Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gepakt In Frankrijk - 17721 keer gelezen
Zuchtend keek Kelly om zich heen. Ze zat inmiddels al ruim een uur te wachten, nadat de Franse politieagenten haar verhaal hadden aangehoord en haar naar een achterliggende verhoorkamer hadden gedirigeerd. Geërgerd begon ze haar lange haar met haar vingers te kammen; ze kwam rechtstreeks van het strand en zag het zand nog uit het blonde haar vallen. Het 17 jarige meisje kreeg de schrik van haar leven, toen zij na een korte duik in de Franse zee weer bij haar handdoek aan kwam en er achter kwam dat haar handtas weg was. Ze was voor het eerst op vakantie met vriendinnen en toen de andere meiden besloten naar het museum te gaan, besloot Kelly alleen aan het strand te gaan luieren. Ze had het wel gehad met al die cultuur-uitjes. Maar toen het meisje erachter kwam, dat haar handtas met portemonnee en paspoort weg was, wenste ze dat ze bij haar vriendinnen was…

Ze rekte zich uit en stond op. Ze trok het korte zomerjurkje recht en liet haar hand weer door het haar glijden, toen de deur achter haar open ging. Een donkere agent met serieuze blik stapte binnen en bekeek het jonge ding. Haar lange benen, een wit zomerjurkje en een zongebruinde huid vielen hem meteen op. Hij legde een dossiermap op tafel en sprak Kelly in het Frans aan. Kelly draaide zich geschrokken om en hakkelde wat in haar schoolfrans. Deze agent zag ze eerder niet! De andere agenten spraken in het Engels, maar deze serieuze agent bleef stug in het Frans praten en keek haar streng aan. Kelly werd rood en onzeker en liet zich weer op één van de stoeltjes zakken. De agent nam plaats achter het bureau en bekeek het meisje weer. Vervolgens vroeg hij haar in het Engels, wat er precies in haar handtas zat. Kelly haalde opgelucht adem en ratelde in het Engels dat al haar vakantiegeld er zin zat, haar paspoort en haar mobiele telefoon. De agent knikte, maakte wat aantekeningen en vroeg haar naar haar leeftijd, woonplaats en waarom ze in Frankrijk was. Kelly gaf braaf antwoord en leunde naar voren toen ze probeerde mee te kijken wat de agent op schreef. De neger noteerde Kelly’s gegevens en keek geïnteresseerd in het witte zomerjurkje. Haar bikini topje was iets verschoven en het kleine topje bedekte nog net haar roze tepeltjes. Hij slikte even en pakte er een document bij en vroeg of zij bekend was met een nieuwe groep oplichters, die fraude pleegde op vakanties in het buitenland. Kelly keek geschokt op en vroeg hakkelend wat hij bedoelde.De agent leunde naar achter en keek Kelly streng aan en legde uit, dat zij haar ‘gestolen geld’ terug kan claimen bij de Nederlandse Verzekering. Kelly schrok en schudde haar hoofd. Ze begon in het Nederlands te hakkelen dat ze er niks aan kon doen en dat zij het slachtoffer was. De agent stond resoluut op en liep om Kelly heen. De tranen stonden bijna in haar ogen en ze vroeg weer in het Engels wat ze moest doen, om deze situatie op te lossen. De agent knikte tevreden en liep richting de deur. Kelly stond snel op, in de veronderstelling, dat ze mocht gaan… De donkere agent draaide echter de deur op slot en Kelly’s mond viel open. De agent kwam voor het meisje staan en streelde zacht langs haar wang. Kelly begon te hakkelen, probeerde een stap naar achter te zetten.. De agent pakte haar hand vast en legde deze op zijn kruis. Kelly sputterde tegen, probeerde haar hand weg te trekken en schold de agent in het Nederlands uit. De neger was echter veel groter dan het meisje en hield haar stevig vast. Hij had er al een lange werkdag op zitten en dit zou hem genoeg ontspanning bieden om nog even door te kunnen gaan… Hij trok het meisje tegen zich aan, voelde haar zachte huid en rook vaag haar parfum en de zee.

Kelly spartelde nog steeds tegen, ze voelde het gespierde lichaam van de agent tegen zich aan drukken en schrok van zijn drukkende kruis tegen haar bovenbeen. De agent drukte zijn mond op de zachte lippen van Kelly en perste zijn tong er tussen. Ze voelde zijn tong langs die van haar glijden, snel, dominant. Ze genoot er niet van en probeerde de man van zich af te drukken. De agent raakte geïrriteerd en duwde het ranke meisje tegen het bureau. Hij drukte haar bovenlichaam tegen het bureaublad en siste haar in het Engels toe, dat ze kon schreeuwen, maar de verhoorkamers geluidstil zijn. Kelly begon te jammeren, geschokt probeerde weg te komen, zich niet realiserend, dat ze daarmee haar strakke kontje meer tegen de kruis van de agent aan wreef… De grote neger hield het meisje met zijn sterke handen goed in bedwang, hij trok het witte jurkje omhoog, bekeek haar lekkere billen en trok het bikini broekje met een ruk omlaag. Kelly begon heviger te spartelen, probeerde naar achter te trappen… De agent liet zijn vlakke hand op haar bil terecht komen en ze slaakte een gil van pijn. Al snel kleurde haar huid rood en de tranen liepen over haar wangen. De grote man maakte snel zijn broek los, wreef genoegend over zijn strakke slip en trok zijn donkere paal tevoorschijn. Hij wreef zijn pik tussen de billen van het jonge meisje en hield zijn arm om haar middel. Hij legde zijn hand op het kale kutje van het spartelende meisje en liet zijn vaardige vingers over haar lipjes en clitje glijden. Ze kreunde, deels van angst, deels van opwinding en genot… Hij wreef harder over haar clit en stak brutaal een vinger diep in haar kutje. Ze slaakte weer een gilletje en voelde tot haar grote schrik dat haar kutje nat werd.. De agent grijnsde tevreden, begon aan zijn dikke lul te trekken en duwde Kelly verder naar voren. In het Engels beet hij haar toe, dat ze zich beter vast kon houden. Kelly jammerde, vroeg hem huilend om te stoppen, maar voelde tegelijk een siddering door haar onderbuik gaan, toen ze zijn harde paal meer tegen zich aan voelde.Hij schopte haar benen ruw uit elkaar, spuugde tussen haar billen en wreef zijn speeksel uit over haar kutje en kontgaatje. Kelly sperde haar ogen wijd, gilde dat hij moest stoppen, maar kreunde diep toen ze zijn eikel haar kutje voelde penetreren. De neger genoot van de lipjes om zijn paal en voelde haar kutje straks om zijn dikke lul. Kelly kreunde, kneep haar ogen dicht.. Ze had erg pijn, hoewel ze geen maagd meer was, was deze dikke negerlul haar te veel. Hij schoof zijn heupen dichter tegen haar aan en schoof daarmee zijn paal tot aan zijn zak in haar nauwe kut en gromde zacht.. Kelly probeerde zich te ontspannen, hoorde hoe de man achter haar kreunde en snoof.. Ze huilde zachtjes, kon niet geloven, dat dit haar gebeurde.

De neger begon haar met flinke stoten te neuken, hield zijn grote handen op haar heupen en in haar nek, ze kon geen kant op. Ze voelde zijn eikel tegen haar baarmoeder stoten. Opeens bewoog hij zich op een rustiger tempo. Ze kon even op adem komen en hoorde de neger zacht hijgen. Zijn hand gleed uit haar nek en ze hapte naar adem, toen ze zijn vingers langs haar bilnaad voelde glijden. Hij greep haar handen en legde deze op haar volle billen. Hij commandeerde haar, haar billen te spreiden. Geschrokken schudde ze haar hoofd, maar na 2 flinke klappen op haar achterste, trok ze toch haar billen van elkaar. De agent bekeek tevreden haar strakke, maagdelijke sterretje en spuugde er eens goed op. Hij wreef over het nauwe gaatje en drukte zijn vinger in haar kontje. Ze beetje op haar lip en kreunde zacht. De neger begon haar kontje te vingeren, terwijl hij haar kutje weer harder begon te neuken. De man keek om zich heen en greep naar een dikke stift. Hij leunde naar achter, keek hoe zijn pik tussen haar roze lipjes glijdt en duwde zonder twijfelen de stift in haar kontje. Kelly gaf een schreeuw van schrik, toen ze iets vreemds haar kontje voelde binnen komen. Ze probeerde overeind te komen maar voelde weer een hand in haar nek en de neger duwde haar ruw tegen het bureau. Hij begon ruw in haar kut te stoten, harder en sneller. Hij greep met zijn hand haar lange blonde haren vast en riep haar in het Engels toe dat ze een heerlijk kutje heeft. Kelly begon te huilen, ze voelde haar kutje branden en haar benen trillen. De neger trok opeens de stift uit haar kontje en spuugde nog eens op haar aarsje. Hij trok zijn heupen terug en liet zijn zware paal uit haar kutje glijden.

Kelly kreunde, zakte bijna door haar benen, maar werd door de sterke man op haar plek gehouden. Ze liet haar handen zakken, maar trok braaf haar billen weer van elkaar, toen de man haar weer een klap tegen haar bil gaf. Hij zette zijn kloppende eikel tegen haar nauwe kontgaatje en legde zijn handen op haar heupen en trok haar ruw tegen zich aan, waarbij zijn paal diep in haar kont wordt gestoten. Kelly gilde, de man kreunde, ze werd verkracht in een Frans politiebureau… De man begon als een bezetene in haar kontje te rammen, stootte zijn paal dieper in haar maagdelijke ster. Hij stootte zijn paal tot aan zijn zware zak in haar strakke gaatje tot hij zijn zaad in haar darmen spoot..

Direct daarna trok hij zich terug, trok zijn paal uit haar uitgerekt ster en Kelly liet zich op haar knieën zakken, snikkend.. De agent trok snel zijn broek omhoog, kust Kelly op haar hoofd en pakte haar dossier. Hij opende de deur, keek om de hoek en haastte zich weg……Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners