Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Heropvoeding - 14147 keer gelezen
Al van vrij jong was ik onhandelbaar, zeker nadat mijn vader ons verlaten had.
Ik ging uit, dronk en rookte en nam het ook met de zeden niet nauw, ik had soms meerdere vriendjes op één avond.

Thuis ging het natuurlijk ook niet best en met mijn moeder had ik meermaals ruzie die er dan op uit liep dat ik weer de stad introk.
In de zomer toen ik net 18 was vertelde moeder me dat we op verlof gingen naar Spanje. Ik verheugde me al op de stranden, de disco’s en het bruisende nachtleven aan de costa’s.
Ik gedroeg me dan ook behoorlijk netjes tijdens de reis.

Toen we na 2 dagen rijden dan eindelijk in de bergen de Spaanse bodem bereikt hadden was hoopte ik kort daarna de zee en de stranden te zien. Niets bleek echter minder waar. Niet ver na de grens stopte moeder bij een oud vervallen klooster en vertelde dat we daar even iets moesten afgeven.

Een jonge sportieve man opende de poort op ons aanbellen en nodigde ons uit om binnen te komen. Nog maar net binnen grepen 2 sterke kerels me vast en plaatsten me in een kooi in de hoek van het vertrek, terwijl mijn moeder plaats nam aan het bureel met de jonge man.
Zij vulden een stel papieren in en nadien zei moeder enkel nog “ als ik je kom halen zal je wel getemd zijn”.

Het leven in de instelling was streng, binnen liepen we steeds naakt rond en buiten droegen we in de zomer een oranje bikini en in de winter een oranje overall. Het minste vergrijp tegen de regels werd streng bestraft.
De opvoeders in de ogen kijken, niet direct orders uitvoeren, lachen.. bijna alles was strafbaar. Straffen werden steeds de zaterdag uitgevoerd op de binnenplaats van het klooster en in aanwezigheid van iedereen.
Normale vergrijpen werden bestraft met 10 tot 50 zweepslagen
Iets grotere met 10 tot 50 slagen met het Spaans rietje.
Grote vergrijpen bestonden uit een 250 slagen met de single tail zweep en eveneens 100 stokslagen. Daarna liet men je tentoongesteld staan gedurende de ganse dag en nacht. De zondag begon dan je wederopvoeding met als eerste het met de tong reinigen van de toiletten. Ik kan het weten want ikzelf onderging dit 2 maal na een poging tot ontsnappen.
Seks was ons ten strengste verboden, ook masturbatie. Wie toch betrapt werd onderging eerst een klassieke straf en werd dan vastgebonden op een bed waarna iedereen je moest gebruiken hetzij al likkend, met de hand of met een dildo. Daarna was je kut zo opgezwollen en pijnlijk dat je wekenlang geen lust had in seks.

Na 2 jaar was mijn heropvoeding voltooid, een totale gehoorzaamheid en onderworpenheid was nu een deel van mijn leven. Al vlug na mijn thuiskomst kwam er op een jongeman mij het hof maken en dit met de toelating van mijn moeder Ik moest hem wel mijn verleden vertellen en hoe ik nu her-opgevoed was. Hij leerde ook snel alle straf methodes en zo ben ik nu de eigendom van een strenge meester die me elke zomer terug meeneemt naar het kamp om er 2 weken extra lessen te krijgen zo dat ik nooit nog ongehoorzaam zal zijn aan hem die ik MEESTER noem.

Subje

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners