Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Groepsverkrachting deel 2 - 18974 keer gelezen
Lees: "Groepsverkrachting deel 1" om te snappen wat er hier voor is gebeurt.

Het was al middag toen ik wakker werd en een van de jongens me eten kwam brengen. Ik zag duidelijk zijn gezicht, Hij was nog redelijk knap ook, ach ja. Het was niet te vreten, toen zei hij dat ze over de eieren gemasturbeerd hadden en ik spuugde alles uit, hij zei dat binnen 3 uur het echt begon, ik begon te huilen, misschien liet hij me vrij. Niet dus. 3 uur later kwamen ze weer binnen, ik telde er nu 5 in de plaats van 4, 饮 van hen zei dat ik inderdaad niet slecht was. Dat was dus de nieuwe. Een andere zei dat dit helemaal anders was als gisteren, ik begon te snikken. Een van hen deed de kettingen los en ik dacht dat ze het zelfde gingen doen als gisteren, maar in de plaats daar van plaatsten ze gewoon nieuwe kettingen, mijn voeten werden alletwee op de matras stevig vastgebonden, en iets uit elkaar gezet zodat je duidelijk mijn kutje en mijn poepgat kon zien, mijn twee handen waren nog wel vrij, ik snapte niet wat er ging gebeuren. De grootste begon te lachen en zei dat het tijd was, hij pakte een mes en zei dat als ik niet meewerkte hij me ging vermoorden, ik begon enorm hard te huilen. De jongens begonnen te lachen. De nieuweling deed zen broek uit en ik zag zijn lul, een enorme lul, ik had echt schrik. Nu gebeurde er iets vreemd, een van hen ging tussen mijn 2 benen liggen en zei dat ik iets moest bukken, anders kon hij er niet in, ik ging met men kutje naar zen lul, terwijl ik van een ander mijn handen moest vrijhouden ik zat in een zeer ongemakkelijke positie, een andere zei dat ze mijn conditie gingen testen, toen kwam de nieuweling achter me zitten, ik begon bang te worden. Hij zei dat hij me anaal ging pakken. Dat wou ik niet, ik had dat al eens gedaan maar het deed te veel pijn. Ik begon nog harder te huilen, ik was al zo moe van de eerste dag. 2 andere gingen voor me staan en begonnen te grijnzen, ze begonnen mijn borsten te kussen en zeiden dat ik hun lullen moest vaspakken, de 5de ging voor de bedrand rechtstaan en zei dat ik hem moest pijpen, ik snapte wat er ging gebeuren, ze gingen me allemaal tegelijkertijd neuken.

Één van hen zei: Dit gaat pijn doen. Klaar? 3,2...1 af, ik voelde ineens een enorme pijn in mijn achterwerk, ik wist niet wat er gebeurde, de 2 zeiden, ruk ons af hoer, de 5de zei, kom sletje, zuig!!! En dat deed ik, ik voelde men poepgat verscheuren, en terwijl ik in men kutje werd geneukt, anaal werd gepakt, iemand moest pijpen en 2 moesten afrukken, begon ik zeer hard te huilen, het deed zo een pijn. De nieuweling deed me het meeste pijn en zei dat ze dit minstens 10 minuten moesten volhouden, en dat deden ze, na 5 minuten begonnen ze het tempo iets op te drijven, het deed nog meer pijn, en na 9 minuten kwamen de eerste klaar, degenen die ik afgerukt hadden waren het eerste klaar, hun zaad spoot op mijn borsten en gezicht, degene die ik had gepijpt was al eens klaargekomen maar kwam nu nog eens klaar, ik moest het inslikken.

Degene die mijn kutje neukte bewoog sneller en sneller, oh dat deed zeer, hij vroeg hoe ik het vond, ik zei niks. Hij kwam klaar en al zijn zaad stroomde over zijn lul. Ook de nieuweling, kwam klaar, alles spoot uit mijn poepgat, en hij zei dat hij dat heel leuk vondt. Ze veegden hun lullen schoon aan mijn borsten. De kleinste zei dat ze binnen 1 uur terug kwamen. en dat ik mocht uitrusten. Ik viel doodmoe neer op het bed dat vol met sperma lag. Ikzelf was ook vol met sperma bedekt. Na 1 uur kwamen ze terug zoals ze hadden beloofd. Ik begon weer te huilen.

Ze plaatsten me in een andere positie, deze keer zeiden ze dat ze me niet allemaal tegelijkertijd gingen neuken. Een van hen gooide me op de grond en bond een touw rond men handen.Toen plaatste hij de lus van het touw aan een haak en bond men voeten stevig aan de grond en redelijk ver uit elkaar. Ze hadden al meer meisjes verkracht. Ik kon onmogelijk bewegen. De grootste begon de regels uit te leggen. 1 van voor, 1 van achter, wie het eerste kwam was gewonnen. De nieuweling en de kleinste mochten beginnen. Ik wou me verzetten maar ik kon me niet bewegen.

De nieuweling stond achter me. En ze begonnen. Ineens weer een pijnstoot. Ze gingen enorm snel, ze vonden het zeer leuk. Ik niet. Sneller, sneller en sneller waren hun stoten. Plotseling kwam de nieuweling klaar. Al zijn zaad liep over zijn benen. Hij begon te juichen en stootten nog een keer. Het was de beurt aan 2 andere. Ook zij deden me enorm veel pijn. Het was al avond en ze verlieten mij, ze gingen uiteten en bonden me weer vast, ik viel direct in slaap.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners