Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het huis aan de dijk - 8243 keer gelezen
De Poolse Natalja woont al een tijdje in Nederland. Ze heeft altijd op het land gewerkt. Nu dat over is, zoekt ze wat anders. Haar man is er vandoor met een Nederlandse collega van hem. Daardoor wonen ze nu alleen nog maar voor het papierwerk samen, anders zouden ze terug moeten naar Polen. De dame, die opvalt door haar lichte ogen en haar zwarte lange haar, had in een dagblad haar oog laten vallen op een iets wat mysterieuze advertentie. Ergens tussen Fijnaart en Willemstad was een man die een hulpje nodig had. Het was een adres van een huis aan de dijk. Nieuwsgierig had ze naar de man gebeld. Hij had opgenomen en haar verteld dat ze de volgende middag langs kon komen. Hij vroeg in het gesprek wel drie keer of ze zeker wist of ze het wilde. Hij zei haar dat dit niet was zoals ze waarschijnlijk gewend was, en dat hij best heel streng was. Natalja zei dat het strenge geen probleem zou zijn, want ze zou alles proberen zo goed mogelijk te doen.
De volgende middag stond de dame, gehuld in een mooie rok en nette blouse, bij hem voor de deur. Een beetje gespannen belde ze aan. Niet veel later deed de man open. Hij gaf haar een stevige hand en zei haar te volgen. De man had een breed postuur. Hij leek zo achter in de dertig. De man wees haar een plek aan de keukentafel. Het grote huis was best donker, maar de keuken was erg licht. Uit het raam zag Natalja langs een schuur een weiland. Achter het weiland startte een maÔsveld. De man keek streng en gaf haar zonder te vragen een bak koffie. Natalja nam hem aan.
De man zei haar, terwijl hij ondertussen was gaan zitten tegenover haar, dat ze hem altijd meneer moest noemen. Anders zou hij boos worden. Hij meldde ook dat ze meer zou verdienen dan bij bijna elke andere baan waar je niks voor nodig hebt. Ze zou per week drieduizend euro krijgen, contant. Dat beviel de Poolse wel. De man zei haar dat ze dan alleen de zondag vrij zou zijn, maar niet altijd. Ook zou ze moeten doen wat hij zei. De ongeschoren man zei dat hij eerst wel eens wilde weten wat voor vlees hij in de kuip had. Natalja keek verbaasd. Kortaf zei hij toen dat ze haar rok en blouse uit moest doen. Natalja wist niet of ze het moest doen. Ze wilde het geld, dus besloot toch haar kleren uit te doen. Ze was blij dat ze fatsoenlijk ondergoed had aangedaan. Netjes ontkleedde ze zich tot aan haar ondergoed. De man stond op. Hij voelde even aan haar armen. Toen ging hij naar haar benen. Hij greep even aan haar kontje. De ruwe handen voelden eigenlijk niet eens zo onaangenaam. De man voelde nu even aan haar stevige borsten. Hij knikte tevreden en liep terug naar zijn stoel. Als ze wilde, mocht ze blijven. Ze zou dan morgen al kunnen beginnen.
Tevreden en in een dubio ging ze naar huis. ís Avonds meldde ze haar ex dat hij niet veel op haar aanwezigheid hoefde te rekenen, want ze had werk waarbij ze misschien alleen ís zondags thuis zou zijn.De volgende dag stond ze nog meer gespannen op de stoep bij de man. Hij deed open en zei haar blij te zijn met haar komst. Eenmaal binnen zei hij haar te volgen. Hij had een setje wat ze aan moest. Natalja schrok wel een beetje toen ze het zag. Het was een lakleren bh, met een lakleren jarretelgordel met idem kousen. Meer had ze niet nodig.
Natalja zag zich in de spiegel zich staan. Ze voelde zich een goedkope hoer. Haar geschoren kutje was te zien. Ze moest wel zo naar beneden.
Daar stond ze dan, voor een vreemde norse man, met haar kutje bloot. Hij beval haar te komen. Ze ging naast hem staan. Even voelde hij met zijn hand aan haar kutje. Tevreden bromde hij. Toen moest ze op haar handen en knieŽn gaan zitten. De man spoot iets op haar kontgaatje. Het voelde koud aan. De man smeerde het met zijn hand over haar gaatje. Plotseling voelde ze iets kouds tegen haar aarsje. Toen ze wou omkijken, kreeg ze een flinke klap op haar billen. Hij zei dat hij niet had gezegd dat ze dat mocht. Natalja begreep dat ze echt niets verkeerd moest doen. Toen voelde ze dat de man een butplug in haar kontje duwde. Het was pijnlijk. De man zei dat ze mocht opstaan. De Poolse voelde de plug dieper in haar kontje gaan. Toen moest ze eten gaan klaarmaken. Ze vroeg hem beleefd wat hij wilde. Hij wees haar op een schema en zei dat ze dan niks meer mocht vragen over eten.
Het eten zette ze op tafel. De man kwam aan tafel en zei haar te gaan zitten op haar knieŽn voor hem, onder tafel. Hij haalde zijn leuter uit zijn broek. De man beval haar hem te pijpen. Natalja nam het grote geslacht in haar mond. Hij smaakte niet echt lekker. Daarom stopte ze. De man stond op van tafel en trok haar mee. Hij nam haar mee naar buiten, en zette haar op een stoel. Daar bond hij haar vast aan de rugleuning. Ook haar benen werden vastgemaakt, aan de stoelpoten. Ze zat nu met haar benen wijd in de openlucht. De vernedering voelde ze. De man begon nu voor haar neus met zijn pik te spelen. Hij beval haar met open mond te wachten. Snel trok hij zich af. Na enkele minuten spoot hij zijn lading over Natalja. Toen liep hij weg. Daar zat ze dan. Het sperma liep over haar lichaam en ze zat vast. De minuten leken langer dan normaal.
De man kwam terug. Hij maakte haar los en zei haar dat ze de vloer moest gaan doen. Dat was gelukkig niet zo erg. Misschien had Natalja te vroeg gejuicht, want ze moest het op haar knieŽn doen. Ze moest wel doorwerken. Hij zou naast haar staan. Bij elke misstap van haar zou ze een tik van de zweep krijgen.
Daar ging ze dan, op haar knieŽn. Even keek ze op. Dat was haar eerste fout. Ze voelde een klap van de zweep op haar billen. Toen ze alleen de keuken nog maar af had, gloeiden haar billen. Ze deden pijn. De man sloeg hard met de zweep. Bij elke klap voelde ze de butplug. De man gaf haar veel tikken. Natalja voelde zich vernederd. Het deed pijn. Toen de wc gedaan was, mocht ze opstaan. De man nam haar mee en wees haar de douche. Hij kleedde zich uit. Onder de douche begon hij haar kontje in te smeren. Hij masseerde haar heerlijk. Natalja genoot. De man was nu lief. Uit de douche smeerde hij haar in met een lekker ruikende lotion. Ze kreeg een badjas. De man schonk een glas wijn in en zei haar dat de eerste dag er op zat. Morgen zou zwaarder worden, maar de beloning zou groter zijn. Natalja wist dat ze deze pijn wel kon leren verdragen. De meester bleek toch een fijne man.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners