Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Haar verlangen 1 - 11145 keer gelezen
Dit verhaal is waar gebeurd zo een 2 tal maanden geleden, de namen en de locaties heb ik gewijzigd.


Ik was getuige op een op een trouwfeest van een van mijn goede vrienden, hij was zoals ik begin de 40 en de bruid is 25 jaar. Zei had een vriendin van haar die ook getuige was. Daar deze personen in het buitenland wonen was het trouwfeest in een hotel in Londen en daar had ik ook een kamer voor te overnachten (alle 2 tal nachten).

Ik zat bij het avondfeest samen met de vrouwelijke getuige (Lynn)aan de tafel van de trouwers, (zei was getrouwd maar haar man was voor het werk in het buitenland, hetgeen veel voorvalt blijkbaar en hij kon er niet bijzijn). Ikzelf ook een begin 40-ger en zij en prille twintiger 24 om correct te zijn.

Tijdens het feest werd er zoals alle trouwfeesten goed gegeten, gedanst, gedronken (alhoewel ikzelf nooit alcohol drink) en me toch goed amuseer. En het goed kan vinden met mijn collega getuige. Tijdens het diner had ik reeds een goede verstandhouding met haar, we konden over van alles en nog wat praten. Totdat ik per ongelijk een kaars omver stootte en een beetje kaartvet op haar bovenarm terecht kwam, ik bood natuurlijk mijn excuses aan maar in een vlaag van opwinding (denk ik) zei ze ik kan daar tegen heb dat graag (ik enkel had dit gehoord).

Nu dat liet ik me geen twee keer zeggen en de gesprekken nadien gingen voornamelijk nog over haar verlangens en seksuele voorkeuren. Nu ik zei reeds dat ze getrouwd was maar ze vertrouwde me toe dat ze heel gelukkig was met haar man maar enkel de seks niet goed zit. Toch niet spannend en niet hard genoeg.

De conversatie ging zo voort in stukjes en brokjes omdat er ook gedanst moest worden. En na 3 uur was het feest gedaan (dit wisten we op voorhand regels hotel en zo afgesproken). De meesten personen waren al gaan slapen voor diegene die de dag erna terug moesten naar België en de anderen waren (de lokale personen) waren het nachtleven gaan opzoeken.

Nu ik ga nooit vroeg slapen en Lynn was ook nog niet van plan te gaan slapen, maar uitgaan hier was moeilijk want om 3 pm nog iets goed te vinden is moeilijk. Dus spraken we af om op mijn kamer nog iets te nuttigen en wat verder te praten.

Na zo een 30 min gepraat te hebben over van alles en nog wat kwam ze terug dat ze bij haar man gelukkig was maar de sex was , ze wou hardere sex, en van dat kaarsvet zei ze kan je dit voor u houden. Ik antwoordde natuurlijk en wat versta je onder ruigere seks. Antwoord, beledigingen, vernedering, slaan op kant, anaal wil ze proberen enz, en de kaarsvet natuurlijk.

Ik opende mijn laptop en we keken naar wat SM filmpjes en je zag duidelijk aan haar dat ze er van opgewonden werd. Na een aantal filmpjes bekeken te hebben. Keek ik haar recht in de ogen en begon haar te kussen, haar borsten aan te raken en dit zonder dat ze zich wegtrok. Dit was mijn signaal om verder te gaan. Deze avond hebben we de voor haar iets hardere seks gehad, slaan op kont, anaal vingeren maar meer niet.

Rond 5 uur zijn we gaan slapen, zei in haar kamer ik in de mijne.


De volgende dag was ik zo rond 13 uur beneden (eens goed uitgeslapen) en daar zat ze dan in de lobby van het hotel. Ze valt op want het is een zeer mooie vrouw. We groeten elkaar en ik zeg dat ik eerst liever iets ga eten (een kleinigheid). Ze vraagt of ze mee kan want ze heeft nog niemand van de trouwfeest gezien (al de mensen die hier gebleven zijn zo een tiental). Tijdens de snack vertelde ze mij dat ze genoten had gisteren en dat ze wel iets verder wil gaan maar niet echt durft omdat ze getrouwd is. Maar ik vertrouwde haar toe dat als ze haar verlangens wilde doen uitkomen ze bijna wel verplicht was omdat haar man niet scoorde bij haar in bed.

Na een uurtje of twee wou ik nog even de stad in om wat te bezichtigen. Zei wou vooral naar de shops gaan. Dus ieder zijn weg dus.

Na ongeveer een uurtje te hebben rondgelopen in de stad kreeg ik een berichtje binnen met foto (ze had twee grote kaarsen gekocht) met een vermelding “misschien deze avond”. Ik antwoordde droogweg en bijna gebiedende wijs “zoek ook glijmiddel en latex handschoenen”, waarop ik het antwoord kreeg “ja Meneer”. In ons gesprek had ze mij nog een aantal van haar fantasieën verteld

Bij terugkomst in het hotel zat ze in de bar met nog enkele gasten van op de trouwfeest en er is besloten om samen het avondmaal te nuttigen in het restaurant van het hotel, wat voor mij goed was. Ze kwam naast mij zitten en fluisterde in mijn oor deze nacht uitproberen hetgeen ik gekocht heb. Ik antwoordde ok op 1 voorwaarde dat je je volledig aan mij overgeeft. Deal zei ze.

Na het eten en dessert nog wat drinken en om niet op te vallen had ik haar gezegd dat ze vroeger naar boven moet gaan en zeggen dat ze een beetje hoofdpijn heeft. Ik zou meegaan omdat ik een pijnstiller heb. Zo gezegd zo gedaan, wij naar boven en hetgeen zei niet wist dat ik 2 sleutels heb van mijn kamer (ben er een reserve gaan bij vragen op de receptie, die dame lachte eens heimelijk).
Boven op mijn kamer vroeg ik haar nog eens (omdat ze nog niks gewoon is) dat ze zich volledig aan mij gaat onderwerpen, en nog steeds het antwoord “ja”.

Dus ga nu maar je video camera halen beval ik haar, terug op mijn kamer, had ik een verrassing voor haar (een laxeermiddel). Dit had ze nog nooit gebruikt en bekeek mij zeer eigenaardig (maar ze had gezegd onderwerpen dus). Uitkleden en handen op het kastje in de kamer en billen uit elkaar met je handen. Het laxeermiddel ingespoten in haar anus wat direct een reactie op gang bracht. Ik liet haar naar het toilet gaan en verteld haar dat ze nog zo een uurtje last van zal hebben. En legde haar ook uit als ze niet meer naar het toilet moet, ze gewassen, geschoren op haar knieën moet zitten in het midden van de kamer een blinddoek aandoen die ik had klaargelegd camera voor haar zetten en filmen met haar handen in de nek. Voordat ze klaar ging zitten mij een sms sturen dat ze klaar zat.


Zo een 1,5 uur later kreeg ik een sms “ik zit klaar Meneer”. Ik heb zeker nog zo een 20 minuten blijven praten beneden met de andere gasten en dan ben ik naar de kamer gegaan.

Ik opende de deur en ja daar zat ze op de knieën – handen in haar nek en blinddoek aan en camera recht over haar op de stoel te filmen. Ik naam de camera en stopte deze sloot die aan op de laptop en ik bekeek de beelden (of ze toch de ganse tijd daar zo zat of enkel als ik aan de deur stond, kwestie van vertrouwen in het sletje nietwaar). En ja zet zat daar zo reeds 20 minuten af en toe eens bewegen maar goed.


De kaarsen stond ook op het kastje, latex handschoenen en glijmiddel ook. De kaarsen hadden al goed hun werk gedaan er was reeds een mooi hoeveelheid kaarsvet gesmolten in de buik van de kaars.


Ik bukte mij en wreef over haar mooi glad geschoren kutje, zo vochtig reeds van opwinding wat er nog zou komen en tepels recht vooruit. Dus ze is niet veel gewoon zoals verwacht.

Ik liep om haar heen en plaatste mij in de zetel van mij suite en beval haar naar mij te kruipen nog steeds met de blinddoek aan. Bij mij toegekomen weer op haar knieën voor mij beval ik haar de blinddoek uit te doen. Zo een minuut zonder iets te zeggen en enkel te kijken naar haar en haar ogen te laten wennen aan het licht, vroeg ik haar of het nog steeds ok was. “Ja Meneer, ik zal uw sletje zijn”. Ze is blijkbaar een vlugge leerling.

Ik zei haar om haar om te draaien en mij haar kont mooi te presenteren d.m.v. met haar beide handen haar bilspleet open te trekken. Nu had ik een mooi zicht op haar maagdelijk sterretje. Ik liet har op het bed plaatsnemen en terug met haar kont naar achter, nam het glijmiddel van de kast, latexhandschoenen aan en smeerde voorzichtig haar anus in. Langzaam , plagend ging ik met 1 vinger lichtjes in haar gaatje, ze kreunde. Ik voelde mijn mijn andere hand aan haar kutje en deze was zo nat als het maar kon zijn en daar ook een lichte kreun.

Met mijn vinger ging ik steeds dieper in haar kontgaatje en draaide er lekker heen en weer. Toen ze zich omdraaide zag ik een lag op haar gezicht maar tevens ook een kleine beetje tranen van pijn, maar het genot overwon duidelijk.

Uit haar zicht heb ik één van de kaarsen genomen, en terwijl ik een tweede vinger in haar kontgaatje stak, heb ik kaarsvet over haar rug uitgegoten, een luide kreet van pijn waarschijnlijk en kort daarna de woorden dank u Meneer. Ik ben zo een aantal minuten beginnen doordrammen in haar kont en na deze actie kon ik er gemakkelijk 4 inkrijgen.

Ik ben ermee gestopt en heb dan zonder aarzelen mijn lul in haar kont geramd en door geneukt totdat ik klaar kwam, na het klaarkomen heb ik een glas uit de minibar genomen en mijn sperma hiermee opgevangen in het glas en haar gepresenteerd op te drinken. In het begin een aarzeling, maar ik keek haar recht in de ogen ze herhaald dit nog eens en met enige vorm van schaamte dronk ze dit gewillig op. Ik heb haar die avond nog gebruikt als een lust slet en haar in al haar gaten geneukt en gespoten, vernederd en dan zijn we gaan slapen.

De volgend morgen is ze wakker geworden naarst mij met de woorden, “dank u Meneer voor de heerlijk avond gisteren”.

Na het verlaten van het hotel heb ik haar niet meer gezien maar wel af en toe berichten gestuurd en daarin vroeg ze om nog verder te gaan. Hetgeen ik dan ook gedaan heb.

Maar dit vertel ik u in een ander verhaal zeer binnenkortIndien dit verhaal je raakt of ook eens de ervaring wilt meemaken of een andere fantasie hebt mail me gerust dakonbe@gmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners