt zitten begluren.” Er kwam een lachje op haar gezicht. “Word je er geil van?“ Ik knikte. “Zal ik jou eens een plezier doen?”vroeg ze. “Hoe bedoel je? “ vroeg ik.
“Nou, let op” zei ze, en ze zwaaide haar benen opzij en legde haar benen op mijn schoot. Ik weet niet of ze het expres deed, maar de hakken van haar laarzen prikten precies tegen mijn lul, die onmiddellijk reageerde. “Hier moet je toch blij mee zijn, of niet soms?” lachte ze. Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik ermee aan moest. “Ja, dat hangt er vanaf wat ik er mee mag doen” zei ik. “Wat zou je dan willen?” vroeg ze brutaal. Aarzelend antwoordde ik: “Voelen, strelen, kussen, ruiken, likken; alles wat je maar kan bedenken. En daarna zou ik ze langzaam uit willen doen en dan hetzelfde met je benen en voeten in die lekkere panty”.
Ze dacht even na en zei toen: “Weet je, we gaan iets leuks doen.”ze deed haar sjaaltje af. “Ik ga me even omkleden. In de tussentijd kleed jij je helemaal uit, doe dit sjaaltje als blinddoek om en gaat hier op de bank liggen wachten tot ik terug ben. Pas als ik het zeg, mag je je blinddoek afdoen.
Zo gezegd, zo gedaan. Ik kleedde me uit en deed het sjaaltje om waardoor ik niets meer kon zien. Het sjaaltje rook naar haar heerlijke parfum. Ik werd er al aardig geil van en mijn pik begon te zwellen. Even later hoorde ik Brigitte binnenkomen. “Je mag de blinddoek afdoen hoor” zei ze. Dat deed ik en wat ik zag had ik in mijn stoutste dromen nog niet durven hopen: Brigitte stond voor me met haar laarzen aan, en haar panty waaruit ze het kruis had weggeknipt zodat haar behaarde kut goed zichtbaar was. Ze had haar leren colbertje aan en daaronder niets! Ik zag haar volle borsten heen en weer zwaaien. Ze nam plaats tussen mijn benen op de bank met haar benen legde haar heerlijke laarzen op mijn gezicht. “Nou , kom op, hoe begroet je de meesteres?” zei ze. Ik begon vol overgave haar laarzen te likken. De bovenkant, de hakken en ook de zolen kregen een goede beurt. “Goed zo slaaf, dat is je werk”. Ze draaide zich om zodat haar kut boven mijn gezicht kwam te hangen. Ze begon mijn tepels te pijningen met haar nagels: ik kronkelde van de pijn maar het was op een vreemde manier zo geil dat ik geen moeite deed het te stoppen. In plaats daarvan stak ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kutje en likte haar alsof het een zaak van leven of dood was. “Dit vind je toch lekker, hè slaaf?”vroeg ze. “Oh jaa, meesteres” was alles wat ik kon uitbrengen. “Mooi zo”zei ze “Blijf likken”. Er kwam een straaltje pis uit haar kut. “Likken slaaf!” klonk het. Ik zei niets maar deed mijn best alles op te likken. Het maakte me waanzinnig geil en mijn pik werd steeds stijver. Plotseling voelde ik haar lippen op mijn pik. Ze begon me te pijpen. Geil als ik was duurde het niet lang of ik kreunde dat ik klaar kwam. Ze stond niet toe dat ik in haar mond klaarkwam en trok me met één hand heel ruw af terwijl ze met haar andere hand tegen mijn ballen sloeg. Bovendien liet ze haar anus de vrije loop en smeerde zodoende een flink stuk stont over mijn gezicht. Ik was ondertussen zo geil geworden dat ik de stront in mijn mond nam. Tegelijkertijd explodeerde mijn pik en spoot ik mijn klodders zaad in het gezicht van mijn meesteres. “Goed zo slaaf”, zie Brigitte. “Ik ben tevreden Ik zal je een beloning geven. Ga op je knieën voor me zitten met je handen in je nek”. Zo gezegd, zo gedaan. Het zag er bizar uit, ik met mijn gezicht vol stront en zij met haar gezicht vol met mijn sperma. “Doe je ogen dicht, slaaf”. Ik gehoorzaamde. Het laatste wat ik me kan herinneren, is een enorme trap van haar laarzen tegen mijn ballen. Overmand door zoveel pijn en gelukzaligheid, ging ik buiten westen…..
Reakties op dit verhaal graag naar zaadgeil@gmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners