Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hardlopen - 7966 keer gelezen
Na mijn avontuur in het zwembad bleef het een tijdje rustig, totdat ik weer een mailtje van mijn meester kreeg. Hij droeg me op om hem op een woensdagmiddag om 17 uur tijdens een hardlooprondje in het Twiske te ontmoeten. Daar is een apart naturistenstrandje waar hij me op zou wachten. Wat we gingen doen bleef een verrassing, maar we zouden weer een stap verder gaan, zo schreef hij.

Gelukkig was het die dag al redelijk lenteweer. Ik besloot om een korte broek en een shirt met lange mouwen te dragen. De broek was echt strak, van een hardloopmerk dat zich richt op compressiekleding. Ik besloot om er niets onder te dragen. Alleen al het aankleden was spannend. Ik wist niet wat er ging gebeuren, dus voor de zekerheid had ik me goed geschoren, en had ik ook mijn kontje schoongemaakt.

Ik besloot om bij het grote parkeerterrein te parkeren en begon te rennen. Ik heb een prima conditie, dus na een klein half uur had ik er zo'n 6 km opzitten en kwam ik aan bij het Baaijegatstrand, zoals het heet. Het was rustig onderweg, alleen wat fietsers die door het natuurgebied naar huis fietsten.

Via een kort paadje kwam ik aan bij het strandje. Een klein huisje en wat bosjes, en een paar mannen die wandelden. Ik wist dat hier wel eens spannende ontmoetingen plaatsvinden, maar ik was er nog nooit geweest. Een beetje trillend van opwinding kwam ik aan bij het stenen huisje. Daar zag ik mijn meester al staan. Ik liep rustig naar hem toe, veegde wat zweet van mijn gezicht en groette hem. Hij knikte: "goed dat je er bent".

Hij droeg me op om mijn handen in mijn nek te lekken en een rondje te draaien. Zo had hij een goed zicht op me. Hij streelde mijn billen, borst en voelde even over mijn kruis. Terwijl ik me ronddraaide zag ik dat twee andere mannen ons opmerkten. Ze kwamen wat dichterbij. De meester knikte ze toe en gebaarde dat ze mochten kijken.De meester beval me mijn broek te laten zakken. Hij zat strak en ik stroopte hem naar beneden en ontblootte mijn billen en liet bij pik en ballen zien. Meester hield mijn pik omhoog en voelde mijn ballen, kneep er wat in en kneep vervolgens in mijn pik. Hij wel vrij snel stijver. Toen moest ik me omdraaien en helemaal uitkleden, op mijn schoenen na. Hij streelde mijn billen en streek met zijn hand door mijn bilspleet. Met een vinger voelde hij mijn gaatje. Ik rilde van opwinding.

"Waar kom je voor slaafje?", vroeg hij. "Straf me", was het enige wat ik kon zeggen. "Goed, buk je en leun tegen het muurtje". En dat deed ik. Meester begon me te spanken. Eerst met de hand, om me goed op te warmen. Oef, dat had hij vaker gedaan, het was best pijnlijk. Vervolgens trok hij zijn dikke leren riem uit zijn broek, vouwde hem dubbel en gaf me er van langs. Hij sloeg veel harder dan de eerste keer en ik moest op mijn kiezen bijten van de pijn. De klappen hadden ook de lust van de twee omstanders gewekt, want ik zag uit een ooghoek dat ze hun pik uit hun broek hadden gepakt en zich begonnen af te trekken.

Ook de meester zag dat. Na een paar minuten stopte hij en wreef nog een keer over mijn billen. Tevreden bekeek hij het resultaat: goed rood en met striemen van de riem. Hij gebood me te knielen en maakte zijn broek open. Gulzig nam ik zijn pik in mijn mond en begon hem te pijpen. Toen zijn pik keihard was trok hij hem er uit en ging achter me staan. Ik schrok me een hoedje. Ik hoorde dat hij een condoom omdeed en spuug in mijn bilspleet smeerde. Even later voelde ik zijn harde pik tegen mijn gaatje drukken. Hij pakte mijn heupen beet en drukte zijn pik langzaam maar zeker in mijn kontje. Ik probeerde me te ontspannen, dat zou het makkelijkst gaan had ik eens gelezen. Toen zijn pik er helemaal inzat begon hij me langzaam te neuken. Ondertussen keek ik recht in de ogen van de twee andere mannen, die zich aftrokken bij het geile beeld van een naakte jongen die voor het eerst buiten geneukt werd door een half geklede man.

Na een tijdje begon meester hard te kreunen. Hij trok zich terug uit mijn kont en ging voor me staan. Ik deed het condoom af en ging weer pijpen. Direct kwam hij klaar en zijn lading zaad spoot in mijn mond. Ik slikte het door en likte zijn pik schoon. Toen deed hij zijn broek weer dicht en aaide me over mij hoofd. Trots was hij, zo zei hij, ik had me goed gehouden.

Maar het was nog niet voorbij. Hij wenkte de beide mannen en zei: "bewijs je nog maar eens", en wees de linker aan. Een man van een jaar of 55 met een vriendelijk gezicht en een mooie grote pik. Ik begon te pijpen en de man nam het ritme over en maakte korte neukbewegingen. Vrij snel kwam hij klaar. Ik slikte weer alles door en bewoog me naar de andere man, een jongere sportieve man. Zijn pik was keihard en wel 20cm. Ik likte en zoog alsof mijn leven er van af hing. Ik voelde zijn pik kloppen en vlak voordat hij klaarkwam trok hij zijn pik terug, gaf nog een paar rukken en spoot wel vijf stralen zaad in mijn gezicht. Een deel kon ik oplikken, maar de rest wreef hij uit over mijn wangen en mond.

Pas toen mocht ik zelf aan de gang. Ik pakte mijn pik die halfstijf was en begon me af te trekken, ten overstaande van de drie mannen. Heel lang duurde het niet voordat ik mijn zaad in het gras spoot.

De meester bedankte de beide heren en zei dat ik me weer aan moest kleden. Dat deed ik, ik liep rustig het paadje weer af. Ik veegde het sperma van de derde man van mijn gezicht en enigszins gefatsoeneerd rende ik weer terug naar de parkeerplaats. Hopelijk tot een volgend avontuur!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners