Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Getrouwde Sanne wordt slavin van Ton - 18182 keer gelezen
Ton was thuis gekomen met Liz en gaf te kennen, dat zijn overmacht hem te veel was geworden. Wat hij de laatste tijd ook organiseert wordt steevast een orgie van genot. Al die wijven willen neuken en slikken. Er zijn er nog maar een paar geweest die meteen vertrokken. Er hing een soort spanning in de uitjes die de vrouwen telkens weer druk bezocht werden. De vrouwen die voor de avond werden gevraagd wilde altijd komen. Ton begreep er niets van, omdat ze elke keer vreemde lullen moesten ontvangen en het vieze sperma moesten drinken van die gasten. Liz zei, tegen Ton dat hij een lijst moest maken van welke slet past bij welk feest. Je moet het in leeftijd indelen. De aanvragen variëren van tiener sletjes tot oudere MILF’s Ton probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de vraag, maar komt vaak met Marieke en Liz aan zetten. De vrouwen zijn mooi en gewillig, doen alles wat er gevraagd wordt. De laatste keer bij vrienden van Liz en Ton liep het weer helemaal uit tot een orgie. Met als laatste toch weer een vrouw die ook gewillig alles toe liet. Het was een stel waar Ton nooit van verwacht had dat zowel de man Rob als Sanne mee zouden doen. Misschien een beetje kijken, maar veder niets. Blijkt die Sanne ook gewoon een gewillige slet te zijn. Het kan ook zijn dat Sanne zich mee had laten sleuren met het geile spektakel, want haar man mocht ook een ander wijf neuken. Misschien een soort revanche om hun huwelijk sterk te houden.
Al gauw bleek dat Sanne zich niet had mee laten sleuren. Ze belde Liz namelijk op en vertelde, dat ze de avond van haar leven had gehad. Ze vertelde, dit geile geweld droom ik al vanaf mijn 15e. Gewoon een relatie in een doorzon woning en af en toe een gewillige teef zijn. Niemand weet wat sletje Sanne af en toe doet. Ze vertelde Liz dat het slavin zijn haar het beste bevallen. Ze hoefde dan geen keuzes te maken, de meester beslist wat er moet gebeuren. Sanne had aan Liz gevraagd om Ton te vragen om haar mee te nemen naar een nieuw feest. Ze wilde graag onbekende ontmoeten door Ton. Eigenlijk had ze gezegd tegen Liz, ik wil de slavin van Ton zijn. Ton mag zeggen wat ik moet doen. Ik doe alles voor jou Ton Lizje.
Liz kende dat van Marieke, sindsdien is Marieke niet meer uit het leven van Ton en Liz verdwenen. Liz had het afgehouden en tegen Sanne gezegd, dat ze op de lijst gezet zal worden. Sanne begreep het en vroeg aan Liz om voor te lobby-en.
Ton en Liz hadden de feesten en vrouwen in een map gezet en daar een hele lijst mannen bij gezet. Ze hadden een soort E-mail contact met iedereen. De mannen en vrouwen waren in groepen verdeeld. Zo kon Ton uitkiezen welke vrouwen en mannen bij welk feest hoorden. Ton had nu 5 vrouwen tot zijn beschikking. Zijn eigen vrouw Liz, Marieke de vrouw van Roy, Betty het zusje van Liz, Amber de vriendin van zijn collega en nu was daar Sanne bijgekomen.
Door de twijfel van Ton gaf Liz te kennen dat ze fulltime met het organiseren van onderdanige sexfeesten koeten over gaan. Er is zoveel animo, we gaan daar ons brood mee verdienen. Liz gaf aan, dat er nog wel meer vrouwen mee willen doen. Dan kunnen we bijna alle aanvragen realiseren. Ton we moeten dan ook op zoek naar wat dikke, mollige en perverse vrouwen. Ton zei, geen probleem, die heb ik al gezien op onze feesten. Ik had er alleen nog niet mee gedaan. Ik heb zulke mooie vrouwen tot mijn beschikking, dat je vergeet dat dit het verlangen is van andere meesters.
De volgende dag was Ton weer de man van wie ik hield, grof en overheersend. Ton ging naar het huis van Sanne en trof daar Sanne met Rob. Zij wonen 40 kilometer buiten Amsterdam. Zo Sanne jij wil je overgeven aan mij en Liz. Nou zei, Sanne als Rob er mee akkoord gaat. Rob heeft niets meer te willen zei, Ton. Jij bent vanaf nu mijn slavin en Rob moet zijn vrouw bij gelegenheid even afstaan aan meester Ton. Rob vroeg aan mij of hij nog wel wat te zeggen had. Ja, zei, Ton al ik er niet ben. Ton vroeg aan Sanne om zich uit te kleden. Sanne deed alles uit en stond naakt voor Rob en Ton. Ga nu op tafel zitten en begin je zelf voor ons te vingeren. Rob haal jij even een dildo uit de kast. Rob, zei, dat ze geen dildo in huis hadden. Ton keek Sanne aan en vroeg waarom er dit huis geen dildo was. Sanne vertelde , dat Rob het niet wilde en ik moest genoeg hebben aan zijn lul.
Rob vroeg aan Sanne een jurkje aan te doen over haar naakte lichaam en met hem mee te komen. Sanne deed een klein zomers jurkje aan en werd mee genomen door Ton naar een sexshop in het zelfde dorp. Sanne we gaan eerst even wat sexartikelen kopen. Sanne vroeg aan Ton of het in haar eigen dorp moest. Ton keek haar alleen maar aan en zei, dat ze niet moest zeiken. Jij gaat zelf uitzoeken wat je wil en ik vul aan. Sanne was als een kind zo blij en stond te genieten in de sexshop. Ze dacht niet eens meer aan de man in de winkel, die zij kende uit het dorp. De man vroeg kunnen jullie het vinden Nou zei, Ton heb je nog wat voor deze slet in de aanbieding. Ik wil dat ze geniet van nieuwe geile artikelen. De man gaf een paar nieuwe dingen en Ton vroeg aan Sanne om ze uit te proberen. De man vertelde dat open artikelen wel geprobeerd mochten worden, maar niet de verpakte artikelen. Ton zei, tegen Sanne stop deze vibrator even in je kut en laat de man zien, dat hij er helemaal in gaat. Sanne deed wat haar gevraagd werd en de dildo verdween helemaal in haar kut. Goed zo teefje. Laar maar even zitten.
Ton pakte Chinese ballen en vroeg aan Sanne om voor over te bukken. Ton drukte 8 ballen in de kont van Sanne. Sanne haalde de dildo hard op en neer en kwam zichtbaar klaar op de dildo. De man van de sexshop zat met een sadistische lach te kijken en vroeg aan Sanne of het lekker zat. Sanne kreunde en Ton haalde de dildo uit haar kut en werd mee genomen naar de kassa door Ton. Ton rekende af voor alle uitgekozen artikelen en nam Sanne mee. De man zei, tegen Sanne doe de groeten aan Rob! Sanne had nu geen keus meer ze moest Ton altijd gehoorzamen. Sanne hoorde Ton zeggen tegen de man en waag het niet om dit door te vertellen. Ik maak je dood, klootzak.
Ton nam Sanne mee naar een hotel in de buurt en zei, tegen Sanne dat dit een mooie dag ging worden. In het hotel ontmoette ze een stel en 4 mannen. Tijdens het diner moest Sanne zich overgeven aan de gastheren en de oudere vrouw. Er zaten twee mannen naast Sanne en vanaf het begin zaten de mannen aan Sanne haar edele delen. Ze werd gestreeld onder haar rok door beide mannen. Ze genoot er zichtbaar van. De mannen haalde hun lul uit hun broek en onder het eten moest Sanne de mannen aftrekken.
Het was een geil spektakel aan tafel, omdat het in een volle eetzaal gebeurde bij van der Valk. Sanne moest van Ton even naar de WC om de heren van hun sperma af te helpen. Sanne zorg dat ik weet dat je de mannen hebt leeggezogen!! De mannen liepen achter Sanne aan en Sanne werd in de mannen WC genomen door beide mannen. Ze werd geneukt in de WC en kreeg uiteindelijk het sperma van beide in haar mond gespoten.
Sanne deed haar Jurkje goed en liep terug naar de tafel. Ton vroeg aan Sanne of het gelukt was. Sanne liet het sperma in een wijnglas lopen. De vrouw nam het glas en dronk het glas leeg. Sanne keek de vrouw een beetje beteuterd aan. Ze wilde zelf het vocht tot zich nemen. Na het eten werd Sanne door Ton meegenomen naar een mooie kamer in het hotel. Sanne moest zich uitkleden van Ton. Ton zei, wat het je toch een heerlijk sletten lichaam Sanne. Sanne moest in een stoel gaan zitten met haar benen opgetrokken en moest zich zelf klaarmaken met een grote trilstaaf. De deur ging open en de mannen van de tafel kwamen binnen lopen met foto toestellen. De vrouw was er weer bij en gestoken in een geil mantelpakje. De mannen keken hun ogen uit, daar zat het geile wijffie ongegeneerd zich zelf te bevredigen. De vrouw knielde voor Sanne en begon haar te likken. Ton haalde het rokje omhoog van de vrouw en stopte zijn lul in haar kont. Zo nel eerste ven mijn lul, anders kan ik straks alleen maar een emmer neuken.
De mannen gingen rukkend om de twee vrouwen staan en probeerde hun lul in de mond van Sanne te duwen. Sanne wilde graag een lul pijpen. Ton trok zijn lul uit de kont van Nel en stopte zijn lul in de mond van Sanne. Sanne hier heb je mijn sperma vuile teef. Sanne kreeg direct het zaad van Ton in haar mond gespoten en slikte alles met genot door.
Ton zei, vervolgens jongens neuk deze twee teven verrot. Vooral Sanne mag overal geneukt worden. Laat je fantasie gaan en neuk haar in alle standjes en op elk meubel in deze kamer. Nel laat Sanne genieten van je ervaring. Ik wil dat jullie het sperma allemaal in de mond of op het gezicht van Sanne spuiten. Ze moet als spermaslet hier weg uit het hotel. De mannen neukte vooral Sanne overal. Sanne genoot van zich zelf. Ze heeft meerdere keren geschreeuwd, dat dit de mooiste dag van haar leven is. Ze was nog nooit zoveel keer achter elkaar klaargekomen. Na het laatste sperma werd Sanne onder het sperma weggehaald door Ton. Nel lik deze teef even schoon voor het slot van de avond. De mannen deden hun kleren aan en gingen met Nel naar huis. Ton bleef met Sanne in de kamer. Sanne wat vond je ervan. Heerlijk Ton, heerlijk vond ik het. Ik wil altijd bij je blijven. Ik ben verliefd op jou en je lul Ton.
Ton nam Sanne mee in haar gekreukte jurkje in de lift. Ze gingen naar 1 hoog. Daar werden ze verwelkomt door 12 mannen. De mannen pakte Sanne over van Ton en zette haar in een kast. In de kast moest Sanne van alle mannen zaad ontvangen. Ze moest proberen te slikken, maar de mannen hadden de opdracht gekregen om Sanne helemaal onder te spuiten op haar jurk en op haar hoofd. Ze moest onder het sperma zitten van Ton. De mannen trokken aan hun lullen vonden het jammer om zo’n neukslet niet te neuken. Ton had gezegd dat hij haar alleen mocht neuken.
Sanne zag er niet uit, de mascara liep door en de witte klodders hingen in het haar en de jurk zat onder de vlekken. De mannen bedankte Ton en Sanne moest meelopen met Ton In de lounge aangekomen werd Sanne aangekeken door de aanwezige mensen. Sanne probeerde te lachen, maar werd langzaam door de lounge meegevoerd door Ton.
Sanne werd in de auto van Ton gezet en naar huis gereden. In de auto mocht ze niks zeggen. Ton reed naar het huis van Sanne en belde aan. Rob deed open en Sanne deed haar hoofd naar benden. Jezus zei, Rob wat is er met jou gebeurd. Ton zei, dat ze heelmaal volgespoten is van top tot teen door 16 mannen. Rob vond het belachelijk en wilde Ton de deur uit zetten. Nee, Rob jij gaat naar binnen, want ik wil Sanne nog even neuken in haar hol voor de deur. Sanne werd naar beneden gedrukt en in de open deur neukte Ton Sanne in haar reet en kut. Sanne deed niks en genoot van de grote lul van Ton. Hij spoot al zijn sperma diep in haar kut en gaf haar een harde klap op haar reet. Zo Rob succes met je SPERMA- SLET!!. Ruk je zelf maar af op die TEEF van je!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners