Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het begin - 9537 keer gelezen
We kende elkaar nauwelijks een maand of we waren al met bondage bezig…
Tijdens onze eerste keren hadden we al handboeien gebruikt, ik had ze liggen, en zij wilde het eens proberen, dus waarom niet , je kan beter spijt hebben van dingen die je hebt gedaan dan spijt hebben van dingen nooit hebt gedaan.

Nu was het zondag,we waren alleen thuis, we kwamen eerst de hond nog even uitlaten, hadden buiten wat gespeeld met de hond, het was schitterend weer voor deze tijd van het jaar.
Nadat we een even waren bezig geweest met de hond gingen we samen douchen, hadden we al een paar keer gedaan, maar het bleef toch leuk om elkaar te wassen onder de douche… toen we gedaan hadden en zij haar terug wilde aankleden vertelde ik haar dat ze dat beter niet kon doen, want ik had nog een verrassing voor haar in petto. Ze had al een vermoeden denk ik, want we hadden het er al eens over gehad, dat ik haar eens in de boeien zou leggen…
Ik verduisterde mijn kamer eerst door de rolluiken naar onderen te doen, ze glimlachte al, waardoor ik wist dat ze niet zou nee zeggen over wat er ging komen. Ik opende mijn meubel kluis en haalde de lederen boeien en riemen eruit, ze zaten nog in een zakje, en gooide het zakje op het bed en zei, “open maar”. Toen ze zag wat erin zat kon ik de spanning op haar gezicht zien, nu was ik zeker dat ze dit ook wel eens proberen.
Ik begon eerst met haar enkels, de boeien er rond, op slot moest niet, want het zijn boeien die ze in een psychiatrische instelling gebruiken, eenmaal vast je ze vast klikt kan je ze niet meer openen zonder sleutel. Toen haar polsen, hier had ik lang op gewacht, ze ging zelf al gespreid op het bed liggen, waarna ik de afsluitbare riemen door de polsboeien stak en zo vastmaakte aan de bed spijlen. Eerst alle 4 losje, dan begon ik ze een voor een aan te spannen, nu was ze toch al overgeleverd aan mij en kon ze niet meer tegen wringen of ontsnappen.
Nu ze opgespannen uit volledig toegankelijk op mijn bed lag, gebruikte ik het zwarte sjaaltje dat ze die ochtend van bij haar thuis had moeten meebrengen, ze wist toen nog niet voor wat het ging dienen, nu wel dus.

Geblinddoekt, geboeid, en supergeil lag ze te wachten op wat er zou komen, ik was niet van plan voor haar alle genot te geven, een middenweg tussen zachte pijn en genot. Haar tepels priemden vooruit en kon me niet inhouden om er eerst zachtjes op te zabbelen, dan lichtjes bijten en opt einde iets harde, ze begon te kreunen wilde los, maar dit was nog maar het begin van haar machteloosheid.

Het was tijd om haar te belonen, ik wreef haar zachtjes over haar clitje en begon te vingeren met 2vingers tegelijk, nu was ik haar met mijn duim aant verwennen op haar clitje en tegelijkertijd te vingeren. Op deze manier kwam ze vrij snel klaar merkte ik, maar liet haar nog niet komen, vlak voordat ze een hoogtepunt bereikte stopte ik even en beet haar in haar onderbuik. WEG ORGASME, mijn bedoeling ;) terug tijd voor haar wat op te warmen, ik begon haar zachtjes terug te verwennen door haar op haar clitje te wrijven, steeds harder en sneller, en al snel begon ze een gestoorde ademhaling te vertonen, en zag ik dat ze weer bijna een hoogtepunt had, nu ging ik door en ze kwam schokkend klaar, ze lag mooi vastgebonden, dus kon ik rustig doorgaan met haar te verwennen, ook al begon ze te smeken dat ik zou stoppen, ik ging gewoon door. Ik zag ze vechten tegen haar boeien, maar ze maakte geen schijn van kans om hieruit te geraken, ze wilde haar benen sluiten, maar kreeg ze niet dicht genoeg om te doen stoppen, ze werd echt gek! Na een 10min haar te laten afzien, gaf ik haar een kusje en vroeg of ze iets wilde drinken. Ik liet haar vastgebonden liggen en ging wat drinken halen, koud water, wat later nog van pas zou kunnen komen. Eerst deed ik haar blinddoek af en liet haar drinken, kzou niet willen dat ze iets tekort kwam tijdens deze moment, ze zou geen afschuw mogen krijgen van bondage, integendeel, ze zou het nu moeten leren dat bondage een fijne en aangename manier is om iemand te verwennen in plaats van een martel ding… tot nu toe is me dit ook goed gelukt en kan ze er nog steeds van genieten. Maar dus nadat ze wat had gedronken legde ik het deken over haar zodat ze even kon rusten en terug opwarmen, voor het eerst meteen 2u vastgebonden liggen is niet niks in 1houding…

Mail voor deel 2 naar thabonda@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners