Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het genootschap van de volle maan - 10725 keer gelezen
Patricia is een succesvolle zakenvrouw van 38, maar op relationeel vlak heeft ze nog niet echt veel bereikt. Haar drukke levensstijl en haar lichaamslengte van 168cm gecombineerd met haar lichaamsgewicht van 110 kg zullen hier wel iets mee te maken hebben. En dit zit haar namelijk al een hele tijd dwars. Ze zou ook op lichamelijk vlak wel eens iemand willen zijn.
Haar hartsvriendin weet van haar hunker naar lichamelijkheid en stelt haar voor haar te introduceren bij Het genootschap van de volle maan.
Patricia wil wel meer weten, maar haar vriendin wil er niet al te veel over kwijt. "het is een genootschap waar vrouw en erotiek voorop staan en dat bijeenkomt op de nachten van volle maan".Toch geen ordinaire sexclub, vraagt Patricia. Neen, daar heeft het niets mee te maken, maar voor de rest moet je ondervinden of je het ziet zitten.

Patricia is wel geïnteresseerd en vraagt haar vriendin of of ze iets kan regelen. Een week later belt haar vriendin dat ze Patricia mag introduceren.
"De volgende bijeenkomst is over 14 dagen, in tussentijd moet je jezelf wel voorbereiden. Wil je nog doorgaan?" Patricia bevestigd van ja.
"Heb je schoenen met hoge hakken?" "Neen".
"Ga er morgen dan kopen, zwarte met een hak van minstens 12 cm"
"Wanneer je vanaf nu van je werk thuis komt kleed je je onmiddellijk uit en je blijft voor de rest van de avond volledig naakt, je doet je schoenen aan en leert er op lopen."
"Vanaf 21.00h ga je je dagelijks voorbereiden op je initiatie. Je doucht je en maakt je op: lippenstift, parfum, eyeliner, oogschaduw. "

" Je smeert jezelf in met bodylotion en daarna wrijf je een dikke laag nivea-crème in, ook in je vagina en je kontgaatje". Patricia slikt even. Dan gaat haar vriendin verder "het maakt je huid glanzend en soepel en maakt ze ook beter bestand tegen de zweepslagen".
Patricia schrikt:"zweepslagen???".
"Hoeft je geen schrik van te hebben, zit er maar niet mee in, Wil je nog doorgaan?". Patricia moet er even over nadenken, maar zegt ja.
"Mooi" zegt haar vriendin. "Dan zet je een raam open zodat er koude lucht binnen kan, ga je op je knieen voor je open haard zitten, dicht genoeg zodat je de hitte goed kan voelen, blinddoek je jezelf en en leg je je handen op je hoofd. Zo blijf je zitten tot klokslag 12 uur. Dan ga je naar bed, je slaapt naakt met je schoenen aan."
" Volgend weekend kom ik eens langs om te kijken hoe je er voor staat, is dat goed. "Patricia bevestigd. "Nog dit", zegt haar vriendin" vanavond kan je nog met jezelf spelen, maar vanaf morgen wordt er niet meer gevingerd". Patricia wordt rood van schaamte aan de telefoon, en dan haakt haar vriendin de telefoon in.

Het zweet breekt Patricia uit, dit is niet niks. Ze gaat naar de badkamer, kleed zich uit en douchte zich. Dan bekijkt ze haar lichaam, ze is eigenlijk best wel mooi, alleen te zwaar. In bed vingert ze zich wel 3 orgasmes na elkaar.

's anderendaags stopt ze na het werk bij de schoenwinkel, na wat zoeken vindt ze een geschikt paar, met hakken van wel 14 cm.
Eens thuis draait ze de deur op slot en kleed ze zich uit. ze trekt haar nieuwe schoenen en probeert er op te lopen, niet zo evident, zo blijkt.
De avond gaat voort en plots schrikt ze van de klok die 9 uur slaat.
Ze loopt naar de badkamer en stelt bij zichzelf vast dat het lopen op de hoge hakken toch al aardig lukt. Ze maakt zich op zoals voorgeschreven, smeert zich in met bodylotion en daarna met crème.
Dan neemt ze een behoorlijke hoeveelheid crème op haar wijs- en middenvinger, spreid haar benen, met haar andere hand duwt ze haar schaamlippen uit elkaar. Ze neemt diep adem en ploft haar 2 vingers in haar kutje. Ze wrijft zich in en krijgt buikkrampen van de spanning en de vernedering.
Dan gaat ze op haar knieën zitten buigt voorover en stopt met een diepe zucht haar wijsvinger met crème in haar kontgaatje. Op dit moment denkt ze bij zichzelf: waar ben ik mee bezig. even daarna denkt ze van: volhouden meid.
Dan gaat ze naar de living, opent een raam en zet zich op haar knieën voor de haard. Ze blinddoekt zichzelf, legt haar handen op het hoofd en het wachten begint. De hitte van de haard brand op haar huid, maar ze weigert een beetje achteruit te gaan, terwijl de ijzige buitenlucht haar rug en benen afkoelt.
Ze zit en wacht, terwijl fantaseert ze over wat er nog allemaal zou kunnen gebeuren.
Na een tijdje stelt ze bij zichzelf vast dat ze kleddernat is in haar kut en dat het sap over haar dijen loopt.
Dan slaat de klok 12 uur, haar vuurdoop is voorbij.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners