Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gepakt bij een parkeerplaats - 13683 keer gelezen
Het is mooi weer vandaag, en daarom besluiten wij ( mijn Meesteres en ik ) om een stukje te gaan rijden.
Na ongeveer een uurtje rond te hebben gereden moest ik even stoppen bij een parkeerplaats om te plassen, er stonden wel een paar auto’s maar verder was het zo te zien vrij rustig.
Dus ik liep de bosjes in om mijn plasje te doen, maar na een stukje te hebben gelopen zag ik opeens twee mannen bezig met elkaar af te trekken dus liep ik maar snel een andere kant op.
Toen ik mijn plasje had gedaan en terug kwam bij de auto was mijn Meesteres ook uitgestapt en om Haar benen even te strekken liep ook een beetje door de bosjes, maar Ze kwam al snel weer terug en maakte de kofferbak open en beval mij om mijn kleren uit te trekken en de kleren in de kofferbak te leggen, en intussen had Zij een paar touwen gepakt en beval mij om achter haar aan te lopen.
Nadat we een stukje de bosjes in gelopen waren zag mijn Meesteres een dikke tak horizontaal op heup hoogte tussen twee bomen hangen, ik moest daar overheen gaan hangen met mijn buik op de tak, daarna maakte Ze mijn armen aan mijn benen vast en deze trok ze uit elkaar en maakte ze vast met een touw aan die bomen aan weerskanten.
Ik kon nog net met mijn tenen aan de grond komen zodat ik nog net een beetje in balans kon blijven.
Ik zag tussen mijn benen door mijn Meesteres weg lopen in de richting van de auto en niet lang daarna zag ik ookal de eerste man mijn kant op komen, toen die man achter mij stond bedacht ik opeens dat hij alles kon doen wat hij wilde, want ik hing daar open en bloot voor alles en iedereen.
En het duurde dan ook niet lang voordat hij mij overal betaste en vooral mijn anus en lul had zijn aandacht, hij begon mij heel zachtjes af te trekken en intussen duwde hij eerst één vinger in mijn anus, maar dat werden er al snel meer, omdat hij merkte dat ik daar wel vaker iets dikkers in had gehad, toen hij merkte dat mijn anus genoeg vocht voort bracht haalde hij zijn vinger uit mijn anus en stopte zijn lul erin en begon mij in mijn anus te neuken alsof het zijn laatste keer was, het duurde dan ook niet lang voordat hij zijn kwakje diep in mijn darmen spoot om daarna snel weg te gaan.
Daar stond ik dan vast over een dikke tak met een vol gespoten anus, ik voelde zijn sperma langs mijn benen naar beneden lopen.
Maar het duurde niet lang of ik zag en hoorde weer een man naar mij toe komen, en hij had zeker erge haast, want hij stond nog maar net achter mij toen ik zijn lul al bij mij naar binnen voelde schuiven en na een paar flinke stoten kwam hij ook al klaar en was gelijk weer weg.
Ik hoopte dat mijn Meesteres mij daar niet te lang zou laten staan, want je weet nooit hoeveel er nog langs komen (en in ).
En inderdaad, daar kwam de volgende al aan en tot mijn grote verbazing was hij niet alleen, want er liepen er nog drie achter hem aan, en het duurde dan ook niet lang voordat ik door vier mannen tegelijk werd bevoeld en de eerste lul in mijn anus liet ook niet lang op zich wachten en terwijl de éne mij neukte trok een andere aan mijn lul die door dit gebeuren toch wel stijf was geworden en weer een ander ging op de grond liggen en stak zijn lul in mijn mond om zich te laten pijpen.
Maar nadat de laatste zijn kwakje ook in mijn anus had gespoten en weg gingen werden ze snel afgelost door een man alleen, deze man neukte mij ook vlug even, maar ging niet gelijk weg, maar probeerde om zijn hand in mijn anus te duwen en doordat deze ver open stond door de lullen die er al in hadden gezeten en zeven kwakjes er langzaam uit lekte ging dit vrij gemakkelijk ondanks dat die man eigenlijk wel grote handen had, zo te voelen, want ik werd toch wel weer erg ver opgerekt wat niet zonder pijn ging, nadat hij ongeveer tien minuten mijn anus aan het fisten is geweest gaat ook hij weg terwijl mijn anus nog ver open staat van zijn hand.
Ik had tot nu toe af en toe nog even pauze tussen door, maar volgens mij begon nu de spits, want ik hoorde regelmatig auto’s stoppen en inderdaad ik kreeg geen pauzes meer en werd door de éne na de andere geneukt, het leek wel of ze op elkaar stonden te wachten en het waren er zoveel dat ik de tel ben kwijt geraakt en dat mijn anus steeds meer pijn ging doen, ik weet ook niet hoelang ik hier heb gestaan, maar het begon al schemerig te worden toen ik mijn Meesteres eindelijk weer komen en werd al blij bij de gedachte dat ik zo weer vrij was en lekker kon gaan douchen, maar niets was minder waar.
Mijn Meesteres liet mij nog lekker staan en hing een briefje bij mij op met de vraag om mij te fisten, en dat werd dan ook gretig gedaan en na ik geloof de zesde die mij fiste ben ik mijn bewustzijn kwijt geraakt en werd ik wakker in de auto met een ongelofelijke zere kont, ik heb zeker twee weken niet normaal kunnen zitten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners