Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het contract 1 - 25763 keer gelezen
Ik ben een jongeman van 35 en dit gebeurde toen ik net 30 was. Al jaren had ik er van gedroomd om eens een Meesteres te bezoeken. Ik had geen idee of dat mij zou bevallen maar na een paar jaar advertenties lezen in boekjes en op internet besloot ik de stap te nemen. Zo kwam ik in contact met Meesteres Els. Na enige tijd heen en weer gemaild te hebben nodigde ze mij uit voor een keuring. Ik was helemaal in de wolken en vroeg verder niet eens hoe oud ze was of hoe ze er eigenlijk uit zag. Ook vergat ik te vragen wat voor Meesteres ze was. Kortom ik ging er onvoorbereid heen.

Na nog enige twijfel belde ik aan , en de deur werd open gedaan door knappe vrouw van een jaar of 25. Ze gebood me haar te volgen naar een kleine ruimte aan de linkerkant van de gang. Daar vertelde ze me dat ik me daar uit moest kleden en dan wachten tot ik geroepen zou worden.

Na een tijdje gewacht te hebben werd ik inderdaad geroepen , en weer moest ik haar volgen. Nu naar een kamer waar buiten haar nog een dame was. Deze dame schatte ik op ongeveer 40 jaar zodat het door me hoofd schoot dat zei de Meesteres wel zou zijn. Ze zat achter een buro en gebood me voor het buro te gaan staan. De knappe vrouw die mij binnen had gelaten verdween op haar hurken onder het buro en aan de reactie van de Meesteres kon ik wel opmaken wat ze daar aan het doen was. Ik moest ondertussen de nodige rek en strek oefingen uitvoeren om te kijken of ik wel in conditie was. Ze vertelde dat ik er wel mee door kon en schoof een papier naar me toe wat ik even moest tekenen. Dat was een soort contract zodat het nog echter en spannender zou zijn. Ik wilde het net gaan lezen toen de vrouw onder het buro opeens zachtjes in me eikel beet. Ze begon me daarna zachtjes te pijpen en strelen. Ondertussen was de Meesteres aan het aandringen dat ik even moest tekenen omdat ze niet de hele dag de tijd had. En dat ze anders de volgende kandidaat wel zou oproepen. De vrouw onder het buro begon steeds sneller te pijpen en strelen en ik stond op het punt om klaar te komen.

KOMT ER NOG WAT VAN zei de Meesters.

Zodat ik zonder het verder te lezen snel mijn handtekening onder het contract zette. Deze handtekening zou mijn leven veranderen. Want dit was wat ik getekend had:

Dit is een overeenkomst tussen Meesteres Els R..... geboren 1951 te Haarlem ,

en slaaf Marius S... geboren 1970 te Amsterdam .

Deze overeenkomst omschrijft de gedragsregels en verplichtingen van Marius S... .Dit is geldig met onmiddellijke ingang en voor de duur van 12 maanden .

Het uiteindelijke doel van deze overeenkomst is om mij te laten leren wat het betekent om het volledige en onvoorwaardelijk bezit van mijn Meesteres te zijn

Ik zal volledig pijn en lust slaaf zijn en als zodanig behandeld worden naar de zin van mijn Meesteres.

Mijn hele doen en laten is er op gericht om mijn Meesteres te behagen .

Ik heb geen mogelijkheid om voortijdig de overeenkomst af te breken.

De regels en verplichtingen zijn allemaal onvoorwaardelijk.

Elke overtreding van de regels zal door mijn Meesteres zwaar worden bestraft, op een door mijn Meesteres nader te bepalen manier.

Bepalingen:

Ik ben gerechtigd om de normale omgangsvormen en gedragingen te onderhouden. Totdat mijn Meesteres bepaald dat ik slaaf ben voor een door haar te bepalen periode. Ze is niet verplicht de duur van deze periode vooraf te bepalen of mede te delen. Ik spreek dan mijn Meesteres altijd aan met 'Meesteres'. Mijn Meesteres is eigenaar van mijn lichaam. Als Zij bepaalt dat ik mijn lichaam moet laten zien aan anderen dan voer ik dat direct uit. Ik draag er zorg voor dat mijn lichaam de gehele dag gemakkelijk toegankelijk is voor mijn Meesteres. De volledige overgave duurt 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Ik zal me met hart en ziel volledig overgeven aan mijn Meesteres . En zonder terughouding alles doen om Haar te behagen. Ik ben verplicht om élke marteling foltering of vernedering te ondergaan . En ik ben niet gerechtigd om ook maar iets te weigeren of te doen stoppen . Mijn Meesteres is gerechtigd mijn lichaam (sexueel) te (laten) misbruiken . Op een door haar te bepalen manier en door wie waar of hoe . Mijn Meesteres is gerechtigd mij te straffen zónder opgave. Ik ben niet gerechtigd het gelijk van mijn Meesteres in twijfel te trekken. Mijn Meesteres kan mij op élke (openbare) plaats (publiekelijk), (laten) martelen (laten)vernederen of (sexueel)(laten) misbruiken. Mijn Meesteres is gerechtigd om mij in élke willekeurige bondage te houden. Ik ben verplicht om ontlasting te eten en urine te drinken van elke persoon . De hoeveelheid en frequentie wordt door de Meesteres bepaald of door de personen aan wie ik ben verhuurd of uitgeleend.

Mijn Meesteres is gerechtigd om mij op te dragen naakt te zijn . Of om mij élk object, kledingstuk of apparaat te laten dragen voor een door haar te bepalen tijd of periode. Mijn Meesteres is gerechtigd om mij te verhuren of uit te lenen aan derden . Dit aan zowel mannelijke als vrouwelijke personen ,voor BV escort, foto,film of elke andere activiteit. Ik zal mij dan 100% en volledig overgeven aan de wensen van die derden. De eventuele (financiële) opbrengsten komen volledig ten gunste van mijn Meesteres. Deze overeenkomst is opgesteld en ondertekent bij leven . En in goede geestelijke gezondheid verkerende en in volledige vrijwilligheid van boven genoemde personen.

Deze overeenkomst is bindend voor de slaaf en is alleen op te zeggen door de Meesteres.

Meesteres Els R....

Plaats:Haarlem

Datum:03-01-2000 Handtekening:

Slaaf: Marius S...

Plaats:Haarlem

Datum:03-01-2000 Handtekening:

Toen deze tekst goed tot me doordrong brak het zweet me uit en wilde me er vanaf maken met een grapje. Maar zo makkelijk zou het niet gaan werd me wel even duidelijk gemaakt. De hele keuring en het tekenen van het contract waren ook nog eens gefilmd.

Ze gebood me naar huis te gaan waar ik spoedig een copie van de film en het contract zou krijgen. Verder moest ik maar afwachten.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners