Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het Masochistje - 11279 keer gelezen
Ze belde aan de deur en ik deed open en zag haar staan. Ze had een verlegen houding en vroeg of ze even met mij kon praten nadat ze mijn naam geverifieerd had. Ik liet haar binnen en in nam haar jas aan. Ik heb iets over jou horen vertellen zij ze. Jij doet aan SM is het niet? Ietwat verbaast beaamde ik haar verhaal. Nou zei ze ik ben wel geïnteresseerd, ik fantaseer er al lang over en ik wil me graag onderwerpen. Nou zei ik welke voorkeuren heb je dan?

Het bleek al snel dat ze wel van wanten wist alleen had het haar aan moed ontbroken om zaken ook in de praktijk te brengen. Tenslotte ga je niet binnen je vrienden en kennissenkring vertellen dat je pijn en vernedering lekker vindt. Waarom kom je bij mij vroeg ik, Nou ik hoorde hoe enkele meiden vertelde hoe en op welke wijze jij daar mee omgaat en sprak mij wel aan en ik vond je er wel erg aantrekkelijk uit zien. Nadat zij mij vertelde wat ze wilde viel me haar figuur pas een beetje op. Behalve haar enorme tieten had ze een lekker kontje en mooie lange benen. Ze was 24 jaar dus niet zo’n groentje.
Ik vind pijn lekker omdat ik niet bij mijn kont kan vind ik het heerlijk aan mijn tieten en kut.
Als je er mee verder wilt heb ik een aantal eisen waar je op voorhand aan moet voldoen. Ondergoed is in dit huis verboden behalve in het halletje. Zodra je van buiten naar binnengaat trek je snel je slip uit. En met snel bedoel ik ook snel. Nadat je dat gedaan hebt zorg je dat je eerst je tieten uit de bloes hebt hangen de trui omhoog, je jas open ook al heb je de armen vol met boodschappen zodra ik de deur open doe trek je snel en hard je tieten te voorschijn en vervolgt je weg. Broeken zijn uit den boze je mag alleen rokjes dragen. Als je met mij meegaat zijn slechts korte rokjes toegestaan. Ben je alleen dan mag je iets langere rokjes aan maar nooit over de knie. Alleen plakkousen zijn toegestaan en worden altijd gedragen behalve als ik dat zeg.

Het is jou voorrecht mij te mogen pijpen. Dus jou basishouding heeft tot doel mij geil te maken en leeg te mogen zuigen. Soms moet je er om zeuren maar meestal moet je het verdienen. Verdienen doe je door al mijn regeltjes te volgen, volledig onderdanig te zijn en als laatste maar belangrijkste door jou pijn jou trouw en eventueel liefde of adoratie te tonen. Dus hoe meer pijn hoe groter de band. Mijn genot komt uit mijn pik en jou genot is de pijn en vernedering. Een goed onderhouden en zuiver kaalgeschoren kut en oksels zijn een absoluut vereiste. Elke haartje dat ik daar tegenkom trek ik er langzaam uit heb je dat tot dusver begrepen?

Ja Meester dat is ook precies wat ik wil. Op moment dat jij bij mij in de buurt ben heb je aan deze regels te houden. Nadat je binnen bent weet je wat je aan moet doen zo niet kom je naar de kamer spreid je benen en ga iets door de knieën en pak je tussen duim en wijsvinger je kutlippen vast en trekt ze ver open. Je gaat met je geopende kut zo staan dat ik je recht in je kut kan kijken. Dus je draait gewoon met me mee. Je blijft alleen op dezelfde plaats staan. Deze houding is je grondhouding als je geen opdrachten hebt ga je naast me staan en trek jij je kut ver open. Ik zou maar gaan oefenen want je krijgt eerder pijnlijk vingers dan pijnlijke kutlippen.
Je mag niet zonder mijn toestemming jezelf klaar vingeren, of op welke wijze aan je kut zitten die niet met hygiëne te maken hebben. Wel moet je elke handeling weten te vertellen. Ook telefonische orders dien je direct op te volgen je weet tenslotte niet waar ik zit of wat ik doe. Alles begrepen kut. Ja meester. In het begin zal alles heel strak zijn en zal je moeten wennen aan dingen die je niet leuk vind maar dat komt echt wel.
Jou kut noemen we gleuf, snee, spleet, pishol of een kut. Jou tieten zijn mijn stressballen, ballonnen, ballen, prammen, trekballen, uiers of tieten. En jou noem ik gewoon kut.

Ik wil dat je alle handelingen snel fanatiek en met opperste lust doet telkens weer er weer.
Als ik je kut wil zien dan knip ik met mijn vingers en wijs wat ik zien wil. Het kan ook betekenen dat je mij mag pijpen.
Heb je dat begrepen? Ja Meester.

Zo ga voor mij staan met je armen over je rug en druk je tieten naar voren. Nu buig je naar voren zodat ik je tieten kan grijpen. Ruw kneep en trok ik aan haar tieten zonder acht te slaan op haar pijnlijke gelaatsuitdrukkingen. Dit noemen we melken en tenminste een paar keer per dag bied je zonder dat ik daarom vraag op deze wijze je tieten aan om gemolken te worden. Dat doe je door naar mij toe te lopen en te zeggen dat; “het melktijd is” en “dat je hard of zeer hard gemolken moet worden” om je eraan te herinneren dat je gewoon mijn pijn koe bent. Ja meester.
Haal die prammen te voorschijn. Hetzelfde doe je ook door die tieten aan te bieden omdat ze verder uit getrokken moeten worden maar dan wel hard. Dat doen we dan met speciale trekklemmen die je tepels goed uittrekken. Ondertussen stond ze topless voorovergebogen met haar enorme uiers hangend voor mijn neus. Ja wat moet je, vroeg ik!
Het is tijd mij hard te melken meester. Omdat ik die koe gelijk hard wilde aanpakken bond ik haar armen op de rug en bevestigde ik deze met een touw aan een haak in het plafond zodat ze niet verder naar voren kon buigen als ik die kut hard aan de tieten trok. Ik liep naar de keuken en haalde een dun koord, klemmen met een ketting en lange houten lepel op.
Ik ging onder haar zitten en zag twee wat geil uitgezakte dikke tieten. Zo om je wat te laten wennen zal ik je eerst zachtjes masseren. Natuurlijk bedoelde ik dat ik alleen hard met mijn handen zou kneden en trekken. Ik greep die twee uiers en trok hard naar beneden zodat ik kon zien hoe lang haar tieten lang waren. Een kleine kreet herinnerde mij eraan haar een knevel in de bek te doen. Zo ik zal even die bek snoeren van je want die hoeft alleen maar gebruikt te worden als ik je in jou bek pis of als je mij leeg mag zuigen. Sorry meester. Ik stopte haar een knevel met dildo in de mond en snoerde het goed aan. Ook trok ik haar rokje en slip uit en spande haar benen wijd uiteen. Nu ging ik er lekker voor zitten en begon haar hard te melken. Ik trok met twee handen aan haar tiet en kneep hard in haar stijf geworden tepels. Ik pakte haar tepels trok er hard aan en sloeg de twee memmen hard tegen elkaar zodat het lekker kletste. Ondertussen hoorden ik haar kreunen en greep haar hard in haar gleuf die ondertussen goed nat was.
Nu bond ik haar uiers tot twee mooie strakke ballonnen. Ik plaatste twee klemmen op haar tepels en begon me te amuseren door stevig in die tieten te knijpen en afwisselend aan de klemmen te trekken. Na een poosje waren kregen die ballen ietwat een blauwe kleur die ik niet zo mooi vond. Ik pakte de houten lepel en sloeg echt hard op die tieten om ze wat kleur te laten krijgen. Het was mij niet ontgaan dat de nodige tranen over haar wangen biggelden maar gezien het feit dat haar snee glom van kutvocht moest het voor haar ook een prettige ervaring zijn. Nadat haar tieten weer wat kleur gekregen hadden plaatste ik twee kettingen aan haar klemmen en bond die vast aan een van de poten van de bank. Ik spande deze zo goed aan dat haar tieten tot een maximum waren uitgetrokken. Ik pakte een spiegel die ik recht voor haar zette zodat ik als ik achter haar stond die mooie uitgetrokken en afgebonden tieten kon zien.
Ik ging achter haar staan veegde haar vocht over haar kont en stopte mijn stijve lul hard in haar rectum. Wat tot gevolg had dat zij met een felle ruk haar tieten nog meer martelde. Haar pijnlijke gelaatsuitdrukking die ik via de spiegel kon zien waren een zeer prettige ervaring. Tijdens het neuken in haar reet pakte ik de houten lepel en sloeg op haar rechter tiet die telkens wiebelde en haar tepel tot het maximum uittrok. Net voordat ik klaar kwam. Haalde ik de klemmen van haar tepels en ontdeed haar van haar knevel. Nu leegzuigen kut en ik stak mijn stront lul diep in haar bek waarna zij met tranen doorlopen ogen mijn lul een lekker orgasme bezorgde. Nadat ze mijn lul leeg en schoongezogen had maakte ik haar armen los. Ga liggen hoer met je benen uit elkaar en trek je gleuf open. Ik zal je elke vorm van eigenwaarde ontnemen heb je dat begrepen kut? Ja meester.
Na een tijdje met een ver open getrokken kut te hebben gelegen beval ik haar op te staan. Kom hier en zuig mijn pis. Inmiddels haalde ik het koord van haar tieten waardoor het bloed weer kon stromen en de echte pijn begon. Tijdens dat ik haar bek vol piste kneedde ik hard haar tieten. Ik beval haar maar gelijk mijn pik weer stijf te zuigen. Nadat deze weer stijf was trok ik haar aan de haren van mijn pik weg en beval haar de houten lepel te pakken. Ga voor mij staan en ik wil dat jij jezelf op je kut gaat slaan. Voor elke keer dat ik niets hoor steek ik een lange naald diep in je tieten. Ik wil zien en horen dat jij jezelf een rooie kut slaat. Heb je dat begrepen? Ja meester. Wijdbeens stond ze voor mij en sloeg zichzelf hard op haar kut. Keer op keer op keer. Ook nu liepen de tranen over haar gezicht wat ik best geil vond.
Ik stond op bond haar handen opnieuw op haar rug en duwde haar op de tafel. Een rood openstaande gleuf nodigde mij uit om mijn pik erin te stoppen. Tijdens het neuken pakte ik een voor een de naalden die diep in haar uiers stak. Nadat ik de laatste van de vijftig erin gestoken had greep ik haar tieten en kneedde en kneedde tot ik klaar kwam op haar pijnlijke kreten. Hierna had ze rust verdiend en praten we over onze andere fanatsieen die we later zouden gaan verwezelijken. Zij was wat je mag noemen een rasechte masochist.

GentleDomCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners