Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gevolgen van een weddenschap - 14575 keer gelezen
Zuchtend kom ik thuis en smijt mijn rugzak in een hoek, grijp een flesje drinken uit de koelkast en plof op de bank neer. Terwijl ik wat zit te zappen start ik mijn laptop. Mmmm, 6 mailtjes. Leuk een mailtje van Peter. Peter en ik kennen elkaar al jaren en hebben samen één leuke nacht beleeft, maar door relaties van beide kanten hebben we het daarbij gelaten. Gespannen open ik het bericht:

He meid,

Dat is lang geleden.
Hoest met jou. ik geef zaterdag een speciaal feestje en hoop dat je erbij bent.
Ik vier het gewoon thuis.

Trek je iets spannends aan.

xxx Peter


Ik voel de spanning door mijn lichaam gieren. Ik droom weg bij de herinnering aan onze nacht. Ik had toen een vriend die soms een maandje in het buitenland zat. Zijn beste vriend hield dan vaak contact en soms deden we een film avond. Zo ook deze avond. We begonnen met een komedie. Tijdens de film werden we 3 keer gebeld door zijn vriendin. Ik mocht die meid sowieso niet, maar om nu telkens te storen.... Ik keek Peter. Hij lachte pakte zijn mobiel en zei: das nou jammer batterij leeg en drukte zijn mobiel uit.

Lachend keken we de film verder. Hierna keken we een had ik een thriller die ik had mee genomen. Hij keek me halverwege de film aan en zei. " Ik weet wie de moordenaar is "Ja tuurlijk jij wel" zei ik. “wil je wedden antwoordde ik, en keek hem vragend aan “is goed waar wedden we om”? “Om macht” was zijn antwoord. Ik keek hem weer niet begrijpend aan. En zei “om Wat”? Als ik win doe je alles wat ik vraag. en als jij wint doe ik alles voor jou vanavond, zei hij, “desnoods lap ik je ramen” voegde hij er aan toe. In voor een spelletje en overtuigd van mijn gelijk zei ik “Is goed”. En we noemde allebei de dader.

Rotsvast overtuigd dat ik gelijk had en gespannen keken we de film af. Het begon steeds spannender te worden en ik kreeg in de gaten dat ik ging verliezen. “Hmm ik denk dat ik maar eens naar huis moet”. Zei ik op het einde van de film. "Jij gaat nergens heen, vannacht blijf je hier” zei Peter streng, mij herinnerend aan de weddenschap. Hoewel ik niet wist wat me te wachten stond vond ik het toch wel spannend en stemde toe. "Kom maar mee” zei Peter, eng gespannen liep ik achter hem aan.

In zijn slaapkamer bond hij een sjaal voor mij ogen, en sommeerde me om mezelf uit te kleden, en houd je kousen maar aan, “zei hij”. Ik hoorde kasten open en dicht gaan terwijl ik me van mijn kleding ontdeed, en vroeg me af wat hij aan het doen was. Toen voelde ik hoe hij mijn armen met een stuk touw achter mijn rug bond. Ik kreeg een band om mijn nek en ik hoorde hoe hij volgens mijn waarneming vermogen er iets van een ketting eraan vast klikte.
Vervolgens trok hij me ze mee terug de woonkamer in. Voorzichtig schuifelde ik achter hem aan, ik zag niks en moest volledig op hem vertrouwen. Hij legde een kussen op de grond en zei dat ik op mijn knieen moest gaan zitten, en hoorde hoe hij de dvd speler aanzette. Even later werd de woonkamer gevuld met gekreun. Peter trok aan de ketting en zei, " En jij kleine slet gaat je me pijpen, vervolgens voelde ik een hand op mijn achterhoofd die me naar voren drukte en ik voelde zijn eikel tegen mijn lippen. Gewillig opende ik mijn mond.

Hij duwde mijn hoofd zover naar onder dat ik bijna moest kokhalzen, waarop hij met wat meer ruimte liet. Langzaam begon ik hem te pijpen. "Man wat werd ik hier geil van, daar zat ik dan gebonden overgeleverd aan zijn wensen". Ik voelde dat mijn kutje nat geworden was en het liefst had ik een vinger tussen mijn schaamlippen door laten glijden. Even later voelde ik dat hij bijna zou komen en wilde mijn hoofd wegtrekken. Meteen werd er aan de ketting getrokken, "had ik gezegd dat je mocht stoppen, sletje, je hebt a’ gezegd en de weddenschap aangenomen, en nu ga je b zeggen ook en je werk afmaken, want ik durf nu te wedden dat je er zelf ook een natte kut van hebt gekregen", en vervolgens duwde hij mijn hoofd weer naar onder over zijn kloppende lul en hield me vast zodat ik niet weer terug kon trekken.

Langzaam begon hij me vervolgens in mijn mond te neuken. zijn lul schoot af en toe te diep in mijn keel waar door de tranen in mijn ogen sprongen. "Aaaaaargh" kreunde hij opeens en spoot met volle kracht alles in mijn mond. "Heerlijk was het, vol geilheid slikte ik het door en wachtte verder gespannen af met zijn verslappende pik in mijn mond wat hij verder zou doen. Even liet hij zijn pik in mijn mond zitten nagenietend van zijn zaad lozing, trok me toen aan de ketting omhoog en zoende me vol op mijn mond, zo zijn eigen zaad proevend. Hij legde me over de bank en ik voelde zijn eikel tegen mijn drijfnatte kutje. "Wat wil je" vroeg hij me pestend, donders goed wetend dat ik nu geen nee meer zou zeggen, want hij kon aan mijn natte kutje wel zien dat ik erg opgewonden was". “Mmmm dat je me natuurlijk" zei ik. Nog voor ik mijn zin had afgemaak voelde ik hoe hij zijn nog steeds stijve pik diep in me stootte. Zijn lul was zo hard en stijf dat ik het gevoel had dat hij me helemaal oprekte.

Hij begon steeds harder in en uit me te stoten greep mijn borsten die hij met zijn handen omsloot, zocht met zijn vingers mijn tepels waar hij vervolgens flink hard in kneep. Deels door de schrik van de pijn, en door het genot voelde ik hoe mijn kutje begon te krampen, dit was net de druppel dat mijn orgasme op deed komen. Jaaah, oooooh ga doooor" Ik Kooooommm" riep ik luid. Uitgeput viel ik voorover op de bank, maar Peter trok me weer omhoog. "We waren nog niet klaar, geil hoertje van me" zei hij, trok zijn pik uit me en zette zijn eikel hem tegen mijn kontje.
"Ohh nee niet doen”riep ik verschrikt omdat het al een tijd geleden was dat ik daar iets naar binnen had gekregen. Maar hij trok zich er niets van aan en lachte alleen maar even, "geloof me jij geile kleine slet hier ga je van genieten" zei hij, en langzaam liet hij zijn stijve piemel in mijn kontje glijden zijn pik nat van mijn kutsappen. En begon me vervolgens rustig te neuken. Mijn één hand wreef hij over mij kutje en zocht met zijn vinger mijn klitje waardoor ik met mijn kont naar achteren stotend op reageerde, waaruit hij opmaakte dat ik het kon hebben en er klaar voor was en begon me nu vervolgens in mijn sterretje te neuken met zijn vingers over mijn klit wrijvend. "Ik voel de kracht uit mijn lichaam glijden merkte enkel nog het genot, mijn natte kutje en de heerlijke lul die in en uit mijn kontje pompte.

Hij trok steeds harder aan mijn haren en opeens voelde ik hoe hij zijn zaad in mijn kontje spoot, “Wow” wat een heerlijk geil gevoel was dat, hij deed verder geen moeite om het voor mij ook af te maken en trok zijn pik met een ploppend geluid terug, ik voelde hoe mijn kont open bleef staan en het sperma naar buiten sijpelde, god wat had een berg zaad zeg bedacht ik me, zelf na een tweede keer.

Ik voelde Peter naar me kijken, “doe je blinddoek maar af zei hij dan kun je even gaan douchen. Toen ik dat gedaan had doken we samen zijn bed in waar we verder gingen met rotzooien, zijn pik kwam weer overeind waarna ik hem nog een keer heerlijk heb klaar gepijpt.

En nu het feestje,

Donderdag een vrije dag dus ‘smorgens eerst even lekker onder de douche, leuke string en een mooie BH aan even snel wat eten en naar de stad. Ik grijp mijn jas en op weg voor een leuk spannend setje kleren. Na 2 uur shoppen heb ik alles bij elkaar, een paar netkousen, een spijkergiletje een grijs rokje en een t-shirt met lange mouwen die lekker strak om mijn lijf als gegoten zit waardoor mijn volle rondingen prachtig uitkomen en waar Peter dus op geilt weet ik uit ervaring. Het spijkergiletje is iets aan de krappe kant waardoor het strak aansluit en mijn borsten mooi naar boven duwt. Het rokje valt net onder mijn billen, maar als ik buk laat het niets te raden over, kan iedereen eronder kijken, en kijk je dus zo tegen het koordje van mijn string en zijn mijn lekkere volle billen zichtbaar.

Het idee dat mensen onder mijn rokje kunnen kijken wind me nu al op en krijg al een nat kutje bij de gedachte. Die zaterdag ga ik eerst uitgebreid onder de douche, ik zeep mijn kutje in met scheerschuim en begin voorzichtig alles te scheren, ik houd mijn schaamlippen strak om ook daar tussen alle haartjes weg te kunnen halen en laat het mesje ook nog even tussen mijn billen door gaan voor de zekerheid, al heb ik daar geen haargroei maar je weet nooit. “Mmmmmmm” denk ik wat voelt lekker aan als ik zachtjes mijn vingers door mijn natte gladde poes glijden.
Ik voel dat ik nu al druip van geilheid en stop 2 vingers in mijn kutje en begin mezelf te ruw te vingeren, steeds harder pomp ik mijn vingers in en uit mijn slijmerige kutje. “OOOO jaaaa” lekker kreunde ik luid, niemand kan me immers horen, met mijn andere hand streel ik over mijn borsten en knijp soms even in mijn tepels en rol ze tussen mijn vingers. Hierdoor krijg ik pijn scheutjes die naar mijn kutje schieten en voel ik dat het niet lang gaat duren eer dat ik klaar ga komen. Nog een keer knijp ik in mijn tepels en pomp mijn vingers harder in mijn kut en de genotsgolven schieten door mijn kutje en luid kreunend komt ik klaar. “Mmm” denk ik misschien toch nog maar even koud afdouchen voor ik me af ga drogen.

Hierna stap ik onder de douche vandaan, droog mezelf af en betrap mezelf erop dat ik langer dan nodig met de handdoek over mijn kutje wrijf waardoor ik weer nat en geil wordt, met tegenzin stop ik en droog mezelf verder af voordat ik weer onder de douche kan stappen. Ik trek een mooi zwart setje met een sexy string, mijn nieuwe kleren met de netkousen, maak mezelf een beetje “te” op, net niet hoerig. En ga dan op weg eerst pak ik de bus en even erna de trein. In de trein merk ik dat de man die tegenover me zit me van top tot teen bekijkt. Ik glimlach en spreid voorzichtig mijn benen een beetje, ik zie hem kijken en weet dat hij nu recht tegen het kruisje van mijn zwarte string aan moet kijken.

Ik zie hem tussen mijn benen kijken en zie dat hij nerveus wordt en zich geen houding weet te geven en inwendig moet ik lachen. "Nee duidelijk geen man voor mij". Op het betreffende station aangekomen stap ik uit en loop naar Peters huis. “M”denk ik vreemd zou ik soms te vroeg zijn want er staat maar één auto voor de deur en verbaasd kijk ik om me heen en bedenk me of ik wel het juiste weekend heb opgeschreven. “Nou ja” denk ik bij me mezelf misschien is de rest ook met de bus of trein of gewoon wat later en ik bel aan. Peter doet open, mijn adem stokt even, hij is nog net zo lekker als toen. In zijn zwarte broek met een strak zwart shirt ziet hij eruit om meteen te bespringen. "Hoi" zeg ik blij als ik binnen stap, geef hem drie zoenen als welkom die ik van hem terug krijg en voel even zijn hand over mijn billen gaan.

Als ik de woonkamer in loop kijk ik twijfelend om me heen Over al branden kaarsen. Er klinkt muziek, maar ik zie geen verder niemand. Net als ik me om wil draaien grijpt Peter van achter mijn armen vast en zoent me in mijn nek, "waar is iedereen fluister ik". “Hoezo iedereen?” zei Peter“ik zei toch een speciaal feestje helemaal ter ere van jou”, en knoopte mijn giletje los en fluisterde in mijn oor "met spannend bedoelde ik alleen kousen en schoenen schat" en voor dat ik wist wat er gebeurde had hij me al snel van alle voor hem overbodige kledingstukken ontdaan en voelde ik hoe hij mijn handen vast maakte.

Terug denkend aan de vorige keer, wetende hoe ik toen genoten had werd ik als was in zijn handen, leunde ik naar achteren en gaf me aan hem over.
Even later kreeg ik ook de band met de ketting weer om mijn nek, alleen de blinddoek bleef deze keer uit, en hij nam me mee naar het midden van de woonkamer. Daar bond hij me vast aan de haak in het plafon, die ik overigens de vorige keer niet opgemerkt had en volgens mij speciaal voor mijn bezoek daar bevestigd had. Ik raakte net de grond en stond op mijn tenen te wachten op wat komen ging.

Hij liet zijn handen over mijn lichaam gaan, alleen daardoor werd mijn kutje al nat, Opeens hoorde ik een zoevend geluid en voordat iik het kon plaatsen voelde ik een klap neerkomen op mijn kont. Verschrikt probeerde ik weg te springen wat niet mogelijk was doordat ik nu niet echt veel kanten op kon. " Stilstaan slet" zei hij streng en de ene na de andere klap daalde op mijn billen neer, ik probeerde stil te blijven staan wat niet echt lukte, ik vond het gemeen en lekker tegelijk waardoor mijn kutje actief begon te worden en voelde hoe mijn sappen begonnen te stromen, wat mezelf verbaasde. Ik wist niet dat ik zo op een dergelijke behandeling kon reageren en werd verraden door mijn eigen lijf.

Hij kwam voor me staan en liet zijn vingers door mijn gleuf glijden,. "wat ben je heet, sletje" fluisterde hij in mijn oor ondertussen langzaam over mijn klitje strelend, steeds harder en sneller. Ik wist niet of ik van hem af of naar hem toe wil draaien en werd gek van geilheid. Net op het moment dat ik voelde dat ik klaar ging komen kwam ineens mijn ex de woonkamer in lopen. Ik schrok me rot maar kon het niet meer tegen houden en kwam sidderend klaar. Een beetje beschaamd keek ik mijn ex aan. Hij kwam op me af en zoende me vol op mijn mond kneep in mijn tepels en zijn ander hand liet hij naar en door mijn gevoelige kut glijden, kneep in mijn gladde schaamlippen en draaide zich toen om naar Peter en zei “geef mij dat zweepje eens aan naar de tafel wijzend.

Peter gaf het gevraagde ding aan en Eric liet tien slagen op mijn gevoelige kutje neerdalen waardoor mijn geilheid weer teonam, bij iedere slag kreunde ik van genot en mijn venus heuvel kleurde roder en roder bij iedere tik, af en toe raakte hij mijn schaamlippen en de binnenkant van mijn dijen, heerlijk vond ik het maar probeerde het hem niet te laten merken wat niet echt lukte. Mijn kreunen en lekkende kutje verraadde dat ik het lekker vond wat hij met me deed "Neuken met mijn vriend terwijl je nog iets met mij had hé geile slet, ik wist niet dat je zo op sm kickte". En hij vervolgde met “Ik heb nog iets van je tegoed, dacht ik zo".

Mijn geilheid had het ondertussen van de schrik gewonnen en Peter plaatste een paar knijpers op mijn inmiddels gezwollen tepels en maakte mijn handen los, duwde me op mijn knieen waardoor mijn mond op de hoogte kwam van Erik’s kruis, die zijn broek opende en eruit stapte, zijn stijve pik sprong naar voren toen hij zijn slip liet zakken en zijn eikel sloeg tegen mijn lippen. Hij duwde het paarse kloppende ding tegen mijn lippen me zo dwingend hem in mijn mond te nemen. Ik herkende meteen de smaak van zijn pik en begon hem vol overgave te pijpen.
Peter was op de grond gaan liggen en gaf een paar tikken op mijn gloeiende billen en een paar tikken tegen de binnenkant van mijn dijen ten teken dat in mijn knieen uit elkaar moest zetten zodat hij met zijn hoofd bij mijn kutje kon komen. Hij kroop onder me en ik voelde zijn tong op mijn kut en over mijn klit glijden. Nu stopte hij ook drie vingers in mijn snee en begon me te vingeren, voorzichtig stopte hij er een vierde bij en duwde ze zo ver mogelijk naar binnen. Door dit volle gevoel begon ik te kreunen met volle mond en mompelde dat ik zijn pik in mijn kut wilde hebben en begon met mijn kont te draaien om aan te geven dat ik door hem geneukt wilde worden, maar blijkbaar was dit nog niet zijn bedoeling en ik met zijn vrije hand een paar flinke tikken op mijn billen met de mededeling dat niet ik dat bepaalde en dat ik nog ruimschoots aaan de beurt zou komen.

"Hou haar hoofd goed vast” hoorde ik Peter tegen Erik zeggen, die pakte me meteen met een ijzeren greep bij mijn haren en neukte me nu in mijn mond. Ik voelde dat Peter nu zijn duim erbij probeerde te krijgen. Ik wilde “NEE” roepen maar Erik hield me zo stevig vast dat ik niets kon zeggen en voelde dat Peter zijn duim tussen mijn schaamlippen drong. Zonder dat ik er iets tegenin kon brengen duwde hij langzaam door, even deed het pijn en opeens zat zijn hele hand in mijn strak gespannen kut die gelukkig zo nat was van mijn geil dat er in ieder geval voldoende smering was. “Mmmmmm” kreunde ik met volle mond, Erik hield intussen op met bewegen en zei “pijpen slet”maar hield me wel stevig vast. Voorzichtig begon Peter nu zijn hand in me te bewegen en mijn kutje voelde vol en opgerekt, ondanks dat het best even pijn deed werd ik er ontzettend geil van. Ik begon zo hard te zuigen dat Erik het niet langer koan houden en zijn hete lading in mijn mond spoot.

Peter ging door en ik voelde elke beweging van zijn hand, het geil droop uit mijn kutje en ik leunde nu voorover met mijn handen op de vloer en begon steeds harder te kreunen en te genieten van de vuist in mijn kut, opeens kwam ik klaar als een trein en mijn spieren trokken samen waardoor Peter zijn hand bijna niet meer kon bewegen zo heftig trokken mijn kut spieren samen. “oooooooo Jaaaaa dat was zo geil en lekker, mmmmm” kreunde ik, na een minuutje of zo ontspande ze zich weer en Peter trok zijn hand naar buiten helemaal nat van mijn geil en hield hem voor mijn mond en commandeerde “aflikken slet”.

Toen hij het genoeg vond trok hij hem weg, trok me naar achteren en zei "nu gaat Erik krijgen wat je hem nooit gegeven hebt". Niet begrijpend keek ik hem aan omdat ik geen idee had wat hij bedoelde.
Hij trok me nu over zich heen en ik voel zijn lul in me verdwijnen, “neuken teefje, neuk me”zei hij en langzaam begon ik hem te berijden. Nu voelde ik Erik achter me en zijn eikel tegen mijn kontje, hij spuugde even in zijn hand en maakte zijn pik er glad mee. Dit wilde hij altijd al doen maar had ik nooit toegelaten, maar nu kon ik kon geen kant op en Erik drukte door even kreunde ik en moest even slikken omdat het best even pijn deed.
“Mmm zalig”hoorde ik hem zeggen toen hij er helemaal in zat en de mannen begonnen nu langzaam om de beurt te bewegen en hun pikken in mijn gaatjes te pompen. Ik zie sterretjes en had het gevoel dat ik elk moment flauw kon vallen, ik voelde ze zo dicht op elkaar zitten en ze vulden me volledig. Na een paar minuten zo geneukt te zijn begon ik klaar te komen en bleef klaar komen, keer op keer. Dan voelde ik hoe Eriks pik zich leeg spoot in mijn kontje en even later ook Peter in mijn kutje ze trokken zich uit me terug en uitgeput van genot rolde ik op mijn rug en lag even zo na te genieten van de behandeling die ik net had gekregen. De knijpers werden van mijn tepels gehaald waardoor het bloed weer door kon stromen “mmmmmmm” kreunde ik toen de pijn in mijn tepels wegtrok en het zaad uit mijn kutje en kontje liep.

“Zo” lachte Peter alle mogelijkheden benut en de gaatjes gevuld”. Erik was ondertussen vertrokken, Peter kwam naast me zitten streelde mijn lijf, kuste me in mijn nek, op mijn oor liet zijn tong even door mijn oorschelp gaan wat me alweer rillingen bezorgde van geilheid omdat die super gevoelig zijn, maar Peter wilde niet meer, “even pauze” zei hij en fluisterde lachend in mijn oor "ik kende de film al".

Opeens werd het me duidelijk, hij wilde me gewoon testen toen en weten hoe ver ik toen zou gaan, en op die manier had hij zijn kans gezien en ik, mmmm kon nu niet zeggen dat ik het vervelend had gevonden, ook zeker niet na deze keer hoe mij er had ingeluisd met zijn beste vriend, mijn ex.


You told me your dream and I told you mine XCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners