Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Gevorderd in de lesbische bondage relatie - 29620 keer gelezen
Hoi allemaal,

Laatst had ik ook al een verhaal gepost. Aangezien veel mensen hebben genoten van dit verhaal... Hier maar weer een gevolg.
Voor de mensen die het nog niet weten: Ik heet anne, ben inmiddels 22 jaar jong, heb blond haar, en woon in Utrecht.
Ik hou van jongens n meisjes.

Vorige week had ik weer een afspraak met mijn ''meesteres'', het was een regenachtige dag en ze was van plan om nu is buiten huis iets te doen.
Ik werd 's ochtends wakker en vond een briefje aan de andere zijde van mijn bed ( naast mij waar mn meesteres vanacht nog lag ). Er stond op:

'' Hoi sletje van me, lekker uitgeslapen? Ik hoop dat je genoeg hebt uitgerust want ik heb weer wat gepland voor vandaag!
Dit is je opdracht:
Je doet voor vandaag aan,
- mini rokje met daaronder
geen string maar een kontplug, en een dildo. hierbij doe je een kuisheidsgordel om en doe je het slotje wat op je nachtkastje ligt eromheen.
daarover heen doe je een dikke panty, en zwarte hoge knie-lak laarzen.
- je doet de latex Push up BH aan die alleen aan de onderkant van je borsten zit. Daarover doe je een dun roze topje.
- je haar steek je op en je maakt je mooi uitdagend op.
om Half een s' middags wil ik dat je klaar staat voor het gebouw van onze tandarts.
---
Het was al half 11 dus ik wist dat ik moest opschieten aangezien het een aardig eindje weg is en ik over een lange bosweg met de brommer aardig lang onderweg ben.
( het gebouw ligt afgelegen achterin een rustig bos met ongeveer 2 vierkante km aan eigen grond )
Ik sprong onder de douche en ging me goed wassen ( ook van binnen ) dat was al een lekker gevoel als ik dacht wat er allemaal zou gebeuren vandaag.

Ik droogde me af en pakte de kontplug. Stopte deze diep erin. Het viel me op dat deze langer was als de vorige. Blijkbaar had ze een nieuwe gekocht. Ook de dildo was ongeveer vijf centimeter langer.
Het was een erg opwindend gevoel toen ik k deze in mijn kutje stopte. Ik deed de kuisheidsgordel om en klikte het slotje dicht. Deed de dikste zwarte panty eroverheen en schoof het minirokje over mijn strakke benen.

toen deed ik de push up BH aan. Ik voelde dat mijn tepeltjes al stijf werden... Aangezien ik een dun strak topje aan moest doen kon je dit goed zien.
Toen ik me had opgemaakt en mijn haar had opgestoken deed ik mijn lange knielaarzen aan. ( er zaten erg hoge hakken onder waardoor bij elke stap ik de dildo en de kontplug voelde bewegen )

Ik stapte op mijn tomosje en begon te rijden. Na ongeveer een kwartiertje kwam ik bij het laatste bosweggetje. Dit was een erg bobbelig weggetje waardoor het een heerlijk gevoel was in combinatie met de dildo en de kontplug...

Ik zette mijn brommer op slot aan het fietsenrek. En het viel me op dat ik voor de rest geen auto zag op een na, en die ene auto kwam me wel bekend voor.
Ik zag een briefje op de deur hangen en er stond op: '' ga naar binnen, de trap op en de 1e kamer links''
ik deed wat er stond en kwam in een behandelkamer. Maar in plaats van een normale stoel, was hier nog wat op gezet met andere dingen en een TV schermpje recht voor de stoel als je erin zou liggen. Op het papiertje op de deur stond:

'' Ga op de stoel liggen, doe je mini rokje en je topje uit, maar laat de rest aan. Wanneer je dit gedaan hebt ga je liggen en zet je je benen vast op de houders met de bandjes die er liggen
daarna ga je met je hoofd naar achteren liggen, en doe je ook een riempje om je voorhoofd en om de stoel. Klik daarna je armen in de houdertjes op de armsteunen''

Ik deed wat er stond, deed mijn topje en rokje uit,ging op de stoel liggen en zette mijn benen vast met de riemen. Mijn benen hingen nu allebei schuin omhoog, mijn linkerbeen naar linksboven , en mijn rechterbeen naar rechtsboven. ( net als bij een bevalling )

deed het riempje om mn hoofd en klikte mijn armen in de armsteunen. Ik hoorde wat gestommel achter me en er werd een blinddoek om gedaan, en een ball gag in mijn mond.
ik voelde dat ook mijn middel werd vastgezet aan de stoel en dat mijn panty bij mijn kruis open werd geknipt.
Ondertussen ging de stoel steeds verder naar achteren. Hoe verder de stoel naar achteren ging, hoe verder mijn benen uit elkaar gingen. Op gegeven moment zat ik ongeveer in een T voor met mijn benen ongeveer beide horizontaal.
Verder kon ik echt niet. De dildo en kontplug werden uit mij gehaald en er werden twee tepelklemmen opgezet, ze werden vastgeknoopt ergens boven mij en werden strak aangetrokken.

ik kon nu helemaal niks, ik zat helemaal vast, nu hoorde ik iets van een kastje naar me toegereden worden en er werd een soort van dildo in mijn kut gestopt, die mijn kut steeds verder open ging. Het leek wel alsof mijn kut op barsten stond! er werd nu een grote ronde soort van pvc achtig iets in mijn kut gestopt en de uit elkaar schuivende dildo werd eruit gehaald. nu zat er een pvc buis in mijn kut van ongveer een doorsnede van 15 cm
( schat ik )

Nu begon het oppeens te trillen en mijn blinddoek werd afgedaan. Ik zag mijn meesteres naast me staan en zei dat ik nog niet mocht klaarkomen.
Dus ik moest het maar uit proberen te stellen. Dit lukte niet en kwam keihard klaar. Het was wel heerlijk!
Ze sloeg me met de vlakke hand in mijn gezicht en riep: hier zal je voor boeten slet!
ze trok de pvc achtige buis uit mijn kut
en zette twee soort van tangen op mijn kut en kneep er hard in, ik gilde het uit ( voor zover dat kon met de ball-gag)

nu pakte ze een soort van waterspuit en zuig dingetje ( van de tandarts, je kent ze vast wel ) ze begon op mijn kut te spuiten en een beetje rond mijn klit te zuigen met het dingetje, ik kwam weer klaar. Nu stopte ze er een dildo en deed in mijn kont een vibrator. Deze zette ze op de hardste stand en ik kwam weer klaar.

Nu kwam ze met haar kutje boven mij staan en zei dat ik haar moest likken. Ik voelde dat haar kut al nat was en ze begon me op mijn klitje te aaien met haar vinger en toen in mijn kut. Heerlijk! Ze kwam klaar en ik moest haar sappen door slikken.

Ze maakte me gedeeltelijk los en zei dat ik de rest maar los moest maken ze ging weg naar een andere kamer en ging daar nog wat doen. Ze beveelde me naar huis te gaan en me schoon te maken.

's avonds kwam ze thuis en wat hebben we een heerlijke dag gehad!
Eventueel binnekort zal ik mijn verhalen weer met jullie delen ( tenminste als dit verhaal ook weer gewilt is )

liefs Anne
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners