Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile bondage na het chatten - 6198 keer gelezen
Op een zomerse zaterdagmiddag zat ik te chatten op internet. Ik had een aantal leuke privé-gesprekken. Maar één privé-gesprek sprong er in positieve zin uit. De nick was MrB. Ik had al vaker met hem gechat en heb nu enigszins een band met hem. MrB nodigde me uit om bij hem thuis te komen om spannende dingen te gaan doen op erotisch gebied. Dat leek mij wel wat, dus hij gaf mij zijn woonadres en vroeg of ik in mijn meest sexy kleren aan wilde trekken. Dat deed ik gelijk en nadat ik mijn computer had uitgeschakeld, ging ik gelijk naar hem toe. Hij woonde in een prachtig pand in Amsterdam-Duivendrecht. Toen ik bij hem aanbelde werd er niet opengedaan.

Nog maar een keer aanbellen. Ook toen werd de deur niet geopend. Ik besloot toen maar om de achterdeur te zoeken. Toen ik eenmaal in de achtertuin stond, zag ik dat de achterdeur op een kiertje stond. MrB had trouwens een hele mooie achtertuin met een jonge boom in het centrum van de tuin. Toen ik eenmaal binnen was, riep ik door het huis of er iemand was. Ik kreeg geen antwoord. Ik ben toen maar naar de hal gegaan en toen ik onder de trap stond heb ik nog maar eens geroepen, weer niks. Ik werd een klein beetje boos, omdat ik dacht dat ik voor niks helemaal naar Amsterdam ben gekomen. Ik besloot toch maar om naar boven te gaan. Ik zag drie slaapkamers, in één van die slaapkamers lagen een aantal seksbladen op de grond.


Omdat ik niet alles van die kamer kon zien, besloot ik om verder de slaapkamer in te lopen. Tot mijn schrik zag ik toen een lange man in een strak pak staan. Het was MrB. Ik stelde mij voor en vroeg wat zijn echte naam was. Deze wou hij helaas niet geven. Hij bekeek mijn lichaam zeer aandachtig en zei dat ik een mooi strak lichaam had met niet te grote, maar zeker niet te kleine borsten had. Ook vroeg hij of ik een beetje zin had in zijn erotische spelletjes. Ik knikte van ja. Hij bood me wat te drinken aan en na wat erotische ervaringen te hebben uitgewisseld vroeg hij of ik klaar was voor de 'strijd'. Dat had ik wel, dus ik knikte van ja. Hij nam me mee naar boven naar de slaapkamer waar wij elkaar voor het eerst in levende lijven hadden ontmoet en beval mij om mijzelf helemaal uit te kleden en op het bed te gaan liggen.

Dit deed ik braaf. Toen ik eenmaal uitgekleed op het bed lag merkte ik dat MrB de slaapkamer was uitgelopen en naar een andere kamer was gegaan. Toen hij terug was, had hij een grote doos bij zich. Ik vroeg hem wat er in die doos zat, maar MrB zweeg. Hij haalde iets uit de doos, wat een blinddoek bleek. Ik moest de blinddoek voordoen en ontspannen op mijn buik te gaan liggen, dat deed ik. Plotseling voelde ik de handen van MrB over mijn polsen gaan. Hij pakte mijn beide polsen vast en legde deze op mijn rug. Mijn eigen vingers streelden toen zachtjes mijn kontje, wat mij een licht erotische rilling gaf. Opeens tilde MrB mijn handen ietsjes op en voelde ik iets zachts onder mijn polsen glijden. Dit gevoel ging over naar de onderkant van mijn polsen en herhaalde zich enkele malen.

Tot plotseling dit zacht gevoel tussen mijn beide armen doorging. Deze zachtheid herhaalde zich ook bij mijn beide bovenarmen. Toen ik merkte dat MrB een afstandje van mijn lichaam had gedaan, wilde ik mijn armen weer naast mij neerleggen, maar dat ging niet. Ik was vastgebonden! 'Zo, teefje,' klonk de stem van MrB gemeen, 'ik ga nu ook je benen nog vastbinden. ' Ik schreeuwde dat ik dat niet wilde, waarop MrB beval dat ik moest zwijgen, anders zou ik een Gagbal in mijn mond krijgen. Ik kon me enige tijd stil houden, maar al snel schreeuwde ik weer, waarop MrB dus een Gagbal in mijn stopte en deze stevig aantrok. Toen mijn benen ook vastgebonden waren, werd ik door MrB voorzichtig op mijn rug gelegd. 'Wat een bos met schaamhaar heb je daar, zeg,' zei MrB weer met een gemene stem, 'daar gaan we wat aan doen. ' Ik wist niet wat hij bedoelde, maar ja ik kon er ook niet over piekeren of tegenstribbelen, want ik kon geen kant op. Ik hoorde hem weer rommelen in de doos tot hij plotseling stopte en tevreden klonk, omdat hij gevonden had wat hij zocht.


Ik hoorde een ploppend geluid gevolgd door een slurpend geluid. Opeens voelde ik een hand met een crèmerig, koud goedje over mijn kutje gaan en dit goedje werd goed ingemasseerd. Daarna ging MrB met een voorwerp over mijn venusheuvel. Toen hij daarmee klaar was, legde hij een hand op mijn kutje en vroeg of dit lekker voelde. Het voelde als warme huid op warme huid, dus hij had mijn kutje helemaal kaalgeschoren. Ik probeerde antwoord te geven op zijn vraag, maar ik werd verhinderd door de Gagbal in mijn mond. Plotseling beval hij me om op te staan en mee te komen, maar dat ging in eerste instantie niet, omdat mijn armen en benen stevig waren vastgebonden en ik had een blinddoek om. Met enige begeleiding van MrB ging het wel. Hij nam me de trap af en deed een deur open. Aan het piepen van de deur hoorde ik dat dat de achterdeur was. Ik moest naar buiten en voelde de warme wind langs mijn naakte lichaam gieren.

Ik hoopte niet dat iemand mij zo zou zien. Vervolgens maakte hij mijn armen en benen even los, maar beval mij om van mijn blinddoek en gagbal af te blijven. MrB pakte mijn armen en geleidde deze naar achteren alwaar zij weer aan elkaar werden vastgebonden. Ook de touwen om mijn enkels werden losgemaakt en weer strak vastgemaakt. Toen MrB vroeg of ik een stapje naar voren wilde zetten, merkte ik dat dat niet kon en dat ik dus waarschijnlijk aan de boom in de tuin vastgebonden was. MrB ging weer naar binnen een even later kwam hij weer naar buiten. 'Even lachen naar het vogeltje,' grinnikte hij, waardoor ik door had dat hij een aantal foto’s wilde maken van mij naakt, kaalgeschoren, vastgebonden, geblinddoekt en met gagbal in mijn mond in de openlucht. Plotseling hoorde ik in de verte de deurbel klinken. MrB maakte me toen los en begeleide me naar binnen, alwaar mijn armen werden geboeid en dit keer in de lucht werden gehesen. MrB ging toen naar de voordeur en deed deze open hij smoesde wat met degene die in de deuropening stond en liet deze binnen. 'Kijk, dit is het slachtoffer,' hoorde ik MrB zeggen.

Ik werd aandachtig betast en ik hoorde een mannenstem een goedkeurend geluid afgeven. Deze maakte toen een kistje open en monteerde iets in elkaar. Plotseling voelde ik iets nats en kouds over mijn hele lichaam gaan. Dit hield enkele tientallen minuten aan totdat een mannenstem plotseling riep dat hij klaar was. MrB smoesde nog wat met hem en liet hem weer de deur uitgaan. Toen de deur dicht werd gedaan, kwam MrB weer naar me toe en maakte me los en ontdeed me van de gagbal. Hij zij dat ik mijn blinddoek nog niet af mocht doen. MrB begeleide me weer door zijn huis, de trap op tot we weer in een slaapkamer waren beland. Aldaar deed MrB mijn blinddoek af en nadat ik weer aan het licht was gewend, zag ik dat er een spiegel was geplaatst. In deze spiegel zag ik dat mijn hele lichaam was gebodypaint in een tijgermotief. Dat vond ik wel ontzettend geil


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners