Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Groepsverkrachting deel 3 - 14509 keer gelezen
Hoi, dit is me echt overkomen, lees 1 en 2 om dit te begrijpen.

Het was al ochtend, ik was helemaal uitgeslapen. De klootzakken ook al. Ze gaven me eten maar ik at het niet op. Ze keken weer allemaal naar mij. Ik verborg me achter mijn deken, 1 van hen zei: We hebben het allemaal al wel gezien hoor, een andere zei: en geneukt, ze begonnen vettig te lachen. Na ongeveer 2 uur maakte een van hen me los, hij wou me beet pakken maar ik trapte hem, hij liet me los en ik wou direct naar de deur rennen, maar de nieuwe pakte me beet, bracht me naar het kamertje en gooide me op bed. "Jij gaat nergens heen" zei hij, "niet tot ik je nog eens goed opvrij". De jongen die ik had getrapt zei: "Ik pak haar eerst".

Ik dacht verdomme, ze gingen me toch vrij laten, dat zei ik dan ook. "Natuurlijk" zei een van hen, maar eerst nog wat plezier. Hij kwam naar me toe, ging op het bed liggen deed zijn broek uit en zei tegen zijn vrienden dat ze even weg moesten. Dat deden ze dan ook. Hij zei tegen mij dat ik moest zeggen dat hij sexy was, ik zei niets, hij pakte me beet en stopte zijn lul in mijn ond. "ZUIGEN": zei hij.

Ik deed het, ik ou af en toe eens adem halen maar hij hield mijn hoofd tegen. Hij kreunde, oh ja, heerlijk, gebruik je tong. Toen liet hij mijn hoofd los, hij was nog niet klaargekomen. Ik haalde adem, en hij ging voor me staan. "Vind je me nu sexy?": vroeg hij. Ik zie niets. Weer pakte hij mij beet en deed mijn handen achter mijn hoofd, hij hield me vast met 1 hand. "Je hebt wel lekkere tieten": zei hij. Hij lekte even, en toen penetreerde hij mij, zijn stoten waren krachtig en begonnen pijn te doen.

Ik begon te wenen. Na een paar minuten was hij nog steeds niet klaargekomen, hij draaide mij om en pakte me anaal. Hij kreunde, ik huilde, na een paar minuten kwam hij klaar. Hij ging moe van me af en hij riep zijn makkers binnen. "Hehe, dat duurde lang; Was ze goed?" vroeg een van hen. "Valt wel mee." zei hij. Toen kwam de rest op me af, ze pakten me beet en neukten me harder dan ooit, ik moest zuigen, anaal pakken, vanvoor pakken en aftrekken. Ik was weer aan het wenen.

Ze waren aan het lachen. Mijn poep deed het meeste pijn. "NEUK HAAR": riep een van hen. Ze kwamen allemaal klaar, ik voelde me vies en viel flauw, ik werd wakker en zag dat ze me aan het neuken waren, in een busje, we reden ergens naartoe. We stapten uit en ik werd uit de auto gesleurd, ze bonden me naakt vast aan een boom.
Gingen op een rijtje staan en pakten me daar aan die boom. Ik viel weer flauw en toen ik wakker werd waren ze weg. Ik was nu weer vrij!!!!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners