Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Groepsverkrachting deel 1 - 28816 keer gelezen
Dit is me echt overkomen!!!! Ik was altijd al een knap meisje, had altijd veel vriendjes en had ,volgens sommigen, mooie volle borsten. Misschien was dat het probleem. Ik ging met een paar vriendinnen op caf˘Una een paar uur gingen mijn vriendinnen weg maar ik wou nog wat drinken, dus bleef ik nog even. Er was een jongen die al de hele tijd naar me aan het zien was, ik vond hem niet mis dus benaderde ik hem, ik vertelde wat over mij, hoe oud ik was (21), dat ik mijn eigen appartement had enzo verder. Hij was duidelijk aan het terug flirten, hij vroeg of ik met hem mee terug naar zijn appartement wou gaan, dat leek me wel wat, het was toch weekend, dus zo veel maakte dat niet uit. Toen we bij hem aankwamen vroeg hij of ik van anale seks hield, dat vond ik vreemd, ik had niet echt de bedoeling om met hem te vrijen, het was ook dom van mij om naar zijn appartement te gaan. Hij vroeg ook of ik een geile slet was. Dat vondt ik toch wel iets te grof en ik sloeg hem in zijn gezicht en liep naar de deur. Maar hij pakte me beeten en riep: Ik heb een teef te pakken.

Plotseling kwamen er 3 kerels uit de kast. Ik zag hun gezichten niet goed. ɩn van hen duwde me op het bed en trok men broek uit, ik schopte hem recht in zijn gezicht en riep dat ze me met rust moesten laten, ze begonnen allemaal heel hard te lachen. Ze trokken men bloesje uit. ɩn van hen zei: Dat wijf heeft lekkere tetten. Hij gooide er alcohol over en begon ze te likken, ik begon te wenen. De kleinste zei: Oh moet je haar zien wenen. Hij ging achter me zitten en greep me bij men armen beet. De ander ging onder me zitten en greep men benen beet. Ze zeiden: Om de beurt gaan we haar eens pakken, we wissellen om de 5 minuten. Ik dacht dat ze het ni zo lang konden volhouden. Ik had het mis.

Een van de jongens trok zen lul uit zen broek en vroeg of ik nog een maagd was, ik antwoorde niet, toen penetreerde hij mij. Hij zei dat ik wat beter men best moest doen, ik probeerde hem van me af te schoppen maar dat lukte niet omdat men benen vastzaten, de andere jongen ging bij men mond zitten en zei dat ik hem moest pijpen, of anders vermoorde hij mij, ik deed men mond open en zuigde hem heel hard, ik wou gewoon niet dood. Hij wreef over men borsten terwijl de andere me zonder condoom penetreerde, het begon pijn te doen. Na een tijdje kwam hij in me klaar en zei dat het iemand anders zijn beurt was, ik was nog steeds de ene jongen aan het pijpen. Hij kwam ook klaar, heel veel in mijn mond, ik wou het uitspugen maar hij hield men mond dicht en zorgde ervoor dat ik het inslikte, ik begon heel hard te huilen.

Een andere jongen kwam naar me en zei. Vind je het nu al erg? We zijn nog maar net begonnen!!! Hij zei dat ik mijn mond open moest doen, wat ik natuurlijk deed, hij zei dat ik hem helemaal erin moest steken of hij me anders ging vermoorden. Ik deed mijn mond open en met veel moeite stak ik hem erin, een andere jongen begon me hard te neuken, ik bewoog niet mee. Hij zei, harder teef, harder. Ik begon nog meer te wenen. De 2 die me vasthielden begonnen luid te lachen. Een van hen tikkelde mijn voeten zodat ik wat begon te bewegen. De ene in mijn mond kwam weer klaar en weer moest ik het inslikken, ik dacht dat ik ging overgeven. Ook de andere kwam klaar, het zaad begon gewoon uit mijn kutje te lopen. Weer wisselden ze om. Ik dacht niet dat ze het een tweede keer konden doen, duidelijk wel. Deze keer deed het nog meer zeer, de eerste die ik moest zuigen begon men kutje hard te neuken, en zei dat ik de beste was totdusver, ik begreep dat ze did dus al meer hadden gedaan. Ik was nog steeds aan het wenen. Hij begon steeds sneller en sneller te neuken, het deed zo veel pijn. De andere die ik moest pijpen begon in mijn mond te bewegen, ik stikte bijna.

Weer kwam hij klaar en weer moest ik alles slikken. De andere kwam niet klaar, en na 5 minuten begon hij te vloeken. 1 van hen zei dat hij eruit lag, het was gewoon een wedstrijd dus. Ik vroeg het aan hen, nog steeds aan het huilend. Ze begonnen te lachen en zeiden ja, maar morgen niet, toen kwamen er nog een paar. Ik moest dus nog blijven. Ik begon heel hard te huilen. ɴn van hen sloeg me op mijn borst, dat deed zeer. Toen wisselden ze weer om. Hij pakte me stevig vast en deed me heel veel zeer. Ik moest ook weer een van hen pijpen, ook hij begon te bewegen, en zei dat ik mijn tong moest gebruiken, ik wilde niet, toen begon hij zijn lul dieper in mijn keel te steken en zei dat ik mijn tong moest gebruiken, dat deed ik dus maar, ik begon over zijn eikel te draaien, en de jongen begon te kreunen, ik was aan het wenen. Hij kwam klaar, en weer moest ik alles slikken. De andere kwam niet klaar, en lag er ook uit. Ik was heel moe, maar de jongens deden voort, er waren er nog 2 zogezegd over, een moest ik pijpen, de andere pakte me in mijn kutje. Hij begon sneller en harder te bewegen, ik kon het niet meer aan, degene die ik moest pijpen stelde ik zogezegd teleur, ik was zo moe, had pijn en kon niet meer bewegen, niemand kwam klaar. Iedereen lachtte, het was ,volgens hen, gelijk spel. Ze zeiden dat de opwarming gedaan was en dat morgen het echte werk begon.

Ze zeiden dat ik eerst in bad moest gaan, want ze konden toch niet neuken met een meisje vol met zaad op haar lichaam, een van hen ging met me mee naar de badkamer, ik was te moe en had te veel pijn om tegen te vechten, hij ging mee naar binnen deed de kraan aan, en liet het bad halfvol lopen, hij plaatste me in bad, kroop er zelf ook in en zei dat ik me op zijn lul moest zetten, ik wou niet, maar hij trok aan men haar tot ik erop zat. Hij hield men armen stevig vast en zei dat ik me moest wassen, hij deed shampoo in men haar terwijl hij kreunde. Hij draaide zich naar boven zodat ik vanonder zat en me kon wassen. Toen droogde hij zichzelf en mij af terwijl hij nog steeds in mij zat en kwam nog eens klaar, het zaad liep over men benen op de grond. Hij duwde me in de slaapkamer waar er een ranzig bed lag met kettingen, hij bond me vast. En gaf me een tongzoen, dat was er te veel aan en ik gaf over, hij lachte en ging weg, ik viel in slaap. Dit was dag 1, wil je nog meer lezen over dag 2 en 3 geef dan veel sterren aan dit verhaal. Dit is me echt overkomen, ik vond het verschrikkelijk maar heb ermee kunnen leven, daarom typ ik dit verhaal.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners