Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het Koppel 1 - 20826 keer gelezen
Marcus zat met zijn hoofd en handen in het schandblok vast , en hij voelde overal pijn . Hoe was hij hier terecht gekomen !? Wel gisterenavond had hij in de pub Linda leren kennen ,waaaaaw wat een moordgriet is dat !!En toen ze een gezellig gesprek hadden ,vertelde zij dat ze dominant was in het leven ,en dat ze alleen interesse had als ze iemand kon domineren, Marcus dacht niet na ,en zag dat helemaal zitten om eens gedomineerd te worden .Als ze hem vroeg of hij ervaring had, zei hij neen. Ze had hem bekeken en grijnzend gezegd dat hij het beter kon vergeten ,maar hij had bijna luid gebruld dat hij alles aankon ,ze had hem eens peinzend bekeken en hem gevraagd ,alles ??? tuurlijk had hij gezegd ,ze had nog even getwijfeld en vroeg hem ok maar alleen als jij mij als je meesteres beziet en alles doet wat ik je vraag de moment dat je niet meer akkoord gaat zeg je ROOD en dan stopt alles . ok had hij gezegd .
En vanaf dan was het snel gegaan ,ze waren naar haar thuis gegaan en nadat hij zich had gedoucht had ze hem op de knien gedwongen en hem geblinddoekt mee genomen naar een sm kamer die vol stond met verschillende toestellen . Onder meer deze schandblok waar hij nu in vaststond.Maar hiervoor was hij met zijn armen omhoog vastgebonden geweest en had ze hem met verschillende zwepen en zweepjes over heel zijn lichaam systematisch beginnen te bewerken tot hij luid gillend om genade had gesmeekt.
Nu zat hij dus met zijn hoofd en handen vast ,en zij draaide rond hem .Met haar fijne vingers en scherpe nagels was ze zijn lichaam aant verkennen zonder hem pijn te doen ,hij voelde zich goed zo ,eindelijk wat hij ervan hoopte .Ze begon zachtjes zijn ballen te kneden en met haar nagels heel lichtjes over zijn schacht te spelen ,zodat hij bijna ontplofte .Maar dit voelde ze aankomen en ze stopte dan ook direct en liet hem even afkoelen terwijl zij iets achter zijn rug aant doen was ,plots werden zijn voeten vast genomen en met haken ver uit elkaar vastgezet . Net toen hij zich ging afvragen waar dit nu weer goed voor was ,werd hij weer geblinddoekt en direkt daarna voelde hij haar vingers weer over zijn lichaam gaan .
Alleen nu voelde hij meerdere handen ,wat was er aan de hand !! ??
Toen hij zijn mond open deed om te vragen wat er aan de hand was werd er vlug een dikke bal in zijn mond geduwd en met riempjes vast gezet .De handen gingen steeds intiemer over zijn lichaam ,over zijn tepels,ballen,penis en nu ook door zijn bilnaad ,hij begon serieus te mompelen want dat was iets wat hij niet kende ,en hij was daar wel wat bang voor.Maar de handen trokken zich er niets van aan en gingen steeds intenser te werk tot hij bijna ging klaarkomen en dan plots waren de handen weg . buiten die vinger in zijn bilnaad die bleef ronddartelen ,en plotseling voelde hij iets nat erbij ,en de vinger werd nog intenser en vochtiger en plotseling voelde hij de vinger zich een weg zoeken binnen zijn anus ,hij zuchtte ,deels angst deels genot ,maar pijn deed het niet want het voelde heerlijk als de vinger rustig zijn anus aant verkennen was en ondertussen waren de ander handen ook weer over zijn lichaam aant dartelen !!
Oooooohhh ik ga ontploffen !!! dacht hij, maar plots waren alle handen en vingers weer weg .Ook de vinger in zijn anus. Alles voelde nu dof en leeg aan ,hij wou zo graag heerlijk klaar komen ,maar hij kon zich geen vin bewegen ,en er was niks dat bewoog ,dit duurde zeker een half uur ,zodat alle gevoel weer wegzakte. Hij verslapte zowaar .
Plots werden zijn penis en balzak hardhandig vastgepakt en ergens in gestoken . Iets daarna gingen de vingers weer aan het werk ! zijn penis begon te groeien ! auauw ,verrek dat deed pijn zijn penis kon niet ver groeien want hij zat ergens compleet geblokkeerd en wat erger was waar hij tegen zat voelde hij allemaal naaldjes prikken in zijn eikel en zijn schacht !! ooooh god dat deed verschrikkelijk pijn zijn penis wou groeien maar kon niet en prikken dat het deed .de vingers verdwenen weer !! hij verschrompelde direct en ergens was hij blij daarmee .
Zo zei ze in zijn oor ,je hebt het gemerkt ,ik ben de baas en je wordt pas stijf als ik dat wil en niet eerder !! doe je dat wel zal het pijn doen ,heb je dat begrepen ? hij knikte met zijn hoofd en mompelde wat !! Zijn billen werden van elkaar getrokken en er begon iets te duwen tegen zijn aars ,marcus begon te grommen en hij probeerde te roepen ,zover dat ging met die balgag in zijn mond ,plots ging zijn anus open en er schoot iets naar binnen .Marcus gilde de longen uit zijn lijf !! maar dat ding bleef onverbiddelijk doorduwen tranen liepen uit zijn ogen van de pijn ,wat was dit !?? dit had hij nog nooit meegemaakt hij werd gewoon verkracht !! zo gauw hij contact voelde tegen zijn billen wist hij dat dat ding er helemaal inzat ! het werd er direct terug uit getrokken heel even voelde hij zich opgelucht ,maar dat was maar van heel korte duur ,want dat ding vlamde alweer terug zijn anus binnen en begon in een ongelooflijk tempo in en uit te stoten. God dit deed pijn ,hield dat nu nooit op ,opeens werd de gag uit zijn mond getrokken ,ze pakte zijn haar vast en wrong een rubberen kunstlul in zijn mond en brulde en nu heerlijk zuigen hij kon niks anders doen ,maar wie was nu in zijn kont aant rammen ?
Ineens werd dat ding uit zijn kont getrokken en tegelijk werd die rubberen lul ook uit zijn mond getrokken en direct vervangen door een echte lul die rook naar anus en nu in zijn mond begon te pompen tot zijn mond vol met sperma werd geschoten .dit was de eerste keer dat hij dit proefde en het smaakte naar niks bijzonder en wat zoutachtig ,maar het voelde wel geil !!en daarom begon zijn lul terug te groeien ,maar dat was buiten de naalden gerekend !! auuuw schreeuwde hij !! en zijn luletje schrompelde terug ineen !!
Zo zei ze ,nu heb je kennis gemaakt met mijn man, Vital ! wij delen altijd alles? ook jou !! ik hoop dat je ervan genoten hebt tot hiertoe want we zijn maar pas begonnen.Het is nu pas zaterdag avond en wij gaan jou lekker hier houden tot morgen avond en dan mag jij beschikken !! maar tot dan zal jij ons speeltje zijn !! of wil je hier en nu stoppen ? neen mompelde hij ,ik wil hiermee doorgaan want ik vind dit raar genoeg leuk en geil !! mooi zei zij dan maken we je nu los en mag je in dat leuke kooitje daar ,en ze wees naar een ijzeren getraliede kooi met maten van ongeveer 1m kubus
Als hij in dat kooitje zat werd dat met een katrol omhoog getrokken zo kon hij min of meer recht zitten met zijn benen door de gaten naar beneden bungelend . wij gaan nu vlug iets drinken zei de man ,mits jij flink bent geweest brengen we voor jou misschien ook iets mee ,en weg waren ze .
Marcus bekeek nu voor het eerst het kooitje waar zijn pik en ballen in zaten ,het was een metalen kooitje dat mooi rond zijn pik en ballen zat en nu kon hij merken dat zo gauw hij stijf werd dat alles begon te pressen tegen al die kleine naaldjes die er aan de binnenkant van zaten . Hij kon het ook niet verwijderen want er zat een slotje aan ,shit dat was pech want hij voelde zich heel opgelaten en als hij vrij was geweest zou hij met veel plezier zichzelf beholpen hebben ,maar dat zat er nu niet in ,hij kon niet anders doen dan geduldig wachten .Ze hadden gezegd dat ze vlug gingen terug zijn ,maar dat vlug, was niet zo vlug als hij wenste ,zijn geduld werd op de proef gezet .
Na een dik uurtje kwamen Vital en Linda terug binnen en lieten hem wat water drinken ,zo ben je al een beetje bekomen? vroeg Linda . Marcus knikte maar ja, alhoewel hij wel heel ongemakkelijk zat in die getraliede kooi .Vital draaide de kooi int rond ,wat perfect ging omdat die maar aan n ketting hing .en toen werden marcus zijn ballen gegrepen en naar onder getrokken er werd een gewicht aan het kooitje van zijn ballen gehangen ,wat verrekte pijn deed en waardoor hij nog minder kon bewegen in zijn ijzeren kooi er werd nu een paaltje onder zijn kooi gezet met een redelijk grote dildo op en ze lieten zijn kooi zakken zodat die dildo zonder genade zijn kont in gedreven werd . oooh god dat deed weer pijn ,want deze dildo was nog groter dan de pik van Vital , zo gauw de dildo er helemaal in zat begon hij te trillen ,dit was weer een totaal nieuwe sensatie voor Marcus . er werden nu ook klemmetjes op zijn tepels gezet en daar werden ook gewichtjes aan gehangen . Zo zij vital ,ik denk dat jij je nu heel lekker kan amuseren !! we zullen je zo een uurtje laten genieten ok ? en dan zien we wel of we nog iets leuks voor jou kunnen bedenken !! voor Linda en Vital terug buiten gingen zette ze nog het motortje op die ervoor zorgde dat de dildo in en uit marcus zijn kont schoof !
Marcus wist niet waar hij het had ,gewicht aan zijn ballen ,klemmen met gewicht aan zijn tepels ,een trillende dildo die in en uit zijn kont schoof ,hij kon zich niet bewegen en zijn meesters waren verdwenen en hoe langer het duurde hoe meer hij opgewonden geraakte ,zijn lul wou groeien maar dat ging niet door de naaldjes in het peniskooitje .Stilletjes aan dacht hij dat hij gek ging worden ,maar niets stopte en niemand kwam terug, shit wat voor gevoelens gaf dit !!
Na een uurtje kwam het koppel terug binnen ,en bekeken marcus en zagen dat die met een heel rood hoofd in de kooi met glazige ogen voor zich uit kijken . Nou jij zit daar wel heel heerlijk te genieten zei Linda . Als we dat hadden geweten hadden we wel wat anders uitgevonden ,grijnsden ze ! Zijn handen werden los gemaakt ,want die hadden ze vast gemaakt achter zijn rug . Zo nu mag jij zelf de gewichtjes van je tepelklemmen doen ,en ook dat gewicht van je ballen mag eraf !! Dit was voor Marcus een opluchting ,alleen dat gewicht aan zijn ballen daar kon hij moeilijk aan ,en dat was geknoei om dat eraf te krijgen en toen dat dan uit zijn handen glipte en op de grond viel brulde Vital dat hij dat duur zou betalen !!
Er werden 2 draadjes aan de dildo in zijn kont vast gemaakt die aan een kastje zaten . En dan begon de pijn voor Marcus, want er werd nu elektriciteit door zijn kont gejaagd ,door de schok schoot hij omhoog en de dildo glipte uit zijn kontje ,zozo zij Linda jij bent hier wel veel puntjes aant verzamelen maar hier wordt dat bestraft , en niet beloond !! Hij werd terug op de dildo gezet en nu werd er een touw rond zijn middel vast gemaakt zodat hij niet meer omhoog kon ,en dan werd de dildo zo diep als mogelijk in zijn kont geduwd en zijn handen werden aan de tralies van zijn kooi vast gemaakt . Nu kon hij langs geen kanten nog bewegen . De klemmen van zijn tepels werden vervangen door andere klemmen met tandjes die beten wat in zijn tepels maar niet te hard ,dus dat viel wel mee . maar er zaten ook draadjes aan !!?? dan werden er ook draadjes aan zijn peniskoker bevestigd .Er werd een bed in zijn zicht geschoven ,en Linda en Vital gingen daar lekker op zitten .
Voilla zei linda ,wij gaan hier nu lekker ook eens genieten op dit bed en jij mag eens kijken hoe wij ons lekker kunnen amuseren ! Elke keer dat jij durft een stijve krijgen zal je pikkie tegen de naaldjes komen die dan weer een contact geven aan dit kastje ,en dat kastje zal dan afwisselend elektriciteit sturen naar je kont of naar je tepels .Dus ik raad je aan om niet teveel te genieten van ons liefdesspel !!
Linda begon rustig Vital te kussen ,en al kussend kleedde ze hem uit ,waarna ook vital heel erotisch Linda streelde en tegelijk haar uitkleden !! Vital likte nu lekker haar klit en Linda zuchtte en draaide zich om om tegelijk Vital een pijpbeurt te kunnen geven. Maar voor Marcus was dit al teveel hij schreeuwde het uit want zijn pik drukte nu constant tegen die verrekte naaldjes ,en de stroomstoten schoten afwisselend door zijn kont en zijn tepels ,waar nu die tandjes bij elke stroomstoot erger in zijn tepels beten .De tranen schoten uit zijn ogen want dit deed verschrikkelijk pijn !!Maar Linda nog Vital trokken zich hier ook maar iets van aan want die waren nu heerlijk aant neuken ,en hoorden amper het geschreeuw van Marcus ,en als ze het al hoorden werden ze er nog meer door opgehitst en gingen ze nog heviger tekeer .
Nadat ze beiden heerlijk waren klaar gekomen hadden ze weer aandacht voor Marcus . En die hing in zijn kooi met grote ogen zonder veel te zien ,dus zetten ze alles af en haalden ze de klemmen van zijn tepels en de dildo uit zijn kont . Marcus zakte nu ineen ,zijn pijp was volledig uit . Ze haalden hem uit zijn kooi en legden hem in het bed waar ze juist de liefde hadden bedreven ,zo zei Vital die zullen we nu maar een nachtje laten rusten zeker ? Yep zei Linda als we morgen nog wat pret willen hebben moeten we hem nu laten rusten . En ze lieten Marcus liggen op het bed en gingen samen naar boven ,nadat ze hadden gecontroleerd of het kooitje rond zijn penis en ballen nog goed vastzat ,want dat lieten ze mooi zitten .
De volgende morgen werd Marcus wakker ,had hij dit gedroomd ? hij keek naar beneden en zag het kooitje rond zijn lul,neen dus !! hij zette zich recht en op dat moment ging de deur open .Zo,zei Linda !! goed geslapen ? kom maar eens mee met mij !! hij volgde haar naar een andere kamer waar een heerlijk ontbijt klaar stond ,en nadat hij zijn innerlijke goed had gevuld mocht hij naar de badkamer om zich te wassen en naar het toilet te gaan .Daarna werd hij terug gebracht naar de sm kamer waar het bed verdwenen was . In de plaats stond er een liggend kruis waar hij op werd vastgemaakt met zijn armen en benen ver uit elkaar ,ze maakten hem heel stevig vast met extra touwen rond borst ,buik en dijen . zodat hij geen vin meer kon bewegen . Het kruis stond op een soort van standaard die heel het kruis van hoogte kon verstellen ,ze lieten het kruis nu zakken tot juist boven de grond .
Zo zei Linda ,nu wordt het tijd dat jij je eens nuttig voor ons gaat maken ,en op die manier een beloning kan verdienen !! Ze ging boven zijn gezicht staan met haar blote kutje ,en vitaal liet het kruis stijgen tot Marcus met zijn lippen juist Linda haar kutje beroerde ! Nu wil ik dat je me heerlijk klaar likt zei Linda ! Waat Marcus dan ook heel bereidwillig deed ,het probleem was wel dat het hem niet onberoerd liet ,maar zo gauw zijn pik begon te groeien voelde hij die verrekte naalden weer ,en dat deed hem geen deugd . Maar ondanks zijn ellende zette hij door en na een tijdje begon Linda al langer hoe meer te zuchten ,tot ze met een kreet al haar sappen in zijn gezicht spoot !! ze stapte van zijn gezicht en zette zich opzij om eens te bekomen . Mooi zei Vital dat verdient een beloning ,en hij haalde het kooitje van Marcus zijn lul ,die als hij zou kunnen van blijdschap zou recht gesprongen zijn !! Nu was het de beurt aan Vital ,hij ging ook boven Marcus staan en duwde zijn lul ook in zijn mond . Vital was niet klein geschapen zon 23cm ,en hij was behoorlijk zijn best aant doen om die helemaal in Marcus zijn mond te proppen ,terwijl die was aant vechten om niet te braken en of stikken voelde hij tevens iets lekker nat over zijn lul gaan ,en van het schrikken zette hij zijn keel hlemaal open en de lul van Vital schoof er helemaal in . Linda was dus heerlijk aan de lul van marcus aant zuigen ,en mits die al een heel weekend aant koken was begon het direkt te borrelen in zijn buik .Maar weer stopte ze op tijd ,en zij hem doodleuk dat hij eerst toestemming moest vragen voor hij klaarkwam ,anders zou hij wensen om niet geboren te zijn !! Ondertussen was Vital heerlijk zijn lul in en uit Marcus zijn keel aant pompen ,tot hij op spuiten stond ,en juist toen hij ging spuiten vlamde hij zijn lul diep in Marcus zijn keel .Marcus wist niet waar hij het had want het sperma liep in dikke golven zijn keel in ,en geleidelijk werd de lul uit zijn keel geschoven en begonnen de golven te minderen .
Toen Vital wat bekomen was hielp hij Linda om de lul van Marcus te verwennen ,maar juist zo dat hij wel stijf bleef maar niet zou ontploffen !! plotseling pakte vital een buis en plaatste die over de lul van marcus . Er zaten darmpjes op die buis ,die constant de lucht aanzoog en loste en in de buis zat er nog een systeem dat trilde ,men kon het vergelijken met een koe die gemolken werd ,en het duurde niet lang of Marcus schreeuwde het uit dat hij wilde klaarkomen !!! Ok zei Linda tel van 20 af tot 0 en vraag het nog eens ,en niet te snel want anders mag je sowieso opnieuw beginnen . Zo gauw Marcus op 0 was vroeg hij weer om klaar te mogen komen ,ga maar lekker je gang zei Linda
Marcus dacht dat hij ging sterven zo intens was het klaarkomen ,hij bleef maar spuiten er leek echt geen einde aan te komen ,maar uiteindelijk stierven de golven uit ,en hij voelde zich hl opgelucht . Maar dan besefte hij wat er gaande was ,want dat toestel bleef lustig verder werken en zijn lul werd terug stijf en nog geen 5min. Later spoot hij alweer ,alleen was het gevoel niet meer zo overweldigend als de eerste keer ,maar deugd deed het nog wel .
Toen zetten ze de buis af ,en Marcus voelde zich opgelucht en volledig bevredigd . Ze hielpen hem van het kruis af en hielpen hem recht omdat hij nog wat onvast op zijn benen stond .
Zo zei Linda ,ik hoop dat je ervan genoten hebt ? je kan je nu rustig gaan douchen en daarna hebben we nog een lekkere maaltijd voor jou ,en daarna kan je gaan .
Na de maaltijd toen Marcus afscheid nam van Linda en Vital zei hij dat hij nog nooit zo goed had genoten !! en of ze het zagen zitten om dit nog eens dunnetjes over te doen ? Tuurlijk zeiden ze maar alles op zijn tijd !! we laten nog wel iets weten !! doei !!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners