Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Goed doel - 11849 keer gelezen
Na eindelijk de stap gemaakt te hebben krijg ik de opdracht om op 4 uur bij mijn meesteres te zijn.
Ik bel aan en de deur gaat open, mooi zegt mijn meesteres daar ben je ga naar boven en kleed je uit en doe die dingen aan die klaar liggen. Ik zie op de stoel kousen, pumps en, een halsband liggen. dan komt mijn Meesteres binnen zijn is super chique en streng aan gekleed een mooie grijzen jurk tot net boven haar knieën, naadkousen hele hogen naaldhaken, haar opgestoken en super mooi opgemaakt. Zo ik zie dat je mooi alles aan hebt kun je nu even mijn rits omhoog doen slet dan ben ik ook klaar en kunnen we gaan en kan je eindelijk wat geld voor mijn gaan verdienen.
Ze doet de riem aan mijn halsband en gaan naar buiten naar mijn auto en ik moet de deur open doen voor haar ze gaat zitten en doet even mijn riem los zo dat ik naar de andere kan kan gaan om te gaan rijden. Wij reden naar een club in Limburg, daar aangekomen stap ik weer uit ga naar de portier doet hem open en mijn meesteres doet weer de riem aan en wij gaan naar de deur en bellen aan, er doet een mooi jong meisje open ik denk 19 jaar dat ze is. ze zegt kom binnen Meesteres Yvonne mij meester verwachte dat U en vraag even naar hem toe wil gaan dan neem ik U slet mee naar de zaal. Daar zie ik dat er een hele boel mensen zijn meer mannen dan vrouwen maar ook slavinnen ik geloof dat ik de enige mannelijke slaaf ben en moet op een soort podium gaan staan ik geloof dat het slavinnetje al weet wat de bedoeling is wat ik moet gaan doen want er staat een bank waar ik op moet gaan legen ik zie ook dat er een pot staat met een bord waar op staat geschreven "slet te gebruiken voor €5,00 alles mag" ik moet er op gaan liggen met mij buik naar beneden zo dat mij hol naar boven steek zo dat mijn gaatje goed te bereiken is ook kom mijn hoofd zo te liggen dat ze mijn mond ook goed te gebruiken is. Daar lig ik dan als een gebruiksvoorwerp, zaadslet, te wachten voor wat er gebeuren gaat. Gelukkig komt mij Meesteres naar binnen en loop naar mij toe, en roep haar aandacht. alle mensen die er zij kijken nu naar het podium en mij Meesteres spreek hen toe, Besten en lieven mensen ik heb hier een zaadslet die er is om geld te gaan verdienen voor een goed doel, U mag alles doen met deze slet en dat maar voor €5. ik heb hier van onze gastheer een mond knevel gekregen zodat haar mondje lekker open blijft staan en als er pikken zijn die te groot zijn om door de knevel te gaan mag u hem er even afhalen maar dat zal wel mee vallen want deze is groot genoegt geloof ik . Zo sletje van mijn Nu gaat het gebeuren ik geloof dat er zo een man of 60 aanwezig is en allemaal willen ze jou hun zaad geven in dat mondje van je en de avond is nog lang er zullen er zeker ook zijn die meer keer komen , ik zal er ook mooie foto's van laten maken…. geniet. en Ja ik heb de gastheer belooft dat jij na afloop alle wc poten schoon zal likken de heren en dames, na een langen avond als de deze is dat een eer voor je, maak mijn trots slet van mijn. Daar leg ik dan wachten tot er wat komen ga ik ben er wel al super geil van geworden mijn pik staat keihard en het geil begin er al uit te lopen, ik hoeft niet lang te wachten ik zie al een hele dikke lul voor mijn. Zo slet ik ga maar eens eerst diep mijn lul in dat geile mondje rammen even wat maagslijm over mijn lul krijgen kan ik daarna je mannen kutje oprekken voor ik weer mijn zaad diep in dat keeltje spuit. Ik kreeg gelijk die lul in mijn strot en moest behoorlijk kokhalzen maar daar had hij geen boodschap aan mooi riep hij dan komt die slijm goed naar boven, ik voelden dat de slijm al door mijn neus er uit kwam ik krijg ook bijna geen lucht meer.
Na mijn dat hij bijna ging klaarkomen halende hij zijn lul uit mijn mond en ging achtermijn staan, kijk slet hoe ik net mijn lul in dat mondje van je ramden zo ga ik dat ook met je mannenkutje doen maar nu zit er niks om hem open te houden haha dus deze keer zal het wel meer pijn doen haha gelukkig zit er ook al weer een nieuwe lul in dat mondje van je dus ik zal wel niks horen haha….komt tie….Een pijn scheut schiet er door mijn lijf als hij zijn dikke lul in mijn kontje ramt, ik kan inderdaad geen geluid maken om dat er ook een lul in mijn strot zit. Na paar harden stoten komt hij klaar, ik voel zijn zaad mijn darmen in stromen ook komt er een klaar in mijn keel ik heb geen keus zijn zaad word zo in mijn maag geperst. Die eerste man zeg zo slet heb ik voor je je kut opgerekt zodat de rest geen moeite heeft om je te neuken en het voor jou ook wat fijner is. zo ging het de hele avond door uit mijn kont lip de sperma er uit op de grond en ook langs mijn kin zo op de grond er lag al heel wat tegen het einde van deze avond. na dat de laatste was geweest die ook al meer keer langs was geweest komt mijn Meesteres naast mij staan, ik ben trots op je je heb €800 opgeleverd. Nu moet je even voor mij al het zaad wat je gemorst hebt oplikt en doorgaat slikken, en als je daar mee klaar ben weet je dat de wc's spik en span moeten zijn en dat met je tong dat het ik Meester Johan gelooft. ik drink nog wat na met hem als je klaar bent kom je naar mijn toe. ik loop naar de wc's en begin met de heren pis poten schoon te likken en ook de vloeren hoor ik het slavinnetje van Meester Johan zeggen, ik moet er op toe zien dat je het allemaal goed doet.
Na dat ik klaar ben met mij schoonmaak opdracht en het slavinnetje het goed keurt ga ik naar mijn Meesteres die met Meester Johan nog wat aan het drinken is, verteld zij dat ze blijft slapen bij hem.
Wij moeten mee ik en zijn slavin en voor wij ook mogen slapen moeten we op onze knieën voor het bed handen op onze hoofd kijken hoe Mijn Meesteres en Meester Johan lekker aan het seksen zijn.
Na 30 minuten mag het slavinnetje mee doen. Ik moet blijven kijken en mag niks doen mijn lul staat op springen ik wil klaar komen maar moet wachten tot zij klaar zijn. Zo nu mag jij even aan je lulletje treken en zij gaan zitten kijken hoe ik aan mijn lul trek en na paar rukken kom ik klaar, ik moet wel mijn zaad opvangen en het daarna op drinken. eindelijk mag ik gaan slapen en als beloning mag ik bij het slavinnetje slapen en wat vrijen dank u wel Meesteres en Meester Johan. welterusten xxx
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners