Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het genootschap van de volle maan 2 - 14778 keer gelezen
Een week zijn voorbij gegaan en Patricia heeft tot nu toe gedaan wat haar was gevraagd door haar vriendin. Echte wanneer ze de crŤme in haar vagina en kontje moet inbrengen vraagt ze zich soms wel af of ze hiermee wil doorgaan. Maar ze zet telkens door.
Zaterdagnamiddag belt heer vriendin Saskia of ze vanavond kan langskomen. Geen probleem.
Rond 19 uur gaat de belt, Patricia ziet door het raam de auto van haar vriendin staan, ze loopt naar de deur, maar aarzelt dan toch even. Ze is immers volledig naakt, en heeft haar naaldhakken aan. e haalt diep adem, opent de deur en laat haar vriendin binnen.
mooi, zegt Saskia, je bent naakt. Ja, zegt Patricia, dat had je me opgelegd.
De 2 vrouwen lopen naar het salon, saskia ziet dat haar vriendin al aardig op haar hakken kan lopen en geeft haar er een complimentje over.
Ga eens voor me staan, zegt saskia. Een beetje verlegen gaat patricia voor haar vriendin staan. saskia bewonderd het dikke lichaam van haar vriendin, haar huid glanst mooi en saskia steekt haar hand uit en legt het op patricia's buik om te voelen of haar huid ook vettig aanvoelt. Patricia schrikt even, ze is immers nog nooit door een vrouw aangeraakt, zeker niet door een vriendin.
Ze zetten zich in de zetel en kletsen wat. Dan vraagt saskia of patricia wil doorgaan. Zij antwoord van ja. Mooi zegt saskia dan leg ik je uit hoe het genootschap in elkaar zit.
Je hebt priesters, priesteressen, slavinnen en novices.
Momenteel zijn er 7 novices in opleiding en als je wil doorgaan wordt jij de achtste. Patricia bevestigd.

Iedere priester of priesteres heeft een aantal slavinnen, de novices worden in groep opgeleid en moeten een aantal beproevingen doorstaan. na hun opleiding worden zij geveild aan de priesters of priesteressen.
Patricia is wat onder de indruk en vraagt haat vriendin of ze priesteres of slavin is.
Saskia zegt dat ze 1 van de zes slavinnen is van priesters diana. Waarop patricia verwonderd vraagt of saskia dan eigenlijk lesbisch is.
Saskia zegt van neen, ik ben helemaal niet lesbisch, zelfs niet bi. Maar priesteres diana heeft mij gekocht, dus gehoor ik aan haar toe.
Patricia vindt dit allemaal wel heel bizar, maar is nog steeds bereid verder te gaan.
saskia vervolgt dat de priesters en priesteressen hun slavinnen zowel privť als op de bijeenkomsten seksueel domineren. De novices behoren nog aan niemand toe en worden enkel tijdens de bijeenkomsten voorbereid en opgeleid. Deze voorbereiding bestaat uit het ondergaan van seksuele proeven en pijn proeven. De proeven worden opgelegd door een raad van priesters en priesteressen en meestal uitgevoerd door de slavinnen.
Welke soort proven dan, vraagt patricia. Dat verklap ik je niet, je zal het zelf moeten zien. Ja, als je de eerst keer wordt uitgenodigd ben je gewoon toeschouwer van de opleidingssessie van de novices.
Patricia loopt nu wel echt warm en haar vriendin merkt dit ook.
Zullen we verder gaan met je initiatie: ja.
Maakt de tafel leeg en ga er op je rug op liggen, zodat ik jke poesje kan scheren, novices en slavinnen hebben geen schaamhaar, ze hebben ook geen recht op het dragen van een bh en slipje, en dragen ten allen tijden een rok, nooit een broek. Aan die regel moeten ze zich ook in het dagdagelijks leven houden.
Patricia gaat op haar rug op de koude tafel liggen en spreid haar benen. Even kijkt ze verwonderd wanneer haar vriendin haar blouse begint lost te knopen. ja, zegt saskia, slavinnen moeten tijdens sexuele handelingen steeds naakt zijn. En ze trekt haar blouse uit. Patricia ziet 2 mooi gevormde borsten, een kleine b-cup en gepiercete tepels, Saskia draagt ook een zeer nauwsluitend korset, dat haar taille zowat moet halveren.
Doet het geen pijn en kan je nog ademen, vraagt Patricia. ja, hoor, als je hem lang genoeg draagt gaat de pijn bijna volledig weg en ademen dat leer je wel.
Wanneer saskia haar rokje naar beneden doet ziet patricia dat ze inderdaad geen slipje draagt maar wel een stalen kuisheidsgordel.
Saskia verduidelijk: deze moet ik dragen van de priesters, de meeste slavinnen dragen er trouwens een. Het genootschap wil immers niet dat we bereikbaar zijn voor anderen of voor onszelf.
Verschrikkelijk zegt Patricia, en als je dan wil plassen. Dat gaat vanzelf hoor. En als je je dan wil strelen. neen, dat gaat niet.
Heb je dan geen nood om je zo nu en dan eens te strelen. ja, zo nu en dan wel eens, maar het gaat gewoonweg niet.
Dan begint de scheerbeurt. Na een tijdje is patricias poesje volledig glad.
Sta nu maar recht en buig je voorover, dan ga ik je borsten afbinden. Zij moeten het hele weekend afgebonden blijven, zodat je de druk erin goed gewaar kan worden. Patricia is nu echt supergeil en laat gewillig haar borsten afbinden, het doet verdomd veel pijn, zo hard bindt saskia ze af.
Straks neemt de pijn wel af, maar de druk gaat steeds meer opbouwen. Patricia's borsten lijken nu al te ontploffen. Ga nu maar terug op de tafel liggen, op je buik en op je borsten.Patricia weet niet wat ze hoort maar doet het gevraagd. het hout van de tafel voelt koud op haar buik, ze steunt nog op haar handen, durft eigenlijk niet te gaan liggen.
Saskia moedigd haar aan: komaan meid ga eens braaf liggen. Patricia lat zich voorzichtig zakken en komt uiteindelijk op haar borsten te liggen. ze denkt dat ze zullen barsten.
Dan hoort ze hoe haar vriendin in de badkamer het bad laat vollopen.
Na een tijdje komt saskia terug en helpt haar vriendin rechtop. Patricia's borsten zijn steenhard, tintelen en bonzen.
Dan wordt ze geblinddoekt en saskia neemt haar me naar het bad.
Ze laat patricia in het bad stappen, maar wanneer patricia's teen het water raakt trekt ze haar voet onmiddellijk terg: het water is ijskoud.
Saskia neemt patricia's been en begeleid haar in het koude water.
Patricia moet nu helemaal in ht ijskoude water gaan liggen.
Saskia doet het ligt uit en zegt dat ze haar vriendin straks wel komt halen, dan doet ze de deur toe en op slot.
Patricia ligt alleen in het ijskoude water, haar borsten beginnen verschrikkelijk pijn te doen door haar versnelde ademhaling. langzaam maar zeker kan ze haar ademhaling terug onder controle krijgen.
Na een uurtje wordt ze uit het koude water gehaald.
Gan nu maar wat slapen en probeer zo veel mogelijk op je buik te liggen, morgenavond kom ik je borsten losmaken. Saskia kust haar vriendin vol op de mond en vertrekt.

Op zondagavond komt saskia terug en inspecteert de gezwollen borsten die ondertussen volledig paars zijn gekleurd. Ze begint de windingen los te maken, wat patricia dacht een verlichting te worden is echter niet zo, haar borsten verschrikkelijk te branden door de nieuwe doorbloeding.

Saskia laat een briefje achter met het adres woor binnen 14 dagen de samenkomst zal plaatsvinden.
Je blijft jezelf voorbereiden zoals je gewoon bent, maar de dag von de samenkomst neem je best een daje vrijaf, je zal het nodig hebben na je laatste avond voorbereiding.

Eindelijk is het zover. de avond voor de samenkomst. Plots gaat de telefoon, het is saskia.
Ben je er klaar voor schatje, ja zegt patricia. mooi, wanneer je je nu voor de laatste maar inzalft, breng je gaan crŤme aan in je kutje en je kontje. Een zucht van opluchting bij patricia.
Je neemt het groene flesje dat ik bij je achterliet in de badkamer. Het is een langwerkende gel van tijgerbalsem. Je smeert die in je kutje en kontje in.
Neen, dat doe ik niet, roept patricia verschrikt. Het moet, zegt saskia, anders stopt je initiatie hier.
Met de moed der wanhoop bevestigd Patricia dat ze het zal doen.
Het is een traag werkende gel, breng hem goed in en ga in je bed liggen, na een minutje of vijf begint hij pas te werken.
Met een bang hartje brengt patricia de gel bij zichzelf in, er gebeurt niets. Ze gaat op haar bed liggen en wacht bang af. dan begint de gel te werken, het branden is verschrikkelijk, Patricia begint te kronkelen, ze begin te wenen en uiteindelijk wanneer de gel zijn maximaal effect bereikt ligt ze te spartelen en te krijsen. Na een paar uurtjes ebt de gel weg en valt ze uitgeput op de vloer. Daar blijft ze uren uitgeteld liggen. z sleept zich in bed en valt in een diepe slaap.

's Avonds meldt ze zich aan op de opgegeven locatie, het is een groot herenhuis midden in de stad. De deur gaat vanzelf open en patricia stapt naar binnen. in de hall wordt ze opgewacht door een beeldmooi meisje van een jaar of 20. Ze heeft lang zwart haar tot op haar schouders, ze draagt een lange witte rok tot bijna op de grond en heeft de borsten bloot, ook zij draagt piercings in de tepels. Ze verwelkomt patricia en en maakt zich bekend als slavin nathalie, eigendom van hoofd priester pieter. Dan moet patricia zich ontkleden, krijgt ze een lederen halsband om en wordt ze in een grote zaal geleid.
Aan het einde van de zaal ziet ze een soort tribunaal, waarachter 2 mannen en 3 vrouwen zitten. Dat is de Raad, fluistert nathalie haar in het oor.ze neemt patricia me naar de zijkant van de zaal, gaat er op haar knieŽn zitten en gebaar patrica hetzelfde te doen. Ik zal je bijstaan en uitleg geven over het verloop van de ceremonie, niets zeggen en aandachtig toekijken.
Dan komen een voor een de priesters en priesteressen met hun slavinnen toe. Dan ziet ze haar vriendin saskia op haar knieŽn plaatsnemen voor haar priesteres. Ze knipoogt even.

Dan komen een aantal vrouwen en meisje gekleed in een lang wit gewaad alleen binnen en gaat in het midden van de zaal op de knieŽn zitten. Dit zijn de novices, verduidelijk Nathalie, zij zullen zo dadelijk afgeroepen worden, waarop ze moeten rechtstaan en zich tonen aan de zaal.

Dan begint de ceremonie.

"Novice Ellen", klinkt het. Een blonde jongevrouw staat recht, ontkleed zich en draait om haar as zodat iedereen haar duidelijk kan zien.
"ellen is dertig en werd ons aangebracht doo priester willy, haar oom"
"novice erika", een ook eerder gezette vrouw staat op ontkleed zich en laat zich bekijken.
"erika is 22, en ons aangebracht door priesters julie"
"novice silke", een jong meisje staat recht kleed zich uit, en wanneer ze zich naar patricia draait ziet deze dat ze nog heel jong moet zijn, haar borstjes zijn nog niet eens in ontwikkeling.
"silke is net 16 geworden en werd ons aangebracht door priesters miriam, haar eigen moeder"
"karen en sara" ."karen en sara zijn 2 zussen van 25 en 23 en ons aangebracht door priester jan, karens echtgenoot.
"novice tinneke" wanneer deze naakte novice zich naar patricia draait ziet ze dar zijn hoogzwanger is.
"tinneke is 26, 9 maanden zwanger en ons aangebracht door slavin maaike, haar zus. Misschien hebben we nog het geluk om vanavond een bevalling mee te kunnen maken".

"Zo, de opleiding kan beginnen. Novice Ellen treed voor. Novice: we gaan je vandaag slecht 1 proef laten ondergaan, we gaan je laten dekken." De opperpriester klapt in de handen en 2 slavinnen rijden een groot tuig in de zaal. Ellen stapt er op toe, kruipt er op en gaat op haar buik liggen, haar handen en benen worden vastgebonden.
Nu brengt een slavin een echte hengst binnen. Het paard wordt tot achter Ellen geleid, Patricia wend haar hoofd af, maar nathalie dwingt haar te kijken.
Het paard bestijgt het tuig en brengt zijn paal tegen ellens kutje!!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners