Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het koppel 2 - 8895 keer gelezen
Ellen ging nog eens bij Linda en Vital op visite. Dit deed ze af en toe als ze daar behoefte aan had ,maar nog meer als het koppel aan haar behoefte had . Ellen was een mooie vrouw van 24j ,ongeveer 1,68m groot ,en een gewicht van +/- 60kg wat haar bevallige figuur goed uitkwam !! Maar het meest in het oog springende waren haar borsten die waren van een behoorlijk niveau niet extreem maar toch een vlotte D-cup .
Zo gauw ze binnen was werd ze naar de gastenkamer gebracht waar ze nog eens heerlijk kon douchen en nadien mooie lingerie en haar collar aan doen die ze voor haar hadden klaar gelegd .Toen wachtte ze geduldig tot ze haar kwamen halen,die les had ze bij vorige gelegenheden al geleerd .De deur ging open en Vital stapte binnen en maakte een les vast aan haar collar en trok haar mee.Ze gingen niet naar de sm-kamer die ze al een paar keer gezien had ,maar gingen een trap af naar een kelder waar ze nog nooit geweest was . Het licht was wat getemperd en de muren hadden het uitzicht van een echte kerker ,in het midden stond een blok uit steen waar ze op moest gaan liggen .Vital maakte haar handen en voeten op de hoeken van het blok vast zodat ze daar gekruist op lag .De steen waar ze op lag voelde wel koud aan ,en nu werd ze nog geblinddoekt ook . Nu zag ze niks en haar gevoel zwakte ook wat af mits ze het redelijk koud had ,maar ze hoorde wel aan zijn stappen dat hij zich verwijderde .
Toen ze daar reeds een heel tijdje gelegen had begon ze zich wat ongerust te maken ,plus dat ze niet echt comfortabel lag hielp ook al niet. Plots hoorde ze een deur open gaan ,ze hoorde voetstappen de kelder binnenkomen
Plotseling werd het stil ,ze voelde één hand over haar buik gaan dan nog één en nog één tot ze twee paar handen die haar streelden .Toen de handen één voor één terug verdwenen voelde ze een leegte .Dan kwam er weer een hand terug en die kneep pardoes in haar tepel ,en voor ze kon gillen knepen wel 4 handen tegelijk overal in haar lichaam ,tepels, armen ,benen,buik en ook haar kutje. Ze gilde wat ze kon tot de handen weer ophielden. Ze vroeg zich af wat er nu weer ging gebeuren !? Een zachte hand trok haar kutlipjes van elkaar en een vinger zocht zich een weg tussen de lipjes naar binnen en roerde daar in rond tot er nog een vinger kwam ,zodanig dat de 2 vingers worstelden binnen haar kutje ,dit voelde heerlijk aan .Dan kwamen er nog 2 handen en die begonnen haar tepels te bewerken ,Ellen had nu geen kou meer !! integendeel ze begon te gloeien ,de vingers uit haar kutje verdwenen en ze voelde een dildo bij haar binnen glijden die zachtjes heen en weer bewoog, en er werd een vibrator tegen haar klitoris gedrukt ! oh god dit was heel explosief !! ze voelde de golven van genot direkt door haar lichaam golven en ze voelde een eerste orgasme opkomen .Plotseling was alles weg ,aha hoorde ze een stem “jij wil hier wat genieten dat kan niet de bedoeling zijn héé” !! eerst moet jij toestemming vragen en als je durft klaar komen zonder toestemming ,zal je wensen dat je niet hier was gekomen !! begrepen ? Ja meester mompelde ze .
Toen begon ze terug te zuchten want ze voelde een tong over haar kutje gaan ,de tong bewoog op en neer en verdween al langer hoe meer tussen haar kutlipjes tot het haar klitoris gevonden had ,en dan begon Ellen weer te gloeien ,ze voelde het orgasme weer komen aan rollen ,en ze riep vlug !! “MAG IK KLAARKOMEN MEESTER ?” Neen ,was het droge antwoord dat terug kwam .oh god nu moest ze die heerlijke golven zien tegen te houden ,want anders zou ze boeten !! De tong verdween en ze kwam langzaam weer op orde . Maar dan kwam de dildo terug en de vibo trilde weer hevig tegen haar klitoris !! ze smeekte nu of ze mocht klaarkomen ,maar kreeg nog steeds geen toestemming . maar de genot golven rolden al langer hoe heviger en sneller achter elkaar ,oh dit kon ze niet meer tegen houden ,ze brulde nu of ze mocht klaarkomen !? maar het droge antwoord was !! BEHEERS JE SLAVIN !! maar dit was te hevig voor Ellen en ze kwam klaar als nog nooit tevoren !! och dit was zooo heerlijk de golven rolden de ene na de andere over haar ganse lichaam ,en zo gauw het weggeëbd was verdwenen al de tools uit haar kut ,en kon ze eindelijk bekomen van dit heerlijk orgasme.
Maar nu gingen haar gedachten uit naar de straf die zou komen . Ze voelde de eerste pijnscheut door haar tepels razen ,daar werden speciale klemmen opgezet deze hadden tandjes die in haar tepels beten daar werden touwtjes aan gemaakt en boven haar hoofd langs katrollen zo naar haar kutje geleid waar dan tevens ook zulke gemene klemmen werden opgezet en de touwtjes werden onder spanning gezet zodat haar tepels en haar kutlippen werden opgerekt !! Tussen de katrollen werden nog gewichten gehangen tot ze het gevoel had dat alles zou afscheuren auwauw wat deed dit pijn ,maar nog was haar lijden niet ten einde .Nu werden er nog draadjes aan de klemmen vast gemaakt zowel op haar tepels en op haar kutje ,en daar werd nu elektrische stroom door gejaagd !! Het was precies of die tanden van die klemmen knepen al langer hoe harder ,tot ze het gevoel had dat haar tepels en kutje doorprikt werden !! ze gilde nu onophoudelijk ,De stroom kwam in golven die van haar tepels naar haar kutje golfde .Ze begon stilletjes weg te glijden en even plotseling dat het begonnen was stopte het ook weer ,ze zuchtte van opluchting ,jeezes dit hoopte ze nooit meer mee te maken !
Toen ze bekomen was werden de gemene klemmen van haar tepels en van haar kutje afgehaald ,elke keer dat er een klem werd verwijderd dacht ze dat haar tepel en of haar kutlip ermee afkwam . toen ze ook daar van bekomen was hoorde ze de stem van Linda in haar oor zeggen “ denk er nu volgende keer aan ,dat je niet meer klaarkomt zonder toestemming “ ze knikte vlug dat ze het begrepen had .
Nu voelde ze vingers zachtjes over haar tepels gaan,die steeds intenser begonnen te spelen met haar tepels .Ze voelde haar kutje terug nat worden en net op die moment kwamen er vingers bij die over haar buik naar haar veusheuvel zakte en steeds heerlijker over haar reeds vochtige kutlipjes begonnen te dartelen .Shit, ze voelde de golven weer opkomen ,en die heerlijke vingers bleven maar tekeer gaan ,de genotsgolven gingen nu van haar borsten,tepels,buik en kutje heen en weer,oho nu moest ze weer toestemming vragen ,wat ze dan ook deed !! Maar wat ze ook verwachte gebeurde ,ze kreeg weer geen toestemming ! Ze probeerde zo goed en zo kwaad als ze kon haar orgasme tegen te houden ,maar uiteindelijk schreeuwde ze bijna om toestemming te krijgen ,die ze even vrolijk niet kreeg, ze beet op haar tanden maar kon het echt niet meer tegen houden !! De golven van genot overspoelden haar totaal en ze schreeuwde het voor de tweede maal uit van het genot ,en zo gauw de golven weg spoelden stopten de vingers vanzelf . Oh god ,zo gauw ze bekomen was begon ze te rillen van angst want het besef van gestraft te worden drong bij haar door .
Ze wachtte gespannen af ,maar er gebeurde niks ,helemaal niks ze begon zelfs al stilletjes te hopen .Dan hoorde ze Vital zijn stem zeggen “dat was nu niet slim van jou héé !?” En toch gebeurde er nog steeds niets ,maar hopen dat het goed zou komen deed ze niet meer.
Ze voelde nu dat ze ingesmeerd werd op en tussen haar kutlippen met iets vettig ,wat was dat ? dezelfde procedure onderging ze op haar borsten en tepels .Dan werd het stil ,toen ze daar een tijdje stil lag begon haar kutje en tepels alsmaar warmer te worden, tot ze op een gegeven moment precies in brand stond !! Dit was een verschrikkelijk gevoel ,heter en heter werd het, ze gilde het uit want het werd zo heet dat ze het gevoel had dat alles eraf ging vallen .Ze voelde zelfs niet dat er met een droge doek de zalf er zo goed als mogelijk werd afgehaald . Toen de pijn uiteindelijk begon te zakken hoorde ze Linda haar stem zeggen “zo slaafje ,misschien dat je nu je eigen wat beter kan beheersen ,want de volgende keer zal het nog erger worden dan wat tijgerbalsem “ Tranen vloeide van haar gezicht ,gelukkig werd ze nu wat gerust gelaten zodat ze kon bekomen .
Na een heel tijdje werd ze losgemaakt van het stenen blok en ze werd aangemaand om zich om te draaien ,ze moest op haar handen en knieën plaats nemen op het blok ,en zo werd ze dan terug vast gemaakt er werd ook een touw rond haar middel gedaan en ergens boven haar vastgemaakt zodat ze weer niet veel bewegingsvrijheid meer had.Nu werden er klemmetjes op haar tepels gezet waar ze gewichtjes aan maakten zodat haar tepels lekker opgerekt werden .Ze voelde plots de lul van Vital tegen haar lippen stoten en ze deed automatisch haar lippen van elkaar en Vital zijn lul schoof vlotjes naar binnen ,tot hij tegen haar huig stootte en al langer hoe harder doorstootte zodat ze begon te kokhalzen . Dan voelde ze plotseling iets tegen haar kontje duwen ,dat zich heerlijk naar binnen begon te schuiven.Gelukkig dat ze daar wat kon hebben want een klein ding was het zeker niet .Maar na enkele keren stoten voelde het heerlijk aan , tot het verdween en begon te duwen tegen haar poesje en daar ook heerlijk naar binnen schoof . Na een tijdje zachtjes genieten verdwenen zowel de lul uit haar mond als uit haar kutje .
Ze voelde hoe Linda zich onder haar legde, en haar voorbinddildo nu in haar kutje duwde ,zo gauw deze er in zat voelde ze Vital nu zijn lul in haar kontje duwen ,gelukkig dat ze al wat in haar kontje had gehad want de combinatie van die dikke dildo in haar kut en de lul van Vital in haar kont vulde haar totaal op ,maar na een minuutje begon ze echt wel te genieten . De dildo en lul werden in hoog tempo in haar geschoven ,dan eens tegelijk dan eens de ene en dan de andere !! Ze bleven haar op een rustig tempo verder neuken en haar genotsgolven begonnen zich weer op te bouwen . Tot ze voelde dat de golven vlugger en krachtiger werden ,en ze snikkend toestemming vroeg om te mogen klaarkomen ? Wel,zei Vital als ik ben klaar gekomen mag je het nog eens vragen ,en eerder wil ik je niet meer horen slavin !! de stoten bleven maar duren en Ellen moest nu echt vechten om niet te ontploffen . Plotseling begon vital te kreunen en hij spoot zijn zaad diep in haar kontje . Ellen die zich op de lippen moest bijten om niet klaar te komen smeekte dat ze nu a.u.b mocht klaarkomen ,maar het enige dat gebeurde was dat de lul van Vital uit haar kontje glipte juist op de zelfde tijd dat de dildo van Linda uit haar kutje glipte ,ze voelde nu helemaal leeg en toch golfde het genot nog door haar buik maar nu was het aan’t afnemen en Linda zei haar dat ze nu als beloning mocht klaarkomen . Alleen was het probleem dat alles nu stil was en geen beweging meer gebeurde !! hoe moest ze nu in godsnaam klaarkomen ?? Ze snikte van frustratie ze kon het ook niet zelf afmaken want ze was nog steeds vastgemaakt , en Linda en Vital gingen weg uit de kamer . Daar zat ze nu met een rommelende buik te smachten om klaar te komen.
Nadat ze daar een half uurtje gezeten had kwam het koppel weer binnen en ze vroegen haar of ze ervan genoten had ?? En ondanks het feit dat alles weer was weggezakt bij haar zij ze dat ze graag zou klaargekomen zijn !! Waarop Linda haar voor een ondankbaar schepsel uit schold !! En ze zei er fijntjes bij dat zij een slavin was voor het genot van hen en niet van haarzelf !!!
Toen werd ze weer losgemaakt en terug op haar rug gelegd met haar armen en benen wijt gespreid . Er werd nu een soortement bol in haar mond gestoken en vastgemaakt achter haar hoofd er zat een dildo aan vast waar Linda nu lekker op ging zitten en ze commandeerde Ellen om haar te neuken op een lekkere langzame manier . Het was niet gemakkelijk om steeds haar hoofd op en neer te bewegen maar Ellen deed zo goed mogelijk haar best .Plotseling werd er iets in haar kutje geduwd ,dit waren een aantal balletjes die begonnen te trillen zodat haar sappen weer vlug begonnen te vloeien . Pasop zei Vital durf niet klaar te komen voor dat linda heerlijk is klaargekomen want je weet dat je straf verschrikkelijk zal zijn !!
Linda was nu rustig aan’t genieten van het in en uitgaan van die dildo in haar kutje ,terwijl bij Ellen die balletjes ongenadig hun werk deden .Maar Ellen probeerde zich volledig te concentreren op het bewegen van die verekte dildo ,hoe vlugger ze dit deed hoe vlugger ze mocht klaarkomen . En uiteindelijk lukte het haar om Linda al langer hoe meer te laten zuchten ! Linda van haar kant vond de behandeling al langer hoe lekkerder en de golven van genot begonnen door haar buik te razen en mits Vital dan nog heerlijk in haar borsten begon te knijpen kon ze zich niet meer houden en haar sappen spoten recht in het gezicht van Ellen. Tegelijkertijd werden de balletjes weer uit ellen haar kutje geritst ,zodat ze weer met een leeg gevoel bleef zitten. Maar nu had ze haar lesje geleerd en ze zei alleen dat ze blij was dat ze haar meesteres had kunnen dienen !!
Mooi zei Vital straks ga je hier nog als een volleerde slavin buiten ! dat verdient wel een beloning . Vital nam nu een dubbele dildo uit een kast en begon die geduldig in haar kut en kont te persen zo gauw die er helemaal in zat werd hij vastgemaakt opdat ze het niet naar buiten kon persen ,en nu werd hij op vibratie gezet zodat de beide dildo’s begonnen te trillen ,maar juist zo hard dat ze ervan genoot maar niet hard genoeg om er direct van klaar te komen . Zo we laten je hier lekker genieten en komen straks eens kijken hoe het gaat zei de inmiddels bekomen Linda,en ze gingen beiden weg uit de kamer . Ellen lag nu heerlijk te genieten maar het was niet hevig genoeg om te ontploffen .Dus probeerde ze zich te ontspannen om zo toch iets meer te genieten .Maar wat ze ook probeerde klaarkomen lukte haar niet want de genotsgolven kabbelden rustig door haar lichaam .Als dan Vital na een half uurtje binnen kwam om de vibratie begon te verhogen was ze hem heel dankbaar . Hij ging terug weg,en nu stormden de genotsgolven heerlijk door haar lichaam en het duurde dan ook maar enkele minuten voor ze klaarkwam als nooit tevoren ,ze dacht dat ze ging ontploffen zo intens was het orgasme !! Maar nadat het eerste orgasme amper was uitgevloeid kwam er een tweede,en een derde ,en bij haar vierde orgasme begonnen haar spieren te protesteren maar nog steeds bleef de dildo ongenadig zijn werk doen toen ze bij haar zesde orgasme was schreeuwde ze om alstublieft te stoppen want dit was teveel voor haar !! Het koppel kwam dan binnen en zette de dildo af en lieten haar bekomen voor ze haar losmaakten en haar een heerlijke kop chocomelk gaven .Ze zat er nog een hele tijd na te trillen voor ze iets gezegd kreeg ,bedankt voor deze heerlijke sessie !!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners