Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het contract 3 - 12946 keer gelezen
Die bewuste zaterdag stond ik dus om 10 voor 9 als bij me meesteres op de stoep . Wel wat vroeg maar doodsbang om te laat te komen . Om 2 minuten voor 9 belde ik aan en de vrouw die vorige keer onder het buro had gezeten deed open . Ze gebood me haar te volgen naar het zelfde vertrek als de vorige keer en me daar weer geheel uit te kleden . Vervolgens moest ik weer wachten tot ik geroepen zou worden . Wat ook meteen gebeurde nadat ik me uitgekleed had . Mijn Meesteres zat weer achter het buro en gebaarde dat ik dichter bij moest komen . Ondertussen wuifde ze de slavin weg zodat ik alleen met haar overbleef in de kamer . Ik begon ondertussen een stijve te krijgen terwijl ik wel begreep dat dat niet de bedoeling was . Ze gaf me er dan ook prompt een tik met een soort rietje wat op haar buro lag .
Slaaf ik heb een speciale opdracht voor jou dit weekend . Als je het er goed vanaf brengt zullen we de foto's en film die we van je hebben niet verspreiden . Jij word dit weekend uitgeleend aan een dame die jou hier zo op komt halen . Ik hoop dat je nog weet wat er in het contract staat zodat je geen moeilijkheden maakt . Kom eens dichterbij zodat ik je een mooi sierraad om kan doen .<

Ze deed me een leren halsband om die achter met een slotje werd vastgemaakt . Daaraan vast zat een ketting waarmee ze me aan de kachel vast zette . Ze zal zo wel komen en tot die tijd wacht je hier geduldig af .

Na ongeveer 10 minuten ging de deurbel en hoorde ik hoe de slavin opendeed . Even later ging de deur open en schrok ik me kapot . Want er kwam een vrouw met grijs haar binnen lopen die ik rond de 65 jaar schatte . Hoi mam hier is je speeltje voor het weekend zei mijn Meesters . Dat heb je heel goed voor me geregeld lieverd zei ze .

Heeft ie nog een gebruikaanwijzing of maakt het niet uit wat ik er mee doe vroeg ze . Waarop me Meesters antwoorde hij heeft voor alles getekend hoor mam .

Ze maakte me los en gaf de ketting aan haar moeder die me meteen beval haar te volgen . Ik moest in eeb dicht busje stappen en op de grond gaan zitten . Toen deed ze een kap over me hoofd en boeide me handen zodat ik niks meer kon zien of doen .Vervolgens zei ze dat ze dit weekend alleen aangesproken wilde worden met mevrouw . En als ik antwoord moest geven was dat ja mevrouw of nee mevrouw . Dit weekend had ze wat vriendinnen uitgenodigd vertelde ze me en ik was uitverkoren om de oberen en alles wat er bij kwam kijken . Dat hield in dat ik de jassen aan zou moeten nemen de hapjes moest verzorgen en zorgen dat iedereen genoeg te drinken kreeg . En de rest zou ik vanzelf wel merken .
Ik had verwacht dat ik een soort ober kostuum aan zou krijgen maar toen we aan kwamen werden alleen de boeien en de kap afgedaan . Dit is jou uniform voor dit weekend slaafje waarop ik even braakneigingen voelde op komen . Mijn gedachten gingen naar haar en haar vriendinnen toe . Als zij rond de 65 is zullen die vriendinnen dat waarschijnlijk ook zijn . En hoeveel zullen er komen en hoe zien ze er uit ? . Ik kreeg het dus spaans benauwd bij die gedachten . Je gaat toch niet twijfelen he SLAAFJE van me . Waarna ze keihard een knietje in me zak en gaf en langdurig in me penis kneep . Nee Mevrouw antwoorde ik snel .

De rest van de dag was ik bezig om het huis schoon te maken en spullen klaar zetten . Toen ik rond een uur of 5 in de middag klaar was met alles nam ze me bij de ketting en moest ik haar volgen naar de douche . Je gaat je nu douchen en als je klaar bent trek je de kleren aan die hier naast in de kamer liggen . Er ging toch een lichte zucht door me heen ( ik kreeg toch kleren aan ) .

Als ik de kleren aan had moest ik naar haar slaapkamer komen om me te showen en daarna haar helpen met aankleden . Even was ik alle zorgen kwijt toen ik onder de douche stond . Maar al gauw lmaakte ze me duidelijk dat ik op moest schieten . Snel droogde ik me af en begaf me naar de andere kamer voor me kleren . Wat daar lag geloofde ik eerst niet . Er stonden een paar damesschoenen met een hak van een paar cm . Verder lagen er een paar netkousen en een vlinderstrikje . Het zweet brak me uit maar ik probeerde het toch zo snel mogelijk aan te trekken . Ik had het net aan of ik moest al bij me Mevrouw komen .

Toen volgde de tweede schok want ze lag daar poedelnaakt op bed en nu kon je nog beter zien dat ze niet meer de jongste was . Ze was niet lelijk maar ja het was echt een rijpe vrouw met een duidelijk maat meer . Geen idee wat haar maten waren maar ze kon duidelijk niet in elke kleding winkel terecht viel me nu pas op . Ze begon te lachen en zei dat ik er erg mooi uitzag voor het feest maar dat ik eerst nog ff aan het werk moest om haar te plezieren .

En nu wilde ze lekker gelikt worden want dat was al een tijdje geleden zei ze .Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners