Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gemeen en hard - 19936 keer gelezen
Gemeen en hard
Daar ging de deurbel. Hij keek even door het kijkgaatje van de deur en gelijk tekende er zich een gemene grijns op zijn gezicht. Het was het buurmeisje die haar verontschuldigingen kwam aanbieden. Een uur ervoor had hij zich erg kwaad gemaakt en gezegd op het punt te staan de politie te bellen. Zij moest maar zorgen dat iedereen direct naar huis werd gestuurd en dat ze binnen een uur bij hem aan de deur zou staan om eens een goed gesprek te hebben. Ze was zich natuurlijk dood geschrokken en hij hoorde al snel dat de muziek uitging en langzaam aan iedereen vertrok…
Er was natuurlijk wel geluidsoverlast;ze zat een feestje met haar vrienden te vieren, terwijl haar ouders weg waren, maar dat interesseerde hem weinig. Nee, hij had haar al heel lang in de gaten, haar jonge, geile lijf, dat steeds ronder en welgevormder werd, en zocht al een tijdje naar een goede buitenkans om zich aan haar te vergrijpen. Beter dan dit had hij niet durven wensen.
Daar stond ze dan. Nog steeds in haar party outfit met een rood gezicht, waarschijnlijk door emoties en vast en zeker de drank. Ze had een kort rode rokje aan met zwarte panty's eronder en zwarte hakjes. Verder een lichtrode blouse, die nu dichtgeknoopt was, maar een uur geleden open genoeg stond om haar weelderige decolleté te laten zien. Haar krullende donkerblonde haren hingen verleidelijk langs haar boezem en haar lichte, grote ogen, keken hem aan met een semi-onschuldige/ondeugende blik. Het soort blik dat jonge meisjes geven wanneer ze iets fout hebben gedaan, maar denken dat ze ermee weg kunnen komen.
En daar kwam het hele voorspelbare verhaal… “sorry, buurman….was een beetje te luid…het zal niet meer gebeuren…lief dat u niet de politie heeft gebeld, bla bla…” Nu zat ze te wachten op het moment dat hij zou zeggen “ geeft niet hoor, laat het niet weer gebeuren, ga lekker naar bed”, maar zo zou ze er niet mee weg komen deze avond… Hij keek met een serieus gezicht en vertelde haar dat hij haar ouders toch had beloofd om hun op de hoogte te houden van alles en gelijk naar hun toe te komen als er problemen zouden zijn. Ze werd nu echt rood en begon zorgelijk te kijken. Ze stamelde dat het toch niets was en ze mocht dit soort feestjes ook houden wanneer haar ouders thuis waren. Allemaal gejok natuurlijk en dat wist hij. Hij bleef echter heel serieus en zei dat het dan geen probleem zou zijn als hij ze even zou bellen. Nu werd het haar echt teveel. Hij zag aan haar ogen dat ze op zoek was naar een noodoplossing en ja hoor, daar kwamen de tranen…Misschien echt, misschien gefaked, maar hoe dan ook, ze stamelde dat het echt nooit meer zou gebeuren en of we alsjeblieft haar ouders er buiten konden laten.
“Ok” zei hij, “ kom eerst maar eens naar binnen.”. Ze keek een beetje verrast op. Nu zag hij dat haar tranen waarschijnlijk gefaked waren, want ze leek weer behoorlijk alert. Ze wist echter niets uit te brengen en liep dus naar binnen, terwijl hij de deur achter haar sloot. Terwijl ze naar de woonkamer liep, keek hij verlekkerd naar die volle meidenkont van haar, die voor hem uit wiegde. Dit wijffie was al flink volgroeid en dat had hij al lang in de gaten. Al jaren had hij moeten aanzien hoe dit sletje zich steeds hoeriger begon te kleden en met steeds oudere jongens naar huis kwam. Het werd tijd dat ze eens een echte man tegenkwam.
Ze ging op de bank zitten en hij ging tegenover haar in mijn makkelijke stoel zitten. Weer begon ze met haar oude act. Tranen en smeken het niet aan haar ouders te vertellen. Nu kwam hij ter zake:
“Ok, misschien kan ik je wel helpen dit keer, maar dan mag je mij ook een beetje helpen. Het moet natuurlijk wel van twee kanten komen…”
Ze keek eerst geschokt, maar al snel zag hij het begrip in haar ogen. Waarschijnlijk had ze deze mogelijkheid ook al voorzien en in zekere zin aanvaardt.
“ Hoe kan ik JOU helpen dan?” vroeg ze en er tekende zich een verlegen/ondeugend lachje op haar gezicht.
“Volgens mij weet je wel wat ik bedoel..” zei hij, nog steeds met een serieus gezicht. “ Waarom knoop je dat blouse van je niet eens even open? Maak het je maar gemakkelijk…” Hij wist wel dat ze geen idee kon hebben van hoever hij echt met haar wilde gaan, maar dat maakte ook helemaal niet uit. De bedoeling was om haar tot een punt te krijgen dat ze niet meer terug kon, dat ze precies zou doen wat hij van haar wilde.
Tevreden zag hij toe hoe ze haar blouse open begon te knopen en zo haar stevige ronde borsten tentoonstelde. Het was duidelijk dat ze al een flinke D-cup had. Dit begon ergens op te lijken…
“ Wat drink je?” vroeg hij haar, terwijl hij naar de keuken liep.
“ Heb je wodka-jus?” vroeg ze hem. Het was duidelijk dat ze niet verlegen meer was. “ Natuurlijk” zei hij en schonk haar drankje in.
Hij zette het drankje voor haar neer en ging weer zitten. Terwijl hij rustig zijn glas whiskey dronk bleef hij haar aandachtig bekijken. Een beetje nerveus keek ze om zich heen en dronk snel van haar glas.
Het was duidelijk dat ze niet goed wist hoe ze de stilte moest doorbreken en zei maar uiteindelijk “Wat een mooi huis heeft u, buurman…”
Hij negeerde haar en zei bot “ Trek je slipje uit en spreid je benen.”
Enigszins verbouwereerd staarde ze hem aan, maar zweeg verder en gaf gehoor aan zijn bevel. Hij dacht dat ze nu wel door begon te krijgen dat dit een andere kant begon op te gaan dan ze verwacht had…
“Streel jezelf” bevel hij haar.
Ze liet weinig schaamte zien en legde gelijk haar handen op haar kruis. Langzaam wreef ze over haar jonge kutje. Van wat hij kon zien was er weinig of geen haar. Misschien had ze zich zelfs wel helemaal geschoren.
Hij stak een sigaret op en leunde achterover in zijn stoel, terwijl hij diep inhaleerde. Vervolgens pakte hij de afstandsbediening van zijn geluidsinstallatie en zei:
“ Nu dansen…dans lekker geil voor me” zei hij met afgemeten stem, terwijl hij wat rythmische dansmuziek op zette.
Het buurmeisje stond op en begon met het rythme mee te dansen. Hij zag haar rondingen lekker heen en weer deinen, terwijl haar blik af en toe de zijne ontmoette. Hij zag een mengeling van geilheid en angst in haar ogen. Tevreden legde hij zijn hand op zijn kruis en begon over zijn groeiende erectie te wrijven, terwijl hij een nieuwe slok whiskey nam. Het begon tijd te worden voor het echte werk…nu zou ze erachter gaan komen hoe ver ze zou moeten gaan om hem te bevredigen…
Hij zette de muziek zachter en gebaarde haar naar hem toe te komen. Er speelde zich een verlegen lachje af op haar gezicht terwijl ze hem naderde.
“ Ik heb u wel zien kijken hoor…u vind me leuk, he?” zei ze. Hij lachte een beetje gemeen en zei: “ Ik vind je zeker leuk, maar misschien niet helemaal hoe jij denkt..”
“ Hoe is dat dan?” zei ze, nieuwsgierig en een beetje angstig.
“Kom eens op mijn schoot zitten” zei hij. Ze gaf een beetje onwennig gevolg aan dit verzoek, maar nu voelde hij dan haar lekkere volle reet tegen zijn hard wordende lul aan. Dit moest zij ook gevoeld hebben en zei: “ Oh buurman, ik voel wel dat u me leuk vindt…”
“Dat klopt, maar buurman houdt ook van spelletjes..” zei hij.
“ Oh ja, wat voor spelletjes” zei ze, duidelijk opgewonden.
“Ruige spelletjes” zei hij, terwijl hij haar bij de haren greep en haar gezicht naar zich toe trok.
Hij zag geilheid in haar gezicht. Blijkbaar had hij dit sletje onderschat, maar dat had ze hem ook.
“ Houd je van ruige spelletjes?” vroeg hij.
“Ja, buurman…” fluisterde ze, terwijl ze zachtjes kreunde.
“Ruiger dan dit zal je het nooit meemaken, dat beloof ik je…” zei hij
“Ik zal doen wat u wil, buurman” zei ze.
“Dat zal je zeker, slet, want als je me niet gehoorzaamt ga ik niet alleen met je ouders praten, er zijn ook andere gevolgen..”
“Wat dan?” stamelde ze
Hij lachte gemeen en nam de sigaret uit mijn mond. Hij keek haar met koude ogen strak aan en zette de gloeiende sigaret op haar linkerborst. Ze schreeuwde het uit van de pijn en de shock, maar hij hield haar stevig bij haar haren vast, zodat ze niet weg kon komen. Terwijl ze spartelde kreeg hij een enorme erectie. De tranen liepen over haar gezicht en ze smeekte om genade. Hij gaf haar een harde tik in haar gezicht en zei dat ze haar bek moest houden.
“ Jij gaat precies doen wat ik wil, wat mij genot geeft, dat is het enige waar jij aan moet denken. Want als je dat niet doet, ga ik je helemaal kapot maken, jij vuile kuthoer…”
“ Alsjeblieft…” stamelde ze “ doe me niet meer pijn, ik doe wat u wil…”
“Op je knieën, nu.” Beval hij haar.
Voorzichtig ging ze voor hem op haar knieën. Hij ging voor haar staan. Zijn kruis recht voor haar gezicht. Ze kon zijn zware harde geslacht bijna uit zijn broek zien barsten. Hij keek op het angstige sletje neer.
“ Maak m’n gulp open, slet” zei hij. Met trillende handen opende ze zijn gulp en haalde zijn harde lul eruit. Zonder veel gedoe begon ze gelijk aan zijn pik te zuigen. Dat voelde best lekker en hij liet haar even haar gang gaan, maar zo gemakkelijk kwam ze er natuurlijk niet vanaf. Hij pakte haar bij haar haren vast en trok haar gezicht naar achteren. Gelijk gaf hij haar een flinke klap in haar gezicht.
“ Heb ik gezegd dat je mijn lul mocht afzuigen?!?”
Ze kromp ineen en stamelde van nee.
Hij gaf haar weer een klap in het gezicht en blafte haar toe: “ Handen op je rug, hoer…ik ga je leren hoe je een echte man moet bevredigen”.
Ze deed haar handen op haar rug en keek angstig naar hem op met haar grote jonge meisjesogen. Hij keek haar gemeen lachend aan, terwijl hij nog steeds haar haren vasthield.
“Steek je tong uit, kuthoer” gromde hij.
Ze gehoorzaamde direct.
“ Ik ga je een lesje in gehoorzaamheid leren, jij vieze vuile teringslet” zei hij, terwijl hij zijn harde paal op haar uitgestoken tong sloeg.
“ Wie is je papa nu, kreng?” zei hij terwijl hij haar gezicht weer naar achteren trok.
“Dat bent u…” stamelde ze “ U bent mijn pappa”
“ Goed zo. Vergeet dat niet, ik ben je pappa en jij bent mijn vuile hoer” zei hij, terwijl hij haar vol in haar gezicht spuugde.
Vernederd en geschokt spartelde ze een beetje en begon te janken, maar niets kon hem nu nog tegenhouden. Hij trok haar aan haar haren omhoog en sloeg haar weer vol in haar smoel.
“Bek open, teef. Of je krijgt nog meer klappen”
Ontzet en vernederd opende ze haar mond. Hij verspilde geen tijd en beukte direct zijn keiharde mannenvlees in haar open mondje. Het duurde niet lang voordat ze begon te kokhalzen en te kwijlen over zijn pik, maar dat gaf hem alleen maar meer genot. Hij hield haar stevig bij haar haren vast zodat ze geen kant op kon.
“ Dieper, hoer, stik in die pik” gromde hij. Tevergeefs probeerde ze hem dieper te nemen, maar niet gewend zijnde aan zo veel mannenvlees in haar mondje, begon ze weer te kokhalzen en zakte ze ineen.
Nu werd hij echt kwaad. “Wat voor een hoer ben jij? Kan je je pappa geeneens een goede pijpbeurt geven, jij waardeloze hoer?” Hij trok haar top hardhandig naar beneden waardoor die deels scheurde. Haar grote tieten kwamen er nu uit. Voor dat ze kon ontwijken gaf hij haar een paar flinke meppen op haar borsten. Hij keek geil toe hoe het meisje ineen kromp van de pijn en voelde het bloed naar zijn pik stromen. “Goed zo” dacht hij “ net wat die kankerhoer verdient” .
“Bek open jij, en snel!” blafte hij haar weer toe. De tranen liepen over haar gezicht en druipte over haar grote tieten, die nu uit haar gescheurde top hingen. Haar mascara was flink uitgelopen en ze zag er miserabel uit. Het wond hem extra op om haar zo vernederd te zien.
Ze had haar mondje alweer geopend en meedogenloos ramde hij zijn lul weer in haar bek. Zonder medelijden pompte hij hard heen en weer, terwijl hij haar stevig bij de haren vasthield. Wanneer ze teveel probeerde terug te trekken kreeg ze gelijk harde klappen op haar tieten. Hij kreunde van genot, terwijl hij met geweld haar mond bleef neuken. Zoveel plezier had hij in tijden niet meer gehad.
Ruw trok hij zijn pik terug, waardoor ze happend naar adem ineen stortte. Hij liet haar haren los en bleef wijdbeens voor haar staan.
“ Kijk me aan, jij.” zei hij tegen haar. Ze keek angstig naar hem op.”Het wordt tijd dat je me echt laat zien wat je kan. Je wil toch dat je pappa tevreden over je is?”
“ Ja” stamelde ze, terwijl ze vernederd en gebroken naar hem opkeek.
Hij pakte uit een kastje een grote zwarte zak en ging voor haar in zijn gemakkelijke stoel zitten. Vervolgens haalde hij een zwarte dildo uit de zak en gooide hem naar haar toe.
“ Zet die dildo op de vloer en ga er op zitten” beval hij haar. Een beetje onwennig keek ze naar het zwarte seksspeeltje; hier had ze nog geen ervaring mee. Tot haar verbazing bleef de dildo rotsvast op de vloer staan door een zuignap aan de onderkant.Ze spreidde haar benen en plaatste voorzichtig haar jonge kutje op de zwarte eikel en liet zich op de kunstpik zakken.
“ Neuk hem voor me. Laat eens zien hoe goed jij een pik kan bevredigen” zei hij tegen haar
Onwennig begon het meisje de kunstlul te neuken. Op en neer ging ze over de pik heen en het was duidelijk dat ze haar lichamelijke opwinding niet kon verbergen. Tevreden trok hij zijn lul af terwijl hij toekeek.
“Nu in je kont” beval hij haar.
Angstig keek ze hem aan. Ook met anale seks had ze niet veel ervaring, maar ze durfde niet meer te weigeren. Ze trok de lul uit haar natte kut en plaatste de eikel op haar aarsgaatje. Om het toch wat gemakkelijker te maken spuugde ze op haar hand en wreef het over de pik heen. Ze probeerde moeizaam de eikel naar binnen te drukken, maar dat ging niet gemakkelijk. Het feit dat die sadistische klootzak verlekkerd zat toe te kijken, maakte het alleen maar erger.
“In je reet, zei ik, varken, moet je weer klappen hebben?!” gromde hij, terwijl hij haar met razende ogen aankeek.
Ze snikte van vernedering en shock en duwde harder totdat eindelijk het gevaarte naar binnen ging. Dieper en dieper zakte ze over de kunstlul heen, totdat hij dan helemaal in haar reet zat.
“ Nu neuken, teef. Ik wil zien hoe je jezelf in je reet naait” beval hij haar.
Moeizaam steunend ging ze op en neer over de dildo. Het deed pijn en ze had in haar leven nog nooit zo iets vernederends meegemaakt. Die schoft zat er gewoon van te genieten en zijn pik was harder dan ooit.
“ Goed zo, sletje, lekker kontneuken, dat ga je straks ook met mijn pik doen”
“Die vuile schoft, ik had het kunnen weten” dacht ze, terwijl ze half jankend met haar kontje de dildo neukte.
Hij stond op en pakte een nieuw speeltje uit de zak, het leek op een ketting. Terwijl hij naar haar toeliep sleepte hij de ketting achter zich aan over de vloer. Toen zag ze dat het een hondenriem was.
“ Kijk eens hoertje, ik heb een cadeautje voor je” Hij toonde haar de riem, waarop in grote witte letters stond : “HOER”. Met een gemeen lachje deed hij de riem om haar nek en trok aan de ketting, zodat ze weer naar hem op moest kijken.
“Wie is pappa’s hoer?” vroeg hij haar met strenge stem.
“ Dat ben ik….pappa” stamelde ze met een rood gezicht.
“En wat ga je voor pappa doen?” vroeg hij haar.
“Alles, pappa…” zei ze met zachte stem.
“ Goed zo” gromde hij, terwijl hij haar kin vastpakte “ Het enige wat belangrijk is voor jou, is dat je pappa’s pik hard maakt en zorgt dat hij zijn zaad loost. Jouw enige doel is om mij te bevredigen. Begrijp je dat, hoer?!”
“Ja, pappa..” snikte ze.
“Op handen en knieën, teef, en houdt die dildo in je kont!” beet hij haar toe
Gehoorzaam ging ze op handen en knieën, terwijl ze de dildo van de grond trok en in haar kont hield. Hij trok aan haar riem. “ Kruipen jij, hond!” blafte hij haar toe.
Op handen en knieën kroop ze achter hem aan, terwijl hij haar door de kamer heen leidde. Tevreden keek hij toe hoe ze lekker met haar volle reet heen en weer wiegde terwijl ze als een hondje achter hem aan kroop, de dildo nog steeds in haar hol.
Na deze lijdensweg, ging hij weer terug naar zijn gemakkelijke stoel en ging lui achterover zitten.
“ Kruip naar me toe, hoer” beval hij haar.
Langzaam kroop ze naar hem toe. Als een bange hond, die angstig naar haar meester kruipt om vergevenis te vragen. Hij keek tevreden toe, terwijl hij haar grote borsten langzaam heen en weer zag wiegen en ze hem met angstige blik aankeek.
Toen ze eindelijk aankwam, greep hij haar weer bij de riem vast en trok haar gezicht naar zich toe. “Geef je pappa eens een zoen, hoertje” zei hij. Trillend van vernedering kuste ze zijn wang, maar uiteraard wilde deze schoft haar nog meer vernederen. “ Zo zoen je je echte pappa misschien, maar ik wil een echte zoen van je. Laat me eens zien hoe goed hoeren kunnen tongen..” Hij lachte gemeen. Ze begon weer te huilen. Hij sloeg haar in het gezicht. “Tong je meester, kutwijf! Je kan me maar beter tevreden houden of ik ga je echt pijn doen…”
Snikkend zette ze haar lippen op de zijne en zoende hem. Ontevreden trok hij haar gezicht terug en sloeg haar hard in het gezicht. “ Denk je dat je er zo mee weg komt? Ik wil je tong voelen. Je gaat me zoenen zoals je je vriendje zoent. Laat me zien hoeveel je van je meester houdt…”
Snikkend van vernedering en met rood gezicht zoende ze hem weer en dit keer voelde hij haar tong naar binnen gaan. Z’n pik werd kei en keihard, terwijl hij haar vol op haar bek pakte en zijn tong lekker in en uit liet gaan.Ondertussen voelde hij lekker aan haar dikke memmen. “ Jaaaaaa” riep hij uit “ Dat is pas een echte hoeren tongzoen. Lekker diep, daar houd ik van, hoertje!” Ze bleef stil en liet haar hoofd hangen.
“Ik heb nog een kadootje voor je, slet…we gaan eens even kijken hoeveel jij aankan met die grote uiers van je…” zei hij, terwijl hij weer in die gevreesde zak begon te wroeten. Hij haalde een set handboeien eruit. “ Handen op je rug jij, die heb je voorlopig niet nodig” Ze gehoorzaamde direct, bang als ze was voor zijn straf. Hij boeide haar handen achter haar rug. Vervolgens ging hij voor haar staan en pakte een nieuw voorwerp uit de zak. Tot haar ontzetting zag ze dat het een flink legermes was! Ze begon te spartelen en smeekte hem “ Alstublieft, dit niet…laat me gaan…ik doe alles wat je wilt!!!”
Hij lachte gemeen “ Maakt je maar geen zorgen, snol, ik heb nog veel te veel in petto voor jou, om er nu al een einde aan te maken….” Hij trok aan haar top en reet dit met het mes aan stukken, zodat hij het geheel van haar lijf kon scheuren. Toch kon hij het niet nalaten om nog wat meer van haar angst te genieten. Hij liet het mes over haar borsten glijden en zei met zachte koude stem “ Je moet niet denken dat jij iets te vertellen hebt hier…als je een grote bek opzet of mij niet gehoorzaamt, snijd ik gewoon die dikke tieten van je lijf…” Meteen stortte ze in een huilbui uit en smeekte om genade…” Alstublieft…niet dit…u bent de meester….u bent mijn pappa…ik doe alles voor u…alstublieft…ik ben uw hoer….” Dit was de reactie waar hij op gewacht had en hij trok hard aan zijn lul terwijl ze hem om genade smeekte.
Hij ging voor haar staan en beval haar weer te pijpen. Dit keer begon ze gelijk te zuigen en te likken als een dolle hond. Vol genot zag hij de angst in haar ogen en haar blinde gehoorzaamheid. Dronken van geil machtsgevoel begon hij haar hoofd weer te neuken en voelde zich licht in het hoofd worden van geilheid. Zo hard en gemeen had hij al lang geen seks meer gehad. Hij keek haar met van haat vervulde ogen aan en hield het mes voor haar ogen terwijl ze pijpte om haar nog meer angst aan te jagen. “ Vuil varken” gromde hij “ Tyfusslet, je bent niets dan stront…een waardeloze aidshoer…” Hij spuugde haar hard in het gezicht en voelde haar hete zoute tranen over zijn pik…wat een genot was dit…
Hij hield dit niet meer uit en trok zijn pik hardhandig uit haar bek, terwijl hij direct een harde klap in haar gezicht gaf. Hij zette het mes onder haar keel en gromde “ Doe wat ik zeg, of ik snijd je keel door..” Haar ogen waren wijd open van angst en trillend stamelde ze ‘ Ja, pappa, ik doe alles…alstublieft…genade”. “Houd je kankerbek en steek die tong uit, kut!” schreeuwde hij, “ smeek om mijn zaad als de hond die je bent!”
Ze begon stamelend te zeggen wat hij wilde “ Alstublieft meester…geef me uw zaad, spuit op mijn waardeloze gezicht…alstublieft….ik ben niets…een varken…straf me…”
Als een wild beest rukte hij zijn keiharde paal af voor haar gezicht…hij schuimbekte bijna van geile haat….het meisje trilde van angst onder hem, het mes onder haar keel, verwachtend dat elk moment haar laatste kon zijn… Nu kon hij het dan echt niet meer uithouden en hijgend en steunend beet hij haar toe “ Hier komt het, jij stuk stront” terwijl hij zijn hete, witte spermazaad over haar tong en gezicht heen spoot. Rillend van angst hield ze haar tong uitgestoken terwijl ze zijn zaad over haar voorhoofd naar beneden voelde stromen. De sadist trilde van genot en in de heetheid van het moment zag hij een klein rood sneetje op haar keel…het bewijs dat hij nog maar net zijn controle had kunnen behouden..
“ Lekker” zei hij gemeen terwijl hij haar nog eens hard in het gezicht spuugde. “ Nu lekker zuigen en schoonlikken…ik wil geen druppel meer zien, kutje…”
Hij liet het mes vallen en, iets meer gerustgesteld nu, begon het meisje zijn pik af te zuigen en te likken. Zijn zaad smaakte gelukkig niet slecht en bovenal begreep ze dat hij nu zijn gerief had gehaald en haar hopelijk zou laten gaan.
Maar zo makkelijk zou ze er niet vanaf komen. Hij kon zich niet meer herinneren wanneer hij zoveel macht had kunnen uitoefenen tijdens seks en er waren nog zoveel dingen die hij wilde uitproberen, dat hij deze kans niet kon laten lopen. Zijn pik was nu schoongezogen en al niet meer zo hard, maar hij wist dat hij dit sletje dingen kon laten doen die zijn lul in no time keihard zouden maken.
“ Je bent mijn slavin nu en ik ga je leren hoe je een echte man bevredigt” zei hij. Ze knikte stil en keek hem gehoorzaam, alhoewel enigszins verward aan. “Was die klootzak nog steeds niet bevredigd??”
Weer grabbelde hij in zijn zak met speeltjes en haalde een paar metalen voorwerpen eruit. “Ik heb me een beetje laten gaan net…je maakte me zo geil, dat ik geeneens meer met je tietjes kon spelen…kijk eens wat ik voor je heb…lekkere zware tepelklemmen…we gaan eens kijken wat die memmen van jou aan kunnen hehe…”
Met angstige blik keek ze naar de ijzeren klemmen die hij in z’n handen hield. Ze zagen er gevaarlijk uit. “Steek die tieten naar voren, kreng” gromde hij. Onwillig deed ze wat hij vroeg en stak haar weelderige boezem naar voren. Tevreden wreef hij over haar grote borsten en kneep in haar tepels. Ze kromp een beetje ineen en hij lachte gemeen. “Ik ga je een training in pijn geven, snol…” zei hij en zette de eerste klem op haar linkerborst. Meteen begon ze te spartelen en schreeuwde ze het uit van de pijn, maar dat interesseerde hem niets. Hij trok haar aan haar riem en beval haar d’r borsten naar voren te steken. Gelijk kwam de tweede klem op haar rechterborst. Uitzinnig schreeuwde ze het uit en tranen stroomden over haar wangen. “ Klootzak!” schreeuwde ze “ Jij vuile sadist! Laat me gaan!”
“ Jij vies, vuil, klotewijf…hoe durf je zo tegen je meester te praten!” beet hij haar toe terwijl hij haar hard in het gezicht sloeg. “Ik ga je kapot maken, kutwijf…dit pik ik van geen enkele hoer…” Hij greep de klemmen en trok ze hard aan. Haar gezicht vertrok van de pijn en tranen sprongen in haar ogen. Ze zag de geilheid in zijn ogen terwijl hij haar pijnigde, maar durfde niet meer tegen hem in te gaan. Ze beet op haar lip om de pijn te verdragen. Hij sloeg haar weer in het gezicht en gromde “Dat zal je leren, teef”.
Hij ging weer in zijn gemakkelijke stoel zitten en beval haar naar hem toe te kruipen. Als een gehoorzame slaaf kroop ze naar hem toe, haar dikke tieten heen en weer wiegend en haar gezicht vertrokken van de pijn door de tepelklemmen die hij had aangebracht. Net toen ze op het punt stond hem weer te pijpen, duwde hij haar hoofd weg “Een hoer als jij is mijn lul niet waard. Het wordt tijd dat jij je plek leert, snol. Lik mijn kont” Ontzet staarde ze hem aan, te bang om iets te zeggen, maar te verbouwereerd om zo iets walgelijks te doen. Deze gast was gewoon een sadistische klootzak; wanneer ging deze lijdensweg eindigen?
Hij greep haar bij de haren en gaf d’r weer een gemeen harde tik in het gezicht. “Naar beneden, hoer. Ik heb geen tijd voor jouw gedagdroom…” Hij trok zijn benen omhoog en duwde haar gezicht naar zijn kont. Gelukkig stonk het niet en was hij niet al te harig, maar toch…om dit te doen voor zo’n klootzak.. Toch wist ze dat hij haar alleen maar erger zou behandelen als ze hem niet gehoorzaamde…
Veel tijd om zich te verzetten had ze overigens niet, want hij had haar gezicht al in zijn kont geduwd. “Lik me goed, hoertje, of ik ruk die tepels van je tieten af” Geschrokken begon ze zijn billen te kussen en te likken. Hij kreunde tevreden, maar uiteraard was dit niet genoeg. “ Nu mijn gat, teef” zei hij terwijl hij haar gezicht naar z’n hol drukte. Met walging stak ze haar tong in zijn aars en begon voorzichtig te likken. “ Jaaaaaaaaaaaa” kreunde hij” Vieze kankersnol…lik mijn reet goed!” Ze snikte en drukte haar tong in en uit zijn reet, haar lippen rond zijn rectum. Hij kreunde van genot, terwijl hij zijn lul begon af te rukken, die nu weer kei en kei hard werd. “Dieper jij” gromde hij, terwijl hij haar hoofd in zijn reet duwde. Ze besefte nu dat ze op geen enkele manier meer weerstand kon bieden en duwde haar tong zo diep als mogelijk in zijn rectum. Hij hield het niet meer van geilheid. “ Jaaaaaaaaaaaa, teef” blafte hij haar toe “ Zuigen aan mijn kont…pijp die reet, jij domme kut!” Ze voelde zich nu totaal machteloos en volledig gebruikt. Alsof dat nog niet genoeg was, beval hij haar hem in zijn ogen te kijken… Ze had haar ogen nog maar net naar hem opengeslagen toen hij haar al hard in het gezicht spuugde. “ Varken” beet hij haar toe “ JE BENT NIETS…DIT IS ALLES WAAR JE GOED VOOR BENT…JE MEESTERS KONT UITZUIGEN!”.Ze snikte van vernedering en hij genoot extra van de hete zoute tranen die over zijn billen stroomden.
Nu was hij er weer helemaal klaar voor. Na al deze spelletjes had hij zin om dit wijf eens echt goed uit te wonen. Hij duwde haar weg van zijn kont en ze zakte gelijk ineen, terwijl ze naar adem hapte. Hij stond op en trok de dildo die nog steeds in haar kont zat eruit. “Omdat je zo van reet houdt, heb ik hier een extra kadootje voor je, teef” zei hij met een sadistische glimlach op zijn gezicht. Hij hield haar bij de haren vast en hield haar de dildo voor. “ Zuig hem af, snol” beval hij haar. Hij lachte gemeen terwijl zij haar eigen reetsappen van de dildo begon af likken. Op dit moment was ze al zo erg door hem verlaagd, dat deze vernedering eigenlijk nog meeviel voor haar.
Desondanks wond dit hem ook weer erg op en voordat ze er erg in had, had hij haar kont al omhoog getrokken en zijn keiharde lul in haar kut geramd. “Niet te geloven” dacht hij “ die hoer is gewoon nog nat ook”. Hij pakte haar bij haar hondenriem vast en trok haar omhoog terwijl hij haar in grof tempo van achteren begon te naaien. “Hier, zuig die dildo af, varken” beval hij haar, terwijl hij met zijn rechterhand de dildo in haar mond stopte. Ze begon als automatisme gelijk te zuigen. Hij lachte gemeen en begon haar mond in hetzelfde rythme te neuken als hij haar hoerige kutje neukte.
Ondanks al de verschrikkelijke dingen die hij haar aandeed, moest ze tot haar ontzetting erkennen dat haar kut zeik en zeik nat was…ze kon niet begrijpen of ze echt opgewonden werd door hoe hij haar behandelde of dat het gewoon de reactie van haar lichaam op zijn harde pik in haar kutje was. Hoedanook, ze merkte dat, nu ze dan eindelijk ECHT geneukt werd, ze haar opwinding niet kon verbergen.
Hij lachte gemeen, want hij had dit natuurlijk ook wel door en zag zich nu gerechtvaardigd om haar nog groffer en gemener te behandelen. Hij ramde zijn keiharde geslacht in en uit haar natte doos en schold haar nog erger uit dan hiervoor: “ Je bent mijn prive hoer, een gebruiksslet, ik ga je helemaal openscheuren, jij minderwaardig stuk neukvlees” Hij trok haar hard aan d’r haren en trok haar gezicht naar zich toe. Hij trok de dildo uit haar mond en zei “ Nou, wat ben je nu?” Buiten adem stamelde ze “ Een stuk neukvlees, pappa…niets…” Hij lachte gemeen en spuugte haar vol minachting in haar gezicht. “ Dat klopt, hoer, en vergeet het niet!”. In bruut tempo ramde hij zijn paal in en uit haar kut en wreef zijn speeksel over haar gezicht, wat er inmiddels echt niet meer uitzag.
Ook al had hij nu alweer kunnen klaarkomen, wilde hij toch weer een stapje verder. “ Ik ga je in je lekkere reet naaien, vieze kut” siste hij in haar oren. Ze kon alleen nog maar uitbrengen “ Ja, meester” met zachte stem, omdat ze wist dat ze niets er tegen kon beginnen. Hij spuugte tenminste nog even op z’n lul voordat hij in haar kont kwam, meer voor zijn eigen genot dan om het voor haar makkelijker te maken. Hij drukte zijn grote paarse eikel tegen haar aarsje aan en stootte door. Al snel voelde hij haar strake darmopening om zijn geslacht heen. “Wat een heerlijke strakke reet” dacht hij. Nu begon hij haar reet te pompen, steeds harder, terwijl hij haar hard aan de hondenriem trok. “Je bent mijn anaalhoertje, domme slet…ik ga je reet uitwonen, totdat je aars is uitgescheurd”. Ze snikte ontzet van al deze vernedering, toch was ze nog steeds geil en toen hij zijn hand over haar kut wreef merkte hij dat natuurlijk direct. Ze voelde zich nog meer vernederd, omdat hij nu in al zijn gedrag gerechtvaardigd zou zien…
Haar strakke kont maakte hem helemaal gek. Het was alsof hij zich aan het masturberen was met haar anus, zo strak en heet. Hij gaf haar een tik in het gezicht en zei “ Je hebt me al laten zien dat je een echte stronthoer bent, dus het wordt tijd om weer je kontje te proeven.” Hij trok de lul grof uit haar reet en trok haar op haar knieen, zodat zijn lul recht voor haar gezicht kwam. “ Zuig me schoon, varken…lik je kont van mijn pik” beval hij haar. Totaal vernederd en gebroken deed ze wat hij zei en begon hem vanaf zijn zware ballen helemaal schoon te likken. Ze proefde haar eigen kontvocht en voelde zich nu echt als een stuk stront. Hij had nu totaal geen grenzen of enig respect meer voor haar en spuugde haar weer in het gezicht. Hij lachte gemeen en zei “ Goed zo, kutsnol, je bent een goede strontlikster, weet je dat?” “Ja” zei ze zacht…” ik ben uw strontlikster”.
Hij tilde haar weer op en legde haar op de eettafel met haar benen omhoog. Direct stootte hij zijn pik weer in haar nauwe reet en begon haar weer bruut te neuken. Ook tijdens deze neukpartij hield hij niet op haar verbaal te vernederen en haar regelmatig in het gezicht te slaan. Weer trok hij zijn pik uit haar reet en draaide haar om zodat haar hoofd over de tafelrand naar beneden hing. “ Het is weer tijd voor ASS TO MOUTH, schatje..” zei hij gemeen, terwijl hij zijn harde lul, die nog maar net uit haar kont kwam voor d’r mond hield. “ Bek open jij” gromde hij, maar weinig tijd werd haar niet gegund omdat hij z’n lul min of meer naar binnen forceerde. Hij kreunde van genot terwijl hij haar weer in d’r bek naaide. “Lik je reetsappen van me pik af, slet” beval hij haar. Doordat hij haar zo aggressief in d’r mond neukte, begon ze al snel te kokhalzen en begon het kwijl over haar gezicht te lopen. Hij keek gemeen lachend toe en trok z’n pik hard toe. “ Zo doen we dat, vuile teef, en nou weer in je reet.” Meteen trok hij haar weer op de tafel en draaide haar kont naar zich toe. Hij deed dit met zo’n gemak dat het wel leek of hij een barbiepop neukte. Zonder pardon ramde hij zijn zware pik weer in haar reet en begon weer van voren af aan. Zo ging hij nog een tijdje door…van haar kont naar d’r mond…totdat hij er genoeg van had gehad. Ze was nu echt aan het einde van haar latijn…totaal uitgewoond en gebruikt zag hij haar daar op de tafel liggen als een stuk dood vlees.
Het was tijd voor een laatste vernedering…Hij trok haar aan de riem van de tafel af en pakte de zak van de vloer. “ Meekomen jij, hoer” zei hij. Ze strompelde verdoofd achter hem aan naar de badkamer. Daar aangekomen, duwde hij haar in de badkuip. “Op je knieen, slaaf” beval hij haar. Ze deed wat hij zei en manouvreerde zich moeizaam in de badkuip totdat ze op haar knieen tegenover hem zat. Hij haalde een nieuw apparaat uit zijn zaak. “ Kijk eens sletje, dit is om te voorkomen dat jij dat hoerige mondje van je niet openhoudt, een mooie MONDKLEM”. Hij hield het voor haar en ze begon te snikken van ontzetting…alles wat deze gast wilde was gemeen en hard…ze realiseerde dat ze nooit enige tederheid of genade van deze man hoefde te verwachten…Hij lachte gemeen en zei kortaf “ Bek open” . Ze gehoorzaamde direct en hij zette de mondklem tussen haar kaken. Alsof dit nog niet genoeg was, was er een leren band aan de klem bevestigt die hij om haar achterhoofd heen bond, zodat de klem er niet uit kon vallen…
Met een simpel spanningsmechanisme klikte hij de klem twee keer open, zodat haar mond open genoeg stond voor penetratie. Hij keek tevreden toe naar zijn werk…Daar zat dat hoertje voor hem op haar knieeen in de badkuip…haar handen nog steeds geboeid achter haar rug…. haar haar verward hangende over haar grote stevige borsten die nog steeds gepijnigd werden door die gemene tepelklemmen….en dan die mondklem die haar mond opensperde, zodat ze gelijk door hem in d’r bek geneukt kon worden. Hij keek tevreden toe en trok zijn lul af. Hij greep haar hondenriem en trok hem lichtje aan zodat ze gedwongen was naar hem op te kijken. Hij lachte gemeen. Ze keek met een dode blik naar hem op, verdoofd door al de vernedering en geweld. Hij besloot haar nog een keer goed te pakken…Met zijn ander hand pakt hij het mes weer uit de zak en zette het onder haar keel. Ze werd nu weer goed wakker en sperde haar ogen wijdopen, vol angst. Hij keek haar met een koude blik aan en zei “ Wie is je meester, teef?”
De tranen sprongen in haar ogen en ze probeerde hem te antwoorden, maar door de mondklem was daar maar weinig van te verstaan. Het interesseerde hem niet…hij wist het antwoord wel…drunken van macht, rukte hij zijn harde pik af voor haar gezicht. Terwijl hij met haat in zijn ogen naar het jankende meisje staarde, kwam hij opnieuw klaar over haar gezicht en dit keer in haar opengesperde mond. “ Jaaaaaaaaaaaaaaaaa” schreeuwde hij “ ik rag je vol, jij vieze kankerhoer!!!”
Hij greep haar bij de haren en stootte zijn harde, met sperma besmeurde lul, in haar open mond. “ Hier, wassen jij, kuthoer…schoonmaken…doe het goed…lik het eraf…”
Hij kreunde tevreden terwijl het hoertje hem helemaal schoonlikte. “ Goed zo hoer. Nu, zal ik jou ook even wassen” zei hij terwijl hij zijn pik terugtrok en haar een lichte tik in het gezicht af. Verward keek ze naar hem op, maar voordat ze doorhad wat er ging gebeuren, voelde ze zijn hete straal over haar gezicht en rook ze zijn urine. H ij piste over haar gezicht heen. “ Hier slet…ik pis op jou…dit is wat hoeren verdienen…” Ze probeerde te ontwijken, maar het had geen zin. Hij hield haar bij de haren vast en besproeide haar gezicht. Maar zelfs dit was nog niet het einde…
“ Drinken, kut” gromde hij, terwijl hij zijn pissende lul in haar opengesperde mond ramde. Ze raakte bijna in een spasme…ze kon geen kant op…die lul piste in haar mond en hij hield haar hoofd vast…de pis kwam bijna uit haar neus. Het enige wat ze hoorde was zijn koude, harde stem “ Drinken, snol…slikken, godverdomme!” De tranen stroomden over haar wangen, maar ze had geen andere keus dan te slikken…Ze dronk zijn pis!!
Tevreden looste hij zo zijn hele blaas in haar mond en trok hij zijn pik terug. Hij trok haar aan haar haren naar achteren en spuugde haar vol in het gezicht. “Dit is waar je goed voor bent, kut…dit is ALLES waar je goed voor bent”
Hij trok haar uit de badkuip en deed haar handboeien los. Vervolgens haalde hij de klemmen van haar tepels, de mondklem en de hondenriem af. Voordat ze iets kon uitbrengen had hij al haar kleren bijeengeraapt en in haar handen gedrukt./ Grof duwde hij haar naar voren, opende de voordeur en duwde haar naar buiten. Maar net voordat ze weg kon lopen siste hij haar toe “Vrijdagavond ben je hier weer, slet, om 22.00 en wees op tijd!” Ze keek hem ontzet aan en leek er iets tegen in te willen brengen. Hij glimlachte gemeen en haalde zijn telefoon tevoorschijn. “ En haal je niets in je hoofd…anders zet ik dit op het internet.” Hij liet haar de telefoon zien en ze zag dat hij meerdere filmpjes had gemaakt van hun sessie. Ze kromp ineen en stamelde“ Ok, buurman..” “Wat zei je?” zei hij met harde stem. “Ok, pappa…” fluisterde ze.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners